inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj 5i novostavba rodinného domu v obci Bačkovík

Kategória: Domy

Znalecký posudok v cene!!! Dohoda možná!!!

Exkluzívne ponúkame na predaj novostavbu 5i rodinného domu s garážou, ktorá sa nachádza na veľkom, slnečnom pozemku o výmere 1440m2 v okrese Košice – okolie v obci Bačkovík.



Rodinný dom má úžitkovú plochu 189m2 a dispozične pozostáva z prízemia, kde je denná časť v ktorej sa nachádza veľký otvorený priestor kuchyne (so špajzou) prepojenej s obývačkou a jedálňou, z dennej časti sa vstupuje cez veľké francúzske okná, ktoré krásne presvetlia celý priestor na slnečnú terasu. Na prízemí sa nachádza aj izba s vlastnou kúpeľnou a šatníkom z ktorej je tiež francúzske okno na terasu. Pri schodisku na poschodie je hosťovská toaleta. Na poschodí sa nachádzajú tri spálne – dve z nich majú veľké Francúzke okná cez ktoré sa vychádza na terasu a ďalšia disponuje priestranným šatníkom, je tu tiež kúpeľňa a WC.

Celý dom pôsobí veľmi príjemným dojmom, má dobrú dispozíciu aj rozumné umiestnenie na pozemku a je postavený z materiálu YTONG IQ, má sedlovú strechu značky BRAMAC s úpravou proti zarastaniu machom, okná s trojsklom značky Salamander – a predáva sa v štádiu hrubej stavby pripravený na dokončenie podľa vlastných predstáv.

Nového majiteľa určite poteší, že k domu patrí aj priestranná garáž a priestranná technická miestnosť, na pozemku sú inžinierske siete: elektrina, obecný vodovod a kanalizácia. A dalšie plus – studňa na pozemku.

Dom sa nachádza v krásnom prostredí na kraji obce, kde je len pár domov, z jednej strany má výhľad na lesík, neďaleko preteká Rankovský potôčik, takže ticho, relax a čerstvý vzduch bez áut je zaručený.



Výhodou je aj výborná dostupnosť do Košíc, keďže po diaľnici to máte za pár minút.

Obec Bačkovík sa nachádza severovýchodne od Košíc smerom na Michalovce, neďaleko sa nachádza stredisková obec Bidovce, kde nájdete Základnú školu, škôlku, strednú školu, 3x potraviny, poštu, banku, zdravotné stredisko aj lekáreň, teda všetko čo potrebujete k pohodlnému životu. Všetko ostatné vybavíte v Košiciach, ktoré máte vďaka diaľnici vzdialené len na pár minút jazdy autom a budete v práci skôr, ako obyvatelia okrajových mestských častí.

K domu je k dispozícii aj znalecký posudok.

_________________

Cena: 197.900,- € v štádiu hrubej stavby (je možnosť aj dokončenia stavby podľa dohody) vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľností a profesionálnymi službami realitnej kancelárie.

Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene.



Ak hľadáte priestranný rodinný dom v pokojnej, slnečnej lokalite obklopenej zeleňou s možnosťou dokončenia podľa vlastných predstáv a dobrou dostupnosťou Košíc, neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku na doleuvedenom čísle ešte dnes.

_________________

= Akúkoľvek časť tohto textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora.

© 2022 Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z. =
Na predaj 5i novostavba rodinného domu v obci Bačkovík
Podobné inzeráty
JKV REAL I Ponúkame na predaj výstavbu rodinného domu v čast
Výstavba rodinného domu v časti mesta Levice - Vinohrady. Novostavba rodinného domu bude slúžiť na bývanie viacčlennej rodiny, s počtom obytných miestností 4. Objekt je dvojpodlažný – prekrytý pultovou strechou. Riešenie rodinného domu: Vstup do rodinného domu je navrhnutý z čelnej časti rodinného domu. Pred vstupnou časťou je riešená spevnená plocha vo výške úrovne podlahy rodinného domu. Do rodinného domu sa vchádza cez zádverie do chodby, odkiaľ vedie vstup do dennej časti rodinného domu. Do spálňovej časti vedie schodisko. Zo zádveria rodinného domu je riešený vstup na chodbu. V dennej časti sa nachádzajú tieto miestnosti : Obývacia izba, ktorá je prepojená s jedálňou a kuchyňou. Z obývacej izby je vstup na terasu. Vedľa kuchyni sa nachádza špajza. V oddychovej časti rodinného domu je vybudovaná spáleň, detská izba a izba pre hostí. Tieto miestnosti sú prepojené chodbou, z ktorej je prístup do kúpeľne. Vedľa spálne je osadený šatník a samostatná kúpeľňa. Objekt bude situovaný na voľnej parcele, ktorá sa nachádza v lokalite zástavby rodinných domov. Prístup do objektu bude zabezpečený priamo z miestnej komunikácie. Napojenie objektu na verejnú komunikáciu je riešené v okrajovej časti pozemku v nadväznosti na prístrešok. Rodinný dom bude osadený na parcelu tak, že bude umiestnený v strede pozemku. Hlavnou časťou architektonického návrhu je jednoduchosť, prehľadná dispozícia a jasné vymedzenie jednotlivých priestorov. Špecifické údaje o stavbe: Zastavaná plocha : 63 m2 Úžitková plocha : 110,6 m2 Pozemok : 248m2 Vybudovaná základová doska : Základové pásy sú vyhotovené z betónu triedy B 15. Hĺbka založenia je pod úrovňou terénu 1,30m. Priebežne pod základovými pásmi je štrkové lôžko hrúbky 150mm, tak isto ako aj pod podkladovým betónom. Podkladový betón bol vystužený zvarovanou sieťovinou o 6 ( oká 100x100). Vybudovaná je vodovodná , kanalizačná, plynová a elektrická prípojka. Súčasťou predaja stavby je vybudovaná základová doska, všetky vybudované inžinierske siete, pozemok, pripravená kompletná dokumentácia pre stavu rodinného domu so stavebným povolením a materiál ktorý poslúži na vybudovanie hrubej stavby rodinného domu (múrov). Dobudovanie stavby je na budúcich vlastníkoch s možnosťou dokončenia vlastného domova podľa svojich predstáv. V ponuke sú viaceré rodinné domy v závislosti od toho sa odvíja veľkosť pozemku, všetky stavby sú totožné. U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na viac ako 200 portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytne
Rodinný dom Bačkovík, Košice-okolie
Typ: Rodinný dom Ulica: Hlavná Obec: Bačkovík Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Košice Vám so súhlasom majiteľa ponúka na predaj rodinný dom v obci Bačkovík v okrese Košice-okolie. Rodinný dom je dvojpodlažný, podpivničený, má nové plastové okná a dvere. Dom má novú strechu, krov a novú fasádu. Rozloha pozemku je 839m2. Pozemok je slnečný, možná výstavba ďalšieho domu. Inžinierske siete voda, kanalizácia a elektrina. V dome sa nenachádza kúrenie.  Obec Bačkovík je vzdialená približne 22 km od Košíc. Cena: 137.000€   (Dom je možné vymeniť za 3 izbový byt v Košiciach) Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na: Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: nedokončený Celková plocha: 839 m2 Úžitková plocha: 111 m2 Plocha pozemku: 728 m2 Počet podlaží: 2 El. napätie: 230V Voda: verejný vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: nie Vykurovanie: nie Pivnica: áno
Rodinný dom Bačkovík, Košice-okolie
Typ: Rodinný dom Ulica: Hlavná Obec: Bačkovík Realitná kancelária Leaders & Partners - L&P reality s.r.o. pobočka Košice Vám so súhlasom majiteľa ponúka na predaj rodinný dom v obci Bačkovík v okrese Košice-okolie. Rodinný dom je dvojpodlažný, podpivničený, má nové plastové okná a dvere. Dom má novú strechu, krov a novú fasádu. Rozloha pozemku je 839m2. Pozemok je slnečný, možná výstavba ďalšieho domu. Inžinierske siete voda, kanalizácia a elektrina. V dome sa nenachádza kúrenie.  Obec Bačkovík je vzdialená približne 22 km od Košíc. Cena: 110.000€   Ponuku nehnuteľností realitnej kancelárie si môžete pozrieť na: Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: nedokončený Celková plocha: 839 m2 Úžitková plocha: 111 m2 Plocha pozemku: 728 m2 Počet podlaží: 2 El. napätie: 230V Voda: verejný vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: nie Vykurovanie: nie Pivnica: áno
Na predaj novostavba RD v obci Bačkovík
VIDEOPREHLIADKA: Hľadáte novostavbu rodinného domu neďaleko Košíc? Chcete bývať v tichej lokalite? Tak táto ponuka je práve pre Vás. Ponúkame Vám na predaj nízkoenergetickú novostavbu 3 izbového rodinného domu (drevodom) v tichej časti obce Bačkovík, ktorá je vzdialená od Košíc len 20km. Dom stojí na 925m2 pozemku a má zastavanú plochu 80m2. Je napojený na obecnú vodu, kanalizáciu a elektrinu. Drevodom bol skolaudovaný v roku 2021. Je zateplený 10cm polystyrénom, vykurovanie je podlahové, infra fóliami, ohrev vody je riešený elektrickým bojlerom. Dom má plastové okná, zateplenú strechu, kamerový systém. Srdce domu tvorí obývačka s kuchyňou v ktorej nájdeme kuchynskú linku robenú na mieru so vstavanými spotrebičmi. Dom má 2 spálne, v ktorých sú vstavané skrine a francúzske okná. Kúpeľňa je priestranná a vybavená sprchovacím kútom, wc a umývadlom. Pozemok je priestranný a rovinatý, s vlastnou prístupovou cestou, obklopený krásnou prírodou. Ak Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky alebo mailom. Financovanie nechajte na nás a po doplnení všetkých potrebných dokumentov k vybaveniu hypotekárneho úveru, Vám v čo najkratšom čase zabezpečíme financie. Lokalita: Bačkovík Výmera pozemok: 925m2 Cena: 199 990€ Kontakt: Mail: lukas.varga@
Na predaj nízkoenergetická novostavba v obci Bačkovík
VIDEOPREHLIADKA: Hľadáte novostavbu rodinného domu neďaleko Košíc? Chcete bývať v tichej lokalite? Tak táto ponuka je práve pre Vás. Ponúkame Vám na predaj nízkoenergetickú novostavbu 3 izbového rodinného domu (drevodom) v tichej časti obce Bačkovík, ktorá je vzdialená od Košíc len 20km. Dom stojí na 925m2 pozemku a má zastavanú plochu 80m2. Je napojený na obecnú vodu, kanalizáciu a elektrinu. Drevodom bol skolaudovaný v roku 2021. Je zateplený 10cm polystyrénom, vykurovanie je podlahové, infra fóliami, ohrev vody je riešený elektrickým bojlerom. Dom má plastové okná, zateplenú strechu, kamerový systém. Srdce domu tvorí obývačka s kuchyňou v ktorej nájdeme kuchynskú linku robenú na mieru so vstavanými spotrebičmi. Dom má 2 spálne, v ktorých sú vstavané skrine a francúzske okná. Kúpeľňa je priestranná a vybavená sprchovacím kútom, wc a umývadlom. Pozemok je priestranný a rovinatý, s vlastnou prístupovou cestou, obklopený krásnou prírodou. Ak Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky alebo mailom. Financovanie nechajte na nás a po doplnení všetkých potrebných dokumentov k vybaveniu hypotekárneho úveru, Vám v čo najkratšom čase zabezpečíme financie. Lokalita: Bačkovík Výmera pozemok: 925m2 Cena: 199 990€ Kontakt: Mail: lukas.varga@
Na predaj novostavba RD v obci Bačkovík
VIDEOPREHLIADKA: Hľadáte novostavbu rodinného domu neďaleko Košíc? Chcete bývať v tichej lokalite? Tak táto ponuka je práve pre Vás. Ponúkame Vám na predaj nízkoenergetickú novostavbu 3 izbového rodinného domu (drevodom) v tichej časti obce Bačkovík, ktorá je vzdialená od Košíc len 20km. Dom stojí na 925m2 pozemku a má zastavanú plochu 80m2. Je napojený na obecnú vodu, kanalizáciu a elektrinu. Drevodom bol skolaudovaný v roku 2021. Je zateplený 10cm polystyrénom, vykurovanie je podlahové, infra fóliami, ohrev vody je riešený elektrickým bojlerom. Dom má plastové okná, zateplenú strechu, kamerový systém. Srdce domu tvorí obývačka s kuchyňou v ktorej nájdeme kuchynskú linku robenú na mieru so vstavanými spotrebičmi. Dom má 2 spálne, v ktorých sú vstavané skrine a francúzske okná. Kúpeľňa je priestranná a vybavená sprchovacím kútom, wc a umývadlom. Pozemok je priestranný a rovinatý, s vlastnou prístupovou cestou, obklopený krásnou prírodou. Ak Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky alebo mailom. Financovanie nechajte na nás a po doplnení všetkých potrebných dokumentov k vybaveniu hypotekárneho úveru, Vám v čo najkratšom čase zabezpečíme financie. Lokalita: Bačkovík Výmera pozemok: 925m2 Cena: 204 990€ Kontakt: Mail: lukas.varga@