inzercia, predaj, predám, bazár

NA PREDAJ OBCHODNÉ PRIESTORY (BARBER/KADERNÍČKA/BEAUTY SALÓN

Kategória: Ostatné

Už Ťa nebaví platiť drahé nájomné a chceš sa osamostatniť? Chceš mať nové, štýlové priestory s bezproblémovým parkovaním, v lokalite, ktorá je len kúsok od centra mesta? Tak máme niečo práve pre Teba!

Ak si barber/kaderník/kaderníčka/robíš nechtový dizajn alebo inú beauty vec, máme pre Teba ten pravý priestor!

Ponúkame Ti na predaj nebytový - obchodný priestor v meste Dubnica nad Váhom, v skolaudovanom bytovom dome – Slnečný dvor 2. Slnečný dvor 2 sa nachádza v tichej časti mesta Dubnica nad Váhom, obklopenej zeleňou a scenériou hôr a pritom len na skok od centra mesta. Okolie bytového domu dotvorí zelený dvor s lavičkami, ohniskom a moderným detským ihriskom.

Nebytový priestor má výmeru ideálnych 65,45 m2. Nachádza sa na prízemí v bytovom dome „B“. Nebytový priestor je predávaný v štádiu holopriestor. Nebytový priestor je obdĺžnikového tvaru s deliacou stenou v strede priestoru. V zadnej časti priestoru sa nachádza WC. Priestor je ideálne pripravený práve na prevádzku poskytujúcu tieto služby. Celkové vyhotovenie stavby Slnečný dvor 2 sa nesie v znení prepracovanej architektúry s veľkým dôrazom na kvalitu vyhotovenia stavby a kvality použitých materiálov. Noví, mladí obyvatelia Slnečného dvora určite ocenia prínos práve tejto služby nachádzajúcej sa v ich novom domove.

Ak rozmýšľaš ako sa posunúť ďalej tak neváhaj a príď si tento priestor pozrieť osobne. Ste iba krôčik od toho, aby sa Tvoje sny stali skutočnosťou.

Cena: 102 102 € bez DPH.

Uvedená cena je vrátane poplatku za sprostredkovanie realitnou kanceláriou, vrátane právneho servisu zahŕňajúci vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad do katastra nehnuteľnosti, poplatkov za overenie podpisov a vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností v hodnote 66,- EUR. Takisto Vám radi pomôžeme s vybavením hypotekárneho úveru a postaráme sa o to, aby sme celý proces kúpy bol pre Vás príjemný a bezstarostný.
NA PREDAJ OBCHODNÉ PRIESTORY (BARBER/KADERNÍČKA/BEAUTY SALÓN
Podobné inzeráty
Kadernik, kaderníčka , Barber /barbierka
Do prevádzky Námestovo Kadernictvo Holičstvo Dajana Barber shop Hľadám ľudí čo majú chuť pracovať . Barber/ka , Kaderník/ Kaderníčka. Práca na živnosť . Kaderníctvo a holičstvo je plne zariadené. Bližšie info na osobnom pohovore . . Možnosť aj absolvovať akreditačný kurz - zaškolenie .
Na prenájom atraktívne obchodné a skladovacie priestory Rast
Ponúkame Vám na prenájom atraktívne obchodné a skladovacie priestory na Rastislavovej ulici. Priestory sa nachádzajú v rámci areálu Roca, s možnosťou vjazdu z Rastislavovej ulice alebo z Južnej triedy. Obchodné priestory majú vstup priamo z Rastislavovej ulice, kde je pred objektom vyhradené parkovisko pre klientov danej prevádzky. Obchodné priestory majú celkovú výmeru 350 m2 a dispozične sú riešené ako jeden otvorený celok so zázemím (toalety, technická miestnosť). V celom priestore je dlažba, kazetové stropy. Daný obchodý priestor má samostatný plynový kotol, kamerový systém, zabezpečovací systém. Celú presklenú časť pozdľž Rastislavovej ulici vie nájomca využiť na obrandovanie a zviditeľnenie sa. Obchodné priestory sú priamo prepojené so skladovacími priestormi. Skladovacie priestory majú veľkú garážovú automatickú bránu, s prístupom aj pre kamióny. Skladové priestory sú taktiež vykurované, majú vlastné zázemie (šatne, toalety). Cena za prenájom priestorov je 6,- EUR bez DPH/m2 bez médií.
Na prenájom atraktívne obchodné a skladovacie priestory Rast
Ponúkame Vám na prenájom atraktívne obchodné a skladovacie priestory na Rastislavovej ulici. Priestory sa nachádzajú v rámci areálu Roca, s možnosťou vjazdu z Rastislavovej ulice alebo z Južnej triedy. Obchodné priestory majú vstup priamo z Rastislavovej ulice, kde je pred objektom vyhradené parkovisko pre klientov danej prevádzky. Obchodné priestory majú celkovú výmeru 350 m2 a dispozične sú riešené ako jeden otvorený celok so zázemím (toalety, technická miestnosť). V celom priestore je dlažba, kazetové stropy. Daný obchodý priestor má samostatný plynový kotol, kamerový systém, zabezpečovací systém. Celú presklenú časť pozdľž Rastislavovej ulici vie nájomca využiť na obrandovanie a zviditeľnenie sa. Obchodné priestory sú priamo prepojené so skladovacími priestormi. Skladovacie priestory majú veľkú garážovú automatickú bránu, s prístupom aj pre kamióny. Skladové priestory sú taktiež vykurované, majú vlastné zázemie (šatne, toalety). Cena za prenájom obchodných priestorov je 9, - EUR bez DPH/m2 bez médií, cena za prenájom skladovacích priestorov je 5,- EUR bez DPH/m2 bez médií
Odstúpim svadobný Salon v Nových Zámkoch
Odstúpime rozbehnutý  svadobný  salón z rodinných dôvodov v Nových Zámkoch. V salone sa nachazda 50 znackovych svadobnych siat,20 spolocenskych siat,7 detskych svadobnych siat a kopec prislusenstva ako vejare,dazniky,.kabinka na skusanie.nerezove stojany pre svadobne a spolocenske šiat. Salon ma vlastnu facebookovu stranku bez jedineho negativneho feedbacku a nekupenych lajkov,vsetky lajky su organicke a pochadzaju z reklam ktoré boli mesacne spustene po celom slovensku. Taktiež má profil na Instagrame. Za 7 rokov od otvorenia ma salon stalu klientelu. Salon je kompletne vybaveny takze je okamzite mozne pokracovat v podnikani nakolko sa uz nahlasuju nevesty na svadobnu sezonu 2023. Prevzatie fungujuceho salonu so znackovymi svadobnymi satami, je prilezitost ako zacat s vlastnym podnikanim bez nutnosti budovat dobre meno prevadzky od sameho zaciatku. Sortiment svadobnych siat sa kazdy rok obmienal cize mnozstvo svadobnych siat su snehovo biele a nie su zazltnute. Svadobny salon ma exkluzivitu pre znacku svadobnych siat ktore sa nachadzaju v salone, cize nenarazite v okruhu 100km na tuto znacku v konkurencnom salone. Je tu taktiez moznost sa zucastnit spolu s vyhradnym dodavatelom na svadobnych vystavach v Nemecku. Cena 14000 eur. Pri rychlom jednani dohoda na cene mozna. Telefónne číslo neplatné. Prvy kontakt mailom.
Obchodné priestory pre prevádzku
Realitná kancelária RE/​MAX ponúka exkluzívne na prenájom obchodné priestory na podnikanie - nebytové priestory. Priestory sa nachádzajú v nehnuteľnosti, ktoré pôvodne slúžili ako reštauračné priestory a pizzéria na školskej ulici. Zastavaná plocha je 111m2 a priestory pre prevádzku sú o rozlohe 95.5m2. Ponúkajú bar, reštauračnú časť, prípadne tanečný parket, skladové priestory, a toaletu. Priestory sú vhodné napríklad aj pre obchodnú prevádzku, na služby, menšie bistro alebo kaviareň. Priestory sa nachádzajú na prízemí a ponúkajú aj možnosť vonkajšieho posedenia. Suma za prenájom: 250 EUR mesačne (suma za prenájom nezahŕňa náklady za energie, ktoré si nájomca platí sám) Priestory sa nachádzajú 23 km od Bratislavy v obci Zlaté Klasy - Rastice. VÝBORNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ - v okolí sa nachádzajú potraviny, lekáreň, pošta, zdravotné stredisko, škola, škôlka, gastro prevádzky, detské ihriská,... Neváhajte si objednať termín obhliadky aj cez víkendy. Náklady súvisiace s prenájmom nehnuteľnosti ako aj právny servis sú v réžii našej realitnej kancelárie.
Beauty salón na prenájom v centre
Realitná kancelária Residence Vám ponúka na prenájom priestory zdieľaného Beauty salónu kompletne zariadeného pre kaderníctvo, manikúru a pedikúru. Salón sa nachádza v centre mesta v polyfunkčnej budove SAFÍR. Vybavenie salónu a jeho veľká plocha 90 m2 umožňuje prácu pre 3 kaderníčky, 1 manikérku a 1 pedikérku. Cena prenájmu celého priestoru je 350 eur/ mesiac + energie podľa spotreby. Podrobnejšie informácie a obhliadku Vám sprostredkujeme na tel.č. .