inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj 8 týždnovú biela mladý cap

Kategória: Ovce a kozy

Na predaj 8 týždnovú biela mladý cap!
Koza je očkovaná. Veľmi hravý, jemný.
Odroda je Szánentáli x Parlagi.
Nie predávám na rezanie, ale na uchovanie! Ďakujem!
Na predaj 8 týždnovú biela mladý cap
Podobné inzeráty
Predám 8 týždnovú červené mladý cap
Predám 8 týždnovú červené mladý cap. Je ošetrenie proti vonkajším a vnútorným parazitom. Jeho matka je veľmi dobré mliečne alpské plemeno. Jeho otec je veľký plemeno Parlagi. Nie predávám na rezanie, ale na uchovanie! Ďakujem.
ponúkam na pripúšťanie capa
Mladý urastený bezrohý vlaňajší cap už odskúšaný v chove. Obaja jeho rodičia dojnej línie. 10€/pripustenie, akceptujem aj vrece obilia, domáce zemiaky, seno, či inú naturáliu. Cap nie je na predaj.
Kozy / Predám stádo kôz
Predám stádo kôz, jedná sa o holandské mini-kozy, 1x cap 2x koza 1x malý capko. Cap aj kozy sú mladé, max do 3. rokov. Capko sa narodil v Novembri roku 2022. Kozičky sú vhodné do záhrad ako prírodná kosačka, možné je aj dojenie. Cap je kríženec kamerúnskej kozy s holanskou mini-kozou, plodný a vitálny. Kozy majú za sebou už 2 vrhy 5 mláďat pri každom. Taktiež možné oživenie genofondu v už existujúcom stáde alebo množenie nových holandských mini-kozičiek. Stádo je na predaj len v celku. Cena je 280€ no pri rýchlom jednaní je možná dohoda. Najlepšie ak si po kozy prídete osobne nakoľko odvoz nevieme zaistiť. Prosím kontaktovať telefonicky.
Alpínsky cap
Predám plemenného alpínského capa zo schlachtitelského chovu. Alpínská koza, plemenny cap, chovný cap
mladý cap
ponúkam na predaj rohatého tohtoročného mladého capka, narodeného 6.7. mama- slovenská biela koza, otec-pravdepodobne dlhosrstá bulharská(alebo jej mix) cena 40€, najlepšie osobný odber ale po dohode vieme doviesť do okolia ODBER JE MOŽNÝ IHNEĎ kontaktovať ma na čísle alebo SMS
Predám kozu a capa
Predám kozu a capa. Slovenska biela a cap slovenska bielaX. Koza je registrovaná.Predaj možný len na registrovanú farmu. Cap nieje registrovany.Fotky pošlem na požiadanie. Chcem zrušiť chov.