inzercia, predaj, predám, bazár

na predaj prebaľovací stôl IKEA

Kategória: Nábytok pre deti

na predaj prebaľovací stôl, pult IKEA SNIGLAR spolu s podložkou, veľmi zachovalé, bez poškodení.
na predaj prebaľovací stôl IKEA
Podobné inzeráty
Prebalovací pult IKEA
Predám prebalovací pult singlar IKEA s podložkou ceba Prebalovací pult je oškretý, treba vidieť
Prebalovaci pult IKEA STUVA / FRITIDS
Predám prebaľovací pult IKEA STUVA / FRITIDS vo verzií so zelenými šuflíkmi. Používaný skoro 3 roky. Je praktický, stabilný s dostatkom úložného priestoru. Má pár odrenín a chýba jedna krytka na skrutku na boku, všetko zohladnené v cene a odfotené. Keď tak viem poslať viac fotiek. Ideálne osobný odber BA Dúbravka, ale vieme sa dohodnúť na doprave v rámci BA. Keď dieťa vyrastie, pult sa ľahko zmení na písací stôl znížením dosky. Jedná sa o podobný pult ako Smastad, ktorý má teraz v ponuke IKEA za 200EUR
Prebaľovací pult
Predám prebaľovací pult na komodu HEMNES (Ikea) plus prebaľovaciu podložku z Brendonu, ktorá je používaná pár mesiacov (ako nová). Osobný odber Malinovo prípadne Bratislava.
IKEA GULLIVER, Prebaľovací stôl, biela
Prodám prebaľovací stôl GULLIVER. Kupovaný minulý rok, po jednom dítěti, minimálně využívaný, ve výborném stavu, stav nového kusu, viz fotografie. Vice informací: Preferují osobní odběr, ale nebráním se za příplatek ceny dopravy ani odeslání poštou (i na dobírku).
Prebaľovací stôl biely
Predám prebaľovací stôl značky Ikea SMÅSTAD. Vo výbornom stave, používaný iba ako polička vo vedľajšej izbe. Bol kúpený pre 1,5 rokom. Cena nového 204 eur. Oficiálna stránka:
Prebalovaci stol
Prebalovaci stol IKEA Sniglar, je vo vybornom stave. Osobny odber BA Raca