inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj 1 izbový byt na Sídlisku KVP, ulica Hemerkova, KVP

Kategória: Byty

Mgr. Jaroslav Ičo a Diamond Reality Vám ponúkajú na predaj 1 izbový holobyt na Sídlisku KVP, ulica Hemerkova.

VIDEOOBHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do Vášho prehliadača: Byt sa nachádza na 7. poschodí v zateplenom bytovom dome, v okolí ktorého je dostatok zelene. Úžitková výmera je 31 m2.
Z chodby sa vchádza do priestrannej miestnosti, ktorá je predurčená na obývačku a spálňu. Zároveň je táto miestnosť prepojená s kuchyňou. Výhodou bytu je veľmi vkusne a moderne zariadená kúpeľňa s úplne novým vybavením. Priestranná loggia je orientovaná na východ. K bytu prislúcha pivnica.
Celý byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, Byt nie je zariadený, každý si ho môže vybaviť podľa svojich predstáv.
Hemerkova ulica ponúka výbornú občiansku vybavenosť. V blízkom okolí sa nachádza Poliklinika KVP, potraviny, škola, škôlka, park.
Cena je uvedená bez provízie pre RK.
Na predaj 1 izbový byt na Sídlisku KVP, ulica Hemerkova, KVP
Podobné inzeráty
Na predaj 1 izbový byt na Sídlisku KVP, ulica Hemerkova, KVP
Mgr. Jaroslav Ičo a Diamond Reality Vám ponúkajú na predaj 1 izbový holobyt na Sídlisku KVP, ulica Hemerkova. VIDEOOBHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do Vášho prehliadača: Byt sa nachádza na 7. poschodí v zateplenom bytovom dome, v okolí ktorého je dostatok zelene. Úžitková výmera je 31 m2. Z chodby sa vchádza do priestrannej miestnosti, ktorá je predurčená na obývačku a spálňu. Zároveň je táto miestnosť prepojená s kuchyňou. Výhodou bytu je veľmi vkusne a moderne zariadená kúpeľňa s úplne novým vybavením. Priestranná loggia je orientovaná na východ. K bytu prislúcha pivnica. Celý byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, Byt nie je zariadený, každý si ho môže vybaviť podľa svojich predstáv. Hemerkova ulica ponúka výbornú občiansku vybavenosť. V blízkom okolí sa nachádza Poliklinika KVP, potraviny, škola, škôlka, park.
Na predaj 1 izbový byt na Sídlisku KVP, ulica Hemerkova, KVP
REZERVOVANÉ Mgr. Jaroslav Ičo a Diamond Reality Vám ponúkajú na predaj 1 izbový holobyt na Sídlisku KVP, ulica Hemerkova. VIDEOOBHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do Vášho prehliadača: Byt sa nachádza na 7. poschodí v zateplenom bytovom dome, v okolí ktorého je dostatok zelene. Úžitková výmera je 31 m2. Z chodby sa vchádza do priestrannej miestnosti, ktorá je predurčená na obývačku a spálňu. Zároveň je táto miestnosť prepojená s kuchyňou. Výhodou bytu je veľmi vkusne a moderne zariadená kúpeľňa s úplne novým vybavením. Priestranná loggia je orientovaná na východ. K bytu prislúcha pivnica. Celý byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, Byt nie je zariadený, každý si ho môže vybaviť podľa svojich predstáv. Hemerkova ulica ponúka výbornú občiansku vybavenosť. V blízkom okolí sa nachádza Poliklinika KVP, potraviny, škola, škôlka, park. Cena je uvedená bez provízie pre RK.
HEMERKOVA ul.  SÍDLISKO KVP, NOVOREKONŠTRUOVANÝ, 3-izb. byt
Typ: 3-izbový byt Ulica: Hemerkova Obec: Košice-Sídlisko KVP Ponúkame Vám na predaj  NOVOREKONŠTRUOVANÝ 3 - izbový byt v osobnom  vlastníctve s PRÁVE PREBIEHAJÚCOU MODERNOU REKONŠTRUKCIOU a zmenou dispozície na ulici Hemerkova na sídlisku KVP.  Byt je na 2. poschodí z ôsmich s loggiou. Bytový dom je zateplený s vymeneným výťahom. K bytu patrí pivnica. Celková výmera bytu je 63 m2.  Orientácia na východ a západ. Nachádza sa v blízkosti plnej občianskej vybavenosti. V blízkosti je OD LIDL. Byt je kúpou ihneď voľný.  Ilustračné fotky bytu. NEVÁHAJTE A REZERVUJTE SI. Rekonštrukcia zahŕňa: murované jadro, stierky, nová kuchynská  linka na mieru so zabudovanými novými spotrebičmi (elektrická rúra, elektrická sklo-keramická doska, digestor, umývačka riadu, vstavaná chladnička s mrazničkou, vstavaná mikrovlnná rúra), nová sanita v kúpeľni a WC, znížené stropy v celom byte Vybavenie kúpeľne zahŕňa:  vaňu, umývadlo so skrinkou, zrkadlo so svetlom, sklenená zástena,  vývod na práčku, samostatné  WC s umývadlom so skrinkou, nové dlažby, plávajúce podlahy, obklady, nové interiérové dvere, oblôžkové zárubne, nové plastové okná a žalúzie nové bezpečnostné vchodové dvere Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, v ktorej sú zahrnuté poplatky za vklad vlastníckeho práva, kompletný právny servis a príprava všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva. Ponúkame aj pomoc pri financovaní kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom finančného sprostredkovateľa. Ak by ste mali záujem pozrieť si aj iné novorekonštruované byty ponúkané našou spoločnosťou tak si prezrite našu stránku alebo nás kontaktujte na t.č. -Ing. Lenka Hlaváčová Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 63 m2 Úžitková plocha: 63 m2 Poschodie: 2 Loggia: áno Počet podlaží: 8 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Výťah: áno Energetický certifikát: áno Parkovanie: verejné Voda: verejný vodovod Zariadenie: čiastočne Inžinierske siete: áno Materiál: panel Zateplený objekt: áno Vykurovanie: áno Pivnica: áno
1 izbový byt-KVP-Hemerkova
Typ: 1-izbový byt Ulica: Hemerkova Mestská časť: KVP Obec: Košice-Sídlisko KVP Fénix reality ponúka a odporúča na predaj pekný 1-izbový byt na vyhľadávanom sídlisku KVP. Štartovací alebo investičný byt s rozlohou 36 m² sa nachádza na ideálnom 3. poschodí a prešiel rekonštrukciou bytového jadra a kuchyne. V byte sú laminátové podlahy, v kombinácii s keramickou dlažbou, zasklenená loggia a plastové okná. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou fasády ,vnútorných spoločných priestorov, vrátane výťahu. Foto na vyžiadanie. Pri vážnom záujme korekcia ceny možná.
Bytové domy RIVERSIDE - byty na predaj, Staré sídlisko
Finalreality Vám ponúka na predaj byty vo vyhľadávanej tichej lokalite na starom sídlisku. K bytovému komplexu RIVERSIDE sa dostanete z ulice Aurela Stodolu v Prievidzi. Byty su v predpredaji, kolaudácia bloku C-D prebehne v roku 2023. Poloha bytových domov je lukratívna najmä kvôli rýchlej dostupnosti, občianskej vybavenosti (škôlky, školy, potraviny, pošta, kultúrne zariadenia), ktorá im však neuberá na pokoji, ktorý v tejto lokalite nájdete. V každom z dvoch blokov A-B a C-D si záujemcovia môžu vybrať zo 40 bytov na piatich podlažiach, ktoré im budú odovzdané v prevedení holobyt. V predaji sú oba bloky. Každý z blokov disponuje garážami, pivnicami, výťahom, terasami či balkónmi a majitelia prízemných bytov budú môcť tráviť voľné chvíle aj na terase s predzáhradkami. Blok A-B 2NP A3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² A7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² B3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 3NP A12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² B8 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 4NP B13 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B17 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 5NP A19 - 3 izbový byt 75,86 m² balkón 19,92 m² B18 - 3 izbový byt 78,22 m² balkón 40,94 m² Blok C-D 2NP C7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² D3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² D7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 3NP C12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² D12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 4NP C17 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 5NP C19 - 3 izbový byt 75,86 m² balkón 19,92 m² možnosť dokúpiť: vonkajšie parkovacie miesto, pivnica, garáž PLATBA: 20% po podpise rezervačnej zmluvy na základe právoplatného staveb. povolenia 80% po kolaudácii Bližšie informácie o ponuke RIVERSIDE, na starom sídlisku v Prievidzi, môžete získať na telefónnom čísle alebo na info@
2 izbový byt na Sídlisku KVP- Hemerkova
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj 2 izbový byt na Sídlisku KVP- ulica Hemerková ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Dispozícia: 2x izba+ kuchyňa+ kúpeľňa+ WC+ komora v byte +loggia + pivnica+ chodba Úžitková plocha: 50m2 Poschodie: 5/8 Orientácia: J/S Správca: Bytové Družstvo Bardejovská Mesačné nájomné : 145,- eur(300-400 eur)preplatky POPIS : - veľmi vkusný 2 izbový byt o výmere 50 m2 plus loggia po staršej rekonštrukcii na 5/8 poschodí - 2 nepriechodné izby , okná plastové, murované jadro, oddelené WC, kuchyňa s kuchynskou linkou a so spotrebičmi, kúpeľňa s vaňou, menené stupačky, predsieň, komora v byte a pivnica na prízemí - byt bude voľný koncom decembra BYTOVÝ DOM: - novo zateplený bytový dom s novým výťahom - dobre parkovanie pred bytovým domom LOKALITA a OKOLIE: -dobrá dostupnosť do mesta - v blízkosti MHD, obchody, banky, školy, škôlky, detské ihriská, poliklinika, pošta, blízko les, prechádzky na Bankou alebo Klatovianku a iné CENA a PLATBA: * cena bytu je 133.900 € vrátane právneho servisu * platba v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám veľmi radi pomôžeme