inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj zachovalú murovanú poschodovú chatu

Kategória: Chalupy, Chaty

Exkluzívne : Ponúkame na predaj zachovalú murovanú poschodovú chatu (vínny domček) v katastri obce Vinica okr. Veľký Krtíš. Chata sa nachádza v prekrásnom prostredí chát a vínnych domčekov vo vinohradníckej oblasti s výhľadom na obec Vinica. Je situovaná na veľkom pozemku s rozlohou cca 2800 m2. Stavba je tehlová, v pôvodnom stave s možnosťou rekonštrukcie a prístavby. Vo vnútri sú vybudované elektrické vedenie. Plocha pozemku 3005m2 Vinný domček 42m2. Prízemie 1x miestnosť s kuchyňou a pivnicou. 1 poschodie izba s balkónom. Obec Vinica je historicky známa a má veľmi dobre rozvinutú technickú, energetickú, zdravotnú a kultúrnu infraštruktúru a je známa svojimi vinohradníckymi aktivitami.
Výhody: Slnečné a teplé prostredie
Krásna príroda
Možnosť pestovania viniča a zriadenia ovocného sadu
Pekný výhľad
Príjemní susedia

Video k nehnuteľnosti: obhliadky si môžete dohodnúť na tel.č. ,
alebo mailom: dkomsro@ alebo osobne v kancelárii Dkom s.r.o.
v Šahách na adrese SNP 9
Web makléra:
Na predaj zachovalú murovanú poschodovú chatu
Podobné inzeráty
AFYREAL ponúka na predaj útulnú murovanú záhradnú chatu s po
Exkluzívne ponúkame na predaj útulnú murovanú záhradnú chatu so záhradou vo vyhľadávanej oblasti Hamuliakova • Cena: 94.000 Euro vrátane provízie pre RK • Pozemok: 367m2 • Zastavaná plocha: 17m2 • Úžitková plocha: 50m2 • Počet izieb: 2 • Podlažia: 2 • Podzemné podlažie: 1 • Chata je murovaná a zateplená • Podlaha: dlažba • Kuchynka: kompletne vybavená (riady, mikrovlnná rúra, piecka, elektrická dvojplatnička, veľká chladnička s mrazničkou) • Izba na prízemí: dominantu tvorí krb a jedálenský stôl so stoličkami • Galéria: drevené schody a zábradlie- priestranný spací kút plus malý televízor • Pivnica: samostatný vchod do pivnice zvonku; v pivnici sa nachádza boiler na vodu a čerpadlo. Počas horúcich dní si tu môžete posedieť pri pohári dobrého vínka- je tu aj malá vinárnička na uskladnenie vína • Krytá veľká vydláždená terasa /zimná záhrada: ponúka posedenie vonku aj v zime. Je pokrytá špeciálnou fóliou a celý priestor sa dá uzavrieť a vykúriť. • Kôlňa s kompletným záhradným náradím pre kutilov • Vlastná studňa s čerpadlom s kvalitnou pitnou vodou • Žumpa • Záhrada: okrasno-úžitková s malým viničom, vonkajšia sprcha, extra čerpadlo a prípojky na polievacie hadice Prečo si vybrať práve túto záhradnú chatu: • vynikajúca lokalita- chata so záhradou sa nachádza na vyhľadávanom mieste - záhradkárskej oblasti v Hamuliakove • veľmi dobré dopravné spojenie po diaľnici- z Bratislavy je to cca.20km • absolútne ticho- dokonalý relax • kvalitná úrodná pôda na pestovanie ovocia a zeleniny • chata sa predáva kompletne zariadená - vrátane spotrebičov a záhradného náradia • na chate a pozemku nie sú žiadne vecné bremená, ani viazanosti • chata je zateplená • v zimných mesiacoch si môžete posedieť vo vnútri pri krbe alebo vo vyhriatej zimnej záhrade, v horúcich letných dňoch sa môžete naopak, príjemne ochladiť vo vínnej pivničke, alebo pod záhradnou sprchou • vstup do pivnice je samostatný, čím sa výrazne ušetrilo na vnútornom priestore chaty • drevený krov, škridľová strecha • príjemní susedia, ochotní vždy pomôcť • v cene nehnuteľnosti je započítaná aj provízia realitnej kancelárie. Sú v nej zahrnuté kompletné služby realitnej kancelárie, ako vypracovanie všetkých potrebných zmlúv naším právnikom, ktorý sa špecializuje na nehnuteľnosti, poplatky na katastri, až po odovzdanie listu vlastníctva a kľúčov od chaty novému majiteľovi. Prevedieme Vás bez stresu celým zložitým procesom kúpy Vašej záhradnej chaty! Názor makléra: Veľmi príjemná a útulná záhradná chata vhodná pre milovníkov relaxu pri práci na záhrade alebo pre tých, ktorí potrebujú jednoducho na víkend odísť z rušného mesta do ticha. Určite odporúčam vidieť.
CHATA POPROČ
Super ponuka , znížená cena z 45,000€ na 38,000€ !!! Ponúkame na predaj rozostavanú murovanú chatu v obci Poproč. Nachádza sa v záhradkárskej lokalite pri domove dôchodcov. Zastavaná plocha je 57 m2, plocha pozemku 138m2. Možnosť dokúpiť viac pozemku od obce.  Pozostáva z prízemia kde sa nachádza garáž, izba a kotolňa, Prvého nadzemného podlažia kde sú 2 izby, kuchyňa, kúpeľňa a chodba . Podkrovie je vysoké a je  možnosť upraviť ho na obytné. Chata má betónovo kamenné základy, je murovaná z kvádrov . Strecha je sedlová a strešná krytina je eternit. Nezateká,  a neťahá vlhkosť, stavebne je v top stave, je usadená a nemá ani jedinu prasklinu, či opadanú omietku.  V  osobnom vlastníctve sú len pozemky bezprostredne pri chate, ostatné  sú obecné. Je tam možnosť vyvŕtať studňu a odpad riešiť žumpou. Elektrina bola v chate napojená, avšak v súčastnej dobe nie je spustená. Kúrenie je riešené kachľovcom v kuchyni a kto by chcel ústredné kúrenie, tak je tam už zakúpený kotol na tuhé palivo. K dispozícii je aj neosadená sanita do kúpeľne. Lokalita je tichá kľudná, v blízkosti cca 5 celoročne obývaných domov .Relax  v lone prírody s možnosťou turistiky, hubárčenia... V aktuálnej dobe, kde za garáž v Košiciach pýtajú predávajúci 30,000€ a to už tam je, alebo, keď stavba základov stojí 20,000€ a murovanú chatu Vám nepostavia pod 50,000€ je to super ponuka  a to sme ešte nespomenuli , že je potrebné mať pozemok,kde sa to celé zrealizuje. Sumár dnešnej doby je identická novostavba v štádiu holostavba 80,000€. Tak zvážte túto neodolateľnú ponuku. Chatu si dokončíte podľa vlastných predstáv a za podstatne menej peňazí. Nakoľko dokončovancie práce sa dajú vykonať svojpomocne v rámci aktívneho relaxu v prírode. Ak Vás táto ponuka zaujala volajte Liptáková Zuzana.
ZEMPLÍNSKA ŠÍRAVA – investícia do dovolenkového prenájmu
Poznáte ten pocit, keď zháňate chatu na prenájom ale všetko je prenajaté na celé leto? Prenajať si chatu pri jazere, kde si chcete zorganizovať rodinné stretnutie je v dnešnej dobe veľmi ťažké. Pripravili sme pre Vás ponuku, ktorá Vás poteší. Chata, ktorú máme na predaj je skvelou investíciou do dovolenkového prenájmu. Takže máte priestor na rodinné stretnutie ale zároveň aj na výnimočnú investíciu. Je iba na Vás, ktorú možnosť si vyberiete. CHM REALITY Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj murovanú chatu s úžasným výhľadom na Šíravu, ktorá sa nachádza vo vyhľadávanom stredisku KAMENEC na Zemplínskej Šírave. Chata sa nachádza na pozemku o výmere 373 m2, zastavaná plocha 53m2. Chata je dvojpodlažná. Na prízemí sa nachádza izba s krbom, malá kuchyňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou a väčšia spálňa. Na prvom poschodí je priestranná hala s výstupom na balkón s nádherným výhľadom na Šíravu a dve dvojlôžkové spálne. V rámci rekonštrukcie boli vymenené plastové okná, plávajúce podlahy, elektroinštalácia, sadrokartónové podhľady a celá kúpeľňa. Benefitom chaty je, že sa predáva so zariadením. Chatu na Kamenci je potrebné vnímať ako investičnú príležitosť. Súčasný vlastník ju prenajíma a je permanentne vyťažovaná na celé leto. Inzercia nie je potrebná, nakoľko klienti sa k jej využívaniu sami vracajú. Už teraz je chata obsadená do konca augusta. O prenájom chaty je záujem celý rok a veľmi obľúbený je aj Silvester. Nehnuteľnosť sa nachádza v blízkosti hotela Chemes, v ktorom môžete využívať wellness centrum so saunami a aktívnym vodným svetom. Pomalou, kľudnou chôdzou ste tam do 2 minút. V blízkosti sa nachádzajú motokáry, kolotoče, bazény, a tiež Thermalpark, kde si môžete vybrať z pestrej ponuky vodných atrakcií, saunový či vodný svet ale hlavne môžete dokonale oddychovať v geotermálnych bazénoch. Táto chata je ideálne miesto pre relax a duševnú pohodu. Príjazdová cesta k nehnuteľnosti je asfaltová a parkovať môžete bezproblémovo na svojom dostatočne veľkom pozemku. V chate je privedená elektrika, voda, kanalizácia a vykurovanie je zabezpečené krbom. Pri chate je vonkajšie sedenie. Na tejto chate nebudete robiť nič iné iba vymieňať CD s hlučnou muzikou, tancovať, grilovať a oddychovať. Ráno si navaríte obľúbenú kávu alebo voňavý čaj a budete sledovať východ slnka nad Šíravou. Chata v stredisku KAMENEC je jednoducho tá správna cesta k zážitkom. Areál strediska KAMENEC je charakteristický štrkovou plážou a je to obľúbené miesto rekreantov nielen vďaka kúpaniu, ale aj vďaka výbornej zábave. V Moteli Kamenec, sa pravidelne počas leta konajú diskotéky. Stredisko je vhodné na všetky druhy vodných športov a k atrakciám patrí okrem iného aj tobogan situovaný v nádhernej zátoke, lunapark či motokárová trať. V areáli sa nachádza niekoľko bufetov s dobrým a hlavne chutným jedlom.
Predaj chaty Ružiná
XEMAR ( xemar5@, alebo ) Vám ponúka na predaj chatu v blízkosti pláže vodnej nádrže Ružiná. Chata je osadená v tichej lokalite v krásnej prírode. Chatu je možné využívať ako víkendový dom, celoročné pokojné bývanie, alebo aj ako investíciu na prenájom. Úžitková plocha nehnuteľnosti je 160 m² s celkovou výmerou pozemku 100 m2. Chata sa predáva kompletne zariadená. Popis nehnuteľnosti: jedná sa o dvojpodlažnú podpivničenú chatu s výhľadom na priehradu. Dispozícia chaty pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, kúpeľne spojenej s WC a  spoločenskej časti s krbom. V obývacej miestnosti dominuje krb s teplovzdušnými rozvodmi do podkrovia. Kúpeľňa s WC je vybavená sprchovým kútom. Kuchyňa disponuje kuchynskou linkou s elektrickými spotrebičmi. Do podkrovia sa vstupuje dreveným schodiskom, kde sa nachádzajú tri spálne. Benefitom sú dva balkóny s úžasným výhľadom na priehradu. Chata poskytuje priestor na spanie pre cca 8 - 12 osôb. Jedná sa o murovanú chatu, ktorá prešla staršou kompletnou rekonštrukciou. Chata je napojená na elektrinu, obecný vodovod a odpad je riešený do kanalizácie. Prístup k nehnuteľnosti je po zámkovej dlažbe. Nehnuteľnosť disponuje aj priestrannou vonkajšou terasou a posedením pre väčší počet ľudí. OKOLIE Rekreačná oblasť vodnej nádrže Ružiná poskytuje dostatok príležitostí pre šport, relax a spoločenské aktivity, v blízkosti chaty sú verejné pláže, športoviská, bufety, reštaurácie a ubytovacie zariadenia. Chata je vhodná pre rybárov, hubárov alebo na príjemný oddych pri vode. Ocenia ho ľudia, ktorý hľadajú pokoj, ale súčasne nechcú ďaleko dochádzať do mesta. Prostredie je ako stvorené pre aktívny relax, prechádzky, turistiku, cykloturistiku, vodné športy. V cene je zahrnuté kompletné sprocesovanie kúpy nehnuteľností vrátane vypracovania zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do katastra, overenia podpisov  príslušných dokumentov potrebných k prevodu nehnuteľnosti a odovzdania nehnuteľností. V prípade záujmu ponúkame finančný servis na vybavenie hypotéky na kúpu nehnuteľnosti.
Predaj chata Ružiná
XEMAR ( xemar5@, alebo ) Vám ponúka na predaj chatu v blízkosti pláže vodnej nádrže Ružiná. Chata je osadená v tichej lokalite v krásnej prírode. Chatu je možné využívať ako víkendový dom, celoročné pokojné bývanie, alebo aj ako investíciu na prenájom. Úžitková plocha nehnuteľnosti je 160 m² s celkovou výmerou pozemku 100 m2. Chata sa predáva kompletne zariadená. Popis nehnuteľnosti: jedná sa o dvojpodlažnú podpivničenú chatu s výhľadom na priehradu. Dispozícia chaty pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, kúpeľne spojenej s WC a  spoločenskej časti s krbom. V obývacej miestnosti dominuje krb s teplovzdušnými rozvodmi do podkrovia. Kúpeľňa s WC je vybavená sprchovým kútom. Kuchyňa disponuje kuchynskou linkou s elektrickými spotrebičmi. Do podkrovia sa vstupuje dreveným schodiskom, kde sa nachádzajú tri spálne. Benefitom sú dva balkóny s úžasným výhľadom na priehradu. Chata poskytuje priestor na spanie pre cca 8 - 12 osôb. Jedná sa o murovanú chatu, ktorá prešla staršou kompletnou rekonštrukciou. Chata je napojená na elektrinu, obecný vodovod a odpad je riešený do kanalizácie. Prístup k nehnuteľnosti je po zámkovej dlažbe. Nehnuteľnosť disponuje aj priestrannou vonkajšou terasou a posedením pre väčší počet ľudí. OKOLIE Rekreačná oblasť vodnej nádrže Ružiná poskytuje dostatok príležitostí pre šport, relax a spoločenské aktivity, v blízkosti chaty sú verejné pláže, športoviská, bufety, reštaurácie a ubytovacie zariadenia. Chata je vhodná pre rybárov, hubárov alebo na príjemný oddych pri vode. Ocenia ho ľudia, ktorý hľadajú pokoj, ale súčasne nechcú ďaleko dochádzať do mesta. Prostredie je ako stvorené pre aktívny relax, prechádzky, turistiku, cykloturistiku, vodné športy. V cene je zahrnuté kompletné sprocesovanie kúpy nehnuteľností vrátane vypracovania zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do katastra, overenia podpisov  príslušných dokumentov potrebných k prevodu nehnuteľnosti a odovzdania nehnuteľností. V prípade záujmu ponúkame finančný servis na vybavenie hypotéky na kúpu nehnuteľnosti.
Predaj chata Ružiná - Znížená cena
XEMAR ( xemar5@, alebo ) Vám ponúka na predaj chatu v blízkosti pláže vodnej nádrže Ružiná. Chata je osadená v tichej lokalite v krásnej prírode. Chatu je možné využívať ako víkendový dom, celoročné pokojné bývanie, alebo aj ako investíciu na prenájom. Úžitková plocha nehnuteľnosti je 160 m2 s celkovou výmerou pozemku 100 m2. Chata sa predáva kompletne zariadená. Popis nehnuteľnosti: jedná sa o dvojpodlažnú podpivničenú chatu s výhľadom na priehradu. Dispozícia chaty pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, kúpeľne spojenej s WC a  spoločenskej časti s krbom. V obývacej miestnosti dominuje krb s teplovzdušnými rozvodmi do podkrovia. Kúpeľňa s WC je vybavená sprchovým kútom. Kuchyňa disponuje kuchynskou linkou s elektrickými spotrebičmi. Do podkrovia sa vstupuje dreveným schodiskom, kde sa nachádzajú tri spálne. Benefitom sú dva balkóny s úžasným výhľadom na priehradu. Chata poskytuje priestor na spanie pre cca 8 - 12 osôb. Jedná sa o murovanú chatu, ktorá prešla staršou kompletnou rekonštrukciou. Chata je napojená na elektrinu, obecný vodovod a odpad je riešený do kanalizácie. Prístup k nehnuteľnosti je po zámkovej dlažbe. Nehnuteľnosť disponuje aj priestrannou vonkajšou terasou a posedením pre väčší počet ľudí. OKOLIE Rekreačná oblasť vodnej nádrže Ružiná poskytuje dostatok príležitostí pre šport, relax a spoločenské aktivity, v blízkosti chaty sú verejné pláže, športoviská, bufety, reštaurácie a ubytovacie zariadenia. Chata je vhodná pre rybárov, hubárov alebo na príjemný oddych pri vode. Ocenia ho ľudia, ktorý hľadajú pokoj, ale súčasne nechcú ďaleko dochádzať do mesta. Prostredie je ako stvorené pre aktívny relax, prechádzky, turistiku, cykloturistiku, vodné športy. Pri rýchlom jednaní je tu priestor na dohodu.  V cene je zahrnuté kompletné sprocesovanie kúpy nehnuteľností vrátane vypracovania zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do katastra, overenia podpisov  príslušných dokumentov potrebných k prevodu nehnuteľnosti a odovzdania nehnuteľností.