inzercia, predaj, predám, bazár

NA PREDAJ CHATA-MYSLAVA-KAMENNY POTOK -KE

Kategória: Záhrady

Predám 3-podlažnú chatu v Košiciach-Myslave, časť Kamenný potok II.

Plocha pozemku je 429m2, zastavaná plocha 31m2. Chata je celoročne obývateľná a je obklopená rodinnými domami a záhradami. Nachádza sa v tichej slepej uličke.

Pozemok je orientovaný na JZ, je slnečný a mierne kaskádový v tesnej blízkosti lesa. Cez zadnú časť pozemku preteká lesný potôčik, čo spríjemňuje celkovú atmosféru okolo chaty.
o znásobuje príjemnú prírodnú atmosféru.

DSPOZICIA CHATY: Na prízemí sa nachádza kúpeľňa so sprchou, nová kuchyňa s obývačkou krbom a sauna. Z obývačky je priamy výstup na zastrešenú terasu orientovanú na juho-západ.

Na prvom poschodí sa nachádza spálňa, chodba a toaleta s umývadlom. Na druhom poschodí sa nachádza priestranná podkrovná izba.
Okná na prvých dvoch podlažiach sú plastové, na najvyššom- podkrovnom poschodí sú pôvodné drevené. V dome je zavedená satelitná televízia, elektrina, voda, žumpa. Vykurovanie je prostredníctvom krbu na prízemí.
K domu prislúcha okrem terasy aj krytý altánok o rozmeroch cca 6x4m a murované ohnisko. Taktiež sa na pozemku nachádza pivnica a 2x odkladací priestor na náradie.
Chata sa po dohode predáva zariadená.

Neváhajte ma kontaktovať a dohodnite si obhliadku!
CENA CHATY je 112000 € vrátane všetkých poplatkov a kompletného právneho servisu.

Kontakt: ,

e-mail: m.vargova@
NA PREDAJ CHATA-MYSLAVA-KAMENNY POTOK -KE
Podobné inzeráty
PREDANÉ Záhrada s peknou chatou na predaj, Košice - ZDOBA, e
Pozrite si najprv toto video : Mgr. Patrik Janok, RSc a Diamond Reality exkluzívne ponúkajú na predaj rekreačnú chatu s pozemkom v OV. Krásna, novozrekonštruovaná rekreačná chata sa nachádza vo vyhľadávanej záhradkárskej lokalite Zdoba len 2,3 km od Košíc. /na ceste do Zdoby od Košíc odbočíte vľavo./ Pozemok je v osobnom vlastníctve a má rozlohu bezmála 4 áre /363 m²/. Chata je na zastavanej ploche 20 m². Pozemok aj chata sú vysporiadané a zapísané na liste vlastníctva, s podielom na prístupovej ceste, chata má pridelené súpisné číslo. Prístup k chate je jednoduchý a bezproblémový autom, alebo peši od neďalekej zastávky autobusu. Nová, posuvná, 4-metrová vstupná brána na pozemok umožňuje prístup autom priamo k chate. Chata je postavená na betónovo-murovanom základe a má šikovnú pivnicu. Steny sú z prefabrikovaných montovaných voštinových dielov. V roku 2022 prešla kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa zmenu dispozície, novú elektroinštaláciu a rozvody pitnej vody, plastové okná, zateplenie, drevené obloženie zvnútra a zvonku, atď. Priestor chaty tvorí obývacia miestnosť s novými kachľami na tuhé palivo a novou kuchynskou linkou, samostatná spálňa s manželskou posteľou a kúpeľňa z ytongových tvárnic so sprchovým kútom a umývadlom. Neodmysliteľná je aj príjemná, zrenovovaná terasa s výhľadom na Slanské lesy. Chata poskytuje komfort porovnateľný s bytom. Je tu možné uvariť si jedlo na sklokeramickej varnej doske Whirpool, umyť riady, osprchovať sa a nocovať v dvoch miestnostiach. Teplú vodu v sprche zabezpečuje výkonný bojler českej zn.Dražice /ohrev vody za 15minút/ a v kuchyni kvalitná nerezová rýchloohrevná batéria s indikátorom teploty vody. Chata je zateplená minerálnou vatou zn.Ursa a obložená tatranským profilom. Hrúbka stien 17 cm zabezpečí udržanie tepla v prechodnom období a aj dobre izoluje od letných horúčav. Nové plastové okná majú izolačné dvojsklo a rámy okien vo farbe prírodný dub z vonku a biele z vnútra. Konštrukcia strechy má z vnútra nekryté nové trámy a úložné priestory pod strechou. Pod spálňou je zachovaný pôvodný priestor vhodný na uskladnenie náradia, fúrika atď. Toaleta je riešená novou WC búdkou. Pozemok je vyrovnaný a zatrávnený. Na bočných stranách si hravo vytvoríte skalku či okrasnú zeleň. Sú tu ponechané 4 ovocné stromy /3 slivky a 1 hruška/. Okolo celého pozemku sú v zemi zachované obnoviteľné korene vínnej révy, ktorá môže za krátky čas vytvoriť živý plot a zároveň poskytnúť úrodu hrozna. Na pozemku sú 3 vodovodné kohútiky na zalievanie či napúšťanie bazéna. Informácie o dianí v záhradkárskej lokalite si môžete pozrieť na facebooku . Jednotlivé uličky majú svoju facebookovu skupinu. Chata je vhodná pre rodinu, pár, či jednotlivca, poskytne priestor pre oddych, zábavu i sebarealizáciu podľa vlastných predstáv a zároveň je aj dobrou investíciou v neistých časoch. Bez ďalších nákladov a práce, stačí sa len zabývať a užívať si. Cena 69 990 eur. Táto chata je už predaná, ale pokiaľ stále hľad
PREDANÉ Záhrada s peknou chatou na predaj, Košice - ZDOBA, e
Pozrite si najprv toto video : Mgr. Patrik Janok, RSc. a Diamond Reality exkluzívne ponúkajú na predaj rekreačnú chatu s pozemkom v OV. Krásna, novozrekonštruovaná rekreačná chata sa nachádza vo vyhľadávanej záhradkárskej lokalite Zdoba len 2,3 km od Košíc. /na ceste do Zdoby od Košíc odbočíte vľavo./ Pozemok je v osobnom vlastníctve a má rozlohu bezmála 4 áre /363 m²/. Chata je na zastavanej ploche 20 m². Pozemok aj chata sú vysporiadané a zapísané na liste vlastníctva, s podielom na prístupovej ceste, chata má pridelené súpisné číslo. Prístup k chate je jednoduchý a bezproblémový autom, alebo peši od neďalekej zastávky autobusu. Nová, posuvná, 4-metrová vstupná brána na pozemok umožňuje prístup autom priamo k chate. Chata je postavená na betónovo-murovanom základe a má šikovnú pivnicu. Steny sú z prefabrikovaných montovaných voštinových dielov. V roku 2022 prešla kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa zmenu dispozície, novú elektroinštaláciu a rozvody pitnej vody, plastové okná, zateplenie, drevené obloženie zvnútra a zvonku, atď. Priestor chaty tvorí obývacia miestnosť s novými kachľami na tuhé palivo a novou kuchynskou linkou, samostatná spálňa s manželskou posteľou a kúpeľňa z ytongových tvárnic so sprchovým kútom a umývadlom. Neodmysliteľná je aj príjemná, zrenovovaná terasa s výhľadom na Slanské lesy. Chata poskytuje komfort porovnateľný s bytom. Je tu možné uvariť si jedlo na sklokeramickej varnej doske Whirpool, umyť riady, osprchovať sa a nocovať v dvoch miestnostiach. Teplú vodu v sprche zabezpečuje výkonný bojler českej zn.Dražice /ohrev vody za 15minút/ a v kuchyni kvalitná nerezová rýchloohrevná batéria s indikátorom teploty vody. Chata je zateplená minerálnou vatou zn.Ursa a obložená tatranským profilom. Hrúbka stien 17 cm zabezpečí udržanie tepla v prechodnom období a aj dobre izoluje od letných horúčav. Nové plastové okná majú izolačné dvojsklo a rámy okien vo farbe prírodný dub z vonku a biele z vnútra. Konštrukcia strechy má z vnútra nekryté nové trámy a úložné priestory pod strechou. Pod spálňou je zachovaný pôvodný priestor vhodný na uskladnenie náradia, fúrika atď. Toaleta je riešená novou WC búdkou. Pozemok je vyrovnaný a zatrávnený. Na bočných stranách si hravo vytvoríte skalku či okrasnú zeleň. Sú tu ponechané 4 ovocné stromy /3 slivky a 1 hruška/. Okolo celého pozemku sú v zemi zachované obnoviteľné korene vínnej révy, ktorá môže za krátky čas vytvoriť živý plot a zároveň poskytnúť úrodu hrozna. Na pozemku sú 3 vodovodné kohútiky na zalievanie či napúšťanie bazéna. Informácie o dianí v záhradkárskej lokalite si môžete pozrieť na facebooku . Jednotlivé uličky majú svoju facebookovu skupinu. Chata je vhodná pre rodinu, pár, či jednotlivca, poskytne priestor pre oddych, zábavu i sebarealizáciu podľa vlastných predstáv a zároveň je aj dobrou investíciou v neistých časoch. Bez ďalších nákladov a práce, stačí sa len zabývať a užívať si. Cena 69 990 eur. Táto chata je už predaná, ale pokiaľ stále hľa
PREDANÉ Záhrada s peknou chatou na predaj, Košice - ZDOBA, e
Pozrite si najprv toto video : Mgr. Patrik Janok, RSc. a Diamond Reality exkluzívne ponúkajú na predaj rekreačnú chatu s pozemkom v OV. Krásna, novozrekonštruovaná rekreačná chata sa nachádza vo vyhľadávanej záhradkárskej lokalite Zdoba len 2,3 km od Košíc. /na ceste do Zdoby od Košíc odbočíte vľavo./ Pozemok je v osobnom vlastníctve a má rozlohu bezmála 4 áre /363 m²/. Chata je na zastavanej ploche 20 m². Pozemok aj chata sú vysporiadané a zapísané na liste vlastníctva, s podielom na prístupovej ceste, chata má pridelené súpisné číslo. Prístup k chate je jednoduchý a bezproblémový autom, alebo peši od neďalekej zastávky autobusu. Nová, posuvná, 4-metrová vstupná brána na pozemok umožňuje prístup autom priamo k chate. Chata je postavená na betónovo-murovanom základe a má šikovnú pivnicu. Steny sú z prefabrikovaných montovaných voštinových dielov. V roku 2022 prešla kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa zmenu dispozície, novú elektroinštaláciu a rozvody pitnej vody, plastové okná, zateplenie, drevené obloženie zvnútra a zvonku, atď. Priestor chaty tvorí obývacia miestnosť s novými kachľami na tuhé palivo a novou kuchynskou linkou, samostatná spálňa s manželskou posteľou a kúpeľňa z ytongových tvárnic so sprchovým kútom a umývadlom. Neodmysliteľná je aj príjemná, zrenovovaná terasa s výhľadom na Slanské lesy. Chata poskytuje komfort porovnateľný s bytom. Je tu možné uvariť si jedlo na sklokeramickej varnej doske Whirpool, umyť riady, osprchovať sa a nocovať v dvoch miestnostiach. Teplú vodu v sprche zabezpečuje výkonný bojler českej zn.Dražice /ohrev vody za 15minút/ a v kuchyni kvalitná nerezová rýchloohrevná batéria s indikátorom teploty vody. Chata je zateplená minerálnou vatou zn.Ursa a obložená tatranským profilom. Hrúbka stien 17 cm zabezpečí udržanie tepla v prechodnom období a aj dobre izoluje od letných horúčav. Nové plastové okná majú izolačné dvojsklo a rámy okien vo farbe prírodný dub z vonku a biele z vnútra. Konštrukcia strechy má z vnútra nekryté nové trámy a úložné priestory pod strechou. Pod spálňou je zachovaný pôvodný priestor vhodný na uskladnenie náradia, fúrika atď. Toaleta je riešená novou WC búdkou. Pozemok je vyrovnaný a zatrávnený. Na bočných stranách si hravo vytvoríte skalku či okrasnú zeleň. Sú tu ponechané 4 ovocné stromy /3 slivky a 1 hruška/. Na pozemku sú 3 vodovodné kohútiky na zalievanie či napúšťanie bazéna. Chata je vhodná pre rodinu, pár, či jednotlivca, poskytne priestor pre oddych, zábavu i sebarealizáciu podľa vlastných predstáv a zároveň je aj dobrou investíciou v neistých časoch. Bez ďalších nákladov a práce, stačí sa len zabývať a užívať si. Cena 69 990 eur. Táto chata je už predaná, ale pokiaľ hľadáte zrekonštruovanú chatu, na jar 2023 budem mať v ponuke ďalšiu zrekonštruovanú chatu v lokalite Lorinčík. m., viac na:
PREDANÉ Záhrada s peknou chatou na predaj, Košice - ZDOBA, e
Pozrite si najprv toto video : Mgr. Patrik Janok, RSc. a Diamond Reality exkluzívne ponúkajú na predaj rekreačnú chatu s pozemkom v OV. Krásna, novozrekonštruovaná rekreačná chata sa nachádza vo vyhľadávanej záhradkárskej lokalite Zdoba len 2,3 km od Košíc. /na ceste do Zdoby od Košíc odbočíte vľavo./ Pozemok je v osobnom vlastníctve a má rozlohu bezmála 4 áre /363 m²/. Chata je na zastavanej ploche 20 m². Pozemok aj chata sú vysporiadané a zapísané na liste vlastníctva, s podielom na prístupovej ceste, chata má pridelené súpisné číslo. Prístup k chate je jednoduchý a bezproblémový autom, alebo peši od neďalekej zastávky autobusu. Nová, posuvná, 4-metrová vstupná brána na pozemok umožňuje prístup autom priamo k chate. Chata je postavená na betónovo-murovanom základe a má šikovnú pivnicu. Steny sú z prefabrikovaných montovaných voštinových dielov. V roku 2022 prešla kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa zmenu dispozície, novú elektroinštaláciu a rozvody pitnej vody, plastové okná, zateplenie, drevené obloženie zvnútra a zvonku, atď. Priestor chaty tvorí obývacia miestnosť s novými kachľami na tuhé palivo a novou kuchynskou linkou, samostatná spálňa s manželskou posteľou a kúpeľňa z ytongových tvárnic so sprchovým kútom a umývadlom. Neodmysliteľná je aj príjemná, zrenovovaná terasa s výhľadom na Slanské lesy. Chata poskytuje komfort porovnateľný s bytom. Je tu možné uvariť si jedlo na sklokeramickej varnej doske Whirpool, umyť riady, osprchovať sa a nocovať v dvoch miestnostiach. Teplú vodu v sprche zabezpečuje výkonný bojler českej zn.Dražice /ohrev vody za 15minút/ a v kuchyni kvalitná nerezová rýchloohrevná batéria s indikátorom teploty vody. Chata je zateplená minerálnou vatou zn.Ursa a obložená tatranským profilom. Hrúbka stien 17 cm zabezpečí udržanie tepla v prechodnom období a aj dobre izoluje od letných horúčav. Nové plastové okná majú izolačné dvojsklo a rámy okien vo farbe prírodný dub z vonku a biele z vnútra. Konštrukcia strechy má z vnútra nekryté nové trámy a úložné priestory pod strechou. Pod spálňou je zachovaný pôvodný priestor vhodný na uskladnenie náradia, fúrika atď. Toaleta je riešená novou WC búdkou. Pozemok je vyrovnaný a zatrávnený. Na bočných stranách si hravo vytvoríte skalku či okrasnú zeleň. Sú tu ponechané 4 ovocné stromy /3 slivky a 1 hruška/. Na pozemku sú 3 vodovodné kohútiky na zalievanie či napúšťanie bazéna. Chata je vhodná pre rodinu, pár, či jednotlivca, poskytne priestor pre oddych, zábavu i sebarealizáciu podľa vlastných predstáv a zároveň je aj dobrou investíciou v neistých časoch. Bez ďalších nákladov a práce, stačí sa len zabývať a užívať si. Cena 69 990 eur. Táto nehnuteľnosť je už predaná . Ak plánujete predať aj vy svoju nehnuteľnosť, neváhajte mi zavolať. m., viac na:
Na predaj záhrada s chatkou a ovocnými stromami
Hľadáte záhradu blízko centra mesta Košíc? Chcete ju mať v blízkosti potôčika? Tak táto ponuka je práve pre Vás. Ponúkame Vám na predaj rovinatú, slnečnú záhradu v mestskej časti Košice-Myslava Maša o výmere 187m2. Na záhrade sa nachádza verejný vodovod, elektrina, internet (v cene studňa). Pozemok je v tvare obdlžníka, po oplotených okrajoch záhrady sa nachádzajú zasadené ovocné stromy a na konci pozemka sa nachádza malá drevená chatka a potôčik, ktorý spríjemňuje atmosféru a čas strávený na záhrade. Chatka slúží ako úložný priestor. Parkovanie je priamo na pozemku. Mestská časť Košice-Myslava Maša sa nachádza len 10 min autom od centra mesta Košíc, pričom cesta je celoročne udržiavaná. V okolí pozemku sa nenachádzajú žiadny neprispôsobiví občania. V okolí 2 km sa nachádza kompletná občianská vybavenosť. Neďaleko sa nachádza aj vodná nádrž Bukovec s plážou a možnosťou kúpania. Ak Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte nás telefonicky alebo mailom. Financovanie nechajte na nás a po doplnení všetkých potrebných dokumentov k vybaveniu hypotekarného úveru, Vám v čo najkratšom čase zabezpečíme financie. Lokalita: Košice-Myslava Maša Výmera: 187m2 Cena: 24 990€ Kontakt: Mail: ivana.timkanic@
Na predaj chata a záhrada v Dubnici nad Váhom, Lieskovec
Spoločnosť FinReal & Law Group, s.r.o. Vám ponúka na predaj drevenú chatu v záhradkárskej osade Lieskovec (za kalváriou) v Dubnici nad Váhom. Chata sa predáva nezariadená, interiér bude potrebné rekonštruovať, resp. dokončiť podľa predstáv nového majiteľa. Ako je vidieť na fotkách, chata je pripravená v obytných miestnostiach na zateplenie (pomerná časť minerálnej vaty je uskladnená v chate). Chata v tomto štádiu, dáva pomerne voľnú ruku na realizáciu podľa vlastných dispozičných predstáv. V chate je už dotiahnutá elektrika, voda je na pozemku o rozlohe 284 m2. Dispozične pozostáva chata (zastavaná plocha 53 m2), ako je vidieť na fotke pôdorysu, z veľkej technickej miestnosti (15m2), ktorá sa v prípade potreby dá prerobiť aj na obytnú miestnosť, dvoch obytných miestnosti, ktoré sú navzájom prepojené (29,5 m2), podkrovia (13m2), drevárňou (3m2), náraďovňou (4m2) a suchého WC (1,3m2). Chata s pozemkom sú situované južne pod horou, čo zabezpečuje v horúcich letných dňoch po celý deň príjemný chládok. Na pozemku sa nachádza veľa ovocných stromov rôznej odrody, kríkov ríbezlí a hrozna. Úžitková voda na pozemku je dostupná od apríla do novembra a pitná voda sa nachádza cca 3 min od chaty. Ku chate je bezproblémový prístup autom aj zo spodnej aj z vrchnej časti alebo na bicykli po novo vybudovanej cyklotrase. V prípade záujmu nás môžete kontaktovať telefonicky alebo e-mailom.