inzercia, predaj, predám, bazár

myšku s klietku

Kategória: Ostatné

Myš s klietku plus celé príslušenstvo peniaze pýtam iba za klietku
myšku s klietku
Podobné inzeráty
Klietka pre zajaca
Predám klietku pre zajaca aj s vybavením. Klietka má rozmery 101 výška, 101 hrúbka a hĺbka je 64,5cm. Rozmery prepravky 25výška 40 hĺbka. Žrádlo pre zajaca je takmer plné, seno tiež. Klietka je na niektorých miestach mierne ohryzená, ale zvonku to takmer vôbec nie je vidieť. Klietku je možné rozložiť a spraviť z nej pôvodnú menšiu jednoposchodovú klietku. Len osobný odber. Klietku predávame vcelku so všetkým príslušenstvom. Ohľadom ceny dohoda možná. Trenčín Zlatovce.
Predám logitech myšku + dokovacia stanica
Predám logitech myšku (2ks) + dokovacia stanica. Jedna z dvoch myšiek bola odskúšaná a funguje. Jedná sa o staršie myšky logitech rag97 Cena 5 euro. Osobny odber alebo na dobierku s platbou poštovného dopredu na paypal. Tel./ WhatsApp
Podložky pod myšku, NOVÉ - orient ornamenty
Protišmyková podložka pod myšku, ornament, perzský koberček Protišmyková podložka pod myš v 2 veľkostných prevedeniach: M - 25*29*0,2cm S - 20*25*0,2cm Cena: 6,89 - 9,99 Eur za kus (podľa veľkosti a druhu)
Nová Bluetooth ▶️ dotyková myška ⭐ elegantná, ultra tenká
Predám novú, ultra tenkú myšku Bluetooth Touch Mouse - vhodnú pre notebook alebo PC, ktoré majú operačný systém Windows. Elegantný dizajn • unikátny systém ohýbania pre pohodlnú prepravu • klenutý tvar myšky zodpovedá prirodzenej krivke vašej dlane, čím sa minimalizuje únava a bolesť ruky pri práci • dotykové ovládanie • bezdrôtové pripojenie cez Bluetooth 4.0 • dosah 10 m v otvorenom priestore / 5 m v kancelárskom priestore • batérie 2× AAA • rozmery myšky: 132 × 55 × 13 mm • hmotnosť: 76 g Stredné koliesko je zabudované, nahrádza ho dotyková plocha. Keď myšku prehnete, je zapnutá; keď ju sklopíte, je vypnutá. Tento unikátny systém ohýbania z nej robí myš ideálnu na častú prepravu. Je totiž nielen veľmi tenká a ľahká, ale tiež neuveriteľne skladná. K vášmu počítaču ju pripojíte jednoducho – bezdrôtovo pomocou technológie Bluetooth. (Nepotrebujete žiaden USB adaptér.) Inzerát je aktuálny do zmazania. Kliknutím na Meno si pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Možno Vás ešte niečo zaujme... :-)
Predávam myšku k pc
Predavam túto myšku je funkcna je používaná a je trocha doškrabana Hádam sa niekto nájde
Komplet klietka aj s bateriovym gripom pre bmpcc 6k
Predám túto komplet klietku pre kameru blackmagic pocket 6k. Keďže je to klietka pre tuto kameru ktorá pocita s pripevneným battery gripom ponúkam aj grip spolu s tým. Ak náhodou battery grip máte predám samostatne aj len klietku s príslušenstvom. Rovnako predám osobitne aj battery grip. Ideálne však vsetkonspolu. Všetko v bezchybnom stave. Grip je ako nový a len ten stojí 350 eur. Takze cena naozaj symbolická. Pri zaujme osobitne cena dohodou. Zadarmo pridám tienidlo na externý monitor lebo ma lepený rám. Predávam aj follow focus na klietku a iné veci z výbavy. Všetko výhodne v bezchybnom stave. Pozri inzeráty.