inzercia, predaj, predám, bazár

Murano luster Paolo Veniny Pozrite aj iné moje inzeráty

Kategória: Sklo, keramika

Murano luster - majstrovské dielo talianskeho sklárskeho svetového dizajnéra Paula VENINI-ho.Luster bol odborne rozobraný a ošetrený.Sklenené akvamarínové ozdoby ,každá ručne vyrobená ,tvoria korunu tohto super dizajnového lustra .Luster bol priamo zakúpený v predajni v Murane v Taliansku za 1500 euro...Jedná sa ojedinelý model a na Slovensku asi jediný.

Pozrite aj iné moje inzeráty
Murano luster Paolo Veniny Pozrite aj iné moje inzeráty
Podobné inzeráty
Exkluzívny Murano luster z Talianska.
Murano luster - majstrovské dielo talianskeho sklárskeho svetového dizajnéra Paula VENINI-ho.Luster bol odborne rozobraný a ošetrený.Sklenené akvamarínové ozdoby ,každá ručne vyrobená ,tvoria korunu tohto super dizajnového lustra .Luster bol priamo zakúpený v predajni v Murane v Taliansku za 1500 euro...Jedná sa ojedinelý model a na Slovensku asi jediný. Pozrite aj iné moje inzeráty
Umelecké sklo -Mačka - Murano
Krásne spracovaná mačička, pekne zachované, nepoškodené TOP STAV, umelecky prevedené žíhané sklo, zaujímavé pestré farby, karnevalové sklo, pekne vypracované oči /murano technika miafiori/. značené dole na chvoste: made in MURANO italy talianske sklo, designové , art glass výška 10 cm, cena 30€
Talianska keramika Paolo Roncci
Talianska keramická súprava Paolo Roncci na čaj, resp. čokoládu: 6 kusov šálok, nádoba na mlieko, 5 kusov tanierikov. Jeden chýba a jeden je trochu poškodený, viď foto.
Paolo Roncci porcelánova jedálenska súprava 30 ks
Paolo Roncci porcelánova jedálenska súprava 30 ks nepouzivane retro Italia Collection
Šálka znamenie vodnár - Paolo Roncci - 450ml
Predám šálku so znamením vodnár. Značka Paolo Roncci. Objem 450ml. Cena 2e + poštovné. Kontakt poprosím mailom, číslo je vymyslené. Posielam spôsobom dobierka na adresu.
Paolo Roncci porcelánova jedálenska súprava 30 ks
Paolo Roncci porcelánova jedálenska súprava 30 ks nepouzivane retro, originál zabalene Italia Collection