inzercia, predaj, predám, bazár

Musicman LUKE III HSS

Kategória: Strunové nástroje

Predám málo hranu gitaru Musicman LUKE III HSS , samozrejme s original kufrom ... Dovod : na moje potreby mam doma vela super gitar a zbytocne sa na nej nehra... Snimace este Dimarzio transitions passive , aktivny boost napajany 9V bateriou .

Serial # G72541
Manufactured February 4th, 2015
Build Code 912-01-RR-00-CS-CR
Model Luke 3 HSS
Color Black
Neck Roasted Rosewood Luk
Pickguard No Pickguard
Hardware Chrome Hardware
Musicman LUKE III HSS
Podobné inzeráty
Musicman LUKE III HSS
Predám málo hranu gitaru Musicman LUKE III HSS , samozrejme s original kufrom ... Dovod : na moje potreby mam doma vela super gitar a zbytocne sa na nej nehra... Snimace este Dimarzio transitions passive , aktivny boost napajany 9V bateriou . Serial # G72541 Manufactured February 4th, 2015 Build Code 912-01-RR-00-CS-CR Model Luke 3 HSS Color Black Neck Roasted Rosewood Luk Pickguard No Pickguard Hardware Chrome Hardware
Hipshot HB7 (idealne pre Sterling by MusicMan)
Predam ladiace mechaniky Hipshot HB7. Su v orientacii 3+1 (ako na MusicMan). Bohuzial sa jedna o starsi model kde sa orientacia kluca neda zmenit. Su priamou nahradou na basy Sterling by MusicMan (SUB, Ray4, Ray24, Ray34, Ray34CA) - netreba vrtat nove diery. Mam k dispozicii aj novsi model HB7 kde sa orientacia kluca da menit. Staci sa opytat.
MusicMan elektrická basa s kufrom NOVÁ
Predám MusicMan Sterling RAY34-TBS. Elektrická basa Sterling sa hrdo hlási k odkazu StingRay značky MusicMan. Sú tu použité tie isté materiály a komponenty ako na origináli. Telo - Jaseň /ľahčené/, krk - Javor, Muusic Man® designed 3-pásmový activ predzosilovač, Music Man® designed Humbucker w/ Alnico snímač, hmatník- Javor, farba TBS - tabaksunburst. Made in Indonézia. Cena: 780€ (+ poštovné).
MusicMan Stingray Neptune Blue USA Limited
Ahojte, predavam basgitaru MusicMan v perfektnom stave. Vsetko original, moznost odskusat pred kupou. Pridavam aj original hard case. Predavam z dovodu, ze uz na nej moc nehravam, inac je to naozaj skvela basa, ktora sa da zohnat uz len pomerne tazko kedze je to limitovana seria. V pripade seriozneho jednania sa este mozeme dohadovat na cene. V pripade otazok si mozeme napisat mail / fb. Basgitara, Musicman, Stingray Vdaka! Miloslav
Musicman JPXI-7 BFR John Petrucci
Predam, alebo vymením za 6-strunovú gitaru Musicman JP BFR, PRS Custom 24, Ibanez JEM, PIA.. Certifikát a original kufor. Dohoda mozna.
MUSICMAN USA
PREDAM USA MUSICMAN STERLING 4 VYROBENY V ROKU 1997 V PRIESVITNEJ VINOVOCERVENEJ FARBE.STAV NASTROJA JE VELMI DOBRY.