inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj rodinný dom bungalov o výmere 90m2 v Hrubej B…

Kategória: Domy

rodinný dom, Pri lesíku, Hrubá Borša, Senec - Na predaj rodinný dom bungalov o výmere 90m2 v Hrubej Borši neďaleko golfového ihriska


Popis: Realitná kancelária Directreal Norea ponúka exkluzívne na predaj 4-izbový rodinný dom typu bungalov s úžitkovou plochou 90m2 na pozemku s výmerou 551m2 v obci Hrubá Borša.
Ak hľadáte príjemné bývanie v rozvíjajúcej sa obci, poprípade hráte golf, verím, že táto ponuka osloví práve vás.
RD sa predáva v stave holodom. bez sanity, dverí, kuchynskej linky a zariadenia za cenu vedenú v inzercii. V prípade záujmu vám vieme sprostredkovať dokončenie domu do štandardu. Čo to znamená? Podlahy budu pokryté buď parketami, alebo dlažbou, sanita v kúpeľni sprchový kút, umývadlo, batérie, toaleta. Interiérové dvere. Rozpočet sa stanoví podľa vašich finančných možností, radi vám poradíme.


Dispozičné riešenie RD:

1x vstupná chodba
1x obývacia izba spojená s kuchyňou s výstupom na terasu
1x spálňa
2x detská izba
1x komora
1x kúpeľňa + sprcha + vaňa
1x toaleta



RD má podlahové kúrenie s elektrickým kotlom a zásobníkom na vodu, disponuje pochôdznou povalou, ktorá sa dá využiť ako úložný priestor.
Predpríprava na alarm, klimatizáciu, video vrátnik a krb.

V obci sú 2 materské škôlky, golfový areál, fitness centrum, futbalové ihrisko, reštaurácia, kaviareň s cukrárňou.
Služby: kaderníctvo, pedikúra, manikúra, kozmetika. Možnosť športových aktivít, bicyklovanie, prechádzky v lesíku priamo pri dome.

Dostupnosť do Bratislavy 25km, do Senca 6 km. Premáva MHD Hrubá Borša-Senec-Bratislava. Dostupné sú tiež pravidelné vlakové aj autobusové spojenia.

Celková cena za predaj a prevod nehnuteľnosti je 290.000,-EUR
Obhliadku si dohodnite na čísle , Bc. Leitner Dana - maklér.
V prípade záujmu sprostredkujeme hypotekárne poradenstvo.













árne poradenstvo.
Počet izieb: 4.izbový
Celková úžitková plocha m2: 90
Plocha obytnej časti m2: 90
Výmera pozemku m2: 551
Zastavaná plocha m2: 107
Pozemok: Rovinatý
Konštrukcia domu: Ytong
Príjazdová cesta: Betónová
Podpivničený: Nie
Skolaudovaný v roku: 2023
Inžinierske siete: Elektrina, Žumpa
Kúrenie: Elektrické, Podlahové
Počet nadzemných podlaží: 1
Forma vlastníctva: Osobné
Garáž: Parkovacie státie 3x
Počet bytov v dome: 1
Vybavenie domu: Terasa
Terasa: Áno
Elektrický prúd: 220/380 V
Spoločenské možnosti: Turistika, Golf, Kino, Cyklistické trasy
Možnosti využitia: Trvalé bývanie
Typ strechy: Sedlová
Energetický certifikát budovy: Trieda A


Viac informácií: a ďalšie informácie: Dana Leitner
d.leitner@

Detail realitnej kancelárie:
Directreal Norea
Adresa: M.R.Štefánika 2997
926 01 Sereď


Telefón:
Na predaj rodinný dom bungalov o výmere 90m2 v Hrubej B…
Podobné inzeráty
Na predaj rodinný dom bungalov o výmere 90m2 v Hrubej B…
rodinný dom, Pri lesíku, Hrubá Borša, Senec - Na predaj rodinný dom bungalov o výmere 90m2 v Hrubej Borši neďaleko golfového ihriska Popis: Realitná kancelária Directreal Norea ponúka exkluzívne na predaj 4-izbový rodinný dom typu bungalov s úžitkovou plochou 90m2 na pozemku s výmerou 551m2 v obci Hrubá Borša. Ak hľadáte príjemné bývanie v rozvíjajúcej sa obci, poprípade hráte golf, verím, že táto ponuka osloví práve vás. RD sa predáva v stave holodom. bez sanity, dverí, kuchynskej linky a zariadenia za cenu vedenú v inzercii. V prípade záujmu vám vieme sprostredkovať dokončenie domu do štandardu. Čo to znamená? Podlahy budu pokryté buď parketami, alebo dlažbou, sanita v kúpeľni sprchový kút, umývadlo, batérie, toaleta. Interiérové dvere. Rozpočet sa stanoví podľa vašich finančných možností, radi vám poradíme. Dispozičné riešenie RD: 1x vstupná chodba 1x obývacia izba spojená s kuchyňou s výstupom na terasu 1x spálňa 2x detská izba 1x komora 1x kúpeľňa + sprcha + vaňa 1x toaleta RD má podlahové kúrenie s elektrickým kotlom a zásobníkom na vodu, disponuje pochôdznou povalou, ktorá sa dá využiť ako úložný priestor. Predpríprava na alarm, klimatizáciu, video vrátnik a krb. V obci sú 2 materské škôlky, golfový areál, fitness centrum, futbalové ihrisko, reštaurácia, kaviareň s cukrárňou. Služby: kaderníctvo, pedikúra, manikúra, kozmetika. Možnosť športových aktivít, bicyklovanie, prechádzky v lesíku priamo pri dome. Dostupnosť do Bratislavy 25km, do Senca 6 km. Premáva MHD Hrubá Borša-Senec-Bratislava. Dostupné sú tiež pravidelné vlakové aj autobusové spojenia. Celková cena za predaj nehnuteľnosti je 290.000,-EUR Obhliadku si dohodnite na čísle , Bc. Leitner Dana - maklér. V prípade záujmu sprostredkujeme hypotekárne poradenstvo. árne poradenstvo. Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 90 Plocha obytnej časti m2: 90 Výmera pozemku m2: 551 Zastavaná plocha m2: 107 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Ytong Príjazdová cesta: Betónová Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2023 Inžinierske siete: Elektrina, Žumpa Kúrenie: Elektrické, Podlahové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Parkovacie státie 3x Počet bytov v dome: 1 Vybavenie domu: Terasa Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Turistika, Golf, Kino, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie Typ strechy: Sedlová Energetický certifikát budovy: Trieda A Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Dana Leitner d.leitner@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Norea Adresa: M.R.Štefánika 2997 926 01 Sereď Telefón:
Na predaj rodinný dom bungalov 90m2 v Hrubej Borši - Gr…
rodinný dom, Okružná, Hrubá Borša, Senec - Na predaj rodinný dom bungalov 90m2 v Hrubej Borši - Green resorte 800m od golfového ihriska Popis: Realitná kancelária Directreal Norea ponúka exkluzívne na predaj 4-izbový rodinný dom typu bungalov s úžitkovou plochou 90m2 na pozemku s výmerou 707m2 v obci Hrubá Borša. Ak hľadáte príjemné bývanie v Green resorte Hrubá Borša len 800m od golfového ihriska, verím, že táto ponuka osloví práve vás. RD sa predáva v stave holodom. bez sanity, dverí, kuchynskej linky a zariadenia za cenu vedenú v inzercii. V prípade záujmu vám vieme sprostredkovať dokončenie domu do štandardu. Čo to znamená? Podlahy budu pokryté buď parketami, alebo dlažbou, sanita v kúpeľni sprchový kút, umývadlo, batérie, toaleta. Interiérové dvere. Rozpočet sa stanoví podľa vašich finančných možností, radi vám poradíme. Dispozičné riešenie RD: 1x vstupná chodba 1x obývacia izba spojená s kuchyňou s výstupom na terasu 1x spálňa 2x detská izba 1x komora 1x kúpeľňa + sprcha + vaňa 1x toaleta RD má podlahové kúrenie s elektrickým kotlom a zásobníkom na vodu, disponuje pochôdznou povalou, ktorá sa dá využiť ako úložný priestor. Predpríprava na alarm, klimatizáciu, video vrátnik a krb. V obci sú 2 materské škôlky, golfový areál, fitness centrum, futbalové ihrisko, reštaurácia, kaviareň s cukrárňou. Služby: kaderníctvo, pedikúra, manikúra, kozmetika. Možnosť športových aktivít, bicyklovanie, prechádzky v lesíku priamo pri dome. Dostupnosť do Bratislavy 25km, do Senca 6 km. Premáva MHD Hrubá Borša-Senec-Bratislava. Dostupné sú tiež pravidelné vlakové aj autobusové spojenia. Celková cena za predaj a prevod nehnuteľnosti je 310.000,-EUR Obhliadku si dohodnite na čísle , Bc. Leitner Dana - maklér. V prípade záujmu sprostredkujeme hypotekárne poradenstvo. Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 90 Plocha obytnej časti m2: 90 Výmera pozemku m2: 707 Zastavaná plocha m2: 90 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Ytong Príjazdová cesta: Betónová Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2023 Inžinierske siete: Elektrina, Žumpa Kúrenie: Elektrické, Podlahové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Parkovacie státie 3x Počet bytov v dome: 1 Vybavenie domu: Terasa Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Turistika, Golf, Kino, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie Typ strechy: Sedlová Energetický certifikát budovy: Trieda A Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Dana Leitner d.leitner@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Norea Adresa: M.R.Štefánika 2997 926 01 Sereď Telefón:
Na predaj rodinný dom bungalov 90m2 v Hrubej Borši - Gr…
rodinný dom, Okružná, Hrubá Borša, Senec - Na predaj rodinný dom bungalov 90m2 v Hrubej Borši - Green resorte 800m od golfového ihriska Popis: Realitná kancelária Directreal Norea ponúka exkluzívne na predaj 4-izbový rodinný dom typu bungalov s úžitkovou plochou 90m2 na pozemku s výmerou 707m2 v obci Hrubá Borša. Ak hľadáte príjemné bývanie v Green resorte Hrubá Borša len 800m od golfového ihriska, verím, že táto ponuka osloví práve vás. RD sa predáva v stave holodom. bez sanity, dverí, kuchynskej linky a zariadenia za cenu vedenú v inzercii. V prípade záujmu vám vieme sprostredkovať dokončenie domu do štandardu. Čo to znamená? Podlahy budu pokryté buď parketami, alebo dlažbou, sanita v kúpeľni sprchový kút, umývadlo, batérie, toaleta. Interiérové dvere. Rozpočet sa stanoví podľa vašich finančných možností, radi vám poradíme. Dispozičné riešenie RD: 1x vstupná chodba 1x obývacia izba spojená s kuchyňou s výstupom na terasu 1x spálňa 2x detská izba 1x komora 1x kúpeľňa + sprcha + vaňa 1x toaleta RD má podlahové kúrenie s elektrickým kotlom a zásobníkom na vodu, disponuje pochôdznou povalou, ktorá sa dá využiť ako úložný priestor. Predpríprava na alarm, klimatizáciu, video vrátnik a krb. V obci sú 2 materské škôlky, golfový areál, fitness centrum, futbalové ihrisko, reštaurácia, kaviareň s cukrárňou. Služby: kaderníctvo, pedikúra, manikúra, kozmetika. Možnosť športových aktivít, bicyklovanie, prechádzky v lesíku priamo pri dome. Dostupnosť do Bratislavy 25km, do Senca 6 km. Premáva MHD Hrubá Borša-Senec-Bratislava. Dostupné sú tiež pravidelné vlakové aj autobusové spojenia. Celková cena za predaj nehnuteľnosti je 310.000,-EUR Obhliadku si dohodnite na čísle , Bc. Leitner Dana - maklér. V prípade záujmu sprostredkujeme hypotekárne poradenstvo. Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 90 Plocha obytnej časti m2: 90 Výmera pozemku m2: 707 Zastavaná plocha m2: 90 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Ytong Príjazdová cesta: Betónová Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2023 Inžinierske siete: Elektrina, Žumpa Kúrenie: Elektrické, Podlahové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Parkovacie státie 3x Počet bytov v dome: 1 Vybavenie domu: Terasa Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Turistika, Golf, Kino, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie Typ strechy: Sedlová Energetický certifikát budovy: Trieda A Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Dana Leitner d.leitner@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Norea Adresa: M.R.Štefánika 2997 926 01 Sereď Telefón:
Na predaj rodinný dom bungalov v Hrubej Borší o výmer…
rodinný dom, Pri lesíku, Hrubá Borša, Senec - Na predaj rodinný dom bungalov v Hrubej Borší o výmere 90m2 neďaleko golfového ihriska Popis: Realitná kancelária Directreal Norea ponúka exkluzívne na predaj 4-izbový rodinný dom typu bungalov s úžitkovou plochou 90m2 na pozemku s výmerou 707m2 v obci Hrubá Borša. Ak hľadáte príjemné bývanie v Green resorte Hrubá Borša len 800m od golfového ihriska, verím, že táto ponuka osloví práve vás. RD sa predáva v stave holodom. bez sanity, dverí, kuchynskej linky a zariadenia za cenu vedenú v inzercii. V prípade záujmu vám vieme sprostredkovať dokončenie domu do štandardu v cene 10.000.,€ Čo to znamená? Podlahy budu pokryté buď parketami, alebo dlažbou, sanita v kúpeľni sprchový kút, umývadlo, batérie, toaleta. Interiérové dvere. Rozpočet sa stanoví podľa vašich finančných možností, radi vám poradíme. Dispozičné riešenie RD: 1x vstupná chodba 1x obývacia izba spojená s kuchyňou s výstupom na terasu 1x spálňa 2x detská izba 1x komora 1x kúpeľňa + sprcha + vaňa 1x toaleta RD má podlahové kúrenie s elektrickým kotlom a zásobníkom na vodu, disponuje pochôdznou povalou, ktorá sa dá využiť ako úložný priestor. Predpríprava na alarm, klimatizáciu, video vrátnik a krb. V obci sú 2 materské škôlky, golfový areál, fitness centrum, futbalové ihrisko, reštaurácia, kaviareň s cukrárňou. Služby: kaderníctvo, pedikúra, manikúra, kozmetika. Možnosť športových aktivít, bicyklovanie, prechádzky v lesíku priamo pri dome. Dostupnosť do Bratislavy 25km, do Senca 6 km. Premáva MHD Hrubá Borša-Senec-Bratislava. Dostupné sú tiež pravidelné vlakové aj autobusové spojenia. Celková cena za predaj a prevod nehnuteľnosti je 290.000,-EUR Obhliadku si dohodnite na čísle , Bc. Leitner Dana - maklér. V prípade záujmu sprostredkujeme hypotekárne poradenstvo. Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 90 Plocha obytnej časti m2: 90 Výmera pozemku m2: 631 Zastavaná plocha m2: 90 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Ytong Príjazdová cesta: Betónová Podpivničený: Áno čiastočne Skolaudovaný v roku: 2023 Inžinierske siete: Elektrina, Žumpa Kúrenie: Elektrické, Podlahové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Parkovacie státie 3x Počet bytov v dome: 1 Vybavenie domu: Terasa Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Turistika, Golf, Kino, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie Typ strechy: Sedlová Energetický certifikát budovy: Trieda A Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Dana Leitner d.leitner@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Norea Adresa: M.R.Štefánika 2997 926 01 Sereď Telefón:
Na predaj rodinný dom bungalov v Hrubej Borší o výmer…
rodinný dom, Pri lesíku, Hrubá Borša, Senec - Na predaj rodinný dom bungalov v Hrubej Borší o výmere 90m2 neďaleko golfového ihriska Popis: Realitná kancelária Directreal Norea ponúka exkluzívne na predaj 4-izbový rodinný dom typu bungalov s úžitkovou plochou 90m2 na pozemku s výmerou 707m2 v obci Hrubá Borša. Ak hľadáte príjemné bývanie v Green resorte Hrubá Borša len 800m od golfového ihriska, verím, že táto ponuka osloví práve vás. RD sa predáva v stave holodom. bez sanity, dverí, kuchynskej linky a zariadenia za cenu vedenú v inzercii. V prípade záujmu vám vieme sprostredkovať dokončenie domu do štandardu v cene 10.000.,€ Čo to znamená? Podlahy budu pokryté buď parketami, alebo dlažbou, sanita v kúpeľni sprchový kút, umývadlo, batérie, toaleta. Interiérové dvere. Rozpočet sa stanoví podľa vašich finančných možností, radi vám poradíme. Dispozičné riešenie RD: 1x vstupná chodba 1x obývacia izba spojená s kuchyňou s výstupom na terasu 1x spálňa 2x detská izba 1x komora 1x kúpeľňa + sprcha + vaňa 1x toaleta RD má podlahové kúrenie s elektrickým kotlom a zásobníkom na vodu, disponuje pochôdznou povalou, ktorá sa dá využiť ako úložný priestor. Predpríprava na alarm, klimatizáciu, video vrátnik a krb. V obci sú 2 materské škôlky, golfový areál, fitness centrum, futbalové ihrisko, reštaurácia, kaviareň s cukrárňou. Služby: kaderníctvo, pedikúra, manikúra, kozmetika. Možnosť športových aktivít, bicyklovanie, prechádzky v lesíku priamo pri dome. Dostupnosť do Bratislavy 25km, do Senca 6 km. Premáva MHD Hrubá Borša-Senec-Bratislava. Dostupné sú tiež pravidelné vlakové aj autobusové spojenia. Celková cena za predaj nehnuteľnosti je 290.000,-EUR Obhliadku si dohodnite na čísle , Bc. Leitner Dana - maklér. V prípade záujmu sprostredkujeme hypotekárne poradenstvo. Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 90 Plocha obytnej časti m2: 90 Výmera pozemku m2: 631 Zastavaná plocha m2: 90 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Ytong Príjazdová cesta: Betónová Podpivničený: Áno čiastočne Skolaudovaný v roku: 2023 Inžinierske siete: Elektrina, Žumpa Kúrenie: Elektrické, Podlahové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Parkovacie státie 3x Počet bytov v dome: 1 Vybavenie domu: Terasa Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Turistika, Golf, Kino, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie Typ strechy: Sedlová Energetický certifikát budovy: Trieda A Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Dana Leitner d.leitner@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Norea Adresa: M.R.Štefánika 2997 926 01 Sereď Telefón:
41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave
41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - [14.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 1 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 2 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 3 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 4 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 5 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 6 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 7 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 8 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 9 41345-ZNÍŽENÁ CENA - Rodinný dom v pôvodnom stave - 10 Spoločnosť U9, a.s. ponúka na predaj rodinný dom v obci Hrnčiarska Ves. RD bol postavený v roku 1968 a je v pôvodnom stave, čo ponúka možnosť novému majiteľovi rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Nachádza sa na slnečnom mieste s orientáciou JV a SZ. Stavebný materiál, ktorý sa pri stavbe domu použil je pálená tehla a váľok. Obytná plocha je 80 m2 a pozostáva zo vstupnej predsiene, chodby, 3 väčších miestností a jednej menšej, ktorá bola v minulosti pripravovaná na kúpeľňu. Dom má pôvodné drevené okná, drevené vstupné dvere, podlahy v dome sú pôvodné betónové a drevené dlážkovice a parkety. Kúrenie v dome nie je zachované, nakoľko RD nie je momentálne pripojený na žiadnu inžiniersku sieť. Inžinierske siete ako obecná voda, elektrina a plyn sú dostupné priamo pred domom. Dom je čiastočne podpivničený. Nachádza sa na peknom rovinatom pozemku vo výmere 211 m2, ku ktorému prislúcha udržiavaný pozemok vo výmere 563 m2. Poloha domu je na okraji dediny, vo veľmi kľudnom a slušnom prostredí, v ktorom sa nachádzajú ďalšie rodinné domy. Neďaleko sa nachádza rybník, ktorý je využívaný na rybolov a rovnako ako aj miesto na rekreáciu. Okolitá príroda ponúka možnosti pre turistiku, cyklotúry a relax. Obec má veľmi dobrú občiansku vybavenosť, nakoľko sa v nej nachádza škôlka, škola 1. stupeň, potraviny, pohostinstvo a zdravotné stredisko. V prípade, že vás táto ponuka zaujala a máte záujem o bližšie informácie alebo obhliadku, neváhajte nás kontaktovať na čísle . Cena nehnuteľnosti je vrátane kompletného realitného a právneho servisu.