inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj luxusne zariadený 3 izb. byt so záhradkou

Kategória: Byty

Realitná kancelária A-Nehnuteľnosti Vám ponúka na predaj veľmi pekný luxusne zariadený 3 izbový byt so záhradkou v uzatvorenom objekte v obci Kráľovianky pri Šamoríne, iba 25 km od Bratislavy.

Byt je úplne nový, zariadený, s klimatizáciou, kuchyňa je spolu s obývačkou. V kuchyni je nová kuchynská linka s jedálenským stolom a so spotrebičmi ako sú varná doska, el.rúra, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, digestor, vstavaná chladnička s mrazničkou. V kúpeľni je vaňa, bojler na ohrev vody a práčka.
Kúrenie je podlahové elektrické značky „DEVI“, v každej miestnosti s termostatmi zvlášť regulovateľné.
Z obývačky sú dvere na záhradu, v ktorej je postavený altánok, so stolom a stoličkami a tiež krb na grilovanie. K bytu prislúchajú dve parkovacie státia.

Mesačné režijné náklady: ZSE – 120,- eur, Internet od T-COM cca 20-25,- eur, správcovský poplatok s vodným a stočným 70,-eur, odvoz smetí na 1 rok na osobu cca 25,- eur.
BYT JE KÚPOU VOĽNÝ AŽ V NOVEMBRI !!!

Na voľnom zelenom priestranstve je vybudované detské ihrisko pre deti. Vstup do areálu je cez posuvnú elektrickú bránu. Okolo celého areálu je vytvorené oplotenie.
Inžinierske siete : voda, kanalizácia a elektrika, prístupová komunikácia od hlavnej cesty k bytovým domom a garážam.

V meste Šamorín je kompletná občianska vybavenosť, zdravotné stredisko, supermarket COOP Jednota, Kaufland, Lidl, Billa, Tesco, Základné školy, škôlky, pošty, banky, lekárne, sieť služieb a obchodov, reštaurácie, kaviarničky, v ktorých môžete zrelaxovať a oddýchnuť si po náročnom dni po práci.
5 km od Šamorína v obci Kvetoslavov je železničná stanica trasa BA-KN a takisto novovybudovaný nájazd na rýchlostnú cestu D4/R7, takže do Bratislavy je to na skok a hlavne bez dlhých kolón.
V Šamoríne začala fungovať nová škola. Ide o QIS International School of Bratislava, ktorá sa k nám presťahovala z bratislavskej Dúbravky.
Pokiaľ radi športujete, tak sa vynájdete aj v tejto sfére, nakoľko je tu k dispozícii množstvo klubov ako sú: Kajak Canoe klub, Zápasnícky klub Gladiátor, Klub šermu Šamorín, TK ŠTK Šamorín – tenisový klub, karate klub, tanečný klub pre deti od 4 do 18 rokov.
A v neposlednom rade na okraji mesta je novovybudovaný rezort olympijských športov X-bionic® sphere, ktorý sa nachádza v pokojnej časti mesta Šamorín, 30 km od hlavného mesta Bratislava, na brehu vodného diela Gabčíkovo v blízkosti hrádze.
Rezort ponúka ubytovanie, reštaurácie, relax, zábavu, šport, aquapark, wellness, Tuli kino, Fínsku infra a parnú saunu, soľnú jaskyňu a tepidárium, 20 druhov masáží a procedúr a zaujímavosťou je aj bezplavková zóna.
Šamorín je malebné a moderné mestečko, verím, že si ho obľúbite so všetkým, čo pre svojich obyvateľov poskytuje.

Pokiaľ Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nám zavolať na tel.č. alebo a dohodnúť si s nami obhliadku.
Na predaj luxusne zariadený 3 izb. byt so záhradkou
Podobné inzeráty
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - [19.1. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 1 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 2 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 3 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 4 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 5 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 6 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 7 Na predaj veľký 3 izbový byt o výmere 76 m2 blízko centra mesta na ulici Obrancov Mieru v Dubnici nad Váhom. Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome na vyvýšenom prízemí. V bytovom dome je schválené zateplovanie, izolácia a jedná sa o prístavbe balkónov. Dispozične je byt riešený vstupnou chodbou, murovanou kúpeľňou, ktorá je oddelená od WC, špajzou, kuchyňou a 3 izieb. V byte je menená medená elektroinštalácia, plastové okná okrem 1 izby, v obývacej izbe je plávajúca podlaha inak sú v izbách parkety, jadro je murované. K bytu patria 2 veľké murované pivnice. Náklady na bývanie pre 3 člennú rodinu sú 160€ vrátane energií. Parkovanie je bezproblémové hneď za bytovým domom. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Výhodou sú priestranné izby a možnosť rekonštrukcie podľa predstáv. Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať.
Predaj, dvojizbový byt Topoľnica - NOVOSTAVBA
Ponúkame Vám na predaj dvojizbové a trojizbové byty v novostavbe na začiatku obce Topoľnica, okres Galanta. Výmera bytov sa pohybuje v rozmedzí od 54,19 m2 do 65,24 m2 v závislosti od polohy a počtu izieb a cenovo sa nachádzame na úrovni od 110.000 EUR do 125.000 EUR. Čo sa týka bytových domov jedná sa o šesťbytovky s jedným poschodím, pričom z dvoch bočných strán sa nachádzajú trojizbové a v strede dvojizbové bytové jednotky. Ku bytom na prízemí patrí aj pozemok o rozlohe od 28,58 m2 do 133,32 m2 zároveň k bytom na poschodí patria veľké balkóny. Parkovacie miesto je samozrejmosťou. Kúrenie bude teplovodné podlahové s núteným obehom vykurovacej vody, kondenzačný plynový kotol na ohrev vody a plastové okná s izolačným trojsklom. Dokončenie sa odhaduje na leto až jeseň, ale rezervácie vzhľadom na vyšší záujem sú možné už aj teraz. Celkovo bude k dispozícii len 24 bytov takže sa to oplatí riešiť čo najskôr. Poloha obce je ideálne situovaná medzi dvoma mestami - Galanta a Šaľa. V blízkosti je veľmi rozvinutý priemysel a stredne veľké podniky. Cez obec vedie hlavná železničná trať Štúrovo – Bratislava. V obci sa nachádza ako materská tak aj základná škola. Rozloha bytov a dispozičné riešenie: 1.nadzemné podlažie BYT A (3-izbový byt) s výmerou 64,93 m2 so záhradkou o rozlohe 100m2 BYT B (2-izbový byt) s výmerou 54,19 m2 so záhradkou o rozlohe 28m2 a terasou 15m2 BYT C (3-izbový byt) s výmerou 65,24m2 so záhradkou o rozlohe 100m2 2.nadzemné podlažie BYT D (3-izbový byt) s výmerou 64,93 m2, s prislúchajúcim balkónom o rozlohe 4,20 m2 BYT E (2-izbový byt) s výmerou 54,19 m2, s prislúchajúcim balkónom o rozlohe 15,93 m2 BYT F (3-izbový byt) s výmerou 65,22 m2, s prislúchajúcim balkónom o rozlohe 4,20 m2 2-izbové byty pozostávajú: chodba, kúpeľňa, samostatné WC, kuchyňa spojená s obývačkou z ktorej je východ na balkón, terasu alebo záhradku. 3-izbové byty pozostávajú: chodba, kúpeľňa, samostatné WC, kuchyňa spojená s obývačkou z ktorej je východ na balkón, terasu alebo záhradku a detská izba. Ceny bytov podľa veľkosti a umiestnenia: - 2-izbový vrchný byt s balkónom - 104 900€ - 2-izbový spodný byt so záhradou - 114 900€ - 3-izbový vrchný byt s balkónom - 109 900€ - 3-izbový spodný byt so záhradou - 119 900 € Bytový dom C – byt E dvojizbový na poschodí v štandarde – akciová cena 124.900 € (byt je komplet zariadený, sanita, kúpeľňa, kuchyňa, spotrebiče a dvere) AKCIOVÉ CENY DO KONCA MARCA 2023! Energetická trieda A. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: GA-57571 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENI
NOVINKA Predám 1- izbový byt Nové Zámky
Pripravujeme na predaj 1- izbový byt v NOVOPOSTAVENOM bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 54m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba spojená s kuchyňou, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, samostatná izba so vstupom na loggiu. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 104 400 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
NOVINKA Predám 3- izbový byt v novostavbe Nové Zámky
Pripravujeme predaj 3- izbového bytu v novopostavenom bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 79m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, kuchyňa- spojená s obývacou izbou so vstupom na loggiu, 2x samostatná izba. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 140 900 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
NOVINKA Predám 2-izbový byt v novostavbe Nové Zámky
Pripravujeme predaj 2- izbového bytu v novopostavenom bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 64m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa so sprchovacím kútom a umývadlom, kuchyňa s komorou- spojená s obývacou izbou so vstupom na loggiu, samostatná izba so vstupom na loggiu. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 125 800 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
Predaj, dvojizbový byt Topoľnica - NOVOSTAVBA
Ponúkame Vám na predaj dvojizbové a trojizbové byty v novostavbe na začiatku obce Topoľnica, okres Galanta. Výmera bytov sa pohybuje v rozmedzí od 54,19 m2 do 65,24 m2 v závislosti od polohy a počtu izieb a cenovo sa nachádzame na úrovni od 110.000 EUR do 125.000 EUR. Čo sa týka bytových domov jedná sa o šesťbytovky s jedným poschodím, pričom z dvoch bočných strán sa nachádzajú trojizbové a v strede dvojizbové bytové jednotky. Ku bytom na prízemí patrí aj pozemok o rozlohe od 28,58 m2 do 133,32 m2 zároveň k bytom na poschodí patria veľké balkóny. Parkovacie miesto je samozrejmosťou. Kúrenie bude teplovodné podlahové s núteným obehom vykurovacej vody, kondenzačný plynový kotol na ohrev vody a plastové okná s izolačným trojsklom. Dokončenie sa odhaduje na leto až jeseň, ale rezervácie vzhľadom na vyšší záujem sú možné už aj teraz. Celkovo bude k dispozícii len 24 bytov takže sa to oplatí riešiť čo najskôr. Poloha obce je ideálne situovaná medzi dvoma mestami - Galanta a Šaľa. V blízkosti je veľmi rozvinutý priemysel a stredne veľké podniky. Cez obec vedie hlavná železničná trať Štúrovo – Bratislava. V obci sa nachádza ako materská tak aj základná škola. Rozloha bytov a dispozičné riešenie: 1.nadzemné podlažie BYT A (3-izbový byt) s výmerou 64,93 m2 so záhradkou o rozlohe 100m2 BYT B (2-izbový byt) s výmerou 54,19 m2 so záhradkou o rozlohe 28m2 a terasou 15m2 BYT C (3-izbový byt) s výmerou 65,24m2 so záhradkou o rozlohe 100m2 2.nadzemné podlažie BYT D (3-izbový byt) s výmerou 64,93 m2, s prislúchajúcim balkónom o rozlohe 4,20 m2 BYT E (2-izbový byt) s výmerou 54,19 m2, s prislúchajúcim balkónom o rozlohe 15,93 m2 BYT F (3-izbový byt) s výmerou 65,22 m2, s prislúchajúcim balkónom o rozlohe 4,20 m2 2-izbové byty pozostávajú: chodba, kúpeľňa, samostatné WC, kuchyňa spojená s obývačkou z ktorej je východ na balkón, terasu alebo záhradku. 3-izbové byty pozostávajú: chodba, kúpeľňa, samostatné WC, kuchyňa spojená s obývačkou z ktorej je východ na balkón, terasu alebo záhradku a detská izba. Ceny bytov podľa veľkosti a umiestnenia: - 2-izbový vrchný byt s balkónom - 110 000€ - 2-izbový spodný byt so záhradou - 115 000€ - 3-izbový vrchný byt s balkónom - 120 000€ - 3-izbový spodný byt so záhradou 125 000 € Energetická trieda A. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: GA-57571 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie pre