inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj pozemok Zakamenné

Kategória: Pozemky

Na predaj pozemok na Orave, obec Zakamenné(1100 m2)

Realitná kancelária RE/MAX Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj slnečný pozemok na výstavbu rodinného domu v obci Zakamenné v pokojnej a tichej lokalite, v blízkosti lyžiarskeho strediska Oravská lesná, nachádzajúcej sa 35 km od Dolného Kubína a 16 km od Námestova.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Zakamenné (Námestovo) Dispozícia: priestranný pozemok 33x33 m, spolu cca 1100 m2 (svah) + podiel na prístupovej ceste cca 60 m2. Pozemok: Vlastníctvo: osobné
IS: Potrebné dotiahnuť elekriku, vodu.

POPIS OKOLIA: Slnečný pozemok s krásnym výhľadom na obec a okolitú prírodu. V obci je občianska vybavenosť t.j.: autobusová zástavka, škola, obchody, potraviny, bar, reštaurácie, drevenice, pumpa... Obec Zakamenné je umiestnená v nádhernej prírode a je tak zárukou oddychu a relaxu na rozdiel od preplnených hotelov a rušného prostredia. Ulica, kde sa nachádza pozemok je veľmi tichá a málo frekventovaná.

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Nehnuteľnosť je ideálnym riešením pre rodiny, ktorí hľadajú bývanie alebo vhodné riešenie na krátkodobý prenájom, kde v tomto prípade je pomerne rýchla návratnosť nadobúdacej ceny nehnuteľnosti. Tichá lokalita a nádherne prostredie prírody tiež ponúka možnosti tejto nehnuteľnosti na využitie ako víkendovej chaty.

LOKALITA: Nehnuteľnosť sa nachádza v jednej z pokojných rastúcich oblastí Slovenska - na Orave. V blízkosti sa nachádzajú mnohé lyžiarske strediská , SKI Zakamenné, SKI Krušetnica, Orava Snow, SKI kohutik, SKI centrum Zázrivá, SKI Racibor, SKI Kubínska hoľa, reštaurácie, turistické chodníky, cykloturistika, hubárčenie a poľovníctvo a Oravská priehrada.

Cena: dohodou
V cene právny servis, kúpno-predajné zmluvy, prevod vlastníckych práv a bezplatné poradenstvo pri financovaní.
Na predaj pozemok Zakamenné
Podobné inzeráty
Na predaj pozemok Zakamenné, pozemok Orava
Na predaj pozemok Zakamenné 707 m2 Na predaj pozemok na Orave, obec Zakamenné Realitná kancelária RE/MAX Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj slnečný pozemok na výstavbu rodinného domu v obci Zakamenné v pokojnej a tichej lokalite, v blízkosti lyžiarskeho strediska Oravská lesná, nachádzajúcej sa 35 km od Dolného Kubína a 16 km od Námestova. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Zakamenné (Námestovo) Dispozícia: priestranný pozemok 20,05 x 35,5 m, 707 m2 Pozemok: Vlastníctvo: osobné IS: elektrika, voda, kanalizácia bude vybudovaná 2023/2024 (už v cene) POPIS OKOLIA: Slnečný pozemok s krásnym výhľadom na obec a okolitú prírodu. V obci je občianska vybavenosť t.j.: autobusová zástavka, škola, obchody, potraviny, bar, reštaurácie, drevenice, pumpa... Obec Zakamenné je umiestnená v nádhernej prírode a je tak zárukou oddychu a relaxu na rozdiel od preplnených hotelov a rušného prostredia. Ulica, kde sa nachádza pozemok je veľmi tichá a málo frekventovaná. CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Nehnuteľnosť je ideálnym riešením pre rodiny, ktorí hľadajú bývanie alebo vhodné riešenie na krátkodobý prenájom, kde v tomto prípade je pomerne rýchla návratnosť nadobúdacej ceny nehnuteľnosti. Tichá lokalita a nádherne prostredie prírody tiež ponúka možnosti tejto nehnuteľnosti na využitie ako víkendovej chaty. LOKALITA: Nehnuteľnosť sa nachádza v jednej z pokojných rastúcich oblastí Slovenska - na Orave. V blízkosti sa nachádzajú mnohé lyžiarske strediská , SKI Zakamenné, SKI Krušetnica, Orava Snow, SKI kohutik, SKI centrum Zázrivá, SKI Racibor, SKI Kubínska hoľa, reštaurácie, turistické chodníky, cykloturistika, hubárčenie a poľovníctvo a Oravská priehrada. Cena: dohodou V cene právny servis, kúpno-predajné zmluvy, prevod vlastníckych práv a bezplatné poradenstvo pri financovaní.
Na predaj pozemok Zakamenné 1361 m2
Na predaj pozemok na Orave, obec Zakamenné Realitná kancelária RE/MAX Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj slnečný pozemok na výstavbu rodinného domu v obci Zakamenné v pokojnej a tichej lokalite, v blízkosti lyžiarskeho strediska Oravská lesná, nachádzajúcej sa 35 km od Dolného Kubína a 16 km od Námestova. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Zakamenné (Námestovo) Dispozícia: priestranný pozemok 28,6x47,6 m, 1361 m2 Pozemok: Vlastníctvo: osobné IS: elektrika, voda, kanalizácia bude vybudovaná 2023/2024 (už v cene) POPIS OKOLIA: Slnečný pozemok s krásnym výhľadom na obec a okolitú prírodu. V obci je občianska vybavenosť t.j.: autobusová zástavka, škola, obchody, potraviny, bar, reštaurácie, drevenice, pumpa... Obec Zakamenné je umiestnená v nádhernej prírode a je tak zárukou oddychu a relaxu na rozdiel od preplnených hotelov a rušného prostredia. Ulica, kde sa nachádza pozemok je veľmi tichá a málo frekventovaná. CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Nehnuteľnosť je ideálnym riešením pre rodiny, ktorí hľadajú bývanie alebo vhodné riešenie na krátkodobý prenájom, kde v tomto prípade je pomerne rýchla návratnosť nadobúdacej ceny nehnuteľnosti. Tichá lokalita a nádherne prostredie prírody tiež ponúka možnosti tejto nehnuteľnosti na využitie ako víkendovej chaty. LOKALITA: Nehnuteľnosť sa nachádza v jednej z pokojných rastúcich oblastí Slovenska - na Orave. V blízkosti sa nachádzajú mnohé lyžiarske strediská , SKI Zakamenné, SKI Krušetnica, Orava Snow, SKI kohutik, SKI centrum Zázrivá, SKI Racibor, SKI Kubínska hoľa, reštaurácie, turistické chodníky, cykloturistika, hubárčenie a poľovníctvo a Oravská priehrada. Cena: dohodou V cene právny servis, kúpno-predajné zmluvy, prevod vlastníckych práv a bezplatné poradenstvo pri financovaní.
Na predaj pozemok Zakamenné 707 m2
Na predaj pozemok na Orave, obec Zakamenné Realitná kancelária RE/MAX Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj slnečný pozemok na výstavbu rodinného domu v obci Zakamenné v pokojnej a tichej lokalite, v blízkosti lyžiarskeho strediska Oravská lesná, nachádzajúcej sa 35 km od Dolného Kubína a 16 km od Námestova. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Zakamenné (Námestovo) Dispozícia: priestranný pozemok 20,05 x 35,5 m, 707 m2 Pozemok: Vlastníctvo: osobné IS: elektrika, voda, kanalizácia bude vybudovaná 2023/2024 (už v cene) POPIS OKOLIA: Slnečný pozemok s krásnym výhľadom na obec a okolitú prírodu. V obci je občianska vybavenosť t.j.: autobusová zástavka, škola, obchody, potraviny, bar, reštaurácie, drevenice, pumpa... Obec Zakamenné je umiestnená v nádhernej prírode a je tak zárukou oddychu a relaxu na rozdiel od preplnených hotelov a rušného prostredia. Ulica, kde sa nachádza pozemok je veľmi tichá a málo frekventovaná. CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Nehnuteľnosť je ideálnym riešením pre rodiny, ktorí hľadajú bývanie alebo vhodné riešenie na krátkodobý prenájom, kde v tomto prípade je pomerne rýchla návratnosť nadobúdacej ceny nehnuteľnosti. Tichá lokalita a nádherne prostredie prírody tiež ponúka možnosti tejto nehnuteľnosti na využitie ako víkendovej chaty. LOKALITA: Nehnuteľnosť sa nachádza v jednej z pokojných rastúcich oblastí Slovenska - na Orave. V blízkosti sa nachádzajú mnohé lyžiarske strediská , SKI Zakamenné, SKI Krušetnica, Orava Snow, SKI kohutik, SKI centrum Zázrivá, SKI Racibor, SKI Kubínska hoľa, reštaurácie, turistické chodníky, cykloturistika, hubárčenie a poľovníctvo a Oravská priehrada. Cena: dohodou V cene právny servis, kúpno-predajné zmluvy, prevod vlastníckych práv a bezplatné poradenstvo pri financovaní.
Na predaj pozemok Zakamenné 707 m2
Na predaj pozemok na Orave, obec Zakamenné Realitná kancelária RE/MAX Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj slnečný pozemok na výstavbu rodinného domu v obci Zakamenné v pokojnej a tichej lokalite, v blízkosti lyžiarskeho strediska Oravská lesná, nachádzajúcej sa 35 km od Dolného Kubína a 16 km od Námestova. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Zakamenné (Námestovo) Dispozícia: priestranný pozemok 20,05 x 35,5 m, Pozemok: 707 m2, Vlastníctvo: osobné IS: elektrika, voda, kanalizácia bude vybudovaná 2023/2024 (už v cene) POPIS OKOLIA: Slnečný pozemok s krásnym výhľadom na obec a okolitú prírodu. V obci je občianska vybavenosť t.j.: autobusová zástavka, škola, obchody, potraviny, bar, reštaurácie, drevenice, pumpa... Obec Zakamenné je umiestnená v nádhernej prírode a je tak zárukou oddychu a relaxu na rozdiel od preplnených hotelov a rušného prostredia. Ulica, kde sa nachádza pozemok je veľmi tichá a málo frekventovaná. CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA: Nehnuteľnosť je ideálnym riešením pre rodiny, ktorí hľadajú bývanie alebo vhodné riešenie na krátkodobý prenájom, kde v tomto prípade je pomerne rýchla návratnosť nadobúdacej ceny nehnuteľnosti. Tichá lokalita a nádherne prostredie prírody tiež ponúka možnosti tejto nehnuteľnosti na využitie ako víkendovej chaty. LOKALITA: Nehnuteľnosť sa nachádza v jednej z pokojných rastúcich oblastí Slovenska - na Orave. V blízkosti sa nachádzajú mnohé lyžiarske strediská , SKI Zakamenné, SKI Krušetnica, Orava Snow, SKI kohutik, SKI centrum Zázrivá, SKI Racibor, SKI Kubínska hoľa, reštaurácie, turistické chodníky, cykloturistika, hubárčenie a poľovníctvo a Oravská priehrada. Cena: dohodou V cene právny servis, kúpno-predajné zmluvy, prevod vlastníckych práv a bezplatné poradenstvo pri financovaní.
Na predaj pozemok Zákamenné 1637 m2
Zákamenné pozemok registra C 1637m2 819m2 – 53.222€ 818m2 –-53.199€ Ponúkam veľkorysý pozemok parcela registra C pre výstavbu 2x rodinný dom ,bytovy dom , polyfunkčný objekt a pod , //818 a 819m2//na Kamennej ulici šírka cca 29m x 64m.K pozemku vedie prístupová cesta a inžinierske siete v tesnej blízkosti... Pozemok sa nachádza v tichej lokalite s krásnym zadným výhľadom na prírodu v obci Zákamenné . Jeho výmera je celkom 1637 m2 . Možnosť po dohode dokúpiť pozemok registra C nadväzujúci na predávane pozemky cena dohodou podľa výmery od 1000-3132m2. V obci je dobrá občianska vybavenosť . Zákamenné v pokojnej a tichej lokalite, v blízkosti lyžiarskeho strediska Oravská lesná, V blízkosti sa nachádzajú mnohé lyžiarske strediská , SKI Zákamenné, SKI Krušetnica, Orava Snow, SKI kohútika a 16 km od Námestova. Prípadná DOHODA
Na predaj stavebný pozemok Zákamenné 1637 m2
Zákamenné pozemok registra C 1637m2 Ponúkam veľkorysý pozemok parcela registra C pre výstavbu 2x rodinný dom ,bytovy dom , polyfunkčný objekt a pod , na Kamennej ulici šírka cca 29m x 64m.K pozemku vedie prístupová cesta a inžinierske siete v tesnej blízkosti... Pozemok sa nachádza v tichej lokalite v obci Zákamenné . Jeho výmera je celkom 1637 m2 . V obci je dobrá občianska vybavenosť . Zákamenné v pokojnej a tichej lokalite, v blízkosti lyžiarskeho strediska Oravská lesná, lyžiarske strediská , SKI Zákamenné, SKI Krušetnica, Orava Snow, SKI kohútika . Prípadná DOHODA Tel-