inzercia, predaj, predám, bazár

na predaj zrekonštruovaný byt aj s garážou Nitrianske Rudno

Kategória: Byty

Realitný maklér Fazika Miroslav a BV REAL realitná kancelária ponúka na predaj 2 izbový byt aj s garážou po kompletnej rekonštrukcii v obec Nitrianske Rudno okres Prievidza.

Murované bytové jadro, kde sa nachádza kúpeľňa s obloženou vaňou, umývadlom s podsvieteným zrkadlom, kúpeľňovým nábytkom, priestorom na práčku, s novými dlažbami, obklad, rebríkový radiátor na uteráky.
Samostatné WC, nový obklad a dlažby.
V kuchyni je nová rohová kuchynská linka s nerezovým dresom, so zabudovaným sporákom so sklokeramickou varnou doskou, digestorom, obklad, stôl, rohová lavica.

V obývačke sú nové plávajúce podlahy, znižovaný strop sadrokartónom s bodovými svetlami, stierky, rozťahovací gauč, obývacia zostava.
V spáľni sú nové plávajúce podlahy, znižovaný strop sadrokartónom s bodovými svetlami, stierky, vstavaná skriňa.
Zrekonštruovaná elektroinštalácia, vodoinštalácia a odpady, rekonštrukcia stupačiek.
V byte sú zateplené stropy okrasným obkladom, na chodbe a v kuchyni dlažba, výmena interiérových dverí, bezpečnostné vchodové dvere až III bezpečnostnej triedy, v celom byte sú vymenené plastové okná, namontovaný satelit.
Byt má vlastné kúrenie s novými el. konvektormi v každej miestnosti, čo je výhoda, že si zakúrite kedy chcete a nie ste závislý od spustenia kúrenia v celom bytovom dome.

Rozloha bytu je 60 m2, nachádza na 1 poschodí, s balkónom, v tehlovom zateplenom bytovom dome bez výťahu.
K bytu prináleží a pivnica, parkovanie je možné pri bytovom dome alebo v garážach.
Súčasťou predaja bytu je aj garáž s novou elektrickou bránou značky Hormann nachádzajúca sa priamo v bytovom dome.
Výhoda je úplná blízkosť do centra obce, neďaleko kompletná sieť obchodov, blízko škola, škôlka, vlastné kúrenie bytu a k bytu garáž.
V prípade záujmu po dohode s majiteľom byt sa predáva aj s možnosťou čiastočného zariadenia.

Cena je 108000 €.
V cene nehnuteľnosti je okrem sprostredkovania, predaja a kúpy:
- uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností
- uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve
- poradenstvo / vybavenie financovania na mieru (Spolupracujeme so všetkými bankami)
- poistné poradenstvo / vybavenie poistenia
Možnosť platby v hotovosti aj na úver. Úver vám bezplatne vybaví náš hypotekárny a úverový špecialista.

Termín obhliadky si môžete dohodnúť na tel.č. , alebo mailom: mfazika@ alebo osobne v kancelárii BV REAL.
Web makléra:
na predaj zrekonštruovaný byt aj s garážou Nitrianske Rudno
Podobné inzeráty
Predaj, dvojizbový byt Nitrianske Rudno
Ponúkame na predaj dvojizbový byt aj s garážou po rekonštrukcii v obec Nitrianske Rudno okres Prievidza. V byte boli vymenené plávajúce podlahy, znižovaný strop s bodovými svetlami a stierkami. Zrekonštruovaná elektroinštalácia, vodoinštalácia, odpady a rekonštrukcia stupačiek. V byte sú zateplené stropy okrasným obkladom, na chodbe a v kuchyňi je dlažba. Výmené interiérové dvere a bezpečnostné vchodové dvere a plastové okná. Byt má vlastné kúrenie s novými elektrickými konvektormi v každej miestnosti, čo je výhodou pretože nie ste závislý od spustenia kúrenia v celom bytovom dome. Rozloha bytu je 60 m2, nachádza na 2 poschodí, s balkónom, v tehlovom zateplenom bytovom dome bez výťahu. K bytu prináleží pivnica a súčasťou predaja bytu je aj garáž s novou elektrickou bránou nachádzajúca sa priamo v bytovom dome. V garáži je aj dotiahnutá elektrika a voda. Výhoda je úplná blízkosť do centra obce, neďaleko kompletná sieť obchodov, blízko škola a škôlka. Nablízku je autocamping a Rudnianska priehrada. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: PD-60123 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
2-izbový byt ,na predaj, Nitrianske Rudno
Reality Alpia Vám ponúka na predaj 2 - izbový byt s balkónom o rozlohe 54 m2 v obci Nitrianske Rudno, 17 km od Prievidze. Byt sa nachádza v tichej lokalite na treťom poschodí zatepleného bytového domu bez výťahu. Byt má plastové okná, murované bytové jadro, v chodbe a v kuchyni je dlažba a v obývačke plávajúca podlaha a na chodbe je malá miestnosť, ktorá sa dá využiť na komoru, prípadne šatník. K bytu prislúcha pivnica, parkovamie je verejné. V okolí je kompletná občianska vybavenosť a krásna príroda, ktorá poskytuje možnosť turistiky, cykloturistiky, rybárčenia. Možnosť financovania formou HÚ, s vybavením ktorého Vám radi pomôžeme. Pre bližšie informácie nás môžete kontaktovať na tel. čísle , mailom: martina.steinhublova@
2-izbový zrekonštruovaný byt, Bratislava - Nove Mesto
NA PREDAJ ZARIADENÝ BYT V BRATISLAVSKOM NOVOM MESTE, ZA VÝHODNÚ PRÁVE ZNÍŽENÚ TOP CENU 119.990€. Predám útulný, práve moderne zrekonštruovaný a veľmi príjemne zariadený 2 izbový byt, ktorý sa nachádza v príjemnej lokalite vedľa parku na Nobelovej ulici v m.č. Nove Mesto. Byt sa predáva kompletne zariadený. Kuchyňa je vybavená barovým pultom a novými zabudovanými spotrebičmi (chladnička, umývačka riadu, sporák, indukčná doska). BYT: Výmera bytu je 35 m2. Byt je situovaný na 1/8 posch. bez balkónu. Ide o prízemný byt. Byt je orientovaný do tichšej časti s výhľadom na zeleň. Byt je vhodný i pre osoby so zníženou mobilitou vzhľadom na bezbariérový prístup do bytu. K bytu prináleží aj pivnica. Nový majiteľ ocení praktické a funkčné využitie bytu, ktoré bolo moderne rekonštruované: nová elektroinštalácia, vodoinštalácia, radiátory, kúpeľňa a kuchynská linka vrátane spotrebičov (2022). V byte je dotiahnutá aj optika. DISPOZÍCIA: vstupná chodba, samostatná – nepriechodná izba (spálňa), kuchyňa spojená s obývacou a jedálenskou časťou a kúpeľňa zariadená sprchovým kútom. Pred vstupom do bytu sa nachádza ešte spoločná, uzamykateľná hala pre 4 byty. BYTOVÝ DOM: V bytovom dome je nový výťah, celý dom je zateplený a prešiel kompletnou rekonštrukciou. Má čistý udržiavaný vchod, milých a nekonfliktných susedov. LOKALITA: Prostredie ulice Nobelova ponúka dobrú občiansku vybavenosť. V pešej dostupnosti sa nachádzajú potraviny Terno, park, dve detské ihriská, škola, škôlka, tenisové kurty, zástavka MHD, reštaurácie, kaviarne, fitness centrum, len pár minút od domu je vlaková stanica, jazero Kuchajda, OC Vivo a iné. PARKOVANIE: Parkovanie je pred domom bezproblémové. MHD: Zástavka MHD (51) vzdialená len 150 metrov od vchodu do budovy (cca 2 minúty chôdze), alebo zástavka električiek (3,7) vzdialená 700 metrov od vchodu do budovy (cca 9 minúty chôdze) vám umožní rýchlu prepravu do centra Bratislavy. Orientačne náklady na byt sú približne 85,-Eur/Mesačne/jedna osoba. RK prosím nevolať. Kontakt: 0905-105 555 ------------ byt garzonka garsonka dvojgarsonka dvogarsonku garzonku 1 izbovy byt 2 izbovy byt nobelova nove mesto bratislava zrekonstruovany byt zariadeny byt moderny byt bezbarierovy byt nobelova v bratislave bratislava
Predaj 3i byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenárdova
Exkluzívne vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v Petržalke na Lenardovej ulici. Byt má celkovú podlahovú plochu 69,62 m2, vrátane pivnice o rozlohe 1,37 m2. Je na 8. poschodí z 12., s 2 výťahmi. Pozostáva z 3 obytných izieb, kuchyne a kúpeľne , WC a lodžie. Byt prešiel v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou, kedy bola prerobená komplet kúpeľňa a samostatné WC, kuchyňa, výmena okien z plastov, vstavané skrine, podlahy, dvere. Boli prevedené aj dispozičné zmeny, kedy sa priečka medzi halou a jednou izbou zrušila a vznikla tým veľká obývacia miestnosť so vstupom z predsiene. Z kuchyne je výstup na balkón o výmere 3,60 m2, ktorý bol zasklený. Plastové okná sú s izolačným dvojsklom a vnútornými žalúziami. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: elektrická rúra s plynovým sporákom, chladnička s mrazničkou, nerezový drez s pákovou batériou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, digestor. V kúpeľni sa nachádza priestranný masážny sprchovací kút. WC je samostatné. V spálni a v obývacej izbe sú priestranné vstavané skrine. Mesačné zálohové platby na 2 osoby sú 154 € + elektrina 25 €. O DOME Bytový dom bol daný do užívania v r. 1985 a prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2016. Je zateplený, má novú strechu, 2 nové výťahy a spoločné priestory. OKOLIE: Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Petržalky s vynikajúcou dostupnosťou. Parkovanie pri dome je bezproblémové. V okolí je úplná občianska vybavenosť, MŠ a ZŠ, park, detské ihriská. Billa, McDonalds a i. CENA: Byt sa predáva čiastočne zariadený za celkovú cenu 215.000 EUR, vrátane provízie RK a kompletných právnych služieb a bezplatného poradenstva pri vybavovaní najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. Po úhrade kúpnej ceny je ihneď k dispozícii. Poteší ma váš záujem. Ingrid Urbanová, tel: .Skryť popis Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokFOTOGALÉRIA MAPA Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3
Ponúkam  na  predaj  4izbový  byt  s  garážou.
Ponúkam na predaj 4izbový byt s garážou o rozlohe 79m2. Byt sa nachádza na 3./4poschodí zatepleného bytového domu. Dispozične je veľmi dobre riešený : predsieň, kumbál, špajza, kuchyňa, obývacia izba /balkón/ s prechodom do spálne /vstavané skrine/, samostatné WC, kúpelňa /vaňa/, izba a ďalšia izba. Byt je útulný , zrekonštruovaný. Lokalita v ktorej sa nachádza patrí medzi vyhľadávané - v blízkosti je lesopark Brezina, MŠ, ZŠ, nákupné možnosti, autobusová zástavka........... K bytu patrí latková pivnica. Byt sa predáva aj s garážou , ktorá je priamo pred bytovým domom. Byt je možné kúpiť aj samostatne - bez garáže v hodnote 155 000,-eur. Cena bytu aj s garážou je 190 000,-eur. Bližšie informácie na tel.č.: .
Ponúkame  na  predaj  4izbový  byt  s  garážou.
Ponúkame na predaj 4izbový byt s garážou o rozlohe 79m2. Byt sa nachádza na 3./4poschodí zatepleného bytového domu. Dispozične je veľmi dobre riešený : predsieň, kumbál, špajza, kuchyňa, obývacia izba /balkón/ s prechodom do spálne /vstavané skrine/, samostatné WC, kúpelňa /vaňa/, izba a ďalšia izba. Byt je útulný , zrekonštruovaný. Lokalita v ktorej sa nachádza patrí medzi vyhľadávané - v blízkosti je lesopark Brezina, MŠ, ZŠ, nákupné možnosti, autobusová zástavka........... K bytu patrí latková pivnica. Byt sa predáva aj s garážou , ktorá je priamo pred bytovým domom. Byt je možné kúpiť aj samostatne - bez garáže v hodnote 155 000,-eur. Cena bytu aj s garážou je 190 000,-eur. Bližšie informácie na tel.č.: .