inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj 3 izb.RD blízo centra za cenu bytu,Aj na podnikani

Kategória: Domy

Na predaj v blízkosti centra Zvolena čiastočne zrekonštruovaný RD /okál/ s terasou. Dom stojí na pozemku o celkovej výmere 471 m2 . Zastavaná plocha je 128 m2 .Dom je po čiastočnej rekonštrukcii , ktorá v sebe zahŕňa : zateplenie ,znížené stropy, bodové svetlá, podlahy, stierky, kuchynská linka, nová elektrika .Dispozícia domu : vstupná chodba , kuchyňa ,3 samostatné nepriechodné izby ,WC , kúpeľňa a technická miestnosť. Dom je napojený na inžinierske siete : plyn , vodovod , dočasná žumpa /kanalizácia /, elektrika . Pozemok je sčasti oplotený .Kúrenie a ohrev vody plynovým kotlom. Konštrukcia domu : drevo, tehla./ pôvodný okál/. Strecha plechová. Dom je možné využiť aj na podnikateľské účely . V cene je zahrnutý kompletný náklad za právne a sprostredkovateľské služby vrátane príslušných základných poplatkov. V prípade záujmu zabezpečíme bezplatný finančný servis na získanie hypotéky na kúpu nehnuteľnosti. Chcete bývať v RD pri centre za cenu bytu ? Tak nás oslovte. Sme tu pre Vás a tešíme sa v prípade záujmu na stretnutie.
Na predaj 3 izb.RD blízo centra za cenu bytu,Aj na podnikani
Podobné inzeráty
2 izb. a 4izb. byty v RD s pozemkom vo Hviezdoslavove
Ponúkame na predaj byty v rodinnom dome s v obytnej zóne v juhovýchodnej časti obce Hviezdoslavova – Slnečné záhrady, Rumančeková ul. - 2 izb byt so zahrádkou, 2 izb.byt s balkónom a 4 izb. mezonet s veľkým pozemkom. - 4 izb. mezonet - úžitková plocha bytu je 90 m2 + záhrada 177 m2 + dve parkovacie miesta zo zámkovej dlažby 39 m2. Dispozícia bytu: prízemie: zádverie, chodba so vstupom do obývacej izby s východom do záhrady, samostatnej kuchyne, wc, schodisko, sklad pod schodiskom poschodie: tri spálne, kúpeľňa s predprípravou na vaňu, umývadlovú zostavu a wc, technická miestnosť - 2 izb.byt – nachádza sa na prízemí s úžitkovou plochou 46m2 + záhrada 47m2+ dve parkovacie miesta zo zámkovej dlažby 37 m2. Dispozícia bytu: zádverie, chodba so vstupom do obývacej izby spojenou s kuchyňou a východom do záhrady, samostatnej spálne, kúpeľňa s predprípravou na vaňu, umývadlovú zostavu a wc. - 2 izb.byt v štandarde – byt na poschodi s úžitkovou plochou 53 m2 + balkón 5m2. K bytu prislúchajú dve parkovacie miesta. Dispozícia bytu: schodisko, chodba so vstupom do obývacej izby spojenou s kuchyňou a východom na balkón, samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlová zostava a wc, technická miestnosť. Technická špecifikácia stavby : - dom napojený na všetky IS - voda, elektrina, kanalizácia - murivo - 30 cm tehla - zateplenie 15 cm polystyren - vnútorné priečky – 11,5 cm tehla - sedlová strecha pokrytá betónovou strešnou krytinou Terran - strešná izolácia – 40 cm zateplenie - stropy domu – sadrokartón, maľba biela - okná plastové, 6 komorové 3-sklo, vstupné dvere - vnútorné omietky sádrové - vykurovanie elektrické vodné podlahové kúrenie s reguláciou teploty. - vlastný inteligentný elektrický kotol na ohrev TÚV - rekuperácia - dátové rozvody v každej izbe - terénne úpravy na pozemku, vybudované parkovisko pre dve vozidlá Výhodou lokality je výborné napojenie do Bratislavy cestným obchvatom R7 vzdialený cca 1,5 km alebo vlakovým spojom v pešej dostupnosti 700m. V blízkosti na pešo je Billa, Jednota, v obci plná občianska vybavenosť - reštaurácie, škola, škôlka. Ceny bytov - 4 izb. mezonet 195.000 € holobyt - 2 izb. prízemie 145.000 € holobyt, 152.000 € v štandarde - 2 izb. poschodie 129.900 € v štandarde Bližšie informácie o ponúkanej nehnuteľnosti alebo záujem o obhliadku kontaktujte: Barátová Jana info@ Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.
Na predaj pekný rodinný dom, blízo slnečných jazier, Senec
Na predaj pekný rodinný dom v Senci. Dom sa nachádza blízo Seneckých jazier (1,5 km). Predáva sa komplet zariadený. Možnosť využívať aj ako chalupu. Dispozícia pozostáva z 3 spální, kuchyne spojenej s obývačkou + príslušenstvo. Rozloha domu: 114 m2. V podkroví je miestnosť 37 m2. Využívala sa predovšetkým na prespanie počas letnej sezóny. Plocha pozemku: 400 m2. Možnosť dokúpenia susednej záhrady 6 árov. Výborné vlakové spojenie. Cena nehnuteľnosti je 259 000 EUR plus provízia pre RK. Energetický certifikát na vyžiadanie. V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie. Pokiaľ máte o uvedenú nehnuteľnosť záujem, kontaktujte prosím tel. č. 0944 328 264. KONTAKT:
Na predaj pekný rodinný dom, blízo slnečných jazier, Senec.
Na predaj pekný rodinný dom v Senci. Dom sa nachádza blízo Seneckých jazier (1,5 km). Predáva sa komplet zariadený. Možnosť využívať aj ako chalupu. Dispozícia pozostáva z 3 spální, kuchyne spojenej s obývačkou + príslušenstvo. Rozloha domu: 114 m2. V podkroví je miestnosť 37 m2. Využívala sa predovšetkým na prespanie počas letnej sezóny. Plocha pozemku: 400 m2. Možnosť dokúpenia susednej záhrady 6 árov. Výborné vlakové spojenie. Cena nehnuteľnosti je 259 000 EUR plus provízia pre RK. Energetický certifikát na vyžiadanie. V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie. Pokiaľ máte o uvedenú nehnuteľnosť záujem, kontaktujte prosím tel. č. 0944 328 264. KONTAKT:
Rodinný dům s více byty a prostory k podnikání - Brno ČR
Rodinný dům s více byty a prostory k podnikání Nabízím k prodeji částečně zrekonstruovaný rodinný dům s více bytovými jednotkami a prostory k podnikání v obci Blažovice nedaleko od města Brna. Nemovitost má dvě velkorysé bytové jednotky, komerční prostory, stodolu, sklep a rozlehlou zahradu a nabízí tak spoustu způsobů využití. Zastavěná plocha a nádvoří má výměru 894 m2 a náleží jí následující části: Komerční prostor tvoří recepce, dvě kancelářské místnosti, menší sklad či archiv, vlastní kuchyňka, a zimní zahrada. Prostory jsou vytápěny vlastním plynovým kotlem a je zde přivedena pevná linka, přes kterou se dá napojit na internet. Z prostorného dvora s průjezdem z ulice se dostanete do obou bytových jednotek a stodoly. První bytová jednotka má v prvním patře chodbu s úložnými prostory, v druhém patře ložnici, koupelnu se sprchovým koutem a WC a kuchyni spojenou s obývacím pokojem. Kuchyně je vybavená novými spotřebiči: indukční deska, elektrická trouba a myčka. Bytová jednotka má samostatný plynový kotel. Druhá bytová jednotka má v prvním patře samostatný vchod z ulice, vstupní chodbu, koupelnu se sprchovým koutem a WC, kuchyň s obývacím pokojem, jídelnou a je zde i vstup do zahrady. V druhém patře se nachází dlouhá chodba s úložnými prostory, ze které se dá samostatnými vstupy dostat do 4 ložnic a koupelny s přípravou na sprchový kout a WC. Zastavěné ploše náleží i stodola, která je v současnosti využívána jako sklad a slouží i jako vstup do rozlehlých zahrad (jedna parcela o výměře 965 m2, druhá 1518 m2, dohromady tedy 2 483 m2). Na zahradách jsou dvě nádrže na dešťovou vodu a je zde vybudováno vlastní zavlažovací zařízení. Taktéž se zde nachází vlastní studna. Samozřejmostí nemovitosti je napojení na všechny inženýrské sítě: voda, kanalizace, elektřina, plyn. K nemovitosti je vydáno platné stavební povolení, tudíž je otevřená další rekonstrukci. Prodej probíhá přímo přes majitele, tudíž se neplatí žádná provize. Cena 24 900 000 Kč platí pouze do konce března (původní cena 26 990 000,-) Pro více informací volejte nebo pište email.
NOVOSTAVBA 5 izbový RD v krásnej prírode blízko mesta
Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - [24.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 1 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 2 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 3 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 4 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 5 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 6 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 7 NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena. Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 155 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2. Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A. Rodinný dom je hotový, pripravený pre nového majiteľa – momentálne vo fáze kolaudácie. Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, obľúbený Lunterov ranč. Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. V tejto lokalite je už stavebná uzávera, takže stavebný ruch v okolí už nehrozí. Dispozícia domu: Prízemie: - obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu - Hosťovská izba - kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť Poschodie: - Priestranná spáleň - Šatník - 2 izby - Kúpeľňa s wc Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta Pozemok: z väčšej časti rovinatý Siete: vodovod, elektrina, žumpa Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Viac informácií na tel.čísle:
1 izb. domček 270,- € +80,-€.  a 1 izb. byt 320,- € +80,-€
Dobrý deň, máme v ponuke 1 izb. domček za 350,-€ s energiami, depozit 500,-€ a 1 izb. byt 400,- € s energiami, depozit 500,-€. Obidva sú na Bratislavskej ul., neďaleko nákupného centra DOMOSS. Bývanie je možné ihneď, je veľmi pekné, je vhodné pre 1-2 osoby, bez zvieratiek a malých detičiek. 1 izb. byt je kompletne zariadený vrátane chladničky, práčky, červenej sedačky, skriniek. Tu chýba len TV. V domčeku chýba posteľ a TV. Chladnička, práčka, mikrovlnka a veľká skriňa sú k dispozícii. V obidvoch nehnuteľnostiach je k dispozícii altánok kde si môžete grilovať. Províziu realitnej kancelárie neplatíte. Cena: 1 izb.byt: 320,-Eur + 80 energie Vratný depozit: 500,- Eur 1 izb.domček:280,-Eur + 80,-Eur energ. Vratný depozit: 500,- Eur Jánošíková