inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj bitúnok v blízkosti mesta Senica

Kategória: Ostatné

RADO Reality vám ponúka na predaj bitúnok v Senici.

Ak hľadáte nehnuteľnosť na podnikanie, alebo bývanie na peknom mieste v blízkosti jazera obci Prietž, je táto ponuka pre vás správnou voľbou. Aj keď bol objekt pôvodne bitúnok, je tu veľký potenciál na rôznorodé využitie. Objekt sa dá využiť aj na parkovanie, či skladové priestory.

Táto nehnuteľnosť o rozlohe 443m2 sa nachádza na pozemku o rozlohe 1675m2 pôvodne slúžila v roku 1984, ako kafiléria. V roku 1992, prešla kompletnou rekonštrukciou a bola využívaná, ako bitúnok. Prístavba skladu a kancelárie bola zrealizovaná v roku 2004. Pri rekonštrukcii boli vymenené všetky konštrukčné prvky. Tento objekt je momentálne nevyužívaný, s časti vybavený technológiou. Uvedená celková cena je pri platbe v hotovosti (prevodom celej čiastky na účet). V prípade kúpy nehnuteľnosti na úver je cena 99 000,-€.

Kúrenie je použité ústredné, zabezpečené dvoma kotlami a oceľovými radiátormi. Ohrev úžitkovej vody je zabezpečené zásobníkovým ohrievačom. Elektroinštalácia a miestny vodovod sú momentálne odpojené, nakoľko potrebujú rekonštrukciu. Kanalizácia je zvedená do žumpy, ktorá sa nachádza na pozemku. Popri objektu vedie novšia asfaltová cesta na ktorú sa napája cesta betónová až k pozemku.
Je tu možnosť zjednania ceny priamou platbou a aj možnosť výmenou za 1-2 izbového bytu v meste Senica s prípadným doplatkom.

Obec Prietrž sa nachádza 7km od mesta Senica v Trnavskom kraji v západnej časti Slovenskej republiky, v údolí rieky Myjavy, na úpätí Bielych Karpát, 77 km od hlavného mesta Bratislavy.

Ak hľadáte pekný pozemok v tichom prostredí na úpätí Bielych Karpát a v blízkosti jazera, neváhajte ma kontaktovať a môžeme si dohodnúť obhliadku.

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Kontakt na makléra:

Radovan Rothacker

RADO Reality Group
Tel.:
E-mail: rothacker@
FB: Reality ZS
Web:


Obytná plocha: 443m²
Celková rozloha: 1675m²
Úžitková plocha: 443m²
Vlastníctvo: osobné
El. napätie: 230/400V
Kanalizácia: žumpa
Kúpeľňa: sprchovací kút
Parkovanie: vnútorné
Zateplený objekt: nie
Prístupová cesta: betónová cesta
Na predaj bitúnok v blízkosti mesta Senica
Podobné inzeráty
Na predaj bitúnok v blízkosti mesta Senica
RADO Reality vám ponúka na predaj bitúnok v Senici. Ak hľadáte nehnuteľnosť na podnikanie, alebo bývanie na peknom mieste v blízkosti jazera obci Prietž, je táto ponuka pre vás správnou voľbou. Aj keď bol objekt pôvodne bitúnok, je tu veľký potenciál na rôznorodé využitie. Táto nehnuteľnosť o rozlohe 443m2 sa nachádza na pozemku o rozlohe 1675m2 pôvodne slúžila v roku 1984, ako kafiléria. V roku 1992, prešla kompletnou rekonštrukciou a bola využívaná, ako bitúnok. Prístavba skladu a kancelárie bola zrealizovaná v roku 2004. Pri rekonštrukcii boli vymenené všetky konštrukčné prvky. Tento objekt je momentálne nevyužívaný, s časti vybavený technológiou. V prípade záujmu o prenájom je tu možnosť nájmu po dohode v mesačných platbách 600,- € + energie. Uvedená celková cena je pri platbe v hotovosti. Kúrenie je použité ústredné, zabezpečené dvoma kotlami a oceľovými radiátormi. Ohrev úžitkovej vody je zabezpečené zásobníkovým ohrievačom. Elektroinštalácia a miestny vodovod sú momentálne odpojené, nakoľko potrebujú rekonštrukciu. Kanalizácia je zvedená do žumpy, ktorá sa nachádza na pozemku. Popri objektu vedie novšia asfaltová cesta na ktorú sa napája cesta betónová až k pozemku. Je tu možnosť zjednania ceny priamou platbou. Obec Prietrž sa nachádza 7km od mesta Senica v Trnavskom kraji v západnej časti Slovenskej republiky, v údolí rieky Myjavy, na úpätí Bielych Karpát, 77 km od hlavného mesta Bratislavy. Ak hľadáte pekný pozemok v tichom prostredí na úpätí Bielych Karpát a v blízkosti jazera, neváhajte ma kontaktovať a môžeme si dohodnúť obhliadku. Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností. Kontakt na makléra: Radovan Rothacker RADO Reality Group Tel.: E-mail: rothacker@ FB: Reality ZS Web: Obytná plocha: 443m² Celková rozloha: 1675m² Úžitková plocha: 443m² Vlastníctvo: osobné El. napätie: 230/400V Kanalizácia: žumpa Kúpeľňa: sprchovací kút Parkovanie: vnútorné Zateplený objekt: nie Prístupová cesta: betónová cesta
PREDAJ  hospodárskeho objektu - Bitúnok na ošípané Štítnik
ID:022-18-IVFE Ponúkame Vám na predaj hospodársky objekt bitúnok na ošípané v obci Štítnik. Stav objektu je pôvodný stav. Bitúnok fungoval do r. 2008. Odvtedy nie je v prevádzke, všetko vybavenie a boxy sú z rekonštrukcie z roku 2004-5. Stav je zachovalý. Prístupová cesta je rovno z hlavnej cesty, areál je vyasfaltovaný, strecha netečie. Pozemky nie sú súčasťou predaja, vlastní ich súkromná osoba, s ktorou je dohodnutá po odkúpení objektu nájomná zmluva V prípade dohody možnosť aj prenájmu objektu. Cena 76 900 € Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.
NA PRENÁJOM VÝROBNO-SKLADOVÝ PRIESTOR, 335 M2, SENICA
V zastúpení majiteľa Vám ponúkame na prenájom novovybudovaný a ešte nepoužívaný výrobno - skladový priestor v meste Senica. Priestor ponúka podnikateľskú príležitosť pre široké spektrum klientov, ktorí už svoj podnikateľký zámer realizujú alebo s ním budú začínať. Skladá sa z výrobnej časti, priestorov pre kancelárie, sociálne zariadenia a kuchyňa s jedálňou. rozloha - 335 m2 KONŠTRUKCIA A ZARIADENIE: dva samostatné vstupy - osobný aj nákladný (nákladný s rozmerom š. 3m - v. 2,7m) plastové okná betónová podlaha s protiprašným náterom LED osvetlenie 8 samostatných elektrických pripojení - každá jednotka pripijenia ponúka: 1x  360 V a 3x 220V priestor kompletne zateplený na stenách plech VYKUROVANIE: plynový kotol PROTHERM bojler na ohrev teplej vody 120L OSTATNÉ PRIESTORY: samostatná šatňa kuchyňa s jedálňou priestory pre kancelárie - samostatný vstup od parkoviska 2x samostané WC so sprchovým kútom a rebríkovým radiátorom INFORMÁCIE O LOKALITE: pristor sa nachádza v priemyselnej zóne mesta Senica s výbornou dostupnpsťou do mesta Senica príjazd z hlavnej cesty Parkovanie sa rieši individuálne od prenájmu za priestor Ak máte záujem o obhliadku neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle , emailom na adrese fisan@ alebo osobne priamo u nás na pobočke ARCHEUS reality ZÁHORIE na Hviezdoslavovej ulici 484 v Senici /pri kaviarni Positivo/. Text, pôdorys a fotografie sú dielom a majetkom Archeus RK Záhorie. Ušetríme Vám čas aj peniaze - s najlepším financovaním Vám bezplatne pomôže náš hypošpecialista. Zabezpečíme Vám kompletný právny servis prostredníctvom našej právnickej kancelárie, katastrálny servis, znalecký posudok. Vypracujeme odovzdávací protokol a zabezpečíme prepis energií.    
VEĽKOMETRÁŽNY OBCHODNÝ  PRIESTOR V CENTRE MESTA SENICA
PONUKA PRE VAŠE PODNIKANIE / v exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúkame NA PRENÁJOM polyfunkčný objekt s ukončenou prevádzkou reštaurácie (k 1.1.2023) v priamom CENTRE MESTA SENICA na Štefánikovej ulici. Nový nájomca má možnosť pokračovať v prevádzke reštaurácie a gastra, kompletné zariadenie je možné odkúpiť, tak že sa dá plynule pokračovať v prevádzke reštauračného zariadenia. Cena za zariadenie bude poskytnutá konkrétnemu záujemcovi priamo pri obhliadke. OBCHODNÝ / KOMERČNÝ PRIESTOR, je rozlohou a dispozíciou predurčený na rôzne podnikateľské aktivity. Dispozičným riešením a polohou ideálny na reštauračné zariadenie, predajňu rôzneho typu, alebo sídlo firmy s drobnou nie veľmi hlučnou výrobou a skladom, služby, internetový obchod s osobným odberom, a podobne... PRIESTOR NA ČOKOĽVEK -  DOSTUPNÝ IHNEĎ  •  budova má vynikajúcu polohu – je presvetlená veľkými oknami a viditeľná priamo z hlavnej cesty  •  objekt je dobre dispozične riešený, no je aj možnosť úpravy priestoru zo strany prenajímateľa  •  jednopodlažná, čiastočne podpivničená budova, s podlahovou plochou vrátane vonkajších terás 742m2  •  bezbariérový vstup do objektu  •  podrobnú dispozíciu nájdete v priloženom pôdoryse  •  prístup do objektu z podchodu, terás, zásobovanie má samostatný vstup s možnosťou príjazdu auta až priamo k dverám objektu. Cena prenájmu 3,- eura / m2 mesačne bez DPH + energie Majiteľ požaduje seriózneho nájomcu, uprednostňuje dlhodobý prenájom. Výška kaucie ako aj bližšie špecifikácie nájomného vzťahu sú na osobnej dohode.  Priestor je multifunkčne využiteľný pre akúkoľvek činnosť v rámci obchodu, služieb a gastronómie. Frekventovaná lokalita s výbornou dostupnosťou na vynikajúcej adrese. © ARCHEUS reality Senica, s.r.o, - text, fotografie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie Archeus reality Senica, s.r.o.. Monika Krčová – certifikovaný realitný maklér NARKS Ak máte záujem o dohodnutie obhliadky, prípadne viac informácií, neváhajte ma kontaktovať na tel. č. , prostredníctvom soc. sietí, informácie non- stop mailom: krcova@, Sieť realitných kancelárií ARCHEUS Vám ponúka široké portfólio atraktívnych nehnuteľností, ktoré nájdete na webstránke: 
NA PREDAJ POLYFUNKČNÝ OBJEKT, PARKOVACIE MIESTA, SENICA
VÝBORNÁ INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ / Na predaj polyfunkčný objekt v centre mesta, na Továrenskej ulici s vlastnými parkovacími miestami. Dvojpodlažná budova slúžila ako kongresové centrum, potom ako prevádzka reštaurácie. Nový vlastník má možnosť pokračovať bez väčších investícií v prevádzkovaní pôvodného zariadenia, zároveň má ale objekt vzhľadom na svoju adresu, výmeru a dispozíciu potenciál po úpravách aj na iné využitie. Či už prerobenie na menšie byty, ktorých je v Senici nedostatok, veľkú perspektívu by malo zariadenie pre  seniorov, ktorých kapacite je naplnená, s dlhou čakacou dobou na umiestnenie. Investícia so zaručenou návratnosťou. Objekt je možné využiť na rôzne účely, obchodné či kancelárske priestory, reštauračné, kaviarenské , sídlo firmy a pod.  –  bezbariérový vstup do objektu –  dvojpodlažná budova s dvomi vstupmi –  objekt je zabezpečený kamerovým systémom a alarmom –  dobré možnosti parkovania, hneď pri vstupe vlastné parkovacie miesta DISPOZÍCIA: Prízemie: vstup priamo do veľkého otvoreného priestoru kaviarne (270m2) s veľkým barovým pultom, sklad ( 12m2), dámske a pánske toalety, schodisko na prvé podlažie. 1NP: spojovacia chodba ( 33m2), kuchyňa (19m2), kongresová sála (223m2), salónik ( 75m2), sklad ( 15m2) ► Doplňujúce informácie –  v. r. 2015 kompletne zrekonštruovaná budova, vrátane rozvodov, novej strechy, zateplenie, fasáda –  vykurovanie a ohrev vody je centrálne –  v kongresových sálach je textilná podlaha (záťažový  koberec), v salóniku parkety –  profesionálna kuchyňa je t.č. bez vybavenia –  objekt je napojený na všetky inžinierske siete V bezprostrednom okolí sa nachádza bytová výstavba, športová hala, plaváreň, autobusová stanica. Zaplatením kúpnej ceny k dispozícii. Možnosť financovania hypotekárnym úverom, znalecký posudok k dispozícii. Túto ponuku nájdete výhradne v ARCHEUS reality SENICA. © ARCHEUS reality Senica, s.r.o, - text, fotografie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie Archeus reality Senica, s.r.o.. Monika Krčová – certifikovaný realitný maklér NARKS Ak máte záujem o dohodnutie obhliadky, prípadne viac informácií, neváhajte ma kontaktovať na tel. č. , informácie non- stop mailom: krcova@, Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Vypracujeme odovzdávací protokol a zabezpečíme prepis energií, celý proces je plynulý, bezpečný a bez starostí. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
NA PREDAJ POLYFUNKČNÝ OBJEKT, PARKOVACIE MIESTA, SENICA
VÝBORNÁ INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ / Na predaj polyfunkčný objekt v centre mesta, na Továrenskej ulici s vlastnými parkovacími miestami. Dvojpodlažná budova slúžila ako kongresové centrum, potom ako prevádzka reštaurácie a kaviarne. Nový vlastník má možnosť pokračovať bez väčších investícií v prevádzkovaní pôvodného zariadenia, zároveň má ale objekt vzhľadom na svoju adresu, výmeru a dispozíciu potenciál po úpravách aj na iné využitie. Či už prerobenie na menšie byty, ktorých je v Senici nedostatok, veľkú perspektívu by malo zariadenie pre  seniorov, ktorých kapacite je naplnená, s dlhou čakacou dobou na umiestnenie. Investícia so zaručenou návratnosťou. Objekt je možné využiť na rôzne účely, obchodné či kancelárske priestory, reštauračné, kaviarenské , sídlo firmy a pod.  –  bezbariérový vstup do objektu –  dvojpodlažná budova s dvomi vstupmi –  objekt je zabezpečený kamerovým systémom a alarmom –  dobré možnosti parkovania, hneď pri vstupe vlastné parkovacie miesta DISPOZÍCIA: Prízemie: vstup priamo do veľkého otvoreného priestoru kaviarne (270m2) s veľkým barovým pultom, sklad ( 12m2), dámske a pánske toalety, schodisko na prvé podlažie. 1NP: spojovacia chodba ( 33m2), kuchyňa (19m2), kongresová sála (223m2), salónik ( 75m2), sklad ( 15m2) ► Doplňujúce informácie –  v. r. 2015 kompletne zrekonštruovaná budova, vrátane rozvodov, novej strechy, zateplenie, fasáda –  vykurovanie a ohrev vody je centrálne –  v kongresových sálach je textilná podlaha (záťažový  koberec), v salóniku parkety –  profesionálna kuchyňa je t.č. bez vybavenia –  objekt je napojený na všetky inžinierske siete V bezprostrednom okolí sa nachádza bytová výstavba, športová hala, plaváreň, autobusová stanica. Zaplatením kúpnej ceny k dispozícii. Možnosť financovania hypotekárnym úverom, znalecký posudok k dispozícii. Túto ponuku nájdete výhradne v ARCHEUS reality SENICA. © ARCHEUS reality Senica, s.r.o, - text, fotografie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie Archeus reality Senica, s.r.o.. Monika Krčová – certifikovaný realitný maklér NARKS Ak máte záujem o dohodnutie obhliadky, prípadne viac informácií, neváhajte ma kontaktovať na tel. č. , informácie non- stop mailom: krcova@, Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Vypracujeme odovzdávací protokol a zabezpečíme prepis energií, celý proces je plynulý, bezpečný a bez starostí. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.