inzercia, predaj, predám, bazár

NA PREDAJ:EXKLUZÍVNY 2 IZBOVÝ RD NA KRÁSNOM POZEMKU,V. MEDER

Kategória: Domy

POZOR !!! CHCETE BÝVAŤ V BLÍZKOSTI CENTRA A IBA 400 M OD TERMÁLNEHO KÚPALISKA NA ROZSIAHLOM POZEMKU PLNOM PLODNÝCH OVOCNÝCH STROMOV A VINIČA? UVÁDZACIA CENA IHNEĎ NASŤAHOVATEĽNEJ ZACHOVALEJ NEHNUTEĽNOSTI ZA 172. 000 EUR EXKLUZÍVNE IBA U NÁS !!!

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka exkluzívne na predaj zachovalý 2 izbový rodinný dom na oplotenom pozemku na Kurtaserskej ceste vo Veľkom Mederi. Nehnuteľnosť sa nachádza blízko centra, ulica je bezpečná, takisto vhodná na bývanie ako aj na podnikanie.

Základná charakteristika ponúkanej nehnuteľnosti:
– Druh nehnuteľnosti : rodinný dom s vlastnou záhradou
-Výmera pozemku : 1516 m2
-Úžitková plocha domu: 110 m2
-Počet izieb: 2
-Ostatné priestory domu: kuchyňa, špajza, kúpeľňa s vaňou, toaleta,
-Stav: zachovalý, po úplnej vnútornej a čiastočnej vonkajšej rekonštrukcii.
-Materiál stavby : tehla
-Podlahy: keramická dlažba, parketa
-Situačné riešenie domu : zo vstupnej haly je situovaný vchod do kuchyne a uprostred chodby ktorá vedie po celej dĺžke domu je vchod do obývačky. Na kuchyňu je napojená špajza, pod špajzou sa nachádza pivnica. Z kuchyne máme vstup do kúpeľne a spálne.
-Pivnica, prístavby : dom je z časti podpivničený, vedľa domu sa nachádza letná kuchyňa, k domu prislúcha aj garáž.
-Záhrada : rozsiahla záhrada je plná plodných ovocných stromov, viniča, trávy. V záhrade sa polieva z vlastnej studne.

-Situačné riešenie ostatných objektov na pozemku : smerom do záhrady k domu je pristavaná vedľajšia budova v ktorej v samostatných miestnostiach sú situované letná kuchyňa a komora momentálne slúžiace ako úložné priestory.

-Popis technického stavu, inžinierske siete : elektrina 220 V, 380 V mestská voda, plynové kúrenie cez radiátory, bojler na ohrievanie vody, odpadová voda riešená kanalizáciou, strecha po rekonštrukcii, jadro domu čiastočne rekonštruované.

• Celkový dojem: zachovalý, po technickej stránke zdravý dom vhodný pre milovníkov záhrady, prírody, pre hobby chovateľov zvierat .
• Odporúčame: vhodné bývanie pre 3 – 4 osôb, pre milovníkov vidieckeho štýlu bývania predsa v malom meste s rozsiahlou infraštruktúrou. Vzhľadom na lokáciu objekt je vhodný aj na podnikateľské účely.

-Mesačné náklady: 120 €

Link na video obhliadku: nehnuteľnosti : 172.000 €,-/ celkom zodpovedá celkovému zachovalému stavu a veľkosti ponúkanej nehnuteľnosti. Cena je platná pri rýchlom a korektnom jednaní, pri vyplatení úplnej kúpnej ceny a pri uskutočnení úplného prevodu vlastníckeho práva na nového majiteľa do 31.12.2022.

Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás!

Kontakt:

info@
NA PREDAJ:EXKLUZÍVNY 2 IZBOVÝ RD NA KRÁSNOM POZEMKU,V. MEDER
Podobné inzeráty
NA PREDAJ: 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM NA VEĽKOM POZEMKU, V. MEDER
Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom s vedľajšími budovami na veľkom pozemku v meste Veľký Meder. LOKALITA: Mesto Veľký Meder je vyhľadávaným turistickým centrom s rušným kultúrnym životom. Termálne kúpalisko Thermal Corvinus je známe aj pred zahraničnými turistami. Autobusová doprava, vlaková stanica, dostatok parkovacích miest pre majiteľov áut a stále sa rozširujúca cyklotrasa na okolí mesta a na celom Žitnom ostrove poskytujú dostatočný výber pre hocijaký druh dopravy osôb. Mesto Veľký Meder disponuje pestrou občianskou vybavenosťou: pošta, obchody, knižnica, mestský úrad, čerpacia stanica ,ihrisko, škola , škôlka, nákupná zóna s množstvom maloobchodných predajní. ROZLOHY: – Dom má celkovú úžitkovú plochu 381 m2 – Celková plocha pozemku je 1765 m2. Na veľkom pozemku sa nachádza aj väčšia vedľajšia budova. IS: Elektrický prúd, verejný vodovod, zemný plyn, odpad je riešený kanalizáciou. Vykurovanie je riešené plynovými radiátormi, zdroj teplej vody je bojler. K domu patrí aj povala. Rodinný dom je postavený z tehál, rok výstavby je 1898. Mesačné náklady sa pohybujú cca do 120€. Výhody nehnuteľnosti: veľkosť pozemku, čo prináša veľa možností pre nového majiteľa, vedľajšia budova a povala, dobrá lokalita, výborná občianska vybavenosť v meste. CENA: 210.000 €,-/ Dohoda je možná V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@
NA PREDAJ:EXKLUZÍVNY 2 IZBOVÝ RD NA KRÁSNOM POZEMKU,V. MEDER
POZOR !!! CHCETE BÝVAŤ V BLÍZKOSTI CENTRA A IBA 400 M OD TERMÁLNEHO KÚPALISKA NA ROZSIAHLOM POZEMKU PLNOM PLODNÝCH OVOCNÝCH STROMOV A VINIČA? UVÁDZACIA CENA IHNEĎ NASŤAHOVATEĽNEJ ZACHOVALEJ NEHNUTEĽNOSTI ZA 192. 000 EUR EXKLUZÍVNE IBA U NÁS !!! Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka exkluzívne na predaj zachovalý 2 izbový rodinný dom na oplotenom pozemku na Kurtaserskej ceste vo Veľkom Mederi. Nehnuteľnosť sa nachádza blízko centra, ulica je bezpečná, takisto vhodná na bývanie ako aj na podnikanie. Základná charakteristika ponúkanej nehnuteľnosti: – Druh nehnuteľnosti : rodinný dom s vlastnou záhradou -Výmera pozemku : 1516 m2 -Úžitková plocha domu: 110 m2 -Počet izieb: 2 -Ostatné priestory domu: kuchyňa, špajza, kúpeľňa s vaňou, toaleta, -Stav: zachovalý, po úplnej vnútornej a čiastočnej vonkajšej rekonštrukcii. -Materiál stavby : tehla -Podlahy: keramická dlažba, parketa -Situačné riešenie domu : zo vstupnej haly je situovaný vchod do kuchyne a uprostred chodby ktorá vedie po celej dľžke domu je vchod do obývačky. Na kuchyňu je napojená špajza, pod špajzou sa nachádza pivnica. Z kuchyne máme vstup do kúpeľne a spálne. -Pivnica, prístavby : dom je z časti podpivničený, vedľa domu sa nachádza letná kuchyňa, k domu prislúcha aj garáž. -Záhrada : rozsiahla záhrada je plná plodných ovocných stromov, viniča, trávy. V záhrade sa polieva z vlastnej studne. -Situačné riešenie ostatných objektov na pozemku : smerom do záhrady k domu je pristavaná vedľajšia budova v ktorej v samostatných miestnostiach sú situované letná kuchyňa a komora momentálne slúžiace ako úložné priestory. -Popis technického stavu, inžinierske siete : elektrina 220 V, 380 V mestská voda, plynové kúrenie cez radiátory, bojler na ohrievanie vody, odpadová voda riešená kanalizáciou, strecha po rekonštrukcii, jadro domu čiastočne rekonštruované. • Celkový dojem: zachovalý, po technickej stránke zdravý dom vhodný pre milovníkov záhrady, prírody, pre hobby chovateľov zvierat . • Odporúčame: vhodné bývanie pre 3 – 4 osôb, pre milovníkov vidieckeho štýlu bývania predsa v malom meste s rozsiahlou infraštruktúrou. Vzhľadom na lokáciu objekt je vhodný aj na podnikateľské účely. -Mesačné náklady: 120 € Link na video obhliadku: Cena nehnuteľnosti : 192.000 €,-/ celkom zodpovedá celkovému zachovalému stavu a veľkosti ponúkanej nehnuteľnosti. Cena je platná pri rýchlom a korektnom jednaní, pri vyplatení úplnej kúpnej ceny a pri uskutočnení úplného prevodu vlastníckeho práva na nového majiteľa do 31.12.2022. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@
ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ KRÁSNY 6 IZBOVÝ RODINNÝ DOM, TÔŇ
AK CHCETE BÝVAŤ V KRÁSNOM PRIESTRANNOM 6 IZBOVOM RODINNOM DOME NA NÁDHERNOM POZEMKU S BAZÉNOM A MENŠÍM JAZEROM NEĎALEKO VEĽKÉHO MEDERA TAK TÁTO PONUKA JE STVORENÁ PRIAMO PRE VÁS !!! Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj krásny 6 izbový rodinný dom na krásnom pozemku s bazénom a menším jazerom neďaleko Veľkého Medera v obci Tôň. Obec Tôň disponuje veľmi dobrou občianskou vybavenosťou, mesto Veľký Meder je vzdialené od obce cca 7 minút autom. Mesto Veľký Meder je vyhľadávaným turistickým centrom s rušným kultúrnym životom. Termálne kúpalisko Thermal Corvinus je známe aj pred zahraničnými turistami. Autobusová doprava, vlaková stanica, dostatok parkovacích miest pre majiteľov áut a stále sa rozširujúca cyklotrasa na okolí mesta a na celom Žitnom ostrove poskytujú dostatočný výber pre hocijaký druh dopravy osôb. Mesto Veľký Meder má pestrú občiansku vybavenosť: pošta, obchody, knižnica, mestský úrad, čerpacia stanica, ihrisko, škola , škôlka atď… Celková úžitková plocha domu je 180 m2 a nachádza sa na pozemku o výmere 1974 m2. Na pozemku sa nachádza aj 2x dvojgaráž !!! Tento dom jednoducho musíte vidieť ! Nezmeškajte túto ponuku a dohodnite si termín osobnej obhliadky ešte dnes !!! CENA: 295.000 € ,-/ celkom + DOHODA MOŽNÁ V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@
Veľký rodinný dom na predaj s možnosťou podnikania
Realitná kancelária DomovReal Vám ponúka na predaj veľký rodinný dom, ktorý je vhodný aj ako ubytovacie zariadenie - penzión. Nehnuteľnosť sa nachádza vo Veľkom Mederi v tichej ulici, blízko termálneho kúpaliska. Rodinný dom bol postavený v roku 1970. Nachádza sa na pozemku o výmere 763 m2, úžitková plocha domu je 240 m2. K domu prislúcha aj garáž o výmere 49 m2, ktorá bola postavená v roku 2018. V garáži je možnosť aj na varenie – elektrina, komín. Súčasťou pozemku je aj záhrada, ktorá je vhodná na relax, alebo na pestovanie zeleniny a ovocia. Rodinný dom je možné rozdeliť na viaceré bytové jednotky. Na prízemí sa nachádzajú 3 bytové jednotky: 1. Byt (Garsónka) – 1 obytný priestor, kúpeľňa s WC 2. Byt (2,5 izbový) – 2 samostatné izby, 1 kuchyňa, kúpeľňa s WC 3. Byt (1 izbový) – 1 samostatná izba, kuchyňa, práčovňa, malá kúpeľňa s WC Každá bytová jednotka je so samostatným vchodom. Na prízemí sa nachádza veľká terasa s možnosťou na grilovanie. Na poschodí sa nachádzajú 3 samostatné izby, chodba, kuchyňa, špajza a terasa 1. Izba s kúpeľňou - > Rohová vaňa + samostatný záchod 2. Izba s kúpeľňou - > Sprchový kút, umývadlo, WC 3. Izba s kúpeľňou - > Sprchový kút, umývadlo, WC, kuchyňa. Rekonštrukcia domu bola pred dvomi rokmi. Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete – elektrina, plyn, voda, kanalizácia. Na dvore je vŕtaná studňa, ktorá v letnom období slúži na úžitkovú vodu – sprchovanie, záchod. Kúrenie je plynové – radiátory. V rodinnom dome je zavedený vonkajší kamerový systém. Dom sa nachádza v meste Veľký Meder okres Dunajská Streda, ktorá je vzdialená 20 km od mesta Dunajská Streda, 44 km od mesta Gabčíkovo. Dostupná je aj vlaková doprava, keďže Veľký Meder leží na frekventovanej trase Komárno-Bratislava. Veľký Meder disponuje plnou občianskou vybavenosťou. V meste sa nachádzajú reštaurácie, supermarkety, lekárne, ale je známe termálne kúpalisko Thermal Corvinus Veľký Meder.
RODINNÝ DOM ALEBO PENZIÓN?
Realitná kancelária DomovReal Vám ponúka na predaj veľký rodinný dom, ktorý je vhodný aj ako ubytovacie zariadenie - penzión. Nehnuteľnosť sa nachádza vo Veľkom Mederi v tichej ulici, blízko termálneho kúpaliska. Rodinný dom bol postavený v roku 1970. Nachádza sa na pozemku o výmere 763 m2, úžitková plocha domu je 240 m2. K domu prislúcha aj garáž o výmere 49 m2, ktorá bola postavená v roku 2018. V garáži je možnosť aj na varenie – elektrina, komín. Súčasťou pozemku je aj záhrada, ktorá je vhodná na relax, alebo na pestovanie zeleniny a ovocia. Rodinný dom je možné rozdeliť na viaceré bytové jednotky. Na prízemí sa nachádzajú 3 bytové jednotky: 1. Byt (Garsónka) – 1 obytný priestor, kúpeľňa s WC 2. Byt (2,5 izbový) – 2 samostatné izby, 1 kuchyňa, kúpeľňa s WC 3. Byt (1 izbový) – 1 samostatná izba, kuchyňa, práčovňa, malá kúpeľňa s WC Každá bytová jednotka je so samostatným vchodom. Na prízemí sa nachádza veľká terasa s možnosťou na grilovanie. Na poschodí sa nachádzajú 3 samostatné izby, chodba, kuchyňa, špajza a terasa 1. Izba s kúpeľňou - > Rohová vaňa + samostatný záchod 2. Izba s kúpeľňou - > Sprchový kút, umývadlo, WC 3. Izba s kúpeľňou - > Sprchový kút, umývadlo, WC, kuchyňa. Rekonštrukcia domu bola pred dvomi rokmi. Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete – elektrina, plyn, voda, kanalizácia. Na dvore je vŕtaná studňa, ktorá v letnom období slúži na úžitkovú vodu – sprchovanie, záchod. Kúrenie je plynové – radiátory. V rodinnom dome je zavedený vonkajší kamerový systém. Dom sa nachádza v meste Veľký Meder okres Dunajská Streda, ktorá je vzdialená 20 km od mesta Dunajská Streda, 44 km od mesta Gabčíkovo. Dostupná je aj vlaková doprava, keďže Veľký Meder leží na frekventovanej trase Komárno-Bratislava. Veľký Meder disponuje plnou občianskou vybavenosťou. V meste sa nachádzajú reštaurácie, supermarkety, lekárne, ale je známe termálne kúpalisko Thermal Corvinus Veľký Meder.
NA PREDAJ: 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM NA VEĽKOM POZEMKU, VEĽKÝ M.
Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom s vedľajšími budovami na veľkom pozemku v meste Veľký Meder. LOKALITA: Mesto Veľký Meder je vyhľadávaným turistickým centrom s rušným kultúrnym životom. Termálne kúpalisko Thermal Corvinus je známe aj pred zahraničnými turistami. Autobusová doprava, vlaková stanica, dostatok parkovacích miest pre majiteľov áut a stále sa rozširujúca cyklotrasa na okolí mesta a na celom Žitnom ostrove poskytujú dostatočný výber pre hocijaký druh dopravy osôb. Mesto Veľký Meder disponuje pestrou občianskou vybavenosťou: pošta, obchody, knižnica, mestský úrad, čerpacia stanica ,ihrisko, škola , škôlka, nákupná zóna s množstvom maloobchodných predajní. ROZLOHY: – Dom má celkovú úžitkovú plochu 381 m2 – Celková plocha pozemku je 1765 m2. Na veľkom pozemku sa nachádza aj väčšia vedľajšia budova. IS: Elektrický prúd, verejný vodovod, zemný plyn, odpad je riešený kanalizáciou. Vykurovanie je riešené plynovými radiátormi, zdroj teplej vody je bojler. K domu patrí aj povala. Rodinný dom je postavený z tehál, rok výstavby je 1898. Mesačné náklady sa pohybujú cca do 120€. Výhody nehnuteľnosti: veľkosť pozemku, čo prináša veľa možností pre nového majiteľa, vedľajšia budova a povala, dobrá lokalita, výborná občianska vybavenosť v meste. CENA: 184.000 €,-/ Dohoda je možná V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@