inzercia, predaj, predám, bazár

Motonohavice OXFORD MONTREAL 2.0

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám motonohavice Oxford montreal 2.0 s termovlozkou s chráničom kolien málo nosené. Veľkost L 36. Cena 90€ + dohoda
Motonohavice OXFORD MONTREAL 2.0
Podobné inzeráty
Moto nohavice Oxford montreal 3.0 nepremokave
Predam minimalne nosene textilne nohavice oxford montreal 3.0. nohavice su nepremokave, je k nim tepelna vlozka. Su bez vididelnych poskodeni. Velkost XXL skrátené. Vrch pásu má cca 104cm, od rozkrokoku po koniec nohavice je cca 78cm..
NOHAVICE  OXFORD MONTREAL 4.0 DRY2DRY™, OXFORD
Predám tieto nohavice kúpené v decembri 2022. Použité dva krát s termo pradlom. Zlá veľkosť Rozumnej dohode na cene sa nebránim. MONTREAL 4.0 sú inovované cestovné nohavice vyvinuté na celoročné užívanie. Vďaka membráne Dry2Dry™, ktorá je odolná voči vode a vetru Vás nezaskočí nepriazeň počasia. Odnímateľná termálna vložka zaisťuje tepelný komfort aj v chladnom počasí. Systém ventilácií je ideálny v teplom počasí. Tieto nohavice nadchnú aj náročných užívateľov. Konštrukcia vonkajšia vrstva z polyesteru HD-poly - odolný polyester s úpletom 600D klimatická membrána Dry2Dry™ 10.000/20.000 (vodeodolnosť/priedušnosť) odnímateľná termálna vložka pre dobrú izoláciu tela skryté švy pre vyššiu pevnosť zosilnené prešívanie typu Bar-Tack kvalitné YKK zipsy uzatvárateľné ventilácie Bezpečnostné prvky CE certifikované protektory kolien možnosť protektorov bedrových kĺbov ako doplnkovej výbavy reflexné prvky pre lepšiu viditeľnosť Komfort strečové panely pre vyšší komfort 2x veľké vonkajšie vrecká 1x vnútorné vrecko možnosť nastavenia šírky bokov a spodku nohavíc možnosť prepojenia bundy a nohavíc pomocou zipsu vodeodolné vrecká
Moto nohavice textilné Oxford Montreal 4.0
Moto nohavice textilné Oxford Montreal 4.0 popis máte vo fotkách , najazdil som v nich 5000km , super stav , nevidno známky používania , nastaviteľné traky , nastaviteľné boky , ja mám 178cm a 86kg dôvod predaja , nevyužívam ich cestovný nepremokavý potenciál prechádzam na kevlarové rifle. cena na internete 160 , dám ich za 100.
Predám motonohavice MQP veľkosť 47
Predám motonohavice s odnímateľnou teplou vložkou veľkosť 47. Dĺžka motonohavíc 120 cm. Maximálny obvod pásu 90 cm . . Motonohavice sú fotené na mužovi s výškou 191 cm obvodom pásu 95 cm a hmotnosťou 92 kg. Žiadne známky poškodenia.
Predám motonohavice veľkosť L
Predám motonohavice veľkosť L. Dĺžka motonohavíc 110 cm. Maximálny obvod pásu 100 cm . Motonohavice sú fotené na mužovi s výškou 191 cm obvodom pásu 95 cm a hmotnosťou 92 kg.Chrániče na kolenách Žiadne známky poškodenia.
Motonohavice Padana 58
Motonohavice predam starsie no malo pouzivane motonohavice s vyberatelnou termovlozkou znacky padana. Velkost 58. Maju vetracie zipsy na stehnach rozopinanie dole pre cizmy. Dlzka cca 115 sirka 2x55cm. Nastavovacie na pase. Kolene chranice, bocne(bedrove)chranice.