inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj akku skrutkovač

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj túto akku skrutkovač.
Cena, 25 euro.
Na predaj akku skrutkovač
Podobné inzeráty
Na predaj akku skrutkovač
Ponúkam na predaj túto akku skrutkovač. Cena 25 euro.
Poriadny skrutkovač pre Iphone 0.8mm
Skrutkovač pre Iphone 0.8mm. Jednoduchý skrutkovač s ktorým sa príjemne a jednoducho pracuje s hlavou 0.8mm použijete pri servise väčšiny mobilných telefónov. Skrutkovač určený pre domácich majstrov aj servisných technikov. NOVÝ, nepoužitý ! Pri platbe vopred je poštovné na mňa. Osobný odber - 2 €. Trenčín. Písať prosím mail alebo volať po 17 : 00. Ďakujem.
Poriadny skrutkovač pre Iphone 0.8mm
Skrutkovač pre Iphone 0.8mm. Jednoduchý skrutkovač s ktorým sa príjemne a jednoducho pracuje s hlavou 0.8mm použijete pri servise väčšiny mobilných telefónov. Skrutkovač určený pre domácich majstrov aj servisných technikov. NOVÝ, nepoužitý ! Pri platbe vopred je poštovné na mňa. Osobný odber -2 €. Trenčín. Písať prosím mail alebo volať po 17 : 00. Ďakujem.
Akku vrtačka Asist 18V
Predám Akku vrtačka-kladivo Asist 18V s príklepom,batérie vybité.Plne funkčná,možnosť prerobiť na Li-ion baterie s väčším výkonom.Vrtačka je samozrejme aj s nabíjačkou.
Akku vrtačka Asist 18V
Predám Akku vrtačka-kladivo Asist 18V s príklepom.Obidve baterie prerobené na Li-ion.Plne funkčná.Vrtačka je samozrejme aj s nabíjačkou.
Xiaomi Mijia Wiha elektricky skrutkovač 24 v 1
Sada bitov z hliníkovej zliatiny pre elektricky skrutkovač Xiaomi Mijia Wiha -obsahuje hliníkovú rúčku a 24x bit v rôznych veľkostiach -určené pre opravu mobilných telefónov, tabletov, fotoaparátov alebo okuliarov Xiaomi Mijia Wiha -elektricky skrutkovač je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov -skrutkovacia hlava je vyrobená z S2 ocele, s tvrdosťou až 60HRC kvôli odolnosti a dlhodobému použitiu -set skrutkovačov veľkosti peňaženky / ľahko nosí, skladuje aj používa. Set obsahuje: 1 x elektrickú hliníkovú rúčku 24x bit 1 x hliníkový skladovací box Velkosti bitov: phillips: PH000 / PH00 / PH0 / PH1 / PH2 flat / slotted: 1,5 / 2,0 / 3,0 / 4,0 pentalobe: 2 / 5 torx: T2 / T3 / T4 hex: 1,5 / 2,0 tri-point: 3,0 tri-angle: 2,3 spanner head: 2,6 torx security: TR5 / TR / TR8 / TR10 / TR15 mam vela dalsich veci na opravu iphone QianLi icopy programátor QianLi apollo programátor QianLi Macaron / bodova zvaracka baterie pre iphone LCD pre iphone