inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj hasiace prístroje a príslušenstvo

Kategória: Ostatné drobné

Dobrý deň, ponúkame na predaj hasiace prístroje všetky druhy.
Práškové
Penové
Vodné
Snehové (CO2)

rôzne veľkosti aj rôzny výrobcovia.

Ďalej držiaky na stenu rôzne typy.
Hasiace spreje.
Hasiace deky.
Náhradné diely na hydranty...(ventily, hadice, skrine)
Náhradné diely na hasiace prístroje...(hadice, ventily, manometre..)
Hlásiče požiaru.


V ponuke máme aj pracovné odevy...(Monterky, topánky, mikiny, tričká)

Revízie PHP, hydrantov, systému EPS a HSP


bližšie info volať alebo písať mail, posielame aj kuriérom.



Na predaj hasiace prístroje a príslušenstvo
Podobné inzeráty
Predám meracie prístroje Wandel & Goltermann PA-41
Predám meracie prístroje Wandel & Goltermann PA-41. Oba funkčné, s adaptérmi a manuálom. Cena za oba spolu. Venujem sa aj profesionálnej oprave meracej techniky, audio techniky, zváračiek a priemyselnej elektrotechniky. Jedná sa o mobilné prístroje na testovanie PCM liniek 2Mbit/s s mnohými funkciami. Bližšie informácie sú v priloženom návode. Batérie bude potrebné vymeniť, alebo používať na adaptéroch. Pošlem aj poštou alebo zásielkovňou. Cena podľa platného cenníka, nič navyše si nenahadzujem. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty, môžete objednať viac vecí naraz a ušetriť na poštovnom. Venujem sa oprave elektroniky a zváračiek.
Kábel pre Tesla, Metra Blansko s REMOS konektorom
Predám kábel pre prístroje Tesla, Metra Blansko a iné Československé prístroje s konektorom REMOS 5815. Káblom je možné napájať Tesla BM prístroje ako osciloskop, milivoltmeter, mikrovolt pikoampérmeter, RC generátor, laboratórny zdroj MESIT a mnoho iného. Pošlem aj poštou alebo zásielkovňou. Cena podľa platného cenníka, nič navyše si nenahadzujem. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty, môžete objednať viac vecí naraz a ušetriť na poštovnom. Venujem sa oprave elektroniky a zváračiek.
Retro meracie prístroje retro
Predám retro meracie prístroje Predám retro meracie prístroje - Ohmmeter, cena 10 euro, voltmeter na akumulátory pri záťaži, cena 10 euro, Omega 1 – cena 20 euro, Pri viacerých zľava. Na SMS alebo dotazy o aktuálnosti neodpovedám , volajte na , alebo píšte e-mail. Inzerát je aktuálny, pokiaľ ho nezmažem, alebo nenapíšem v inzeráte inak. Pozrite moje iné inzeráty.
Kábel pre Tesla, Metra Blansko s REMOS konektorom
Predám kábel pre prístroje Tesla, Metra Blansko a iné Československé prístroje s konektorom REMOS 5815. Káblom je možné napájať Tesla BM prístroje ako osciloskop, milivoltmeter, mikrovolt pikoampérmeter, RC generátor, laboratórny zdroj MESIT a mnoho iného. Pošlem aj poštou alebo zásielkovňou. Cena podľa platného cenníka, nič navyše si nenahadzujem. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty, môžete objednať viac vecí naraz a ušetriť na poštovnom.
Kožené pouzdro na přístroje Fluke C510 nové nepoužité.
Nabízím kožené pouzdro na přístroje Fluke C510:z naolejované pravé hovězí usně s jemně tlačeným lícem odolné provedení s pevnými švy a vyztuženými nýty. Velké očko na opasek a chlopeň k zajištění přístroje. Vhodné pro většinu digitálních multimetrů (Fluke 189), teploměrů a procesních kalibrátorů značky Fluke.
Napájací zdroj DC
Ponúkam na predaj PHOENIX CONTACT - QUINT POWER silný DC napájací zdroj 60 - 960 Watt pre univerzálne použitie. To zaisťujú širokopásmový vstup, jedno a trojfázové varianty. QUINT POWER zabezpečuje bezpečnosť napájania: Kondenzátory dimenzované s veľkou rezervou zaručujú preklenutie výpadku siete viac ako 20 ms pri plnom zaťažení. Všetky trojfázové prístroje poskytujú aj pri trvalom výpadku jednej fázy plný výstupní výkon. Výkonová rezerva Power Boost štartuje bez problémov záťaže s vysokými spínacími prúdmi a zaisťuje spoľahlivé uvoľnenie poistiek. Preventívna kontrola kontrola funkcie zabezpečuje diagnostiku neprístupných prevádzkových stavov a minimalizuje čas prestojov Vášho zariadenia. Pre diaľkový dohľad slúži aktívny tranzistorový spínací výstup, ako aj plávajúci reléový kontakt. Všetky prístroje sú odolné proti chodu naprázdno a odolné voči zkratu.