inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj veľký 3–izbový byt, Matuškova ulica, Košice.

Kategória: Byty

Exkluzívne na predaj veľký 3–izbový byt, Matuškova ulica, Košice, Terasa.

Nová kompletná rekonštrukcia bytového domu vrátane nového výťahu.

Výmera bytu 79 m2 na 4. podlaží.

Ideálna orientácia: juh (priestranná obývacia izba a kuchyňa s lodžiou), sever (dve izby).
Obývacia izba vo výmere 24 m2, izby 15.37 m2 a 13.18 m2, kuchyňa 9.83 m2, predsieň 10.65 m2, kúpeľňa 2.96 m2 a samostatná toaleta 1 m2. K bytu prislúcha lodžia vo výmere 3.50 m2 so vstupom z kuchyne a pivnica na prízemí bytového domu vo výmere 2 m2.

Byt prešiel rekonštrukciou v roku 2002: plastové okná, plávajúca podlaha v izbách a predsieni, dlažba v kuchyni, kúpeľni, WC a vo vstupnej časti predsiene, kuchynská linka so spotrebičmi (Whirpool: indukčná varná doska, EL rúra, práčka, umývačka riadu a chladnička značky Calex Combi), zánovná kúpeľňa s rohovou vaňou a umývadlom a samostatná toaleta s malým umývadlom. Vchodové dvere pôvodné. EL rozvody pôvodné. Stúpačky menené. Plynová prípojka k dispozícii.

Byt je plne funkčný pre nového vlastníka a predáva sa vrátane interiérového vybavenia (okrem niekoľkých kusov nábytku) a spotrebičov.
Byt je taktiež ideálny na novú kompletnú rekonštrukciu podľa predstáv budúceho vlastníka.

Internet a televízia: ANTIK.
Mesačný zálohový predpis na jednu osobu je vo výške 120,-€ plus 35,-€ elektrina.
Slušný vchod bytového domu s kompletnou občianskou vybavenosťou v jeho okolí.
Hypotekárne financovanie možné.

Celkové hodnotenie pre záujemcu: priestranný a okamžite obývateľný funkčný byt a zároveň ideálna budúca novšia kompletná rekonštrukcia.

K bytu je možné dokúpiť garáž vo výmere 25 m2 vzdialenú cca 160 metrov od bytového domu. Cena bytu nie je vrátane ceny garáže.

Realitné kancelárie žiadame nekontaktovať na spoluprácu.
Kontakt: JUDr. Dávid Čeplík, Tel: + 173, Reality Košičan, s.r.o.
Pracovné dni: 9.00–17.00 hod. Nie sms.
Obhliadky budú možné po tel. dohode, a to počas pracovných dní od 9.00–17.00 hod.
Na predaj veľký 3–izbový byt, Matuškova ulica, Košice.
Podobné inzeráty
Predaj 3i byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenárdova
Exkluzívne vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v Petržalke na Lenardovej ulici. Byt má celkovú podlahovú plochu 69,62 m2, vrátane pivnice o rozlohe 1,37 m2. Je na 8. poschodí z 12., s 2 výťahmi. Pozostáva z 3 obytných izieb, kuchyne a kúpeľne , WC a lodžie. Byt prešiel v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou, kedy bola prerobená komplet kúpeľňa a samostatné WC, kuchyňa, výmena okien z plastov, vstavané skrine, podlahy, dvere. Boli prevedené aj dispozičné zmeny, kedy sa priečka medzi halou a jednou izbou zrušila a vznikla tým veľká obývacia miestnosť so vstupom z predsiene. Z kuchyne je výstup na balkón o výmere 3,60 m2, ktorý bol zasklený. Plastové okná sú s izolačným dvojsklom a vnútornými žalúziami. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: elektrická rúra s plynovým sporákom, chladnička s mrazničkou, nerezový drez s pákovou batériou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, digestor. V kúpeľni sa nachádza priestranný masážny sprchovací kút. WC je samostatné. V spálni a v obývacej izbe sú priestranné vstavané skrine. Mesačné zálohové platby na 2 osoby sú 154 € + elektrina 25 €. O DOME Bytový dom bol daný do užívania v r. 1985 a prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2016. Je zateplený, má novú strechu, 2 nové výťahy a spoločné priestory. OKOLIE: Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Petržalky s vynikajúcou dostupnosťou. Parkovanie pri dome je bezproblémové. V okolí je úplná občianska vybavenosť, MŠ a ZŠ, park, detské ihriská. Billa, McDonalds a i. CENA: Byt sa predáva čiastočne zariadený za celkovú cenu 215.000 EUR, vrátane provízie RK a kompletných právnych služieb a bezplatného poradenstva pri vybavovaní najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. Po úhrade kúpnej ceny je ihneď k dispozícii. Poteší ma váš záujem. Ingrid Urbanová, tel: .Skryť popis Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokFOTOGALÉRIA MAPA Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3
Priestranný a nezariadený 3 izbový byt, Matúškova, Košice
Ponúkame na prenájom rekonštruovaný a nezariadený 3 izbový byt s loggiou. Nachádza sa na ulici Matúškova v mestskej časti Košice – Západ. Základné informácie: Priestranný 3 izbový byt má rozlohu 79 m2. Nachádza sa na 8. poschodí z 8. Dispozične má byt kuchyňu, obývačku, dve spálne, kúpeľňu s WC a chodbu. Orientácia bytu je na juh a sever. Bytový dom je zateplený, má nové spoločné priestory a nový výťah. Zariadenie bytu: kuchynská linka (bez zariadenia) s rúrou a sporákom, 3 x vstavaná skriňa, v kúpeľni je sprchovací kút. Byt je voľný ihneď, v cene nie je internet. Lokalita: Matúškova ulica je na sídlisku Západ (Terasa). V blízkosti je T-Systems, BCK, Steel aréna, OC Galéria, obchody, fitnes centrá, reštaurácie, bary a veľa iného. Jednoduchá dostupnosť do centra. Nájomné je 700,- EUR a je nutný aj depozit 800,- EUR V prípade záujmu kontaktujte: Tomáš Kažimír tomas@
Priestranný a nezariadený 3 izbový byt, Matúškova, Košice
Ponúkame na prenájom rekonštruovaný a nezariadený 3 izbový byt s loggiou. Nachádza sa na ulici Matúškova v mestskej časti Košice – Západ. Základné informácie: Priestranný 3 izbový byt má rozlohu 79 m2. Nachádza sa na 8. poschodí z 8. Dispozične má byt kuchyňu, obývačku, dve spálne, kúpeľňu s WC a chodbu. Orientácia bytu je na juh a sever. Bytový dom je zateplený, má nové spoločné priestory a nový výťah. Zariadenie bytu: kuchynská linka (bez zariadenia) s rúrou a sporákom, 3 x vstavaná skriňa, v kúpeľni je sprchovací kút. Byt je voľný ihneď, v cene nie je internet. Lokalita: Matúškova ulica je na sídlisku Západ (Terasa). V blízkosti je T-Systems, BCK, Steel aréna, OC Galéria, obchody, fitnes centrá, reštaurácie, bary a veľa iného. Jednoduchá dostupnosť do centra. Nájomné je 650,- EUR a je nutný aj depozit 800,- EUR V prípade záujmu kontaktujte: Tomáš Kažimír tomas@
Na predaj 2 izbový byt po novej kompletnej rekonštrukci…
2-izb., Beckovská, Trenčín, Trenčín - Na predaj 2 izbový byt po novej kompletnej rekonštrukcii. Ul.Beckovská, Trenčín Popis: Chcete bývať v novom , čistom, voňavom bytíku? Novostavby sú v stave holobyt a cez vaše finančné možnosti ? Mám pre Vás byt po novej kompletnej rekonštrukcii, ktorá je práve dokončená. Stačí sa len nasťahovať. 2 izbový byt s výmerou 53m2 v žiadanej lokalite, Beckovská ulica . Byt s balkónom, s pivnicou, na 2 posch. bytového domu s novým výťahom. Kompletná rekonštrukcia bytu zahŕňa nové plastové okná, nové radiátory, nová elektroinštalácia, znížené stropy, led osvetlenie, vodoinštalácia, stierky, maľovky, nové podlahy, dvere interiérové a obložky aj vchodové bezpečnostné dvere. Samozrejmosťou je murované jadro a sanita. Naviac v byte je nová kuchynská linka so spotrebičmi v záručnej lehote. Elektrická varná doska, rúra, digestor. Je tu priestor na umývačku. Izby sú pekné priestranné, svetlé. Balkón je zo spálne. K bytu patrí klasická pivnica. Bytový dom je tehlový po rekonštrukcii. Bola robená strecha, nový výťah, spoločné priestory, audiovrátnik. Ohrev teplej vody zabezpečuje nový bojler. Vykurovanie je napojené na centrálnu kotolňu pri bytovom dome. Vo dvore a v blízkosti domu je dostatok verejného parkovania, je to lepšie ako inde, bezproblémové. Lokalita je veľmi žiadaná, neďaleko centra mesta, dobrá dostupnosť na peši, či autom alebo MHD. Občianska vybavenosť je výborná, v okolí sú škola, škôlka, ihriská, obchody, nemocnica, MHD zástavky. Tak isto rýchli výjazd z mesta na dialnicu. Odporúčam ! Pozrite si krátke výstižné video celého bytu. Cena: 129 000€ Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a dohodnúť si osobnú obhliadku. Katarína Matušková Realitná kancelária zabezpečuje kompletný právny a hypotekárny servis s vypracovaním kúpnej zmluvy ako aj úhradu poplatku za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Podlahová plocha m2: 53 Loggia: Áno 1x Výťah: Áno 1x Stav: Po kompletnej rekonštrukcii Poschodie --/--: 2/7 Konštrukcia bytu: Tehla Zálohový predpis / mesiac EUR: 160 Okná: Plastové Kuchynská linka: Nová Spotrebiče: Elektrická varná doska, Elektrická rúra Kúpelňa: Nová WC: Nové Podlahy: Plávajúca podlaha Bezpečnostné dvere: Áno Svetové strany: J Kúrenie: Lokálne Zdroj tepla: Teplo z kotolne Zateplený dom: Nie Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Prechodné izby: Nie Pivnica: Áno Viac informácií: (video obhliadka) Obhliadky a ďalšie informácie: Katarína Matušková k.matuskova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Pro Adresa: Masaryčky - business center Legionárska 3735/5 91101 Trenčín Telefón:
Na predaj 2 izbový byt po novej kompletnej rekonštrukci…
2-izb., Beckovská, Trenčín, Trenčín - Na predaj 2 izbový byt po novej kompletnej rekonštrukcii. Ul.Beckovská, Trenčín Popis: Chcete bývať v novom , čistom, voňavom bytíku? Novostavby sú v stave holobyt a cez vaše finančné možnosti ? Mám pre Vás byt po novej kompletnej rekonštrukcii, ktorá je práve dokončená. Stačí sa len nasťahovať. 2 izbový byt s výmerou 53m2 v žiadanej lokalite, Beckovská ulica . Byt s balkónom, s pivnicou, na 2 posch. bytového domu s novým výťahom. Kompletná rekonštrukcia bytu zahŕňa nové plastové okná, nové radiátory, nová elektroinštalácia, znížené stropy, led osvetlenie, vodoinštalácia, stierky, maľovky, nové podlahy, dvere interiérové a obložky aj vchodové bezpečnostné dvere. Samozrejmosťou je murované jadro a sanita. Naviac v byte je nová kuchynská linka so spotrebičmi v záručnej lehote. Elektrická varná doska, rúra, digestor. Je tu priestor na umývačku. Izby sú pekné priestranné, svetlé. Balkón je zo spálne. K bytu patrí klasická pivnica. Bytový dom je tehlový po rekonštrukcii. Bola robená strecha, nový výťah, spoločné priestory, audiovrátnik. Ohrev teplej vody zabezpečuje nový bojler. Vykurovanie je napojené na centrálnu kotolňu pri bytovom dome. Vo dvore a v blízkosti domu je dostatok verejného parkovania, je to lepšie ako inde, bezproblémové. Lokalita je veľmi žiadaná, neďaleko centra mesta, dobrá dostupnosť na peši, či autom alebo MHD. Občianska vybavenosť je výborná, v okolí sú škola, škôlka, ihriská, obchody, nemocnica, MHD zástavky. Tak isto rýchli výjazd z mesta na dialnicu. Odporúčam ! Pozrite si krátke výstižné video celého bytu. Cena: 128 000€ Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a dohodnúť si osobnú obhliadku. Katarína Matušková Realitná kancelária zabezpečuje kompletný právny a hypotekárny servis s vypracovaním kúpnej zmluvy ako aj úhradu poplatku za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Podlahová plocha m2: 53 Loggia: Áno 1x Výťah: Áno 1x Stav: Po kompletnej rekonštrukcii Poschodie --/--: 2/7 Konštrukcia bytu: Tehla Zálohový predpis / mesiac EUR: 160 Okná: Plastové Kuchynská linka: Nová Spotrebiče: Elektrická varná doska, Elektrická rúra Kúpelňa: Nová WC: Nové Podlahy: Plávajúca podlaha Bezpečnostné dvere: Áno Svetové strany: J Kúrenie: Lokálne Zdroj tepla: Teplo z kotolne Zateplený dom: Nie Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Prechodné izby: Nie Pivnica: Áno Viac informácií: (video obhliadka) Obhliadky a ďalšie informácie: Katarína Matušková k.matuskova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Pro Adresa: Masaryčky - business center Legionárska 3735/5 91101 Trenčín Telefón:
Bytové domy RIVERSIDE - byty na predaj, Staré sídlisko
Finalreality Vám ponúka na predaj byty vo vyhľadávanej tichej lokalite na starom sídlisku. K bytovému komplexu RIVERSIDE sa dostanete z ulice Aurela Stodolu v Prievidzi. Byty su v predpredaji, kolaudácia bloku C-D prebehne v roku 2023. Poloha bytových domov je lukratívna najmä kvôli rýchlej dostupnosti, občianskej vybavenosti (škôlky, školy, potraviny, pošta, kultúrne zariadenia), ktorá im však neuberá na pokoji, ktorý v tejto lokalite nájdete. V každom z dvoch blokov A-B a C-D si záujemcovia môžu vybrať zo 40 bytov na piatich podlažiach, ktoré im budú odovzdané v prevedení holobyt. V predaji sú oba bloky. Každý z blokov disponuje garážami, pivnicami, výťahom, terasami či balkónmi a majitelia prízemných bytov budú môcť tráviť voľné chvíle aj na terase s predzáhradkami. Blok A-B 2NP A3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² A7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² B3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 3NP A12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² B8 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 4NP B13 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B17 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 5NP A19 - 3 izbový byt 75,86 m² balkón 19,92 m² B18 - 3 izbový byt 78,22 m² balkón 40,94 m² Blok C-D 2NP C7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² D3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² D7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 3NP C12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² D12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 4NP C17 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 5NP C19 - 3 izbový byt 75,86 m² balkón 19,92 m² možnosť dokúpiť: vonkajšie parkovacie miesto, pivnica, garáž PLATBA: 20% po podpise rezervačnej zmluvy na základe právoplatného staveb. povolenia 80% po kolaudácii Bližšie informácie o ponuke RIVERSIDE, na starom sídlisku v Prievidzi, môžete získať na telefónnom čísle alebo na info@