inzercia, predaj, predám, bazár

Munchkin nafukovacia vaňa - Kačička

Kategória: Ostatné

Predám úplne novú/nerozbalenú Munchkin nafukovacia vaňa - Kačička

Nafukovacia vanička s veselou kačičkou, ktorá sa dá umiestniť aj do veľkej vane.Ukazovateľ teploty vo vnútri: ak je teplota vody nad 40 ° C, čo už nie je bezpečné pre dieťa, sivá vnútorná farba sa zmení na bielu a tým varuje rodičov.

Vďaka nekĺzavému povrchu vám pomôže bezpečne vykúpať dieťa zatiaľ čo dieťa sa môže pohodlne hrať. Je tiež ideálnou voľbou pre cestovanie, pretože sa dá kedykoľvek spustiť a zaberá tak málo miesta. Odporúča sa kúpiť si takúto vaňu pre menšie byty alebo pre starých rodičov, pretože ju možno zabaliť po kúpeli.

Cena:17€

Osobný odber v KE alebo posielam poštou. Pozrite sa aj moje ďalšie inzeráty.
Munchkin nafukovacia vaňa - Kačička
Podobné inzeráty
Munchkin
Dobry den, Predam spolocensku kartovu hru MUNCHKIN v cestine Obal nespokodeny, ziadna karta nechyba, hrana iba raz
Rôzne dekorácie
Predám rôzne dekorácie. Poštovné hradí záujemca. V prípade záujmu píšte prosím na mail, alebo sms. V práci nemôžem dvíhať telefón. 1. Hnedá kačička 3€ 2. Biela kačička malá 1€ 3. Biela kačička stredná 2€ 4. Biela kačička veľká 4€ 5. Čert (darček) 4€ 6. Malý kvetináč 3€ 7. Podkova 1€ 8. Nádoba na lekvár 2€ 9. Krígeľ 4€ 10. Šperkovnica 2€
Munchkin
Munchkin základ 12€ Rozšírenie 6€/ks
Nafukovacia vírivky
Doprajte si oddych po náročnom dni, alebo kedykoľvek sa na to cítite, s vírivkou a podeľte sa o toto pohodlie v kruhu vašej rodiny a priateľov. Vírivka je ideálne centrum na oddýchnutie a odbúranie stresu každodenného života. Nafukovacia vírivka je svojou funkciou a dizajnom štandard pre mobilné vírivky. Nafukovacia vírivka má oválny tvar s veľkosťou o priemere 175 cm s výškou 70 cm, je vhodná pre 4 osoby, disponuje 110 vzduchovými tryskami, ktoré sú poháňané 650 W dúchadlom. Objem dosahuje 700 l s výkonom filtrácie 40 W a hmotnosť je 25 kg. Inteligentný ohrievač vody s výkonom 1500 W zohreje vodu na požadovanú teplotu s maximom až do 42 °C. Jednoduché poskladanie do 15 minút, vrátane nafúknutia, ktoré trvá iba 2 minúty Cena 500 € ,dôvod predaja nevyužívanie V prípade záujmu písať email.
Nafukovacia šmykľavka
Aktuálne do zmazania, cena je vrátane fukara na 220v, všetko plne funkčne, rýchla návratnosť, možnosť odskúšať. Výrazná zľava pri kupe oboch. Jedno je Skakaci hrad so strechou a druhé zábavne centrum kombo so smykackou. Skakaci hrad (5x6m): 1200€ Šmýkačka (7x6m): 1800€ Spolu: 2500€ Vyhľadávanie: Skakaci hrad, zábavne atrakcia, nafukovacia šmýkačka, AquaZorbing, kolotoc, nafukovací hrad, nafukovacia šmýkačka, nafukovacie atrakcie
Nafukovacia vírivky
Doprajte si oddych po náročnom dni, alebo kedykoľvek sa na to cítite, s vírivkou a podeľte sa o toto pohodlie v kruhu vašej rodiny a priateľov. Vírivka je ideálne centrum na oddýchnutie a odbúranie stresu každodenného života. Nafukovacia vírivka je svojou funkciou a dizajnom štandard pre mobilné vírivky. Nafukovacia vírivka má oválny tvar s veľkosťou o priemere 175 cm s výškou 70 cm, je vhodná pre 4 osoby, disponuje 110 vzduchovými tryskami, ktoré sú poháňané 650 W dúchadlom. Objem dosahuje 700 l s výkonom filtrácie 40 W a hmotnosť je 25 kg. Inteligentný ohrievač vody s výkonom 1500 W zohreje vodu na požadovanú teplotu s maximom až do 42 °C. Jednoduché poskladanie do 15 minút, vrátane nafúknutia, ktoré trvá iba 2 minúty Cena 470€ ,dôvod predaja nevyužívanie V prípade záujmu písať email.