inzercia, predaj, predám, bazár

NA PREDAJ 2-izb.byt, 50m2, A.Hlinku,Piešťany

Kategória: Byty

na predaj útulný 2 izbový byt po rozsiahlej rekonštrukcii v širšom centre mesta Piešťany, ul. A. Hlinku.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:

Pre lepšiu predstavu o dispozičnom riešení si prosím pozrite Virtuálnu prehliadku:

​2-izbový byt sa nachádza na 3. poschodí 4 poschodového zrekonštruovaného bytového domu s obytným podkrovím bez výťahu s počtom bytov vo vchode do 10.

Podlahová plocha bytu predstavuje 49,35m2.

Po vstupe do bytu cez bezpečnostné dvere sa nachádzame v priestrannej predsieni o veľkosti 8,26 m2, vybavenej veľkým šatníkovým roldorom s množstvom úložného priestoru. Centrum bytu tvorí priestranná obývačka s veľkosťou 16,46m2, ktorá je vybavená pohovkou, TV zostavou a konferenčným stolíkom, pričom priestor poskytuje aj pre jedálenský stôl so stoličkami. Kuchyňa je riešená samostatne, avšak v prípade budúceho záujmu je možnosť jednoduchým stavebným zásahom kuchyňu s obývačkou prepojiť a vytvoriť jeden moderný a vzdušný priestor. Kuchyňa má veľkosť 5,95m2. Nočnú časť bytu tvorí priestranná spálňa o veľkosti 12,21 m2 vybavená roldorom a manželskou posteľou. Dispozíciu bytu uzatvárame kúpeľňou prepojenou s WC o veľkosti 5,22 m2, prirodzené svetlo a odvetrávanie priestoru zabezpečuje plnohodnotné okno, budúci majiteľ sa nebude musieť obývať tvorby plesní v tomto priestore. K bytu prislúcha komora na medziposchodí o veľkosti 1,25 m2.

TECHNICKÝ STAV BYTU a BYTOVÉHO DOMU:

Byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou: pôvodné umakartové jadro bolo vymenené za murované, v kúpeľni sa nachádza vaňa s keramickým obkladom, umývadlo a WC s nádržkou Combi, steny v kúpeľni sú po strop obložené keramickým obkladom, nové rozvody vody, v izbách položená plávajúca podlaha, stierky na stenách, nové rozvody elektriny, plastové okná so žalúziami a parapetmi, interiérové dvere. Vykurovanie je ústredné s diaľkovou dodávkou tepla.


Bytový dom má 4 nadzemné podlažia s obytným podkrovím, nemá podzemné podlažie. Skolaudovaný a daný do užívania bol v r. 1969, v r. 1995 bola vyhotovená nadstavba bytového domu. Na I. NP sú umiestnené pivnice, spoločné priestory, komory a kočikáreň. V bytovom dome sa nenachádza výťah. Obvodové steny a deliace priečky sú prefabrikované panely. Obvodový plášť domu je zateplený systémom Teranova, polystyrén hr. 75-125 mm. Strecha domu je zrekonštruovaná - sedlová so šindlovou krytinou. Klampiarske prvky sú z pozinkovaného plechu. Dom je vybavený domovým telefónom s elektrickým otváraním vchodových dverí.

LOKALITA:

Byt sa nachádza v obľúbenej lokalite A. Hlinku, v širšom centre mesta Piešťany. Lokalita poskytuje výborné dopravné spojenie - autobusová a železničná stanica, kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti, základná a stredná škola, materská škola, obchody, banky, obchodné domy a množstvo zelene.
NA PREDAJ 2-izb.byt, 50m2, A.Hlinku,Piešťany
Podobné inzeráty
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - [19.1. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 1 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 2 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 3 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 4 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 5 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 6 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 7 Na predaj veľký 3 izbový byt o výmere 76 m2 blízko centra mesta na ulici Obrancov Mieru v Dubnici nad Váhom. Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome na vyvýšenom prízemí. V bytovom dome je schválené zateplovanie, izolácia a jedná sa o prístavbe balkónov. Dispozične je byt riešený vstupnou chodbou, murovanou kúpeľňou, ktorá je oddelená od WC, špajzou, kuchyňou a 3 izieb. V byte je menená medená elektroinštalácia, plastové okná okrem 1 izby, v obývacej izbe je plávajúca podlaha inak sú v izbách parkety, jadro je murované. K bytu patria 2 veľké murované pivnice. Náklady na bývanie pre 3 člennú rodinu sú 160€ vrátane energií. Parkovanie je bezproblémové hneď za bytovým domom. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Výhodou sú priestranné izby a možnosť rekonštrukcie podľa predstáv. Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať.
NOVINKA Predám 1- izbový byt Nové Zámky
Pripravujeme na predaj 1- izbový byt v NOVOPOSTAVENOM bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 54m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba spojená s kuchyňou, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, samostatná izba so vstupom na loggiu. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 104 400 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
NOVINKA Predám 3- izbový byt v novostavbe Nové Zámky
Pripravujeme predaj 3- izbového bytu v novopostavenom bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 79m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, kuchyňa- spojená s obývacou izbou so vstupom na loggiu, 2x samostatná izba. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 140 900 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
NOVINKA Predám 2-izbový byt v novostavbe Nové Zámky
Pripravujeme predaj 2- izbového bytu v novopostavenom bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 64m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa so sprchovacím kútom a umývadlom, kuchyňa s komorou- spojená s obývacou izbou so vstupom na loggiu, samostatná izba so vstupom na loggiu. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 125 800 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
Luxusný, zariadený 2 izb. byt CENTROOM / Piešťany
Na svojich nových obyvateľov čaká pekný, čistý zariadený 2 izbový byt s rozlohou 48,92 ( 1 x loggia ) v bytovom dome Centroom na 3 poschodí s priestranným výťahom v centre kúpeľného mesta Piešťany. PREČO SI VYBRAŤ TENTO BYT? MAJITEĽ: exkluzívna lokalita v absolútnom centre kúpeľného mesta Piešťany s výbornou dostupnosťou k čomukoľvek a kdekoľvek "SPA/RELAX/ŠPORT" ČO OCENÍTE: pekná priestranná loggia s exkluzívnym výhľadom na mesto, rieku..., dobre vybavená lokalita na bývanie, vlastné parkovné miesto v AUPARKU, priame napojenie na obchodný dom AUPARK, kompletné vybavenie bytu, komplet zariadený, oddelená toaleta, samostatná spálňa, rolldor, kúpeľňa s vaňou. V blízkosti obchodné centrum, reštaurácie, kaviarne, nemocnica, materská škôlka, kúpele... OBHLIADKA: od 1.3.2023 Exkluzívna ponuka, najdete iba v R1reality Piešťany. STAV BYTU: Ponúkame Vám na predaj príjemný, slnečný, zariadený 2 izbový byt 1 loggiou na 3 poschodí vo vyhľadávanej lokalite na bývanie na ul. Nitrianska, v centre kúpeľneho mesta Piešťany. Byt má celkovú rozlohu 48,92 m2. Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývacou izbou so výstupom na balkón, ktorá je spojená s plne zariadenou kuchyňou (umývačka riadu, chladnička, mikrovlnka, el sporák a varná doska...), z nepriechodnej spálne a peknou kúpeľňou s vaňou a samostatnou toaletou. V byte je zrealizovana predpríprava, káblové a inštalačné potrubia na montáž klimatizácie v obyvacej izbe a v spálni. Byt sa predáva zariadený nábytkom, (okrem stolíku v obývačke), vrátane spotrebičov a vlastným parkovacím miestom. Rezervujte si svoje nové bývanie už dnes. BYTOVÝ DOM A JEHO OKOLIE: V okolí bytového domu je príjemné mestské, kúpeľné prostredie obklopené zeleňou, priamo oproti bytovému domu nájdete malý park s oddychovou zónou, lavičkami, bytový dom CENTROOM v ktorom sa byt nachádza je priamo napojený na obchodný dom AUPARK, v blizkosti, vlastne hneď oproti sa nachádza centrálne trhovisko, námestie s množstvom obchodíkov a reštaurácii, kaviarní, banky a potraviny. V blízkosti sa nachádza aj škôlka, neďaleko je vysoká škola, gymnázium, nemocnica a .....R1reality kancelária. PREHLIADKY: Byt je ihneď pripravení pre svojho nového majiteľa. Pokiaľ Vás ponuka zaujala, ozvite sa mi na + a radi si dohodneme ako a kedy zrealizujeme obhliadku bytu. NÁZOR MAKLÉRA: Svetlý, čistý, príjemný mestský byt s vlastným parkingom v atraktívnej centrálnej časti mesta, vhodný pre ľudí, ktorý vyhľadávajú aktívny život a dobré spojenie so svetom. Vhodné ako výborná investícia, bezproblémové využitie bytu na prenájom. Občianske vybavenie, TOP výborné. Na dosah, obchody, obchodné centrum Aupark, zastávka autobusu, nemocnica, mestské trhovisko, centrum mesta, kúpele, rieka Váh.... Exkluzívna ponuka v R1reality Piešťany. Radi Vám zabezpečíme obhliadku nehnuteľnosti, kontaktujte nás ešte dnes. R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu
Luxusný, zariadený 2 izb. byt AUPARK / Piešťany
Na svojich nových obyvateľov čaká pekný, čistý zariadený 2 izbový byt s rozlohou 48,92 ( 1 x loggia ) v bytovom dome Centroom na 3 poschodí s priestranným výťahom v centre kúpeľného mesta Piešťany. PREČO SI VYBRAŤ TENTO BYT? MAJITEĽ: exkluzívna lokalita v absolútnom centre kúpeľného mesta Piešťany s výbornou dostupnosťou k čomukoľvek a kdekoľvek "SPA/RELAX/ŠPORT" ČO OCENÍTE: pekná priestranná loggia s exkluzívnym výhľadom na mesto, rieku..., dobre vybavená lokalita na bývanie, vlastné parkovné miesto v AUPARKU, priame napojenie na obchodný dom AUPARK, kompletné vybavenie bytu, komplet zariadený, oddelená toaleta, samostatná spálňa, rolldor, kúpeľňa s vaňou. V blízkosti obchodné centrum, reštaurácie, kaviarne, nemocnica, materská škôlka, kúpele... OBHLIADKA: od 1.3.2023 Exkluzívna ponuka, najdete iba v R1reality Piešťany. STAV BYTU: Ponúkame Vám na predaj príjemný, slnečný, zariadený 2 izbový byt 1 loggiou na 3 poschodí vo vyhľadávanej lokalite na bývanie na ul. Nitrianska, v centre kúpeľneho mesta Piešťany. Byt má celkovú rozlohu 48,92 m2. Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývacou izbou so výstupom na balkón, ktorá je spojená s plne zariadenou kuchyňou (umývačka riadu, chladnička, mikrovlnka, el sporák a varná doska...), z nepriechodnej spálne a peknou kúpeľňou s vaňou a samostatnou toaletou. V byte je zrealizovana predpríprava, káblové a inštalačné potrubia na montáž klimatizácie v obyvacej izbe a v spálni. Byt sa predáva zariadený nábytkom, (okrem stolíku v obývačke), vrátane spotrebičov a vlastným parkovacím miestom. Rezervujte si svoje nové bývanie už dnes. BYTOVÝ DOM A JEHO OKOLIE: V okolí bytového domu je príjemné mestské, kúpeľné prostredie obklopené zeleňou, priamo oproti bytovému domu nájdete malý park s oddychovou zónou, lavičkami, bytový dom CENTROOM v ktorom sa byt nachádza je priamo napojený na obchodný dom AUPARK, v blizkosti, vlastne hneď oproti sa nachádza centrálne trhovisko, námestie s množstvom obchodíkov a reštaurácii, kaviarní, banky a potraviny. V blízkosti sa nachádza aj škôlka, neďaleko je vysoká škola, gymnázium, nemocnica a .....R1reality kancelária. PREHLIADKY: Byt je ihneď pripravení pre svojho nového majiteľa. Pokiaľ Vás ponuka zaujala, ozvite sa mi na + a radi si dohodneme ako a kedy zrealizujeme obhliadku bytu. NÁZOR MAKLÉRA: Svetlý, čistý, príjemný mestský byt s vlastným parkingom v atraktívnej centrálnej časti mesta, vhodný pre ľudí, ktorý vyhľadávajú aktívny život a dobré spojenie so svetom. Vhodné ako výborná investícia, bezproblémové využitie bytu na prenájom. Občianske vybavenie, TOP výborné. Na dosah, obchody, obchodné centrum Aupark, zastávka autobusu, nemocnica, mestské trhovisko, centrum mesta, kúpele, rieka Váh.... Exkluzívna ponuka v R1reality Piešťany. Radi Vám zabezpečíme obhliadku nehnuteľnosti, kontaktujte nás ešte dnes. R1reality ...rýchla cesta k novému bývaniu