inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj rodinný dom v obci Lubina, časť Hrabové, 1511 m2

Kategória: Domy

Virtuálnu prehliadku si môžete pozrieť:
HOUSE reality má pre Vás na predaj RODINNÝ DOM v krásnom prostredí obce Lubina, časť Hrabové. Osada Hrabové sa nachádza 2 km od obce Lubina s asfaltovou prístupovou cestou. Dom sa nachádza na samom konci s očarujúcimi výhľadmi na okolitú krajinu.

Samotný dom je tehlovej konštrukcie. Zastavaná plocha je približne 120 m2 a nachádza sa na troch podlažiach. Celý dom je podpivničený, vrátane garáže s príjazdom priamo z cesty s prechodom do domu. Obytná časť sa nachádza na prízemí a na prvom poschodí.

V rámci inžinierskych sietí je dom napojený na elektrickú energiu, vlastná studňa, ústredné kúrenie je riešené tuhým palivom, žumpa.

LOKALITA:

Obec Lubina sa nachádza v lone krásnej prírody Bielych Karpát len na skok od najvyššieho vrchu v okolí Veľká Javorina.

V rámci občianskej vybavenosti sa v obci nachádza materská škola, základná škola, obchod.

Vzdialenosť do Starej Turej len 4km, do Nového Mesta nad Váhom 13 km a pol hodina cesty autom do Trenčína. Výhodou je taktiež dobré napojenie na D1.

DISPOZÍCIA:

3 samostatné poschodia.

Celý dom je kompletne podpivničený vrátane garáže s vchodom priamo z cesty.

Prízemie je riešené nasledovne: Vstupná chodba, vchod do suterénu a na poschodie. Samostatné WC a kúpeľňa, špajza, samostatná kuchyňa, obývacia izba, spálňa a ešte jedna izba.

Na poschodí sa nachádzajú dve veľké izby, z čoho bola jedna v minulosti využívaná ako kuchyňa.

Možnosť využitia domu na dvojgeneračné bývanie.

Na poschodí sú dve terasy s nádhernými výhľadmi do okolia

VÝHODY:

Ideálne bývanie pre tých, ktorí hľadajú kľud, prírodu a zároveň dobré a rýchle napojenie na infraštruktúru.

V blízkosti sa nachádza množstvo turistických ako aj kultúrnych možností.

Udržiavaný technický stav domu s možnoťou okamžitého nasťahovania.

Dobré dispozičné riešenie.

CENA: Cena domu je 145 000 €.

Po nehnuteľnosti Vás rada prevedie Alena Vančová - zavolajte mi a dohodnite si čas, ktorý Vám bude vyhovovať:

Ing. Alena Vančová NEWHOUSE REALITY alena.vancova@
Na predaj rodinný dom v obci Lubina, časť Hrabové, 1511 m2
Podobné inzeráty
Na predaj rodinný dom v obci Lubina, časť Hrabové, 1511 m2
Virtuálnu prehliadku si môžete pozrieť: NEW HOUSE reality má pre Vás na predaj RODINNÝ DOM v krásnom prostredí obce Lubina, časť Hrabové. Osada Hrabové sa nachádza 2 km od obce Lubina s asfaltovou prístupovou cestou. Dom sa nachádza na samom konci s očarujúcimi výhľadmi na okolitú krajinu. Samotný dom je tehlovej konštrukcie. Zastavaná plocha je približne 120 m2 a nachádza sa na troch podlažiach. Celý dom je podpivničený, vrátane garáže s príjazdom priamo z cesty s prechodom do domu. Obytná časť sa nachádza na prízemí a na prvom poschodí. V rámci inžinierskych sietí je dom napojený na elektrickú energiu, vlastná studňa, ústredné kúrenie je riešené tuhým palivom, žumpa. LOKALITA: Obec Lubina sa nachádza v lone krásnej prírody Bielych Karpát len na skok od najvyššieho vrchu v okolí Veľká Javorina. V rámci občianskej vybavenosti sa v obci nachádza materská škola, základná škola, obchod. Vzdialenosť do Starej Turej len 4km, do Nového Mesta nad Váhom 13 km a pol hodina cesty autom do Trenčína. Výhodou je taktiež dobré napojenie na D1. DISPOZÍCIA: 3 samostatné poschodia. Celý dom je kompletne podpivničený vrátane garáže s vchodom priamo z cesty. Prízemie je riešené nasledovne: Vstupná chodba, vchod do suterénu a na poschodie. Samostatné WC a kúpeľňa, špajza, samostatná kuchyňa, obývacia izba, spálňa a ešte jedna izba. Na poschodí sa nachádzajú dve veľké izby, z čoho bola jedna v minulosti využívaná ako kuchyňa. Možnosť využitia domu na dvojgeneračné bývanie. Na poschodí sú dve terasy s nádhernými výhľadmi do okolia VÝHODY: Ideálne bývanie pre tých, ktorí hľadajú kľud, prírodu a zároveň dobré a rýchle napojenie na infraštruktúru. V blízkosti sa nachádza množstvo turistických ako aj kultúrnych možností. Udržiavaný technický stav domu s možnoťou okamžitého nasťahovania. Dobré dispozičné riešenie. CENA: dohodou Po nehnuteľnosti Vás rada prevedie Alena Vančová - zavolajte mi a dohodnite si čas, ktorý Vám bude vyhovovať: Ing. Alena Vančová NEWHOUSE REALITY alena.vancova@
Ponúkame na predaj rodinný dom so slnečným pozemkom v…
rodinný dom, Lubina, časť Hrabové, Lubina, Nové Mesto nad Váhom - Ponúkame na predaj rodinný dom so slnečným pozemkom v obci Lubina, časť Hrabové Popis: V obci Lubina, časť Hrabové, ponúkame na predaj čiastočne zrekonštruovaný rodinný dom. Dom je možné využívať na trvalé bývanie alebo aj ako víkendovú chalupu. K domu prislúcha slnečný pozemok o výmere 439m2. Nachádza sa v krásnom prostredí v blízkosti lesa. Mimo každodenného ruchu. Ideálne miesto na oddych, turistiku prípadne cykloturistiku. Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, kúpeľne spojenej s WC, spálne, podkrovnej izby(v pôvodnom stave), hospodárskej miestnosti a miestnosti ktorá sa dá prerobiť na obytnú. Orientácia pozemku je na juh čo zabezpečuje dostatok slnečných lúčov v priebehu celého dňa. Dom bol postavený v roku 1930. Konštrukčne je postavený z nepálenej tehly, na kamenných základoch. Strecha je riešená dreveným krovom a krytina je betónová škridla. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou v rámci ktorej bola urobená nové elektrina v obytnej časti, podlahy, kúpeľňa s WC, vnútorné omietky. Súčasťou domu je hospodárska časť v ktorej sa minulosti chovali tradičné domáce zvieratá a je možné tieto priestory buď prerobiť na obytné alebo opätovne využívať na chov domácich zvierat. Dom je napojený na elektrickú energiu, studňu, obecný vodovod. Kúrenie je riešené lokálnymi krbovými kachlami na tuhé palivo. V cene nehnuteľnosti je kompletný právny a hypotekárny servis, katastrálne poplatky, prevod vlastníckeho práva a prehlásenie všetkých energií. Vybavíme všetko za vás, od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov novému majiteľovi. Verím že vás táto ponuka zaujala. Ozvite sa mi na tel. č. a dohodneme si termín obhliadky. Počet izieb: 2.izbový Celková úžitková plocha m2: 60 Plocha obytnej časti m2: 60 Výmera pozemku m2: 439 Zastavaná plocha m2: 169 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 1976 Inžinierske siete: Elektrina, Studňa Kúrenie: Na tuhé palivo Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Rekonštrukcie: Kúpelňa, WC, Podlahy, Omietky, Rozvody Spoločenské možnosti: Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia Typ strechy: Sedlová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Ján Marek j.marek@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Fantasy Adresa: Nám. M.R.Štefánika 524/19 907 01 Myjava Telefón:
Ponúkame na predaj rodinný dom so slnečným pozemkom v…
rodinný dom, Lubina- Hrabové, Lubina, Nové Mesto nad Váhom - Ponúkame na predaj rodinný dom so slnečným pozemkom v obci Lubina, časť Hrabové Počet izieb: 2.izbový Celková úžitková plocha m2: 60 Plocha obytnej časti m2: 60 Výmera pozemku m2: 439 Popis: V obci Lubina, časť Hrabové, ponúkame na predaj čiastočne zrekonštruovaný rodinný dom. Dom je možné využívať na trvalé bývanie alebo aj ako víkendovú chalupu. K domu prislúcha slnečný pozemok o výmere 439m2. Nachádza sa v krásnom prostredí v blízkosti lesa. Mimo každodenného ruchu. Ideálne miesto na oddych, turistiku prípadne cykloturistiku. Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, kúpeľne spojenej s WC, spálne, podkrovnej izby(v pôvodnom stave), hospodárskej miestnosti a miestnosti ktorá sa dá prerobiť na obytnú. Orientácia pozemku je na juh čo zabezpečuje dostatok slnečných lúčov v priebehu celého dňa. Dom bol postavený v roku 1930. Konštrukčne je postavený z nepálenej tehly, na kamenných základoch. Strecha je riešená dreveným krovom a krytina je betónová škridla. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou v rámci ktorej bola urobená nové elektrina v obytnej časti, podlahy, kúpeľňa s WC, vnútorné omietky. Súčasťou domu je hospodárska časť v ktorej sa minulosti chovali tradičné domáce zvieratá a je možné tieto priestory buď prerobiť na obytné alebo opätovne využívať na chov domácich zvierat. Dom je napojený na elektrickú energiu, studňu, obecný vodovod. Kúrenie je riešené lokálnymi krbovými kachlami na tuhé palivo. V cene nehnuteľnosti je kompletný právny a hypotekárny servis, katastrálne poplatky, prevod vlastníckeho práva a prehlásenie všetkých energií. Vybavíme všetko za vás, od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov novému majiteľovi. Verím že vás táto ponuka zaujala. Ozvite sa mi na tel. č. a dohodneme si termín obhliadky. Zastavaná plocha m2: 169 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 1976 Inžinierske siete: Elektrina, Verejný vodovod, Studňa Kúrenie: Na tuhé palivo Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Rekonštrukcie: Kúpelňa, WC, Podlahy, Omietky, Rozvody Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia Typ strechy: Sedlová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Ján Marek j.marek@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Fantasy Adresa: Nám. M.R.Štefánika 524/19 907 01 Myjava Telefón:
Ponúkame na predaj rodinný dom so slnečným pozemkom v…
rodinný dom, Lubina- Hrabové, Lubina, Nové Mesto nad Váhom - Ponúkame na predaj rodinný dom so slnečným pozemkom v obci Lubina, časť Hrabové Popis: V obci Lubina, časť Hrabové, ponúkame na predaj čiastočne zrekonštruovaný rodinný dom. Dom je možné využívať na trvalé bývanie alebo aj ako víkendovú chalupu. K domu prislúcha slnečný pozemok o výmere 439m2. Nachádza sa v krásnom prostredí v blízkosti lesa. Mimo každodenného ruchu. Ideálne miesto na oddych, turistiku prípadne cykloturistiku. Dispozícia domu pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, kúpeľne spojenej s WC, spálne, podkrovnej izby(v pôvodnom stave), hospodárskej miestnosti a miestnosti ktorá sa dá prerobiť na obytnú. Orientácia pozemku je na juh čo zabezpečuje dostatok slnečných lúčov v priebehu celého dňa. Dom bol postavený v roku 1930. Konštrukčne je postavený z nepálenej tehly, na kamenných základoch. Strecha je riešená dreveným krovom a krytina je betónová škridla. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou v rámci ktorej bola urobená nové elektrina v obytnej časti, podlahy, kúpeľňa s WC, vnútorné omietky. Súčasťou domu je hospodárska časť v ktorej sa minulosti chovali tradičné domáce zvieratá a je možné tieto priestory buď prerobiť na obytné alebo opätovne využívať na chov domácich zvierat. Dom je napojený na elektrickú energiu, studňu, obecný vodovod. Kúrenie je riešené lokálnymi krbovými kachlami na tuhé palivo. V cene nehnuteľnosti je kompletný právny a hypotekárny servis, katastrálne poplatky, prevod vlastníckeho práva a prehlásenie všetkých energií. Vybavíme všetko za vás, od prvej obhliadky až po odovzdanie kľúčov novému majiteľovi. Verím že vás táto ponuka zaujala. Ozvite sa mi na tel. č. a dohodneme si termín obhliadky. Počet izieb: 2.izbový Celková úžitková plocha m2: 60 Plocha obytnej časti m2: 60 Výmera pozemku m2: 439 Zastavaná plocha m2: 169 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 1976 Inžinierske siete: Elektrina, Studňa Kúrenie: Na tuhé palivo Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Rekonštrukcie: Kúpelňa, WC, Podlahy, Omietky, Rozvody Spoločenské možnosti: Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia Typ strechy: Sedlová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Ján Marek j.marek@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Fantasy Adresa: Nám. M.R.Štefánika 524/19 907 01 Myjava Telefón:
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - [4.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 1 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 2 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 3 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 4 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 5 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 6 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 7 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 8 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 9 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 10 REALITY PROGRES, s. r. o. PONÚKA RODINNÝ DOM S MALÝM POZEMKOM 200 m2 v MYJAVE časť TURÁ LÚKA Rodinný dom je po kompletnej rekonštrukcii z roku 2014 / nová strecha, podlahy, kúpeľňa, plynový kotol a plastové okná/. Dom je postavený z tehly - pálená a nepálená. Úžitková plocha rodinného domu je 120 m2 + možnosť dokončiť 3 izby v podkroví. IS : elektrika, vodovodná prípojka - mestská voda, plyn a kanalizácia DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: Pivnica Prízemie vstupná chodba,kuchyňa, 2 x izba, kúpeľňa s WC a špajza Podkrovie - povala Pri dome sa nachádza garáž CENA RODINNÉHO DOMU : 129.000,- € DOHODA MOŽNÁ Dom sa dá využiť pre rodinu na trvalé bývanie alebo ako chalupa. V obci je dobrá občianska vybavenosť (škôlka, základná škola, potraviny, zástavka autobusu, pošta, reštaurácia, kostol, krčma). Okolie zabezpečuje nespočetné možnosti turistiky, hubárčenie, vodná nádrž Stará Myjava, Kunov (kúpanie, rybolov), množstvo cyklo - turistických trás (Veľká Javorina, Mohyla na Bradle, hrad Branč) V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno-predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
Na predaj RODINNÝ DOM v obci Lubina časť Miškech Dedi…
rodinný dom, Miškech dedinka, Lubina, Nové Mesto nad Váhom - Na predaj RODINNÝ DOM v obci Lubina časť Miškech Dedinka. Popis: Veľký 6 izbový rodinný dom sa nachádza v obci Lubina časť Miškech Dedinka. Dom je v pôvodnom stave, majiteľ začal s rekonštrukciou. Nový majiteľ si ho môže prerobiť podľa vlastných predstáv. Situovaný je na juhovýchod a juhozápad. Dom stojí na pozemku 272 m2, plocha obytnej časti domu je 220 m2. Dom je dispozične riešený vstupnou chodbou, kuchyňa, obývacia izba, 3 samostatné izby, z jednej izby je vstup do jednej kúpeľne, samostatná toaleta, práčovňa s umývadlom, toaletou a sprchou a kotolňa. V podkroví sú 2 samostatné izby a povala. Okná sú čiastočne vymenené, podlahy sú linoleum a betón. Strecha je valbová. Je čiastočne podpivničený. Kúrenie je riešené na tuhé palivo, v kotolni je 10 ročný kotol. Miškech Dedinka je v krásnom prostredí obklopená pohoriami Biele Karpaty, v blízkosti je známy vrch Veľká Javorina, kde je lyžiarske stredisko. Stará Turá je vzdialená len 3km. Nové Mesto nad Váhom 13km a diaľnica D1 15km. Ak vás táto ponuka zaujala a máte ďalšie otázky kontaktujte ma a môžeme si ich zodpovedať telefonicky alebo na obhliadke. V cene je zahrnuté: 1. Vyhotovenie rez. zmluvy o zložení rezervačného poplatku 2. Vypracovanie zmluvy o prevode vlastníckeho práva k nehnuteľnosti 3. Uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve 4. Vyhotovenie návrhu na vklad do Katastra nehnuteľností 5. Vypracovanie preberacieho protokolu 6. Uhradenie poplatku za návrh na vklad kúpnych zmlúv do katastra nehnuteľností 7. Bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru---postaráme sa o všetko 8.Prehlásenie energií na nového majiteľa Počet izieb: 6.izbový Celková úžitková plocha m2: 300 Plocha obytnej časti m2: 220 Výmera pozemku m2: 272 Zastavaná plocha m2: 240 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Áno čiastočne Skolaudovaný v roku: 1950 Rok poslednej rekonštrukcie: práve prebieha rekonštrukcia Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Septik, Žumpa Kúrenie: Na tuhé palivo Počet nadzemných podlaží: 2 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Počet bytov v dome: 1 Rekonštrukcie: Kúrenie Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Turistika, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia, Sídlo firmy Typ strechy: Sedlová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Jakub Kvoročka j.kvorocka@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Komplet Adresa: Československej armády 80 915 01 Nové Mesto nad Váhom Telefón: