inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj garáž s elektrikou Prievidza ulica Traťová

Kategória: Garáže

Realitný maklér Fazika Miroslav a BV REAL realitná kancelária ponúka exkluzívne na predaj murovaná garáž s elektrikou v meste Prievidza.
Nachádza na ulici Traťová.

Garáž je murovaná, suchá, s odvetraním cez dvere, dvere sú plechové, namaľované a zateplené od vnútra polystyrénom.
Rozloha je 20 m2, s dobrým prístupom z miestnej komunikácie.
Nachádzajú sa v nej ponk so zverákom, police na odkladanie vecí, ktoré sú súčasťou predaja.
Odporúčanie makléra: výhoda je, že garáž má vlastné hodiny na elektriku a je tam aj 230 V aj na 400 V zásuvka, tým pádom je tam možné aj zvárať, píliť na cirkulári a pod.

Cena je 16500 € je konečná, neplatíte nič navyše.
V cene nehnuteľnosti je okrem sprostredkovania, predaja a kúpy:
- uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností
- uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve
- poradenstvo / vybavenie financovania na mieru (Spolupracujeme so všetkými bankami)
- poistné poradenstvo / vybavenie poistenia
Možnosť platby v hotovosti aj na úver. Úver vám bezplatne vybaví náš hypotekárny a úverový špecialista.

Termín obhliadky si môžete dohodnúť na tel.č. , alebo mailom: mfazika@ alebo osobne v kancelárii BV REAL.
Web makléra:
Na predaj garáž s elektrikou Prievidza ulica Traťová
Podobné inzeráty
Garáž na predaj Belánska ulica Staré mesto - centrum
Predám garáž v centre Košíc na Belánskej ulici. Rozloha 17 m2. Bez elektriky. Pohodlné parkovanie prípadne ako sklad. Po dohode možná obhliadka. V blízkosti nemocnica, Cassovar, hlavná pošta. V prípade seriózneho záujmu možná dohoda v cene. V blízkosti Žriedlová ulica, Vojenská ulica, Ondavská ulica, Floriánska ulica, Škultétyho ulica, Karpatská ulica, Kuzmányho ulica KS: garáž na predaj, garáž, garaz, predaj garaz
Na predaj garáž s elektrikou Prievidza pri Diegu
Realitný maklér Fazika Miroslav a BV REAL realitná kancelária ponúka na predaj murovaná garáž s elektrikou v meste Prievidza. Nachádza na ulici Riečna v prvom rade od predajne Libex a Diego. Garáž je murovaná, suchá, dvere sú plechové, namaľované. Rozloha je 20 m2. Garáž je momentálne prenajatá nájomcovi, v prípade záujmu je možné pokračovať v nájme. Takto by bol zabezpečený rovno aj nájomca v prípade kúpy garáže ako investícia. Je aj možnosť na zadnej stene garáže od parkoviska Limexu a Diega využiť plochu na umiestnenie reklamy. Odporúčanie makléra: dobrá lokalita, s dobrým prístupom z miestnej komunikácie. Cena je 15999 € je konečná, neplatíte nič navyše. V cene nehnuteľnosti je okrem sprostredkovania, predaja a kúpy: - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania na mieru (Spolupracujeme so všetkými bankami) - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia Možnosť platby v hotovosti aj na úver. Úver vám bezplatne vybaví náš hypotekárny a úverový špecialista. Termín obhliadky si môžete dohodnúť na tel.č. , alebo mailom: mfazika@ alebo osobne v kancelárii BV REAL. Web makléra:
Na predaj garáž s elektrikou a jamou Prievidza
Realitný maklér Fazika Miroslav a BV REAL realitná kancelária ponúka na predaj garáž s elektrikou a jamou v meste Prievidza. Nachádza na Riečnej ulici neďaleko parkoviska firmy Diego. Garáž je murovaná, s dobrým prístupom, s rozlohou je 22 m2 a má riadne pridelené súpisné číslo. Pozemok pod garážami je v osobnom vlastníctve majiteľa garáže. Možnosť umiestnenie reklamy od zadnej steny garáže, ktorá je situovaná od pohľadu od ulice Riečna. Cena je 17000 € je konečná, neplatíte nič navyše. V cene nehnuteľnosti je okrem sprostredkovania, predaja a kúpy: - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania na mieru (Spolupracujeme so všetkými bankami) - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia Možnosť platby v hotovosti aj na úver. Úver vám bezplatne vybaví náš hypotekárny a úverový špecialista. Termín obhliadky si môžete dohodnúť na tel.č. , alebo mailom: mfazika@ alebo osobne v kancelárii BV REAL. Web makléra:
Na predaj garáž s jamou a elektrikou Prievidza
Realitný maklér Fazika Miroslav a BV REAL realitná kancelária ponúka na predaj garáž s elektrikou a jamou v meste Prievidza. Nachádza na ulici Sadová pri pohostinstve Kaleráb. Garáž je murovaná, s dobrým prístupom, s rozlohou je 19 m2 a má riadne pridelené súpisné číslo. Pozemok pod garážami je v osobnom vlastníctve majiteľa garáže. Cena je 16000 € je konečná, neplatíte nič navyše. V cene nehnuteľnosti je okrem sprostredkovania, predaja a kúpy: - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania na mieru (Spolupracujeme so všetkými bankami) - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia Možnosť platby v hotovosti aj na úver. Úver vám bezplatne vybaví náš hypotekárny a úverový špecialista. Termín obhliadky si môžete dohodnúť na tel.č. , alebo mailom: mfazika@ alebo osobne v kancelárii BV REAL. Web makléra:
Na predaj garáž s jamou a elektrikou Prievidza
Realitný maklér Fazika Miroslav a BV REAL realitná kancelária ponúka na predaj garáž s jamou a elektrikou v meste Prievidza. Nachádza pri závode Gewis na južnom obchvate Prievidze. Garáž je murovaná s rozlohou je 20 m2 a má riadne pridelené súpisné číslo. Pozemok pod garážami je v osobnom vlastníctve majiteľa garáže. Cena je 8800 € je konečná, neplatíte nič navyše. V cene nehnuteľnosti je okrem sprostredkovania, predaja a kúpy: - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania na mieru (Spolupracujeme so všetkými bankami) - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia Možnosť platby v hotovosti aj na úver. Úver vám bezplatne vybaví náš hypotekárny a úverový špecialista. Termín obhliadky si môžete dohodnúť na tel.č. , alebo mailom: mfazika@ alebo osobne v kancelárii BV REAL. Web makléra:
Na predaj garáž s elektrikou a jamou Prievidza
Realitný maklér Fazika Miroslav a BV REAL realitná kancelária ponúka na predaj garáž s elektrikou a jamou v meste Prievidza. Nachádza na Riečnej ulici neďaleko parkoviska firmy Diego smerom na letisko. Garáž je murovaná, s dobrým prístupom, s rozlohou je 22 m2 a má riadne pridelené súpisné číslo. Pozemok pod garážami je v osobnom vlastníctve majiteľa garáže. Možnosť umiestnenie platenej reklamy alebo reklamnej tabule od zadnej steny garáže, ktorá je situovaná od pohľadu od ulice Riečna, ktorá je dosť frekventovaná, s čím by ste mohli mať za to určité financie. Cena je 16999 € je konečná, neplatíte nič navyše. V cene nehnuteľnosti je okrem sprostredkovania, predaja a kúpy: - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania na mieru (Spolupracujeme so všetkými bankami) - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia Možnosť platby v hotovosti aj na úver. Úver vám bezplatne vybaví náš hypotekárny a úverový špecialista. Termín obhliadky si môžete dohodnúť na tel.č. , alebo mailom: mfazika@ alebo osobne v kancelárii BV REAL. Web makléra: