inzercia, predaj, predám, bazár

na predaj chatu v rekreačnej oblasti Plaveckého Štvrtku.

Kategória: Domy

#2826

Ponúkame Vám na predaj chatu v rekreačnej oblasti Plaveckého Štvrtku. Typizovaná chata Javorina je po čiastočnej rekonštrukcii, terasa, ktorú chata mala je zakrytá a momentálne je súčasťou interiéru (prístavba), ktorý sa využíva ako spoločenská miestnosť, z nej sa ide do novozrekonštruovanej kúpeľne, do kuchyne, ktorá je prechodná do obývačky s krbom. V nej je schodisko do podkrovia s 2 samostatnými izbami. Úžitková plocha je cca 90 m2.
Chata je veľmi príjemná, situovaná v lese, obkolesená vysokými stromami, ktoré tvoria intimitu priestoru. K jazeru s pieskovou plážou, v ktorom je možné sa kúpať je to do 2 minút peši. Prístupová cesta umožňuje bezproblémový príchod autom až ku chate.
Cena 110,000 €
……………………….

We offer for sale a cottage in the recreation area of ​​Plavecké Štvrtek. The typified Javorina cottage is after partial reconstruction, the terrace that the cottage had is covered and is currently part of the interior (extension), which is used as a common room, from it you go to the newly renovated bathroom, to the kitchen, which is transitional to the living room with a fireplace. It has a staircase to the attic with 2 separate rooms. Usable area is approx. 90 m2.
The cottage is very pleasant, situated in the forest, surrounded by tall trees that create the intimacy of the space. The lake with a sandy beach, where you can swim, is within a 2-minute walk. The access road allows a problem-free arrival by car to the cottage.
Price €110,000

Kontact:
Adrian
na predaj chatu v rekreačnej oblasti Plaveckého Štvrtku.
Podobné inzeráty
PREDAJ 6-izb. rodinný dom s garážou v Plaveckom Štvrtku
Ponúkame na predaj priestranný 6-izbový rodinný dom s garážou a s peknou veľkou záhradou v Plaveckom Štvrtku. Jedná sa o samostatne stojaci, priestranný, dobre udržiavaný, dvojpodlažný murovaný rodinný dom s podpivničením, ktorý bol postavený v roku 1975 a odvtedy prešiel niekoľkými rekonštrukciami. Dom je situovaný v zástavbe rodinných domov v pôvodnej časti obce a je postavený na rovinatom, oplotenom pozemku pravidelného obdĺžnikového tvaru s výmerou 1.118 m2. Zastavaná plocha domu je 124 m2, podlahová plocha domu je o výmere 180 m2, plnohodnotný suterén je vo výmere 80 m2. Celková úžitková plocha domu predstavuje výmeru 260 m2. V záhrade je situovaný pekný drevený altán s vonkajším sedením. Príjemné vonkajšie prostredie skrášľuje vkusne udržiavaná okrasná záhrada, ktorá je voľne prepojená s úžitkovou záhradou. V záhrade je možnosť dopestovania zeleniny a ovocia, je v nej posadených viacero druhov ovocných stromov. Vo dvore je situovaná garáž, priestranná dielňa, prístrešok a hospodárska budova. Na pozemku je umiestnená vlastná studňa. Rodinný dom je celý podpivničený. V suteréne nehnuteľnosti sa nachádza priestranná letná kuchynka so skladom, práčovňa, skladový priestor na zimné uskladnenie ovocia a zeleniny, technická miestnosť, v ktorej je umiestnený plynový kotol. Inžinierske siete: voda, elektrina, plyn, kanalizácia, vlastná studňa, internet Kuchyňa je samostatná, má jedálenskú časť a je vybavená kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: plynový sporák, elektrická rúra, mikrovlnka, digestor, umývačka riadu, nerezový drez s batériou, chladnička s mrazničkou. Kúpeľňa je s vaňou a sprchou, keramickým. Toaleta je samostatná. Dispozícia: vstupná predsieň prepojená chodbou, z ktorej sa vchádza do priestrannej kuchyne s jedálenskou časťou. Ďalej sa z chodby vchádza do troch samostatných izieb, do kúpeľne, samostatnej toalety, a na schodiská, z ktorých jedno vedie do pivnice a druhým sa dostávame na druhé poschodie rodinného domu. Na poschodí je situovaná chodba, tri samostatné izby a povala, z ktorej sa drobnými stavebnými úpravami môže vybudovať druhá kúpeľňa v dome alebo šatník na poschodí. Na túto nehnuteľnosť v súčasnosti nie je vypracovaný energetický certifikát. Informácie o nehnuteľnosti majú informatívny charakter a môžu podliehať zmenám. Cena priestranného 6-izbového rodinného domu s veľmi peknou veľkou záhradou v Plaveckom Štvrtku je 279.000,- eur vrátane provízie realitnej kancelárie. V prípade záujmu ma kontaktujte prosím mailom: renataduffekova@ alebo telefonicky: S vybavením tej najvýhodnejšej hypotéky pre Vás, Vám rada pomôže naša finančná poradkyňa Dorota Duffeková, mobil: , mail: dorota.duffekova@ © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Eclipsereal s.r.o.
Rodinný dom so záhradou v rekreačnej oblasti Zemplínska Šíra
003-12-ROMIa Ponúkame na predaj rodinný dom so záhradou v rekreačnej oblasti Zemplínska Šírava, obec Kaluža. Dom je v dobrom stave, potrebné sú iba drobné opravy omietky, po vyprataní je možné nasťahovať sa, Dom má 2 podlažia - prízemie a 1. poschodie, na každom je presvetlená vstupná hala, schodisko, 6 priestranných izieb (4 na poschodí), veľkú kuchyňu s jedálňou, 1x špajza, 1x kúpeľňa, 2x WC. Múry sú z kvádrov, vnútorné priečky - pálená perforovaná tehla, strecha je plechová. Okná sú čiastočne pôvodné drevené, väčšina okien sú Euro okná. Dlážky sú betónové, na nich je dlažba / plávajúca podlaha. Dom má el. energiu 230 a 380V, plyn (odpojený), pripojený na obecný vodovod a obecnú kanalizáciu. Vykurovanie je kombinované - plyn / tuhé palivo (2 staršie kotly). Dom je celý podpivničený. K domu patrí pekná rovná záhrada s ovocnými stromami. Nehnuteľnosť je v príjemnom, tichom prostredí v dostatočnej blízkosti k rekreačnej oblasti, vhodná pre pokojný rodinný život.
Rezort Dobrá - už toto leto v ZRUBE
Winners Reality Slovakia Vám exkluzívne ponúka na predaj nový developerský projekt „Rezidencia Dobrá„ v najvyhľadávanejšom a najkrajšom rekreačnom stredisku Dobrá na Domaši. Projekt zahŕňa 8 zrubových chát s vlastným pozemkom a parkovacím miestom pre 2 autá v krásnom a tichom prostredí lesa. Kompletné informácie o PROJEKTE nájdete tu: „ ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Lokalita: Domaša - Dobrá * Predmet: zrubová chata * Počet izieb: 3 * Stav: novostavba * Zastavaná plocha chát: 58,96 m2 (8,6 m x 6,6 m + 2,2 m zakrytá terasa) * Úžitková plocha chát: 107,4 m2 * Veľkosť pozemku: od 368 m2 * Inžinierske siete: elektrina, vodojem, žumpa - Voda : spoločný vodojem (každá chata s vlastnou meracou jednotkou) - Odpad: vlastná žumpa * Kúrenie: Infra podlahové vykurovanie zn. Caleo * Energetický certifikát : ÁNO * Mesačné náklady: cca 60 € KONŠTRUKCIA CHÁT: * Začiatok výstavby: September 2021 * Termín kolaudácie: 1 časť – máj 2022; 2 časť – koniec roka 2022 * Konštrukcia: Smrekové drevo * Strecha: Bramac platinum antracit s drevenou nosnou konštrukciou * Termíny projektu: a) 2x Zrubová chata Jar 2022 (začiatok výstavby September 2021 – ukončenie Máj 2022) b) 6x Zrubová chata Jar 2022 (začiatok výstavby Máj 2022 – ukončenie koncom roka 2022) POPIS MIESTNOSTÍ - DISPOZÍCIA: * Prízemie – vstupná chodba, technická miestnosť, kúpeľňa s WC (bezbariérový sprchovací kút), kuchyňa, obývacia izba so vstupom na terasu * Poschodie – chodba, spálňa s výstupom na balkón, detská izba CHATY V ŠTANDARDE: * Každá chata sa bude predávať už v štandarde, kompletné informácie nájdete na stránke TERMÍNY PROJEKTU: * 2x Zrubová chata Jar 2022 ( začiatok výstavby September 2021 –ukončenie Máj 2022) * 6x Zrubová chata Jar/Zima 2022 (začiatok výstavby Máj 2022 – ukončenie koniec roka 2022) CENA: * ceny chát začínajú od 189.990 Eur * platba možná v hotovosti, alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru s ktorého vybavením Vám radi pomôžeme POPIS LOKALITY - Tiché a krásne prostredie lesa len 350 m od pláže - V rekreačnej oblasti sa nachádza obchod, reštaurácie, sieť ubytovacích zariadení pri ktorých sa nachádzajú ihriská na plážový volejbal, tenisový kurt a mini golfové ihrisko - Plánovaná výstavba v rekreačnej oblasti Národného centra vodných športov, oddychu a športovej histórie - Dopravnú dostupnosť v rekreačnej oblasti zabezpečuje autobusové spojenie SAD - Bezproblémová dopravná dostupnosť - Vranov nad Topľou 23 km, Prešov 42 km, iba hodina cesty autom z Košíc
Rodinný dom so záhradou v rekreačnej oblasti Zemplínska Šíra
BeMi reality Vám ponúka na predaj rodinný dom so záhradkou v rekreačnej oblasti Zemplínska Šírava, obec Kaluža. Dom je v dobrom stave, potrebné sú iba drobné opravy omietky, po vyprataní je možné nasťahovať sa, Dom má 2 podlažia - prízemie a 1. poschodie, na každom je presvetlená vstupná hala, schodisko, 6 priestranných izieb (4 na poschodí), veľkú kuchyňu s jedálňou, 1x špajza, 1x kúpeľňa, 2x WC. Múry sú z kvádrov, vnútorné priečky - pálená perforovaná tehla, strecha je plechová. Okná sú čiastočne pôvodné drevené, väčšina okien sú Euro okná. Dlážky sú betónové, na nich je dlažba / plávajúca podlaha. Dom má el. energiu 230 a 380V, plyn (odpojený), pripojený na obecný vodovod a obecnú kanalizáciu. Vykurovanie je kombinované - plyn / tuhé palivo (2 staršie kotly). Dom je celý podpivničený. K domu patrí pekná rovná záhrada s ovocnými stromami. Nehnuteľnosť je v príjemnom, tichom prostredí v dostatočnej blízkosti k rekreačnej oblasti, vhodná pre pokojný rodinný život.
| ZNÍŽENÁ CENA, PEKNÝ 3-IZBOVÝ RD S POZEMKOM 320 m2
LEXXUS | ZNÍŽENÁ CENA, slnečný a priestranný 3-izbový RD s pozemkom 320 m2 v krásnom tichom prostredí v obci Plavecké Podhradie. POPIS Rozloha: úžitková plocha: 71,17 m2 záhrada: 182 m2 pozemok celkom: 320 m2 RD je situovaný v tichej obci, plnej neporušenej prírody a bohatej možnosti turistického vyžitia na úpätí Malých Karpát. Nachádza sa v novovytvorenej obytnej zóne v obci Plavecké Podhradie, v blízkosti Plaveckého hradu. Jedná sa o novostavbu 3-izbového RD, ktorý je súčasťou radovej zástavby. Je postavený z tehly, zateplený, so sedlovou strechou. V celom dome je elektrické podlahové kúrenie, kde v každej izbe máte k dispozícií termostat na regulovanie teploty. Dom je dobre dispozične riešený a súčasťou RD je aj pochôdzna povala, ktorá slúži ako úložný priestor. Tento útulný domček sa predáva kompletne zariadený, stačí sa iba nasťahovať. - kolaudácia 2019 - postavený z tehly - elektrické podlahové kúrenie - veľké priestranné izby - záhrada 182 m2 - napojený na obecnú kanalizáciu, verejnú elektrinu, verejný vodovod a optiku. - 2x parkovacie miesto pred domom Dispozícia RD: vstupná chodba - priestranná obývacia izba s výstupom na terasu a do záhrady - samostatná spálňa - detská izba - priestranná kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. LOKALITA Rodinný domček sa nachádza v obci Plavecké podhradie v tesnej blízkosti Plaveckého hradu, v obci ktorá je vzdialená 20 km od mesta Malacky a 57 km od Bratislavy. V obci je dobrá občianska vybavenosť. PARKOVANIE Priamo pred domom 2x parkovacie miesto Viac info: Cena nehnuteľnosti: Pôvodná cena : 198.000,€ - teraz iba 170.000,- € Nie je možné financovať na hypotéku. TOPPONUKA Počet izieb: 3 Zastavaná plocha: 85m² Celková rozloha: 71.17m² Rozloha pozemku: 320m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Terasa: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Predzáhradka: áno Terén: rovina
| ZNÍŽENÁ CENA, PEKNÝ 3-IZBOVÝ RD S POZEMKOM 320 m2
LEXXUS | ZNÍŽENÁ CENA, slnečný a priestranný 3-izbový RD s pozemkom 320 m2 v krásnom tichom prostredí v obci Plavecké Podhradie. POPIS Rozloha: úžitková plocha: 71,17 m2 záhrada: 182 m2 pozemok celkom: 320 m2 RD je situovaný v tichej obci, plnej neporušenej prírody a bohatej možnosti turistického vyžitia na úpätí Malých Karpát. Nachádza sa v novovytvorenej obytnej zóne v obci Plavecké Podhradie, v blízkosti Plaveckého hradu. Jedná sa o novostavbu 3-izbového RD, ktorý je súčasťou radovej zástavby. Je postavený z tehly, zateplený, so sedlovou strechou. V celom dome je elektrické podlahové kúrenie, kde v každej izbe máte k dispozícií termostat na regulovanie teploty. Dom je dobre dispozične riešený a súčasťou RD je aj pochôdzna povala, ktorá slúži ako úložný priestor. Tento útulný domček sa predáva kompletne zariadený, stačí sa iba nasťahovať. - kolaudácia 2019 - postavený z tehly - elektrické podlahové kúrenie - veľké priestranné izby - záhrada 182 m2 - napojený na obecnú kanalizáciu, verejnú elektrinu, verejný vodovod a optiku. - 2x parkovacie miesto pred domom Dispozícia RD: vstupná chodba - priestranná obývacia izba s výstupom na terasu a do záhrady - samostatná spálňa - detská izba - priestranná kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. LOKALITA Rodinný domček sa nachádza v obci Plavecké podhradie v tesnej blízkosti Plaveckého hradu, v obci ktorá je vzdialená 20 km od mesta Malacky a 57 km od Bratislavy. V obci je dobrá občianska vybavenosť. PARKOVANIE Priamo pred domom 2x parkovacie miesto Viac info: Cena nehnuteľnosti: Pôvodná cena : 198.000,€ - teraz iba 170.000,-€ TOPPONUKA Počet izieb: 3 Zastavaná plocha: 85m² Celková rozloha: 71.17m² Rozloha pozemku: 320m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Terasa: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Predzáhradka: áno Terén: rovina