inzercia, predaj, predám, bazár

Multifunkčná kuchynská lišta

Kategória: Kuchyne

Predám novú, zabalenú 16-dielnu lištu s háčikmi, poličkami , držiakmi ( kuchynský závesný program). Všetky info na fotkách. Kontaktujte ma mailom, prosím. Cena 15€.
Multifunkčná kuchynská lišta
Podobné inzeráty
Multifunkčná kuchynská lišta
Predám novú, zabalenú 16-dielnu lištu s háčikmi, poličkami , držiakmi ( kuchynský závesný program). Všetky info na fotkách.Mám 2 sady. Vhodné ako darček. Cena 15€. Pri nákupe oboch darujem aj novú digitálnu kuchynskú váhu. Kontaktujte ma mailom, prosím.
Ikea METOD vetracia lista | mriezka
2x vetracia lista | mriezka do 60cm sirokej skrinky Ikea METOD. Lista bola sucastou balenia tejto skrinky: Kalinovo 98501, okres Poltár.
Talianska kuchynská linka
Ponúkame na predaj vystavovanú kuchyňu talianskej značky ASTER za výpredajovú cenu 18500 euro s DPH. Cena zahŕňa exkluzívnu kuchynskú linku, pracovnú dosku z technického kameňa a spotrebiče(zabudovaná TV Teka, kompaktná rúra Küppersbusch, multifunkčná varná doska Küppersbusch, dizajnový digestor). Kuchynská linka je vystavená na predajni Studio-it, OC Korzo Bratislava.
Talianska kuchynská linka
ZNÍŽENÁ CENA!!! Ponúkame na predaj vystavenú kuchyňu talianskej značky ASTER za výpredajovú cenu 17900 euro s DPH. Cena zahŕňa exkluzívnu kuchynskú linku, pracovnú dosku z technického kameňa a spotrebiče(zabudovaná TV Teka, kompaktná rúra Küppersbusch, multifunkčná varná doska Küppersbusch, dizajnový digestor). Kuchynská linka je vystavená na predajni Studio-it, OC Korzo Bratislava.
Talianska kuchynská linka
ZNÍŽENÁ CENA!!! Ponúkame na predaj vystavenú kuchyňu talianskej značky ASTER za výpredajovú cenu 17500 euro s DPH. Cena zahŕňa exkluzívnu kuchynskú linku, pracovnú dosku z technického kameňa a spotrebiče(zabudovaná TV Teka, kompaktná rúra Küppersbusch, multifunkčná varná doska Küppersbusch, dizajnový digestor). Kuchynská linka je vystavená na predajni Studio-it, OC Korzo Bratislava.
Listy na kuchynsku linku - NEREZ
Uplne nove, zabalene trojuholnikove listy na kuchynsku linku, nerezovy povrch na plastovom profile, vid detailne fotky. 2ks 4m lista + 2ks sada uchytov Dovod predaja: v case objednania kuchynskej linky sme nevedeli aka bude zastena, nakoniec sa listy nevyuzili... Cena je za vsetko spolu. (Povodna cena okolo 80eur.) Osobne prevzatie. Listy je mozne po zaplateni na mieste prerezat na mensi rozmer (dlzka podla potreby) aby sa lahsie prepravili. Komunikacia mailom (tel.cislo vymyslene). Inzerat je platny do zmazania. (kuchynska linka, lista, trojuholnikova, nerezova, plastova, dekodom, tl nerez, set, element, drziak, roh, rohova, rohove, kuchyna)