inzercia, predaj, predám, bazár

MUSE M-03 R,vreckové rádio FM

Kategória: Hifi systémy, Rádiá

Predám vreckové FM rádio MUSE M-03 R,napájanie 3V=(2×1,5V AAA),možnosť ukladania staníc do pamäte,hodiny,budík. Cena 12 Eur+poštovné/dobierka.Uprednostním osobný odber.Na SMS neodpovedám.
MUSE M-03 R,vreckové rádio FM
Podobné inzeráty
Rádio Muse M-182RDC
Predám nové nepoužívané rádio MUSE M-182RDC Nadčasové vyhotovenie Kvalitná CD mechanika FM/MW tuner pre počúvanie rozhlasu Analógové ladenie staníc Kazetová mechanika, automatické zastavenie AUX In vstup pre káblové pripojenie Mono reproduktor pre hlasné prehrávanie Vstavaný mikrofón pre nahrávanie zvuku/hlasu Napájanie z elektrickej siete alebo z batérií Držadlo pre ľahké prenášanie.
Rádio Muse M-330P Paris
Predám nepoužívané rádio Muse M-330P Paris. V prípade záujmu kontakt cez SMS.
Prenosný rádioprijímač MUSE CD a MP3
Prenosný rádioprijímač MUSE CD a MP3 (LCD displej, USB vstup, FM anténa).
Sharp ,BP - 102A, vreckové rádio
Predám vreckové rádio Sharp BP-102A, AM 530-1650kHz,napájanie 3 V=(2×1,5V AA), vyčistene,odskúšané,funkčné. Cena 12 Eur +poštovné/dobierka.Uprednostním osobný odber,na SMS neodpovedám.
Predám vreckové rádio na baterky
Predám vreckové rádio s anténou na 2 tužkové baterky. Na rádiu je aj svetelná baterka. Je možné k nemu pripojiť klasické sluchátka. Plne funkčné. Žilina centrum, prípadne viem poslať poštou, na dobierku ale neposielam.
Predám vreckové rádio na baterky
Predám vreckové rádio s anténou na 2 tužkové baterky. Na rádiu je aj svetelná baterka. Je možné k nemu pripojiť klasické sluchátka. Plne funkčné. Žilina centrum, prípadne viem poslať poštou, ale nie na dobierku.