inzercia, predaj, predám, bazár

Murár hľadá prácu

Kategória: Ostatné

Dobrý deň som skúsený murár s dlhoročnou praxou 27r. praxou . Ohľadom murárskej práce ovládam všetko momentálne sa zameriavam na interiérové prerábky bytov či rodinných domov ale aj exteriéri okolo RD domov či nebytových priestorov. Kontaktovať ma môžete na t.č.
Murár hľadá prácu
Podobné inzeráty
Napíšem diplomovú prácu, bakalársku prácu, rigor. a iné
Vypracujem za Vás akúkoľvek záverečnú prácu. Už 10 rokov vypracúvam práce na profesionálnej úrovni. Vypracujem diplomovú prácu, bakalársku prácu, rigoróznu prácu, dizertačnú prácu, seminárne práce, atestačné práce, alebo MBA. Venujem sa oblasti sociálna práca, právo, marketing, ekonomika, manažment, životné prostredie, etika, právo, pedagogika, ale aj BOZP, cestovný ruch a verejná správa. Pracujem aj v IMRADE!!! Zameriavam sa na vlastný výskum (kvalitatívny alebo kvantitatívny), spracovávam výskumné hypotézy (Chí-kvadrát, Cramerov koeficient a ďalšie). Pracujem so štatistickými ukazovatelmi. K práci v cene prezentácia a obhajoba zdarma. Abstrakt v cene. Všetky ďalšie úpravy v cene práce, bez doplatkov. Seriózny prístup. Možná emailová, osobná alebo telefonická komunikácia. Rýchle spracovanie práce. Najlepšia cena na trhu. Platba až po spracovaní práce, bez záloh a čiastkových platieb ! Kontrola originality v cene! Volať na číslo .
Murár
Dobrý večer som murár a hľadám si prácu mám aj skúsenosti viem zaslať aj videá mojej práce zaslať do Gmailu
Murár
Dobrý večer som murár a hľadám si prácu mám aj skúsenosti viem zaslať aj videá mojej práce zaslať do Gmailu Viem si sám urobiť aj odpady aj vodu a mám vodičské oprávnenie skupiny B
Murar
Dobrý deň.Hľadám si prácu ako murar najlepsie Pe.. Kludne ma kontaktujte...
Hľadám prácu
Dobrý den, hľadám prácu v Brezne a okolí ,mam 22 rokov a nebránim sa žiadnej ponuke, mám strednu tech. školu odbor murár , momentálne pracujem na rozvoze potravín. Hladám stabilnú a dlhodobú prácu, každá ponuka sa pre mňa ráta, dakujem za pochopenie. ponuky poprosím do mailu čislo vymyslené .
pár hľadá prácu
Manželia- manuálne pracovať vieme roky sme chovali hosp.zvieratá doma. Pre neznalých, to neznamená že máme nízke IQ , jednoducho máme radi túto prácu. Obaja stredoškoláci strojári, manuálne veľmi zruční. Manžel všestranný =tesár, zvárač, pilčík,opravár, vodičský od auta po JCB nakladač, aj keď už máme vyšší vek rozhodne prácu zvládame. Radi by sme našli prácu spoločne/ spravca arealu, opatrovanie ,vedenie domácnosti-opatrovateľský mám aj živnosť/ na týždnové turnusy s možnosťou ubytovania./aj zahraničie/Samozrejme aspoň slušne platenú, drinu za minimálku máme aj tu. Najlepšie od začiatku roku jan.2023