inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj rodinný dom v obci Radzovce

Kategória: Domy

Na predaj nepodpivničený rodinný dom v tichej lokalite obce Radzovce, so záhradou
prístavbou a samostatnou garážou. Na rodinnom dome bola uskutočnená čiastočná
rekonštrukcia. Nehnuteľnosť je kompletne vo veľmi dobrom a v zachovalom stave.
Pozemok je o celkovej výmere 973 m2 z čoho je zastavaná plocha 305m2, orná pôda 613 m2,
záhrada pred domom 55 m2.
Dispozičné riešenie – rodinný dom:
Prízemie – vstupná chodba, izba, kuchyňa so vstupom do kúpeľne, schodište,
Poschodie - chodba, dve izby, kuchyňa, špajza, kúpeľňa,
Prístavba – kotolňa so samostatným vchodom z dvora, letná kuchyňa s izbou a špajzou.
Na prízemí v kúpeľni je sprchový kút, umývadlo a WC. Na poschodí v kúpeľni je vaňa,
umývadlo a WC.
Podlahy – prízemie – PVC a dlažba, poschodie – v izbách drevené parkety, v ostatných
miestnostiach dlažba.
Vykurovanie nehnuteľnosti: ústredné – kotol na pevné palivo a kotol na plyn.
Strecha je rovná, plechová.
Na pozemku sa nachádza studňa s veľmi kvalitnou vodou a v zadnej časti dvora sú
hospodárske budovy.
K pozemku vedie asfaltová prístupová cesta.
Obec Radzovce má cca 1600 obyvateľov, občianska vybavenosť je kompletná (pošta,
reštaurácia, cukráreň, obchody, kaderníctvo, základná škola s vyučovacím jazykom
slovenským a maďarským, materská škola).
V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia pre realitnú kanceláriu a v rámci ktorej pre Vás
zabezpečíme: Profesionálny právny a realitný servis - vyhotovenie zmlúv a všetkých
ostatných potrebných náležitostí. Katastrálny servis, bezplatné finančné a hypotekárne
poradenstvo. Odovzdanie nehnuteľnosti novému majiteľovi. Možnosť bezplatného
zabezpečenia hypotekárneho úveru za najlepších podmienok! Prostredníctvom
profesionálneho tímu hypotekárnych špecialistov – spolupráca so všetkými bankami.
Na predaj rodinný dom v obci Radzovce
Podobné inzeráty
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
Na predaj 3 izbový rodinný dom v obci Radzovce.
Dm Notrereality s.r.o vám ponúka prízemný , čiastočne podpivničený rodinný dom v obci Radzovce. Nehnuteľnosť leží na parcele s celkovou rozlohou 1247 m2 a ak ste menšia rodinka ktorá si plánuje kupovať rodinný dom bez značnej rekonštrukcie , poprípade ste rodinka ktorá plánuje kupovať domček na chalupu niekde mimo mesta bez nevyhnutnej rekonštrukcie… Tak sa nám každopádne ozvite , táto ponuka môže byt práve pre vás! Rodinný dom sa nachádza v dobrej lokalite v slepej uličke , zastavaná plocha a nádvorie predstavuje rozlohu 347m2 + samotná oplotená záhrada 900m2. Rodinný dom prešiel rekonštrukciou v roku 2016 v rámci ktorej boli menené plastové okná ako aj vchodové dvere , v čase rekonštrukcie bola čiastočne zrekonštruovaná aj strešná škridlová krytina a latovanie. Rekonštrukcia bola aj v interiéri domu , tu je pekne upravená kúpeľňa s toaletou v obývacej izbe je upravený strop s bodovým osvetlením , betónová podlaha je pokrytá miešane plávajúcou podlahou , keramickou dlažbou a linóleumom. Dispozícia domu pozostáva: Z predsiene , z obývacej izby ktorá je čiastočne prepojená s kuchyňou , z obývacej izby máme prístup do spálne ktorá je prechodná s detskou izbou. Ako už vyššie spomíname dom je čiastočne podpivničený , tu sa nachádza technická miestnosť a úložný priestor. Vykurovanie je v dome riešené ústredne na tuhé palivo , tu bol tiež menený nový kotol , potrubie ako aj nové radiátory , voda je čerpaná z vlastnej studne ktorú ohrieva elektrický bojler , odpad riešený s vlastnou čističkou. Dom ponúka možnosť vykurovania aj elektricky nakoľko je tu aj vhodný 380w el. s nočným a denným prúdom. Na pozemku sa ďalej nachádza aj samostatne stojaca murovaná garáž s oddelenou dielňou a cca 6x3m altánok s masívnym betónovým základom. Samotná záhrada predstavuje 900m2 a ponúka široké možnosti využitia. Rodinný dom je vhodný ako na celoročné tak aj na víkendové bývanie , chalupárčenie. Lokalita je totižto super , okolitá príroda je veľmi pekná , nachádzajú sa tu aj turistické aktivity ako napríklad Šiatorská Bukovinka , Obručná , Termálne kúpalisko Rapovce alebo mesto Fiľakovo s krásnym historickým hradom vzdialené len 6km. Radi by ste si pozreli túto nehnuteľnosť aj osobne? Tak si dohodnite obhliadku s maklérom ešte dnes!
Rodinný dom , chalupa v obci Radzovce.
POZOR OPÄŤ V PONUKE! Dm Notrereality s.r.o vám ponúka prízemný , čiastočne podpivničený rodinný dom v obci Radzovce. Nehnuteľnosť leží na parcele s celkovou rozlohou 1247 m2 a ak ste menšia rodinka ktorá si plánuje kupovať rodinný dom bez značnej rekonštrukcie , poprípade ste rodinka ktorá plánuje kupovať domček na chalupu niekde mimo mesta bez nevyhnutnej rekonštrukcie… Tak sa nám každopádne ozvite , táto ponuka môže byt práve pre vás! Rodinný dom sa nachádza v dobrej lokalite v slepej uličke , zastavaná plocha a nádvorie predstavuje rozlohu 347m2 + samotná oplotená záhrada 900m2. Rodinný dom prešiel rekonštrukciou v roku 2016 v rámci ktorej boli menené plastové okná ako aj vchodové dvere , v čase rekonštrukcie bola čiastočne zrekonštruovaná aj strešná škridlová krytina a latovanie. Rekonštrukcia bola aj v interiéri domu , tu je pekne upravená kúpeľňa s toaletou v obývacej izbe je upravený strop s bodovým osvetlením , betónová podlaha je pokrytá miešane plávajúcou podlahou , keramickou dlažbou a linóleumom. Dispozícia domu pozostáva: Z predsiene , z obývacej izby ktorá je čiastočne prepojená s kuchyňou , z obývacej izby máme prístup do spálne ktorá je prechodná s detskou izbou. Ako už vyššie spomíname dom je čiastočne podpivničený , tu sa nachádza technická miestnosť a úložný priestor. Vykurovanie je v dome riešené ústredne na tuhé palivo , tu bol tiež menený nový kotol , potrubie ako aj nové radiátory , voda je čerpaná z vlastnej studne ktorú ohrieva elektrický bojler , odpad riešený s vlastnou čističkou. Dom ponúka možnosť vykurovania aj elektricky nakoľko je tu aj vhodný 380w el. s nočným a denným prúdom. Na pozemku sa ďalej nachádza aj samostatne stojaca murovaná garáž s oddelenou dielňou a cca 6x3m altánok s masívnym betónovým základom. Samotná záhrada predstavuje 900m2 a ponúka široké možnosti využitia. Rodinný dom je vhodný ako na celoročné tak aj na víkendové bývanie , chalupárčenie. Lokalita je totižto super , okolitá príroda je veľmi pekná , nachádzajú sa tu aj turistické aktivity ako napríklad Šiatorská Bukovinka , Obručná , Termálne kúpalisko Rapovce alebo mesto Fiľakovo s krásnym historickým hradom vzdialené len 6km. Radi by ste si pozreli túto nehnuteľnosť aj osobne? Tak si dohodnite obhliadku s maklérom ešte dnes!
Na predaj rodinný dom v obci Radzovce
REZERVOVANÉ! Na predaj nepodpivničený rodinný dom v tichej lokalite obce Radzovce, so záhradou prístavbou a samostatnou garážou. Na rodinnom dome bola uskutočnená čiastočná rekonštrukcia. Nehnuteľnosť je kompletne vo veľmi dobrom a v zachovalom stave. Pozemok je o celkovej výmere 973 m2 z čoho je zastavaná plocha 305m2, orná pôda 613 m2, záhrada pred domom 55 m2. Dispozičné riešenie – rodinný dom: Prízemie – vstupná chodba, izba, kuchyňa so vstupom do kúpeľne, schodište, Poschodie - chodba, dve izby, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, Prístavba – kotolňa so samostatným vchodom z dvora, letná kuchyňa s izbou a špajzou. Na prízemí v kúpeľni je sprchový kút, umývadlo a WC. Na poschodí v kúpeľni je vaňa, umývadlo a WC. Podlahy – prízemie – PVC a dlažba, poschodie – v izbách drevené parkety, v ostatných miestnostiach dlažba. Vykurovanie nehnuteľnosti: ústredné – kotol na pevné palivo a kotol na plyn. Strecha je rovná, plechová. Na pozemku sa nachádza studňa s veľmi kvalitnou vodou a v zadnej časti dvora sú hospodárske budovy. K pozemku vedie asfaltová prístupová cesta. Obec Radzovce má cca 1600 obyvateľov, občianska vybavenosť je kompletná (pošta, reštaurácia, cukráreň, obchody, kaderníctvo, základná škola s vyučovacím jazykom slovenským a maďarským, materská škola). V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia pre realitnú kanceláriu a v rámci ktorej pre Vás zabezpečíme: Profesionálny právny a realitný servis - vyhotovenie zmlúv a všetkých ostatných potrebných náležitostí. Katastrálny servis, bezplatné finančné a hypotekárne poradenstvo. Odovzdanie nehnuteľnosti novému majiteľovi. Možnosť bezplatného zabezpečenia hypotekárneho úveru za najlepších podmienok! Prostredníctvom profesionálneho tímu hypotekárnych špecialistov – spolupráca so všetkými bankami.
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - [4.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 1 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 2 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 3 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 4 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 5 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 6 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 7 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 8 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 9 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 10 REALITY PROGRES, s. r. o. PONÚKA RODINNÝ DOM S MALÝM POZEMKOM 200 m2 v MYJAVE časť TURÁ LÚKA Rodinný dom je po kompletnej rekonštrukcii z roku 2014 / nová strecha, podlahy, kúpeľňa, plynový kotol a plastové okná/. Dom je postavený z tehly - pálená a nepálená. Úžitková plocha rodinného domu je 120 m2 + možnosť dokončiť 3 izby v podkroví. IS : elektrika, vodovodná prípojka - mestská voda, plyn a kanalizácia DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: Pivnica Prízemie vstupná chodba,kuchyňa, 2 x izba, kúpeľňa s WC a špajza Podkrovie - povala Pri dome sa nachádza garáž CENA RODINNÉHO DOMU : 129.000,- € DOHODA MOŽNÁ Dom sa dá využiť pre rodinu na trvalé bývanie alebo ako chalupa. V obci je dobrá občianska vybavenosť (škôlka, základná škola, potraviny, zástavka autobusu, pošta, reštaurácia, kostol, krčma). Okolie zabezpečuje nespočetné možnosti turistiky, hubárčenie, vodná nádrž Stará Myjava, Kunov (kúpanie, rybolov), množstvo cyklo - turistických trás (Veľká Javorina, Mohyla na Bradle, hrad Branč) V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno-predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
POSCHODOVÝ RODINNÝ DOM V RADZOVCIACH
VIACGENERAČNÝ RODINNÝ DOM V OBCI RADZOVCE – DM Notrereality Vám na predaj ponúka rodinný dom nachádzajúci sa v obci Radzovce, okres Lučenec. Dom je postavený na pozemku s celkovou výmerou 2 057 m². Jedná sa o poschodový dom so sedlovou strechou pokrytou strešnou krytinou zn. Bramac. Postavený je z kvádrov, prístavba z tehál, dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Prízemie domu pozostáva z chodby, kuchyne, špajzy a kúpeľne s WC. Poschodie je identické s prízemím. V prístavbe domu sa nachádza kuchyňa prepojená s kúpeľňou a jedna izba s WC. Pri dome je postavená garáž pre dve vozidlá. Do domu je zavedená elektrická energia, voda s vlastnej studne, plyn, kanalizácia je riešená vlastnou žumpou. Prízemie je vykurované gamatkami, poschodie ústredným kúrením – plynom alebo pevným palivom. Energetický certifikát nebol vystavený. VIDEOOBHLIADKA INTERIÉRU: VIDEOOBHLIADKA EXTERIÉRU: Poskytujeme kompletný SERVIS: -bezplatné finančné poradenstvo -právny servis /kúpne zmluvy, kataster/ -zabezpečíme znalca Hľadáte priestranný, viacgeneračný rodinný dom? Tento dom je určený práve pre viacčlennú rodinu, kontaktujte ma a dohodnite si obhliadku na t.č.: .