inzercia, predaj, predám, bazár

Na prenájom murovaná garáž na Gúgskej ulici

Kategória: Garáže

Reality na kľúč Vám ponúka na prenájom murovanú garáž na Gúgskej ulici v Nových Zámkoch.

Vnútorné rozmery garáže: šírka 2,79m a dĺžka 5,38m.

Cena
Cena nájmu je 80€. Garáž je ihneď voľná.

© Fotografie a text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Reality na kľúč.
Na prenájom murovaná garáž na Gúgskej ulici
Podobné inzeráty
Na prenájom murovaná garáž na Gúgskej ulici
Reality na kľúč Vám ponúka na prenájom murovanú garáž na Gúgskej ulici v Nových Zámkoch. Vnútorné rozmery garáže: šírka 2,79m a dĺžka 5,38m. Cena Cena nájmu je 80€. Garáž je ihneď voľná. U NÁS NÁJDETE IBA AKTUÁLNE PONUKY! POZRITE SI AJ OSTATNÉ NAŠE PONUKY! © Fotografie a text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Reality na kľúč.
Na prenájom murovaná garáž na Gúgskej ulici
Reality na kľúč Vám ponúka na prenájom murovanú garáž na Gúgskej ulici v Nových Zámkoch. Vnútorné rozmery garáže: šírka 2,79m a dĺžka 5,38m. Cena Cena nájmu je 80€. Garáž je ihneď voľná. © Fotografie a text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Reality na kľúč.
Na predaj murovaná garáž na Gúgskej ulici v Nových Zámkoch
Reality na kľúč Vám ponúka na predaj murovanú garáž na Gúgskej ulici v Nových Zámkoch. Vnútorné rozmery garáže: šírka 2,79m a dĺžka 5,38m. Cena Cena je 13000 €. Garáž je ihneď voľná. © Fotografie a text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Reality na kľúč.
3D prehliadka, prenájom, uzatvorená garáž, Šustekova 49,51,
POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU Realitná kancelária Grahams Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na prenájom murovanú garáž (murovaná garáž) s uzamykateľnou bránou v polyfunkčnom dome na Šustekovej ul. (Šustekova ul.), Bratislava - Petržalka. Garáž sa nachádza na -2. podlaží. Rozloha garáže je 21,7 m2. Garáž je murovaná, má manuálne uzamykateľnú bránu a samostatný merač elektrickej energie. Vstup do garážových priestorov je prostredníctvom elektrickej brány na ďiaľkové ovládanie zo Šustekovej 49 a výstup je na Šustekovej 51. Voľné ihneď. Cena prenájmu garáže: 120,- EUR/mes. + DPH . Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Pozrite si 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU celého poschodia. Zodpovedný maklér: Erika Kostroňová, kontakt: , e-mail: kostronova@ Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams Poschodie: podzemie Dodatok k cene: , +DPH Obytná plocha: 21.7m² Celková rozloha: 22m² Úžitková plocha: 21.7m² Vlastníctvo: firemné El. napätie: 230V Vykurovanie: spoločné Garáž: áno Výťah: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: Zmiešané Energetický certifikát: B Bezbariérový prístup : áno
Predaj garáž s pozemkov v OV Terasa Popradská
Chcete mať dvojnásobnú radosť z príchodu domov z dôvodu, že máte kde zaparkovať? Chcete sa vyhnúť možným poplatkom za rezidentské parkovanie aj v tejto mestskej časti Košíc? Ak áno, tak pre Vás máme ponuku garáže. Vyriešte si problém s parkovaním raz a navždy - kúpte si garáž! Licencovaný realitný maklér Alena Katonová a RK Atomia Vám ponúka peknú zrekonštruovanú garáž  v rade garáži v lokalite Košice II. - Terasa, ul.  Popradská, Mikovíniho a Petzvalová. V osobnom vlastníctve je okrem murovanej garáže aj pozemok pod garážou. Výmera pozemku v OSOBNOM VLASTNÍCTVE,  na ktorej sa nachádza garáž,  je 18 m2 a druh pozemku je: zastavané plochy a nádvoria. Popis garáže: Garáž je murovaná, čiastočne rekonštruovaná,  má plechové vstupné dvere a plechovú strechu. Podlaha je betónová, na stenách garáže sú nové omietky a nový strop. Rozmery garáže sú: 6 m x 3 m. Rozmery vstupnej brány: viď. foto. Garáž je  bez elektriny, s možnosťou napojenia. Prístup ku garáži je spevnená bezproblémová cesta v blízkosti cesty I. triedy - z ulice Popradská-Michalovská.  Garáž je bezpečná, je na ňu vidieť z hlavnej cesty. Bezproblémoví susedia. Garáž je k dispozícii a na používanie ihneď. Páči sa Vám táto ponuka? Zavolajte na t.č. alebo napíšte na Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane sprostredkovateľskej provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný servis a službu pre Vás spočívajúcu: v serióznom jednaní za jedným stolom o podmienkach a financovaní kúpy za účasti troch strán - predávajúceho, kupujúceho a nás, v príprave a podpise zmluvy o budúcej zmluve, v príprave a podpise kúpnej zmluvy, návhru na vklad kúpnych zmlúv a odovzdávacieho protokolu, v prípade potreby príprava splnomocnenia na zastupovanie vo veci predaja a kúpy, platby za overenie podpisov na kúpnych zmluvách u notára, platby za podanie štandardného návrhu kúpnych zmlúv na kataster, platby za podklady z katastra nehnuteľnosti, účasť makléra na odovzdaní nehnuteľnosti.
Na prenájom garáž v Púchove- Okružná
AstonReal vo výhradnom zastúpení ponúka na prenájom murovaná garáž v radovej zástavbe garáži v meste Púchov. Nachádza sa na ulici Okružná. Garáž je murovaná, suchá, dvere sú plechové. Rozloha je 18 m2, s dobrým prístupom z miestnej komunikácie a osvetlená svetlami popri ceste. Elektrina v garáži nie je. Garáž bude kompletne vyprataná. Cena nájmu je 75 €/ mesiac. V prípade záujmu o bližšie info ma prosím kontaktujte na tel. číslo alebo na mail krizanovicova@ Obytná plocha: 18m² Úžitková plocha: 18m² Vlastníctvo: osobné Postavené z: tehla Energetický certifikát: nie Bezbariérový prístup : áno