inzercia, predaj, predám, bazár

Na predaj záhrada s chatkou vo Zvolene, Zlatý potok

Kategória: Záhrady

Exkluzívne Vám ponúkam na predaj pozemok – záhradu Zvolen v časti Zlatý potok, v extraviláne obce, záhrada je súčasťou záhradkárskej oblasti Na hlinách, celková plocha pozemku je 191 m2, z toho polovica je odkúpená a zvyšná polovica má užívateľské právo, pozemok je rovinatý.

Na pozemku sa nachádza záhradná chatka na náradie. Celá záhradkárska oblasť je oplotená a vstupné brány z dvoch strán sú uzamykateľné. K vstupnej bráne k záhrade vedie upravená prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza studňa – úžitková voda na polievanie. Prípojka pitnej vody nie je možná.

Momentálne je chatka bez možnosti napojenia na EE, ale časom max. do 24 mesiacov od roku 2022 bude vybudovaná nová distribučná sústava SSD v tejto lokalite, ktorá bude umožňovať pripojiť aj toto odberné miesto.

Výhody záhradky: slnečná, pekný výhľad, tiché prostredie. Na záhrade sú vysadené ovocný stromy, ovocné kry a iné.

Predajná cena 14.300,-EUR, prípadná dohoda možná na mieste.
Na predaj záhrada s chatkou vo Zvolene, Zlatý potok
Podobné inzeráty
Záhrada Zlatý Potok
Exkluzívne ponúkame na predaj záhradu pre náročných s chatkou v obľúbenej časti záhradkárskej osady vo Zvolene, časť Zlatý Potok. Pozemok je v celkovej výmere 750 m2. Záhrada je v osobnom vlastníctve s vlastným vchodom. Chatka o výmere 20 m2 je drevená, udržiavaná. V zadnej časti záhrady je drevená stavba pre uloženie náradia. Na pozemku sa nachádza stabilný zdroj vody, murovaná pivnica ako aj domček pre deti. Súčasťou pozemku je aj chemické WC. Chatka je napojená na fotovoltaický článok. Pred chatkou je krb s pecou na pečenie pizze a chleba. kontakt:
Záhrada s chatkou, Košice-Sever, Račí potok
Ponúkame na predaj záhradu s chatkou Košice -Sever, Račí potok. Výmera pozemku je 359 m2. Na záhrade sa nachádza staršia drevená chatka, náraďovňa a suché wc. Záhrada je veľmi pekná, udržiavaná  s  ovocnými stromami hroznom, okrasnými sttomami a kríkmi. Záhrada je napojená na elektrinu (220V) a užitkový sezónny vodovod. Záhrada sa nachádza v atraktívnej lokalite,  je vhodná na oddych, na rekreačné účely. Kontakt:
Záhrada s chatkou, Košice - Sever, Račí potok
Ponúkame na predaj záhradu s chatkou Košice -Sever, Račí potok. Výmera pozemku je 359 m2. Na záhrade sa nachádza staršia drevená chatka, náraďovňa a suché wc. Záhrada je veľmi pekná, udržiavaná s ovocnými stromami hroznom, okrasnými stromami a kríkmi. Záhrada je napojená na elektrinu (220V) a užitkový sezónny vodovod. Záhrada sa nachádza v atraktívnej lokalite, je vhodná na oddych, na rekreačné účely. Kontakt:
Záhradná chatka na predaj,  Zlatý Potok
Exkluzívne ponúkame na predaj záhradu s chatkou v obľúbenej časti záhradkárskej osady vo Zvolene, časť Zlatý Potok. Pozemok sa nachádza v blízkosti zástavby bytových domov a je postavená na pozemku o celkovej výmere 345 m2. Pozemok nie je vysporiadaný, toho času je v štádiu riešenia. Záhradná chatka o výmere 10 m2 je drevená, udržiavaná. Skladá sa z oddychovej časti a malej miestnosti, kde je sklad náradia a suché WC. Pred záhradkou je vydláždená plocha, ktorá slúži ako záhradné sedenie. Vlani bol postavený nový skleník, ktorý slúži na pestovanie zeleniny. Krásne prostredie dotvára malé jazierko. Pri záhradke je rozvod úžitkovej vody na polievanie. Na pozemku sú ovocné stromy a kríky (jablone, slivky, orech, hrozno, ríbezle, jahody...) a pekná kvetinová výzdoba. V cene je komplet zariadenie chatky, náradie, gril, záhradné sedenie. Prostredie Vám ponúkne dostatok súkromia na relax, zvlášť vhodné aj pre mladé rodinky. Kúpna cena je 15.000,- EUR. Zabezpečíme pre Vás vypracovanie kvalitných kúpnych zmlúv, dohodneme znalecký posudok, vybavíme kataster, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti, právne poradenstvo. Nájdete nás v kancelárií na A. Sládkovičovej 1 vo Zvolene OPROTI HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Viac informácií na tel. čísle , mail: Rozloha pozemku: 345m² Vlastníctvo: osobné Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené El. napätie: nie Plyn: nie Kanalizácia: nie Internet: nie Inžinierske siete: nie Káblová televízia: nie Orientácia: južná Terén: mierny svah Prístupová cesta: betónová cesta
Záhradná chatka na predaj,  Zlatý Potok
Exkluzívne ponúkame na predaj záhradu s chatkou v obľúbenej časti záhradkárskej osady vo Zvolene, časť Zlatý Potok. Pozemok sa nachádza v blízkosti zástavby bytových domov a je postavená na pozemku o celkovej výmere 345 m2. Pozemok nie je vysporiadaný, toho času je v štádiu riešenia. Záhradná chatka o výmere 10 m2 je drevená, obložená palubkami, veľmi pekná, udržiavaná. Skladá sa z oddychovej časti a malej miestnosti, kde je sklad náradia a suché WC. Pred záhradkou je vydláždená plocha, ktorá slúži ako záhradné sedenie. Vlani bol postavený nový skleník, ktorý slúži na pestovanie zeleniny. Krásne prostredie dotvára malé jazierko. Pri záhradke je rozvod úžitkovej vody na polievanie. Na pozemku sú ovocné stromy a kríky (jablone, slivky, orech, hrozno, ríbezle, jahody...) a pekná kvetinová výzdoba. V cene je komplet zariadenie chatky, náradie, gril, záhradné sedenie. Prostredie Vám ponúkne dostatok súkromia na relax, zvlášť vhodné aj pre mladé rodinky. Kúpna cena je 15.000,- EUR. Zabezpečíme pre Vás vypracovanie kvalitných kúpnych zmlúv, dohodneme znalecký posudok, vybavíme kataster, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti, právne poradenstvo. Nájdete nás v kancelárií na A. Sládkovičovej 1 vo Zvolene OPROTI HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Viac informácií na tel. čísle , mail: Rozloha pozemku: 345m² Vlastníctvo: osobné Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené El. napätie: nie Plyn: nie Kanalizácia: nie Internet: nie Inžinierske siete: nie Káblová televízia: nie Orientácia: južná Terén: mierny svah Prístupová cesta: betónová cesta
Záhrada na predaj
Realitná kancelária RealCare services ponúka na predaj záhradu v tichom prostredí, so záhradnou chatkou v lokalite Čukárska Paka. Video - obhliadku je možné pozrieť vložením linku do Vášho prehliadača: Plocha pozemku je 395 m2, z toho zastavaná 18 m2, pivnica nachádzajúca sa pod chatkou 11m2. V súčasnosti sa záhrada využíva na rekreačné účely, jedná o okrasnú záhradu, pozemok je však možné využívať na niekoľko spôsobov. Veľkosť pozemku poskytuje dostatok priestoru na relax, v záhrade je možné postaviť bazén, grilovať, záhradkárčiť. Pri vhodnej úprave chatky je možné ju využiť aj na bývanie. Trvalý pobyt je možné nahlásiť. Posledné foto mobilného domu je ilustračné, pre Vašu predstavu možností. Pozemok má vlastnú studňu a prípravu na vodovod. Obecný vodovod je taktiež zavedený v blízkosti pozemku. Elektrina je tu zavedená. Záhradu s chatkou odporúčam vzhľadom na lokalitu umiestnenia, dostupnosť z Bratislavy, ale v prvom rade pre pokoj a relax, ktorý budúcim majiteľom poskytne. ZÁHRADA S CHATKOU SA PREDÁVA ZA: 51 000 € vrátane kompletných právnych služieb a kvalitného servisu RealCare Services. pre viac informácií kontaktujte maklérku: Diana Stanislavová,