inzercia, predaj, predám, bazár

NA PREDAJ MOBILNÝ DOM 54 m2

Kategória: Ostatné

Ponúkame na predaj mobilný dom 12 x 5 metrov - zateplený, vnútro pred dokončením. Dom sa skladá zo štyroch oceľových konštrukcií, strecha sedlová, plech trapez ,farba antracid .Momentálne sa už rozoberá jedna každá časť meria 6 x 2,50. Cena samozrejme dohodou výrazná zľava, súrne odvoz viem zabezpečiť a ešte sa vieme dohodnúť výmenou za nejaké auto a doplatok

DOHODA ISTÁ.....

Treba navrhnúť. Súrne poprosím volať a viem vám to aj poskladať alebo vymením za auto. Kontakt alebo Súrne musím to odviesť z pozemku až zoberiete hneď dám veľkú zľavu.


V prípade záujmu kontaktujte prosím na telefónnom čísle:


Zabezpečte si aj Vy propagáciu cez ONLINE REALITY aby vedel o Vašej nehnuteľností každý v okolí.


Taktiež aj iné služby ako sú vyhotovenie zmlúv či právny servis za bezkonkurenčné ceny.
NA PREDAJ MOBILNÝ DOM  54 m2
Podobné inzeráty
Rušička GSM, JAMMER, ochrana pred odpočúvaním
Predám ochranné púzdro na mobil \\\"Faradayova klietka\\\". Ochrana pred odpočúvaním a sledovanim cez mobilný GSM telefón, 3G, ochrana platobných kariet, magnetických nosičov, pasov, JAMMER , rušička GSM, GPS mobilných telefónov, ... Popis: Púzdro blokuje všetky bezdrôtové signály ako sú GPS trackers, GSM trackers, 3G mobilný telefón trackers, mobilný telefón atď. Oblečte svoj telefón do neprežiariteľného púzdra a okamžite zabránite, aby ste boli odpočúvaný cez Váš mobilný GSM telefón. Všetci dobre poznáme, že cez mobilný telefón je možné sledovať Vašu polohu, no dnes už nie je problém, ani po nahratí určitých programov do Vášho telefónu Vás aj na diaľku odpočúvať, špehovať. Zabráňte tomu ako sa len dá. Je to na Vás. Taktiež ochráňte svoje osobné dokumenty, pas, občiansky preukaz, vodičský alebo kreditné karty voči odkopírovaniu. Legálny blokovač – JAMMER frekvencií GSM a GPS. Vložíte Váš mobilný telefón do daného púzdra a jeho signály budú uväznené v púzdre. Všetky volania na daný mobilný telefón budú zablokované. Chráňte sa aj vy pred neoprávneným odpočúvaním alebo sledovanim Vašej polohy. Vhodné pri business poradách, ak chcete mať istotu, aby Váš telefón zrazu nezazvonil, alebo sa len na neho niekto napojil a odpočúval Vaše okolie, alebo sledoval kde sa pohybujete. Ak nechcete prijať telefónny hovor stačí Váš mobilný telefón vložiť do vnútorného vrecka. Naše vrecko ochráni aj Váš dátový nosič pred neoprávneným vymazaním dát. Bankové karty, či Váš cestovný pas budú odteraz úplne v bezpečí pred neoprávneným vymazaním, alebo aj proti neoprávneným odčítaním dát z Vašej bankomatovej karty. Vnútorná časť vrecka je potiahnutá pomocou nano-materiálov, ktoré úplne pohlcujú VF a magnetické žiarenie. Atenuláror o intenzite až 90 dB, čo je účinnosť až 99,9%. Oblasť pôsobnosti: mobilné telefóny, GPS, digitálne fotoaparáty, pamäte a ďalšie prenosné elektronické výrobky a doklady... Cena vratane poštovného na dobierku, alebo platba na účet POZOR Vonkajší povrch puzdra je vyrobený z koženky Rozmery: vonkajší: 140 × 95 mm, vnútorný: 125 × 80 mm Vhodné pre telefóny do uhlopriečky 4 palce Farva: čierna ak potrebujete púzdro na mobil skúste_
Predám mobilny dom
Predám mobilny dom - 23.10. - 20:27 Predám mobilny dom Predám mobilny dom vhodny aj na celoročné bývanie rozmer 11x3.5m dom je na kolesách a dá sa prepravovať za autom .Dom má 2 samostatne spálne kuchyňu s obývačkou kúpeľňu wc špajzu .Na dom netreba stavebné povolenie .pre viac informácií má kontaktujte .cena 15000e plus dohoda možná .
Mobilný dom
Predáme mobilný dom vyrobený v roku 2018. Rozmery (D׊×V) 10m × 3,8m × 3,3m, okná s dvojsklom. Mobilný dom obsahuje kuchynskú linku, chladničku, wc, sprchový kút, umývadlá. Možno si zobrať aj nábytok, ktorý v ňom máme. Jedná sa presne o tento dom - v spomínanej dĺžke 10m. Nový stojí 38 550€. Je potrebné si zabezpečiť odvoz. Dom je vo výbornom stave bez známok vážnejšieho poškodenia. Domček je vrátane prívesu, ktorý je aktuálne pod ním (obloženie na fotkách je jednoducho odstrániteľné). Možnosť zobrať si aj plošinku pre vstup (viď. foto). Vhodný na bývanie pre 1 osobu, prípadne ako chata. Mobilný dom nepodlieha stavebnému povoleniu. Stačí zobrať, priviezť na pozemok, zapojiť (voda, elektrina - 380V zásuvka, odpad) a bývať. Radi poskytneme bližšie informácie. Pri serióznom jednaní je možná dohoda na cene. Jedná sa o nadrozmernú prepravu, ktorú zabezpečím v rámci danej ceny do vzdialenosti 200 km až k vášmu pozemku.
Mobilný dom Nevada - nízkoenergetický
Predám mobilný dom NEVADA s rozmerom 5,7x11m s prekrytou terasou v cene. Pôdorys domu v prílohe. Cena je za tento konkrétny domček. Záruka 30 rokov!! Tento celoročne obývateľný mobilný dom disponuje jednou spálňou, kúpeľňou a otvorenou, priestrannou kuchyňou s obývacou izbou. Mobilný dom je vhodný na trvalé bývanie. Zateplenie domu je vyhovujúce energetickej triede A0! Hrúbka obvodových stien až 280mm. Izolácia v strope až 400mm!! a v podlahe 200mm. stropy vysoké 2500mm. Cena je uvedená za holodom. Holodom znamená, že domček neobsahuje iba laminátové podlahy, interiérové dvere a obklady v kúpeľni. Všetko ostatné ako dokončená omietková fasáda, parapety, vnútorné steny vymaľované na bielo, spínače a zásuvky, kúrenie a LED osvetlenie v izbách je už obsiahnuté v cene. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať.
Predám mobilny dom
Predám mobilny dom Predám mobilny dom vhodny aj na celoročné bývanie rozmer 11x3.5m dom je na kolesách a dá sa prepravovať za autom .Dom má 2 samostatne spálne kuchyňu s obývačkou kúpeľňu wc špajzu .Na dom netreba stavebné povolenie .pre viac informácií má kontaktujte .cena 15000e plus dohoda možná .
Mobilný, Modulový Dom 26m2
Predám nový mobilný modulový dom rozlohou 26m2 , masívna kovová konštrukcia ,borovica , izolácia, veľmi kvalitný, vo vnútri je potrebné len spraviť kuchynský kút a dať nábytok . Obhliadky su možné kedykoľvek po dohode v Dunajskej Strede. Domček je pripravený ihneď k odberu žiadne čakanie. Elektricke kúrenie ( tepla podlaha ) Izolácia na streche je minerálna vlna KNAUF TEPLORolon Ecoroll TP 044 50mm a Super difúzna membrána RoofGuard 105 roll Izolácia na stene je minerálna vlna 45kg/m3 , 200mm , hydroizolácia a parozábrana po celom obvode a spodku. Rozmery : 9970cm x 3500cm x 3610cm Váha je 12000kg v Prípade záujmu ma kontaktujte na Obytný dom, rekreačný dom, záhradný domček, mobilný dom, modulový dom, barnhaus