inzercia, predaj, predám, bazár

MP5 POF

Kategória: Poľovníctvo, lov

Ponúkam na predaj úplne nové zbrane POF MP5 v kal. 9x19 ku zbrani 15 ranový zásobník, čistenie, popruh a návod. Zbraň evidovaná ako krátka guľová zbraň teda predajná na zbrojný preukaz A,B,E. Viac inf telefonicky.
MP5 POF
Podobné inzeráty
MP5- POF
Ponúkam na predaj samonabíjaciu guľovnicu MP5- POF v kalibri 9mm luger. Ku zbrani sú dva desať ranové zásobníky. Zbraň nepodlieha žiadnej vinimke. Ďalšie informácie o produkte na tel. čísle. Ku nákupu potrebný ZP a NP. Po vzájomnej dohode možnosť dovozu. Cena 1400€
POF MP5
Predam gulovnicu Pakistan Ordnance Factory MP5 (klon Heckler & Koch MP5) v kalibri 9mm. Zbran je malo strielana v perfektnom funkcnom stave a s originalnym prislusenstvom (cistenie, popruh, puzdro). K zbrani su dva 30-ranove zasobniky (potrebna vyninka na ich pouzivanie) a jeden 10-ranovy zasobnik, povodna pevna pazba a dokupena teleskopicka pazba (original H&K). Na zbrani je tiez namontovana picatinny lista, tiez original H&K. Prepis ORPZ BA III, cena je pevna, len vazny zaujem. Dovod predaja je nepouzivanie zbrane.
picatinny rail MP5/SP5
Predám picatinny na HK MP5 a jej klony SPUHR MP5 Top Rail
Spojka zásobníkov FAB DEFENSE TZ-5 pre MP5 50 percent zlava
Polymérová spojka zásobníkov FAB TZ-5 pre MP5 povodna cena 12 eur teraz za 6 eur.
Predám CO2 samopal Heckler&Koch MP5
Predám jedinečnú repliku samopalu HK MP5 s originálnymi logami na oceľové BB broky kalibru 4,5 mm. Je vybavená systémom Blow-Back, ktorý uľahčuje streľbu a dodáva zbrani autentickosť pri streľbe. Zadná sklopná pažba sa dá odmontovať a zasplepit. Tým dostanete kratšiu verziu MP5K. K tomu pridám púzdro na prepravu,bombičky co2,strelivo,taktický popruh a dokonca kvalitný kolimátor Theta Optics,podsvietený s laserovým zameriavačom,možnosť voľby červenej alebo zelenej zameriavacej bodky. Všetko nové,nepoužité,bez škrabančeka a v originálnom balení.Cena je pevná a veľmi výhodná za taký mailom.
Acheron HK Trilug Tlmič SMG E1 čierny
Predam 3x pouzity a vycisteny Tlmic, mal som ho na MP5ke… PC 689€ NP a ZP nutny Prepis Presov! Komplet balenie! Navrhnuté na výkon, vyrobené na dlhú životnosť. SMG E1 je používateľsky servisovateľný tlmič hluku pre samopaly kompatibilný s rozhraním Trilug v štýle HK. Jeho rýchly a jednoduchý systém rýchlej montáže s otáčaním a uvoľňovaním je taký intuitívny, že ani nepotrebuje návod. Úplne tienená priehradka zabraňuje dotyku akýchkoľvek zvyškov uhlíka s trubicou, čím sa eliminujú problémy s demontážou. S hmotnosťou iba 275 gramov je SMG E1 ľahký ako pierko, pričom stále ponúka plnoautomatické funkcie. Pasuje na všetky zbrane HK MP5, MP5K PDW, SP5, SP5K PDW, B&T APC9 a mnohé ďalšie strelné zbrane s rozhraním Trilug komorované v kalibri 9 x 19 mm. Bezpečné použitie s kalibrami až do .357 Magnum zo 16″ (400 mm) hlavní. Súčasťou balenia je jeden kľúč na demontáž koncovky. Zníženie hlučnosti predstavuje rozdiel medzi logaritmickými priemermi dvoch 5-ranových skupín (bez tlmiča/ s tlmičom). Munícia: Sellier & Bellot FMJ 150 gr Zbraň: Heckler & Koch MP5 Navrhnuté, vyrobené, dokončené a zmontované vo Švajčiarsku