inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj 3i byt na sídlisku - KVP v Košiciach

Kategória: Byty

Typ: 3-izbový byt
Ulica: Čordákova
Obec: Košice-Sídlisko KVP

MEGA realitná kancelária Vám ponúka na predaj 3i byt Košiciach - sídlisko KVP.

Jedná sa o 3i byt o rozlohe 68,66 m2, ktorý je čiastočne zrekonštruovaný. Ponúkaná nehnuteľnosť sa nachádza na 3/8 poschodí, v pokojnej časti sídliska KVP. K bytu prislúcha loggia a pivnica.

Orientácia nehnuteľnosti je na V/Z. 

Byt je bez tiarch. Kúpou hneď voľný.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne z vaňou a WC, obývacej izby, spálne a detskej izby. Z kuchyne vedie výstup na loggiu. 

V okolí bytového domu sa nachádza bohatá občianska vybavenosť - škola, materská škola, zdravotné stredisko, pošta, OC Grunt, potraviny Billa, Fresh, športové centrum, pizzeria.

Sídlisko KVP patrí medzi najvyhľadávanejšie lokality Košíc. Vzdialenosť do centra mesta je cca 5 km.

Náklady na trojčlennú rodinu sú cca 250 eur/m.

V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať veľmi radi Vám ponúkanú nehnuteľnosť predvedieme i osobne.

Dohoda na cene je možná.

Kontakt:

Lucia Balteszová -

lucia.balteszova@

NAŠA CENA JE KONEČNÁ, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV.

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: čiastočne prerobený
Celková plocha: 68.66 m2
Úžitková plocha: 68.66 m2
Poschodie: 3
Loggia plocha: 3,4 m2
Loggia: áno
Počet podlaží: 8
Počet izieb: 3
Výťah: áno
Parkovanie: verejné
Na predaj 3i byt na sídlisku - KVP v Košiciach
Podobné inzeráty
Na predaj 3i byt na sídlisku - KVP v Košiciach
Typ: 3-izbový byt Ulica: Čordákova Obec: Košice-Sídlisko KVP MEGA realitná kancelária Vám ponúka na predaj 3i byt Košiciach - sídlisko KVP. Jedná sa o 3i byt o rozlohe 68,66 m2, ktorý je čiastočne zrekonštruovaný. Ponúkaná nehnuteľnosť sa nachádza na 3/8 poschodí, v pokojnej časti sídliska KVP. K bytu prislúcha loggia a pivnica. Orientácia nehnuteľnosti je na V/Z. Byt je bez tiarch. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne z vaňou a WC, obývacej izby, spálne a detskej izby. Z kuchyne vedie výstup na loggiu. V okolí bytového domu sa nachádza bohatá občianska vybavenosť - škola, materská škola, zdravotné stredisko, pošta, OC Grunt, potraviny Billa, Fresh, športové centrum, pizzeria. Sídlisko KVP patrí medzi najvyhľadávanejšie lokality Košíc. Vzdialenosť do centra mesta je cca 5 km. Náklady na trojčlennú rodinu sú cca 250 eur/m. V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať veľmi radi Vám ponúkanú nehnuteľnosť predvedieme i osobne. Kontakt: Lucia Balteszová - lucia.balteszova@ NAŠA CENA JE KONEČNÁ, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 68.66 m2 Úžitková plocha: 68.66 m2 Poschodie: 3 Loggia plocha: 3,4 m2 Loggia: áno Počet podlaží: 8 Počet izieb: 3 Výťah: áno Parkovanie: verejné
Na predaj 3i byt na sídlisku - KVP v Košiciach
Typ: 3-izbový byt Ulica: Čordákova Obec: Košice-Sídlisko KVP MEGA realitná kancelária Vám ponúka na predaj 3i byt Košiciach - sídlisko KVP. Jedná sa o 3i byt o rozlohe 68,66 m2, ktorý je čiastočne zrekonštruovaný. Ponúkaná nehnuteľnosť sa nachádza na 3/8 poschodí, v pokojnej časti sídliska KVP. K bytu prislúcha loggia a pivnica. Orientácia nehnuteľnosti je na V/Z. Byt je bez tiarch. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne z vaňou a WC, obývacej izby, spálne a detskej izby. Z kuchyne vedie výstup na loggiu.  V okolí bytového domu sa nachádza bohatá občianska vybavenosť - škola, materská škola, zdravotné stredisko, pošta, OC Grunt, potraviny Billa, Fresh, športové centrum, pizzeria. Sídlisko KVP patrí medzi najvyhľadávanejšie lokality Košíc. Vzdialenosť do centra mesta je cca 5 km. Náklady na trojčlennú rodinu sú cca 250 eur/m. V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať veľmi radi Vám ponúkanú nehnuteľnosť predvedieme i osobne. Dohoda na cene je možná. Kontakt: Lucia Balteszová - lucia.balteszova@ NAŠA CENA JE KONEČNÁ, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 68.66 m2 Úžitková plocha: 68.66 m2 Poschodie: 3 Loggia plocha: 3,4 m2 Loggia: áno Počet podlaží: 8 Počet izieb: 3 Výťah: áno Parkovanie: verejné
Skvelý 3 izbový byt na KVP
Spoločnosť Brancová Štellmach reality, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj 3- izbový byt v Košiciach. Nehnuteľnosť sa nachádza na obľúbenom sídlisku v KE - KVP, na ulici Čordákova 30. Mestská časť Košice - KVP je vyhľadávanou lokalitou, pretože ponúka veľa možností na trávenie voľné času. Sídlisko je obľúbené aj vďaka svojej skvelej polohe a dostupnosti do centra mesta. OC Aupark je vzdialené iba 10 minút autom. Len 200m od bytovky sa nachádza OC Iskra a potraviny Fresh. V blízkosti bytovky sa tiež nachádzajú školy, škôlky, futbalové ihrisko a poliklinika. Bytovka sa nachádza mimo hlavnej cesty, čo prinesie novému majiteľovi pokojné a tiché bývanie. Táto lokalita ponúka dostatok voľných parkovacích miest. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou a jeho benefitom sú až 3 nepriechodné izby, ktoré ponúkajú dostatok súkromia a preto je byt vhodný aj na investíciu za účelom prenájmu. Rozloha bytu je 70m2. Nehnuteľnosť sa nachádza na 1.poschodí a pod ňou sú pivničné priestory. Výhodou tejto ponuky je, že sa byt predáva kompletne zariadený. Priestor kuchyne bol zväčšený o loggiu, ktorá je momentálne vymurovaná. Nový majiteľ si vie v prípade záujmu z tohto priestoru urobiť opätovne loggiu. Za výhody tohto bytu považujeme: - čistý vchod a rekonštruované spoločenské priestory, - vyhľadávaná a obľúbená lokalita, - k dispozícii je pivnica , - nízke mesačné náklady, - nepriechodné izby, - byt sa predáva kompletne zariadený, - skvelá občianska vybavenosť, - veľké a priestranné izby. Pre viac fotografií odporúčam navštíviť náš web- Ak Vás ponuka zaujala, kontaktovať ma môžete tu: a dohodnite si obhliadku. Teším sa na Vás. Textový aj grafický obsah dokumentu je autorským dielom a majetkom spoločnosti Brancová Štellmach reality, s.r.o. a jeho používanie alebo zneužitie je trestné.
NA PREDAJ 2 IZBOVÝ ŠIKOVNÝ BYT NA SÍDLISKU KVP - BAUEROVA
!!! ZNÍŽENÁ CENA !!! MICHAL PALKO z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj ideálny 2-izbový byt na obľúbenom sídlisku KVP na Bauerovej ulici 20. Ak hľadáte pokojné miesto na sídlisku KVP, v jeho pôvodnej časti s pešou zónou v blízkosti obchodov tak je tento byt pre Vás. Pozrite si video skopírovaním tohto linku do Vášho prehliadača: Pre viac fotografií si pozrite: Technické informácie a parametre: Úžitková plocha: 52m2 + balkón 3m2 Počet izieb: 2 Poschodie: 1/8 Výťah. áno Orientácia: východ a západ Dispozičné riešenie: vstupná chodba so vstavanou skriňou , priestranná obývačka , spálňa s rohovou vstavanou skriňou, kuchyňa s výstupom na balkón, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, samostatná toaleta a pivnica. Štandardy: byt chránia vstupné protihlukové dvere, laminátové podlahy, interiérové dvere s obložkovými zárubňami a kovaním, okná a balkónové dvere sú plastové profily, opatrené izolačným dvojsklom, steny a strop sú ukončené štukovou omietkou, v kuchyni sa nachádza kuchynská linka na mieru, v spálni a na chodbe sa nachádzajú vstavané skrine vytvorené na mieru, samostatná kúpeľňa a toaleta prešla obnovou. Zariadenie bytu: byt sa predáva len so vstavaným a zabudovaným zariadením. Sídlisko KVP je to správne miesto pre rodinu: kde sa vaše deti môžu vyšantiť na detskom ihrisku, kde môžete spoločne stráviť čas bicyklovaním, kde si viete nájsť čas pre seba, a zacvičiť si, kde máte školu a škôlku len o ulicu ďalej. Vtedy viete, že ste na dobrom mieste. Kúpna cena bytu je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Byt je možné financovať cez hypotekárny úver, s ktorým Vám ochotne pomôžem. Cena tohto bytu je: 145.900,- EUR Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Michal PALKO - - certifikovaný realitný maklér NARKS Poschodie: 1 Počet poschodí: 8 Počet izieb: 2 Obytná plocha: 52m² Celková rozloha: 55m² Úžitková plocha: 52m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: neuvedené Plyn: áno Internet: optika Kúpeľňa: vaňa Balkón: áno Pivnica: áno Výťah: áno Parkovanie: verejné Postavené z: panel Káblová televízia: áno Okná: plastové Orientácia: západná
IDEÁLNY 3. IZBOVÝ BYT, BAUEROVA UL., KVP, KOŠICE
Ing. Viktória Belásová a Diamond Reality, Vám ponúkajú na predaj 3. izbový byt, ktorý si URČITE ZAMILUJETE nie len vďaka jeho výbornej lokalite (na sídlisku KVP na Bauerovej ulici. ), ale aj vďaka skvelému dispozičnému riešeniu. >>>VIDEOOBHLIADKU bytu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: Byt sa nachádza na 6 posch./8 a disponuje úžitkovou výmerou 69m2. VÝNIMOČNOSŤ BYTU dopĺňa skvelé dispozičné riešenie, ktoré nám ponúka priestrannú vstupnú chodbu, obývaciu izbu, 2 samostatné izby, kúpeľňu, samostatné WC a kuchyňu s výstupom na loggiu. Naozaj slušná rozloha bytu a určite oceníte priestranné ,dostatočne veľké izby. Samozrejme k bytu patrí aj pivnica. Byt je čiastočne zrekonštruovaný, nič mu nechýba a je pripravený na okamžité nasťahovanie. No rekonštrukcia sa dotkla hlavne kúpeľne s WC a kuchyne takže si ho viete prerobiť naozaj podľa vlastných predstáv. Orientácia je na východ a západ takže byt je svetlý a slnečný väčšiu časť dňa. Bytový dom je čiastočne upravený, sú vymenené vstupné dvere, nové schránky a postupne sa pracuje na jeho obnove. Na sídlisku KVP nájdete naozaj všetko. V rámci kompletnej občianskej vybavenosti tu nájdete viacero reštaurácií, obchodíkov, školy, škôlky, potraviny, polikliniku, poštu, niekoľko detských ihrísk. A to všetko len na skok od Vášho nového bývania. Okrem iného lokalita ponúka niečo aj pre milovníkov športu, nájdete tu tenisový komplex, Arénu sršňov či relaxačné zóny ako sú Bankov, Čičky či Klatov. Všetky parametre skvelého bývania dopĺňa aj perfektná dostupnosť do centra mesta. Ak sa Vám tento byt páči zavolajte mi na číslo a dohodnite si obhliadku. Košice, Kosice, 3. izb. byt, 3. izbový byt, 3. izbovy byt, KVP
SUPER PONUKA -  3. IZBOVÝ BYT, BAUEROVA UL., KVP, KOŠICE
Ing. Viktória Belásová a Diamond Reality, Vám ponúkajú na predaj 3. izbový byt, 69m2, ktorý si URČITE ZAMILUJETE nie len vďaka jeho výbornej lokalite (na sídlisku KVP na Bauerovej ulici. ), ale aj vďaka skvelému dispozičnému riešeniu. >>>VIDEOOBHLIADKU bytu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: Byt sa nachádza na 6 posch./8 a disponuje úžitkovou výmerou 69m2. VÝNIMOČNOSŤ BYTU dopĺňa skvelé dispozičné riešenie, ktoré nám ponúka priestrannú vstupnú chodbu, obývaciu izbu, 2 samostatné izby, kúpeľňu, samostatné WC a kuchyňu s výstupom na loggiu. Naozaj slušná rozloha bytu a určite oceníte priestranné ,dostatočne veľké izby. Samozrejme k bytu patrí aj pivnica. Byt je čiastočne zrekonštruovaný, nič mu nechýba a je pripravený na okamžité nasťahovanie. No rekonštrukcia sa dotkla hlavne kúpeľne s WC a kuchyne takže si ho viete prerobiť naozaj podľa vlastných predstáv. Orientácia je na východ a západ takže byt je svetlý a slnečný väčšiu časť dňa. Bytový dom je čiastočne upravený, sú vymenené vstupné dvere, nové schránky a postupne sa pracuje na jeho obnove. Na sídlisku KVP nájdete naozaj všetko. V rámci kompletnej občianskej vybavenosti tu nájdete viacero reštaurácií, obchodíkov, školy, škôlky, potraviny, polikliniku, poštu, niekoľko detských ihrísk. A to všetko len na skok od Vášho nového bývania. Okrem iného lokalita ponúka niečo aj pre milovníkov športu, nájdete tu tenisový komplex, Arénu sršňov či relaxačné zóny ako sú Bankov, Čičky či Klatov. Všetky parametre skvelého bývania dopĺňa aj perfektná dostupnosť do centra mesta. Ak sa Vám tento byt páči zavolajte mi na číslo a dohodnite si obhliadku. Košice, Kosice, 3. izb. byt, 3. izbový byt, 3. izbovy byt, KVP