inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj 2 izbový byt Bulharsko Sunny Day 6 - TOP ponuka

Kategória: Byty

Reality Holding + Vám ponúka Ponúkame na predaj útulný a svetlý 2 izbový apartmán s nábytkom a spotrebičmi na vyvýšenom prízemí v komplexe Sunny Day 6. Apartmán má rozlohu 49 m2 a nachádza sa na 4p.
Dispozícia: obývačka s kuchynským kútom, samostatná spálňa, kúpeľňa a terasa. Vstup na terasu zo všetkých izieb. Predáva sa kompletne zariadený.
Ročný správcovský poplatok: 580 eur
Sunny Day 6 je veľký komplex a so zastavanou plochou 60 000 m2 zaujme svojou veľkosťou, funkčnosťou a s vlastnou infraštruktúrou. Pozostáva z 1573 apartmánov situovaných v 46 štvorposchodových budovách.
Hosťom a majiteľom ponúka množstvo zariadení pre aktívny oddych a zábavu: fitness, reštaurácia, supermarket, recepcia, 6 vonkajších bazénov, 2 minigolfy, 1 tenisový kurt, 2 kombinované športoviská, 1 detské ihrisko a zelená oddychová zóna.

Energetická trieda: B. Ev. číslo: 138793 Kontakt maklér: , kontakt pobočka: . Ďalšie ponuky nájdete na .
Na predaj 2 izbový byt Bulharsko Sunny Day 6 - TOP ponuka
Podobné inzeráty
Studio 1+kk, 25m2, Tankovo, Bulharsko
Na prodej studio, 1+kk, v komplexu Sunny day 6 v Tankovo. Cena: 15 000 eur. Město: Tankovo. Pokoje: 1 Celková plocha: 25 m². Patro: 2/4 Fáze výstavby: akt 15 Celoroční ubytování: Ano V Sunny Day 6 - nabídka od naší společnosti, která určitě osloví ty zákazníky, jejichž rozpočet na nákup rekreačních nemovitostí je omezený. Nebývale nízké náklady na studiový byt v Sunny Day 6 - o rozloze 25 m² a nachází se ve druhém obytném patře. Náklady na nábytek a spotřebiče jsou zahrnuty - vynikající základní vybavení bytu. "Sunny Day 6" je uzavřený moderní rezidenční komplex vesnického typu, který se nachází na rozlehlém území na malebném kopci u říčky Khadzhiysk, 4 km od písečných pláží letoviska Slunečné pobřeží. Starobylé městské muzeum Nessebar je vzdálené 7 km a mezinárodní letiště v Burgasu 35 km. Komplex zaujme svou velikostí a funkčností. Komplex "Sunny Day 6" zaujímá obrovskou plochu 60 000 metrů čtverečních. ma nabízí 1573 bytů různých velikostí a dispozic (studia, apartmány s 1, 2 a 3 ložnicemi) ve 46 nezávislých moderních rezidenčních budovách. Z oken a teras apartmánů je výhled na hory a letovisko Slunečné pobřeží. Areál poskytuje vybavení a zábavu různého typu: fitness, restaurace, supermarket, recepce, 6 venkovních bazénů, tenisový kurt, fotbalové, basketbalové, sportovní a dětské hřiště. Pro pohodlí těch, kteří bydlí v komplexu Sunny Day 6, developer zorganizoval pravidelnou autobusovou dopravu spojující všechny komplexy Sunny Day, pláž, letiště a hlavní místa zábavy na Slunečném pobřeží. Příjemná kombinace tradiční bulharské architektury a odlehlosti komplexu od hlučného letoviska Slunečné pobřeží nabízí všem obyvatelům klid a pohodlí nezbytné pro plnohodnotný život. Infrastruktura "Sunny Day 6"/Sunny Day 6 potěší i toho nejnáročnějšího klienta. Služby a vybavení komplexu: recepce Restaurace s terasou Kavárna a piano bar Nákupní centrum Supermarket Obchody Zdravotní středisko Zdatnost SPA centrum tělocvična Masáž kosmetický salon 5 venkovních bazénů 2 tenisové kurty 2 minigolfová hřiště Sport a dětská hřiště 24hodinové fyzické a elektronické zabezpečení Parkoviště Internet Kabelová televize Směnárna Transfer na pláž a zpět Poplatek za údržbu areálu je fixní - 580 eur ročně včetně DPH.
Studio 1+kk, 25m2, Tankovo, Bulharsko
Na prodej studio, 1+kk, v komplexu Sunny day 6 v Tankovo. Cena: 15 500 eur. Město: Slunečné pobřeží. . Pokoje: 1 Celková plocha: 25 m². Patro: přízemí Fáze výstavby: akt 15 Při koupi tohoto bytu je ubytování a transfer po dohodě s realitní kanceláří poskytován zdarma!!!! "Sunny Day 6" je uzavřený moderní rezidenční komplex vesnického typu, který se nachází na rozlehlém území na malebném kopci u říčky Khadzhiysk, 4 km od písečných pláží letoviska Slunečné pobřeží. Starobylé městské muzeum Nessebar je vzdálené 7 km a mezinárodní letiště v Burgasu 35 km. Komplex zaujme svou velikostí a funkčností. Komplex "Sunny Day 6" zaujímá obrovskou plochu 60 000 metrů čtverečních. ma nabízí 1573 bytů různých velikostí a dispozic (studia, apartmány s 1, 2 a 3 ložnicemi) ve 46 nezávislých moderních rezidenčních budovách. Z oken a teras apartmánů je výhled na hory a letovisko Slunečné pobřeží. Areál poskytuje vybavení a zábavu různého typu: fitness, restaurace, supermarket, recepce, 6 venkovních bazénů, tenisový kurt, fotbalové, basketbalové, sportovní a dětské hřiště. Pro pohodlí těch, kteří bydlí v komplexu Sunny Day 6, developer zorganizoval pravidelnou autobusovou dopravu spojující všechny komplexy Sunny Day, pláž, letiště a hlavní místa zábavy na Slunečném pobřeží. Příjemná kombinace tradiční bulharské architektury a odlehlosti komplexu od hlučného letoviska Slunečné pobřeží nabízí všem obyvatelům klid a pohodlí nezbytné pro plnohodnotný život. Infrastruktura "Sunny Day 6"/Sunny Day 6 potěší i toho nejnáročnějšího klienta. Služby a vybavení komplexu: recepce Restaurace s terasou Kavárna a piano bar Nákupní centrum Supermarket Obchody Zdravotní středisko Zdatnost SPA centrum tělocvična Masáž kosmetický salon 5 venkovních bazénů 2 tenisové kurty 2 minigolfová hřiště Sport a dětská hřiště 24hodinové fyzické a elektronické zabezpečení Parkoviště Internet Kabelová televize Směnárna Transfer na pláž a zpět Poplatek za údržbu areálu je fixní - 580 eur ročně včetně DPH.
2 izbový byt na predaj Bulharsko Sunny Day 3 Premium - TOP p
Reality Holding + Vám ponúka Na predaj 2 izbový apartmán nachádzajúci sa na 4. poschodí v komplexe SUNNY DAY 3 PREMIUM. Sunny Day 3 Premium sa nachádza v tesnej blízkosti Sunny Day 3 a obe zdieľajú spoločné vonkajšie priestory. Celkovo ponúkajú 2 bazény, kontrolovaný vstup, parkovisko, snack bar, detské ihrisko a bezpečnostnú službu. Komplex sa nachádza asi 850 metrov od pláže a 5 minút chôdze od supermarketu Mladosť, lekárne, holičstva a ďalších zariadení. Apartmán má celkovú výmeru 52 m2. a pozostáva z obývacej izby s kuchyňou a jedálenským kútom, jednej spálne, balkóna s výhľadom na bazén a kúpeľne so sprchovacím kútom, WC a umývadlom. Predáva sa zariadený a vybavený. Je vhodný ako na celoročné užívanie, tak aj na prenájom. Ročný správcovský poplatok: 580,- EUR Služby a vybavenie v Sunny Day 3 Premium: - 2 bazény - Snack bar - Detský kútik - Bezpečnosť - Parkovisko Energetická trieda: D. Ev. číslo: 138802 Kontakt maklér: , kontakt pobočka: . Ďalšie ponuky nájdete na .
2 izbový byt na predaj Bulharsko Slnečné pobrežie - TOP ponu
Reality Holding + Vám ponúka Ponúkame na predaj priestranný 2 -izbový apartmán na Slnečnom pobreží v komplexe SUNNY SAY 3. Apartmán s rozlohou 43m2 sa nachádza na 4p. a dispozične pozostáva z obývacej izby s kuchynským kútom, spálne, kúpeľne a terasy. Komplex Sunny day 3 je uzavretý areál a k dispozícii je bazén s ležadlami, množstvo uličiek v celom areáli na prechádzky, parkovacie miesta priamo na území, obchody, detské ihrisko, recepcia, bezpečnostná služba a kontrolovaný vstup do areálu. Ročný správcovský poplatok: 580 eur Neďaleko komplexu sa nachádza trh s čerstvým ovocím a zeleninou, celoročný supermarket, lekárne, reštaurácie. Apartmánový komplex Sunny Day 3 sa rozprestiera na ploche 14 000 m2 a pozostáva z 15 nádherných budov s 350 dobre situovanými apartmánmi. Komplex ponúka otvorený bazén, detské ihrisko, reštauráciu, množstvo zelených záhrad a parkovacích miest. Sunny Day 3 sa nachádza približne 1 km od pôvabných bulharských pláží Slnečného pobrežia - dosť blízko na to, aby ste sa prešli do centra, kde sú najrôznejšie atrakcie, ale dosť ďaleko na to, aby ste si mohli vychutnať pokojnejšiu atmosféru. Jedinečné, malebné mestečko Nesebar, ktoré je pod ochranou UNESCO, je od rezortu vzdialené len približne 3,2 km. Energetická trieda: B. Ev. číslo: 138791 Kontakt maklér: , kontakt pobočka: . Ďalšie ponuky nájdete na .
Bulharsko Sunny Day 6 3 izbový byt na predaj - TOP ponuka
Reality Holding + Vám ponúka Ponúkame na predaj priestranný 2-izbový apartmán s rozlohou 70m2 v komplexe Sunny Day 6. Apartmán je kompletne zariadený nábytkom a spotrebičmi a nachádza sa na 4. poschodí. Dispozícia apartmánu: obývačka s kuchynským kútom, dve samostatné spálne, kúpeľňa a dve terasy. Vstup na terasy je zo všetkých izieb. Ročný správcovský poplatok: 560 eur Sunny Day 6 je veľký komplex a so zastavanou plochou 60 000 m2 zaujme svojou veľkosťou, funkčnosťou a s vlastnou infraštruktúrou. Pozostáva z 1573 apartmánov situovaných v 46 štvorposchodových budovách. Hosťom a majiteľom ponúka množstvo zariadení pre aktívny oddych a zábavu: fitness, reštaurácia, supermarket, recepcia, 6 vonkajších bazénov, 2 minigolfy, 1 tenisový kurt, 2 kombinované športoviská, 1 detské ihrisko a zelená oddychová zóna. Energetická trieda: D. Ev. číslo: 138792 Kontakt maklér: , kontakt pobočka: . Ďalšie ponuky nájdete na .
Bulharsko Sunny Day 6 na predaj 2 izbový byt - TOP ponuka
Reality Holding + Vám ponúka Na predaj priestranný 2izb apartmán vo vyhľadávanom komplexe Sunny Day 6 na Slnečnom pobreží. Apartmán má rozlohu 62 m2 a nachádza sa na 4p. Dispozične pozostáva z obývacej izby s kuchyňou a jedálenskou časťou, balkóna, 1 spálne a kúpeľne so sprchovacím kútom, WC a umývadlom. Predáva sa zariadený a vybavený - ako je znázornené na fotkách. Ročný správcovský poplatok: 580 eur Sunny Day 6 je veľký komplex a so zastavanou plochou 60 000 m2 zaujme svojou veľkosťou, funkčnosťou a s vlastnou infraštruktúrou. Pozostáva z 1573 apartmánov situovaných v 46 štvorposchodových budovách. Hosťom a majiteľom ponúka množstvo zariadení pre aktívny oddych a zábavu: fitness, reštaurácia, supermarket, recepcia, 6 vonkajších bazénov, 2 minigolfy, 1 tenisový kurt, 2 kombinované športoviská, 1 detské ihrisko a zelená oddychová zóna. Energetická trieda: B. Ev. číslo: 138796 Kontakt maklér: , kontakt pobočka: . Ďalšie ponuky nájdete na .