inzercia, predaj, predám, bazár

NA PREDAJ: KRÁSNA 3 IZBOVÁ NOVOSTAVBA – DVOJDOM, HORNÉ MÝTO

Kategória: Domy

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj 3 izbovú novostavbu typu dvojdom v kľudnej tichej lokalite v obci Horné Mýto.

LOKALITA
Obec Horné Mýto disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou. Od okresného mesta Dunajská Streda sa nachádza len cca 10 minút autom.
Dvojdom sa nachádza v príjemnej a kľudnej časti obce.

ROZLOHY
– Táto krásna 3 izbová novostavba má celkovú úžitkovú plochu 95 m2.
– Dom je postavený z kvalitných materiálov na pozemku o výmere 242,74 m2.

IS: verejný vodovod, odpad je riešený žumpou. Kúrenie je elektrické podlahové s možnosťou regulácie termostatmi v každej miestnosti. Zdroj teplej vody je bojler.

Predpríprava je na alarm, TV a internet, plastové okná, kvalitné materiály.

Nehnuteľnosť sa predáva v stave HOLODOM, cena zahŕňa aj oplotenie pozemku zo všetkých strán, terénnu úpravu, chodník, parkovacie státie pre 2 motorové vozidlá.

Odporúčame osobnú obhliadku novostavby !

CENA: 133.000 €,-/ celkom

V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru.

Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa.
Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis.

Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás!

Kontakt:

info@
NA PREDAJ: KRÁSNA 3 IZBOVÁ NOVOSTAVBA – DVOJDOM, HORNÉ MÝTO
Podobné inzeráty
NOVINKA -Rodinný dom v obci Horné Mýto -DVOJDOM
Rozhodujete sa medzi tichou lokalitou a perfektnou dostupnosťou? Viac nemusíte! Rodinný dom v Hornom Mýte bude pre Vás skvelým kompromisom. Harmonické bývanie s dostatkom priestoru. Exkluzívna novostavba 3-izbového rodinného domu sa predáva v stave holodom, možnosť dokončenia do štandardu podľa dohody. tichá lokalita s perfektnou dostupnosťou dom v kvalitnom štandarde pozemok 450m2 slnečná terasa Moderná dispozícia domu Dom je orientovaný na juhozápad, čo izbám zaručuje dostatok svetelných lúčov počas celého roka. Moderné riešenie v podobe veľkorysej obývačky a kuchyne vytvára vzdušný priestor. Zaujímavé informácie o dome :) -Úžitková plocha 76m2 -Stavba tehla ThermoBrik 25cm -Vonkajšie zateplenie 15cm -Okná 3 sklá -Energetický certifikát triedy A -Predpríprava na alarm -Elektrické podlahové kúrenie Dom je prepracovaný do posledného detailu. RD na fotografii je v rezervácii, práve prebieha rovnaká výstavba RD, plánované dokončenie leto/ 2022 Bývanie v obci Horné Mýto predstavuje pokojnú a bezpečnú lokalitu, ktorá vás nepripraví o žiadnu z výhod veľkomesta. Má výbornú občiansku vybavenosť, ako je škôlka, škola, pošta, kostol, vyhľadávané cyklotrasy. Z obce Horné Mýto sa do Dunajskej Stredy dostanete do 15 minút autom, do Galanty do 30 minút. Okolie Horné Mýto ponúka turisticky lákavé cestičky, ako Vodný Mlyn Dunajský klátov, Termálne kúpalisko Topoľníky, Kolový vodný mlyn Jahodná, Czajlik ranč, Tomášíkovský vodný mlyn. To je len časť toho, čo môžete vidieť a zažiť v okolí. Realitná kancelária - Xpert Reality Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho špecialistu Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis. Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa: - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, - poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - poplatky za overenie podpisov u notára, - doručenie podkladov na kataster, - asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb, - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody. Cena nehnuteľnosti: 134.000 € Ak Vás táto ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať nemeth@ , alebo na Počet izieb: 3 Obytná plocha: 76m² Rozloha pozemku: 450m² Úžitková plocha: 76m² Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod Plyn: nie Kanalizácia: nie Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - elektrické Terasa: áno - 2 Pivnica: nie Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: áno Energetický certifikát: A Predzáhradka: neuvedené Bezbariérový prístup : áno Okná: plastové
NOVINKA -Rodinný dvojdom v obci Horné Mýto
Rozhodujete sa medzi tichou lokalitou a perfektnou dostupnosťou? Viac nemusíte! Rodinný dom v Hornom Mýte bude pre Vás skvelým kompromisom. Harmonické bývanie s dostatkom priestoru. Exkluzívna novostavba 3-izbového rodinného domu sa predáva v stave holodom, alebo v stave štandard dokončenie podľa dohody. tichá lokalita s perfektnou dostupnosťou dom v kvalitnom štandarde pozemok 450m2 slnečná terasa Moderná dispozícia domu Dom je orientovaný na juhozápad, čo izbám zaručuje dostatok svetelných lúčov počas celého roka. Moderné riešenie v podobe veľkorysej obývačky a kuchyne vytvára vzdušný priestor. Zaujímavé informácie o dome :) -Úžitková plocha 76m2 -Stavba tehla ThermoBrik 25cm -Vonkajšie zateplenie 15cm -Okná 3 sklá -Energetický certifikát triedy A -Predpríprava na alarm -Elektrické podlahové kúrenie -Dom v štandarde obsahuje podlahy, sanitu, obklad, vaňu, vybavenie wc a kúpeľne, -Zámková okolo domu, bránka a bariérové oplotenie Bývanie v obci Horné Mýto predstavuje pokojnú a bezpečnú lokalitu, ktorá vás nepripraví o žiadnu z výhod veľkomesta. Má výbornú občiansku vybavenosť, ako je škôlka, škola, pošta, kostol, vyhľadávané cyklotrasy. Z obce Horné Mýto sa do Dunajskej Stredy dostanete do 15 minút autom, do Galanty do 30 minút. Okolie Horné Mýto ponúka turisticky lákavé cestičky, ako Vodný Mlyn Dunajský klátov, Termálne kúpalisko Topoľníky, Kolový vodný mlyn Jahodná, Czajlik ranč, Tomášíkovský vodný mlyn. To je len časť toho, čo môžete vidieť a zažiť v okolí. Realitná kancelária - Xpert Reality Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho špecialistu Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis. Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa: - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, - poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - poplatky za overenie podpisov u notára, - doručenie podkladov na kataster, - asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb, - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody. Cena nehnuteľnosti v stave holodom: 134.000 € Cena nehnuteľnosti v stave štandard: 142.000 € Ak Vás táto ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať nemeth@ , alebo na Počet izieb: 3 Obytná plocha: 76m² Rozloha pozemku: 450m² Úžitková plocha: 76m² Postavené z: tehla Zateplený objekt: áno Terén: rovina Prístupová cesta: betónová cesta
NOVINKA -Rodinný dom v obci Horné Mýto -DVOJDOM
Rozhodujete sa medzi tichou lokalitou a perfektnou dostupnosťou? Viac nemusíte! Rodinný dom v Hornom Mýte bude pre Vás skvelým kompromisom. Harmonické bývanie s dostatkom priestoru. Exkluzívna novostavba 3-izbového rodinného domu sa predáva v stave holodom, alebo v stave štandard dokončenie podľa dohody. tichá lokalita s perfektnou dostupnosťou dom v kvalitnom štandarde pozemok 450m2 slnečná terasa Moderná dispozícia domu Dom je orientovaný na juhozápad, čo izbám zaručuje dostatok svetelných lúčov počas celého roka. Moderné riešenie v podobe veľkorysej obývačky a kuchyne vytvára vzdušný priestor. Zaujímavé informácie o dome :) -Úžitková plocha 76m2 -Stavba tehla ThermoBrik 25cm -Vonkajšie zateplenie 15cm -Okná 3 sklá -Energetický certifikát triedy A -Predpríprava na alarm -Elektrické podlahové kúrenie -Dom v štandarde obsahuje podlahy, sanitu, obklad, vaňu, vybavenie wc a kúpeľne, -Zámková okolo domu, bránka a bariérové oplotenie Bývanie v obci Horné Mýto predstavuje pokojnú a bezpečnú lokalitu, ktorá vás nepripraví o žiadnu z výhod veľkomesta. Má výbornú občiansku vybavenosť, ako je škôlka, škola, pošta, kostol, vyhľadávané cyklotrasy. Z obce Horné Mýto sa do Dunajskej Stredy dostanete do 15 minút autom, do Galanty do 30 minút. Okolie Horné Mýto ponúka turisticky lákavé cestičky, ako Vodný Mlyn Dunajský klátov, Termálne kúpalisko Topoľníky, Kolový vodný mlyn Jahodná, Czajlik ranč, Tomášíkovský vodný mlyn. To je len časť toho, čo môžete vidieť a zažiť v okolí. Cena nehnuteľnosti v stave holodom: 134.000 € Cena nehnuteľnosti v stave štandard: 142.000 € Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa: - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, - poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - poplatky za overenie podpisov u notára, - doručenie podkladov na kataster, - asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb, - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody. Ak Vás táto ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať nemeth@ , alebo na Realitná kancelária - Xpert Reality Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho špecialistu Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis. Počet izieb: 3 Obytná plocha: 76m² Rozloha pozemku: 450m² Úžitková plocha: 76m² Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod Plyn: nie Kanalizácia: nie Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - elektrické Terasa: áno - 2 Pivnica: nie Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: áno Energetický certifikát: A Predzáhradka: neuvedené Bezbariérový prístup : áno Okná: plastové
NOVINKA -Rodinný dvojdom v obci Horné Mýto
Rozhodujete sa medzi tichou lokalitou a perfektnou dostupnosťou? Viac nemusíte! Rodinný dom v Hornom Mýte bude pre Vás skvelým kompromisom. Harmonické bývanie s dostatkom priestoru. Exkluzívna novostavba 3-izbového rodinného domu sa predáva v stave holodom, alebo v stave štandard dokončenie podľa dohody. tichá lokalita s perfektnou dostupnosťou dom v kvalitnom štandarde pozemok 250m2 slnečná terasa Moderná dispozícia domu Dom je orientovaný na juhozápad, čo izbám zaručuje dostatok svetelných lúčov počas celého roka. Moderné riešenie v podobe veľkorysej obývačky a kuchyne vytvára vzdušný priestor. Zaujímavé informácie o dome :) -Úžitková plocha 76m2 -Stavba tehla ThermoBrik 25cm -Vonkajšie zateplenie 15cm -Okná 3 sklá -Energetický certifikát triedy A -Predpríprava na alarm -Elektrické podlahové kúrenie -Dom v štandarde obsahuje podlahy, sanitu, obklad, vaňu, vybavenie wc a kúpeľne, -Zámková okolo domu, bránka a bariérové oplotenie Bývanie v obci Horné Mýto predstavuje pokojnú a bezpečnú lokalitu, ktorá vás nepripraví o žiadnu z výhod veľkomesta. Má výbornú občiansku vybavenosť, ako je škôlka, škola, pošta, kostol, vyhľadávané cyklotrasy. Z obce Horné Mýto sa do Dunajskej Stredy dostanete do 15 minút autom, do Galanty do 30 minút. Okolie Horné Mýto ponúka turisticky lákavé cestičky, ako Vodný Mlyn Dunajský klátov, Termálne kúpalisko Topoľníky, Kolový vodný mlyn Jahodná, Czajlik ranč, Tomášíkovský vodný mlyn. To je len časť toho, čo môžete vidieť a zažiť v okolí. Realitná kancelária - Xpert Reality Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho špecialistu Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis. Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa: - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, - poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - poplatky za overenie podpisov u notára, - doručenie podkladov na kataster, - asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb, - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody. Cena nehnuteľnosti v stave holodom: 134.000 € Cena nehnuteľnosti v stave štandard: 142.000 € Ak Vás táto ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať nemeth@ , alebo na Počet izieb: 3 Obytná plocha: 76m² Rozloha pozemku: 250m² Úžitková plocha: 76m² Postavené z: tehla Zateplený objekt: áno Terén: rovina Prístupová cesta: betónová cesta
NOVINKA -Rodinný dom v obci Horné Mýto -DVOJDOM
Rozhodujete sa medzi tichou lokalitou a perfektnou dostupnosťou? Viac nemusíte! Rodinný dom v Hornom Mýte bude pre Vás skvelým kompromisom. Harmonické bývanie s dostatkom priestoru. Exkluzívna novostavba 3-izbového rodinného domu sa predáva v stave holodom, alebo v stave štandard dokončenie podľa dohody. tichá lokalita s perfektnou dostupnosťou dom v kvalitnom štandarde pozemok 250m2 slnečná terasa Moderná dispozícia domu Dom je orientovaný na juhozápad, čo izbám zaručuje dostatok svetelných lúčov počas celého roka. Moderné riešenie v podobe veľkorysej obývačky a kuchyne vytvára vzdušný priestor. Zaujímavé informácie o dome :) -Úžitková plocha 76m2 -Stavba tehla ThermoBrik 25cm -Vonkajšie zateplenie 15cm -Okná 3 sklá -Energetický certifikát triedy A -Predpríprava na alarm -Elektrické podlahové kúrenie -Dom v štandarde obsahuje podlahy, sanitu, obklad, vaňu, vybavenie wc a kúpeľne, -Zámková okolo domu, bránka a bariérové oplotenie Bývanie v obci Horné Mýto predstavuje pokojnú a bezpečnú lokalitu, ktorá vás nepripraví o žiadnu z výhod veľkomesta. Má výbornú občiansku vybavenosť, ako je škôlka, škola, pošta, kostol, vyhľadávané cyklotrasy. Z obce Horné Mýto sa do Dunajskej Stredy dostanete do 15 minút autom, do Galanty do 30 minút. Okolie Horné Mýto ponúka turisticky lákavé cestičky, ako Vodný Mlyn Dunajský klátov, Termálne kúpalisko Topoľníky, Kolový vodný mlyn Jahodná, Czajlik ranč, Tomášíkovský vodný mlyn. To je len časť toho, čo môžete vidieť a zažiť v okolí. Cena nehnuteľnosti v stave holodom: 134.000 € Cena nehnuteľnosti v stave štandard: 142.000 € Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa: - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, - poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - poplatky za overenie podpisov u notára, - doručenie podkladov na kataster, - asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb, - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody. Ak Vás táto ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať nemeth@ , alebo na Realitná kancelária - Xpert Reality Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho špecialistu Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis. Počet izieb: 3 Obytná plocha: 76m² Rozloha pozemku: 250m² Úžitková plocha: 76m² Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod Plyn: nie Kanalizácia: nie Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - elektrické Terasa: áno - 2 Pivnica: nie Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: áno Energetický certifikát: A Predzáhradka: neuvedené Bezbariérový prístup : áno Okná: plastové
NOVOSTAVBA Krásny rodinný dom - dvojdom Horné Mýto
Szilárd Jánosfalvi - KN REALITY exkluzívne ponúka na predaj krásnu modernú novostavbu 3 izbového dvojdomu typu bungalov v tichom prostredí mimo hlavnej cesty v obci Horné Mýto, okres Dunajská Streda. Dom je postavený na rovinatom, slnečnom pozemku s rozlohou 242,74 m2, zastavaná plocha domu je 98 m2. Dispozičné riešenie domu: zádverie, samostatná toaleta, kúpeľňa, obývacia izba spojená s kuchyňou + vstup na terasu, spálňa a detská izba + podkrovie ako úložný priestor. Postavený je z kvalitných materiálov, z tehla 25 cm + izolácia 20 cm, plastové okná s izolačným trojsklom, predpríprava na alarm. Kúrenie: elektrické podlahové - vo všetkých miestnostiach sú digitálne termostaty, bojler na TÚV, zásuvky a vypínače, príprava na alarm a na TV + internet. Je napojený na verejný vodovod, odpadová voda je riešená do žumpy. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté oplotenie pozemku, terénna úprava, chodník okolo domu, parkovacie státie pre 2 autá. Dom sa predáva ako holodom. Energetický certifikát po dokončení bude triedy A. Predpokladaný termín dokončenia výstavby je 6/2022. Dom je postavený v súkromnej štvrti s novou príjazdovou asfaltovou cestou. Obec Horné Mýto má dobrú občiansku vybavenosť, ako je škôlka, škola, pošta, autobusová zastávka, obchody, turistika... Odporúčam osobnú obhliadku domu! Počet izieb: 3 Zastavaná plocha: 98m² Obytná plocha: 95m² Rozloha pozemku: 242.74m² Úžitková plocha: 95m² El. napätie: 230V Kanalizácia: žumpa Internet: wifi Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - elektrické Terasa: áno Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Energetický certifikát: A Predzáhradka: áno Okná: plastové Prístupová cesta: asfaltová cesta