inzercia, predaj, predám, bazár

NA PRENÁJOM - PRIESTORY pre kancelárie v HLOHOVCI

Kategória: Ostatné

***KOLLÁR REALITY***

Vám ponúka na prenájom priestory pre kancelárie a administratívu v Hlohovci v priemyselnom areáli na Mierovej ulici. Priestory sa nachádzajú v jednej budove v novostavbe, každý je vybavený kúpeľňou s toaletou a sprchovým kútom. V najväčšom priestore je pripravená aj kuchyňa. Zvyšné priestory sa môžu dokončiť podľa možnosti využitia. Všetky tri sa nachádzajú na poschodí. 

Priestory č.1 a č.2 - 53,5 m2/59 m2 - oba majú 2 miestnosti, väčšiu a menšiu + kúpeľňu, cena 600 €/mesiac 

Priestor č.3 - 73,6 m2 - 3 miestnosti - v najväčšej kuchynka a balkónové dvere + kúpeľňa, cena 700 €/mesiac

LOKALITA - Priemyselný areál na Mierovej ulici sa nachádza v Hlohovci blízko závodu BEKAERT. Samotný areál je upravený, prístupová cesta k priestorom je nová. V areáli sa nachádzajú sídla mnohých firiem. Okrem iného je možnosť aj najesť sa v bistre.  

Ak hľadáte reprezentatívne priestory pre Vašu firmu, čisté kancelárie na úrovni, neváhajte a dohodnite si obhliadku. Oplatí sa vidieť !

KONTAKT:

Nikola Michaličková

nikolamichalickova@
NA PRENÁJOM - PRIESTORY pre kancelárie v HLOHOVCI
Podobné inzeráty
NA PRENÁJOM - PRIESTORY pre kancelárie v HLOHOVCI
***KOLLÁR REALITY*** Vám ponúka na prenájom priestory pre kancelárie a administratívu v Hlohovci v priemyselnom areáli na Mierovej ulici. Priestory sa nachádzajú v jednej budove v novostavbe, každý je vybavený kúpeľňou s toaletou a sprchovým kútom. V najväčšom priestore je pripravená aj kuchyňa. Zvyšné priestory sa môžu dokončiť podľa možnosti využitia. Všetky tri sa nachádzajú na poschodí.  Priestory č.1 a č.2 - 53,5 m2/59 m2 - oba majú 2 miestnosti, väčšiu a menšiu + kúpeľňu, cena 500 €/mesiac  Priestor č.3 - 73,6 m2 - 3 miestnosti - v najväčšej kuchynka a balkónové dvere + kúpeľňa, cena 600 €/mesiac LOKALITA - Priemyselný areál na Mierovej ulici sa nachádza v Hlohovci blízko závodu BEKAERT. Samotný areál je upravený, prístupová cesta k priestorom je nová. V areáli sa nachádzajú sídla mnohých firiem. Okrem iného je možnosť aj najesť sa v bistre.   Ak hľadáte reprezentatívne priestory pre Vašu firmu, čisté kancelárie na úrovni, neváhajte a dohodnite si obhliadku. Oplatí sa vidieť ! KONTAKT: Nikola Michaličková nikolamichalickova@
Kancelárske  priestory  na  prenájom
Hľadáte kancelárske priestory alebo sídlo pre Vašu firmu na viditeľnom a ľahko dostupnom mieste s bezproblémovým parkovaním v centre mesta? Rk Allrisk Slovakia Vám ponúka na prenájom komerčné priestory v polyfunkčnej budove na ulici Esterházyho v Galante. Priestory sa nachádzajú v 2 podlažnej novo -rekonštruovanej budove v tesnej blízkosti Lidla, sú vhodné ako sídlo pre obchodné aj neobchodné spoločnosti, kancelárie a pre rôzne služby . Ponúkané priestory sú s výmerou od 10 m2- do 50m2 s možnosťou využitia spoločných priestorov, ako sú kuchynka, sprcha, wc. Parkovanie pre nájomníkov je zabezpečené na parkovisku pred budovou. Voľné priestory sú už len na 1.a na 2.poschodí. Pre ešte lepšiu viditeľnosť Vašej firmy ponúkame bezplatné reklamné plochy na čelnej strane budovy priamo nad hlavným vstupom. Výhody a technické vybavenie priestorov: - lokalita - rôzne rozmery priestorov podľa potreby ( viď. pôdorys) - bezproblémové parkovanie pre Vás a pre Vašich klientov - spoločné priestory ( kuchyňa, sociálka) - plastové okná - plávajúce podlahy - biely hygienický náter - centrálne kúrenie s radiátormi - centrálny vstup cez hlavný vchod - bez výťahu - všetky Is Cena za nájomné: prízemie 10,80 €/m2/mesiac DPH aj s energiami, plus spoločné priestory - (už obsadené) 1. poschodie 10,80 €/mesiac/m2, s DPH aj s energiami, plus spoločné priestory. 2. poschodie 10,80 €/mesiac/m2, s DPH aj s energiami, plus spoločné priestory. Pri podpise nájomných zmlúv sa hradí 1* mesačný nájomné so spol. priestormi a 1× sprostredkovateľský poplatok pre Rk vo výške mesačného nájmu. V prípade záujmu neváhajte Nás kontaktovať a objednať sa na osobnú obhliadku.
Obchodné priestory pre prevádzku
Realitná kancelária RE/​MAX ponúka exkluzívne na prenájom obchodné priestory na podnikanie - nebytové priestory. Priestory sa nachádzajú v nehnuteľnosti, ktoré pôvodne slúžili ako reštauračné priestory a pizzéria na školskej ulici. Zastavaná plocha je 111m2 a priestory pre prevádzku sú o rozlohe 95.5m2. Ponúkajú bar, reštauračnú časť, prípadne tanečný parket, skladové priestory, a toaletu. Priestory sú vhodné napríklad aj pre obchodnú prevádzku, na služby, menšie bistro alebo kaviareň. Priestory sa nachádzajú na prízemí a ponúkajú aj možnosť vonkajšieho posedenia. Suma za prenájom: 250 EUR mesačne (suma za prenájom nezahŕňa náklady za energie, ktoré si nájomca platí sám) Priestory sa nachádzajú 23 km od Bratislavy v obci Zlaté Klasy - Rastice. VÝBORNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ - v okolí sa nachádzajú potraviny, lekáreň, pošta, zdravotné stredisko, škola, škôlka, gastro prevádzky, detské ihriská,... Neváhajte si objednať termín obhliadky aj cez víkendy. Náklady súvisiace s prenájmom nehnuteľnosti ako aj právny servis sú v réžii našej realitnej kancelárie.
Kancelárske  priestory  na  prenájom
Hľadáte kancelárske priestory alebo sídlo pre Vašu firmu na viditeľnom a ľahko dostupnom mieste s bezproblémovým parkovaním v centre mesta? Rk Allrisk Slovakia Vám ponúka na prenájom komerčné priestory v polyfunkčnej budove na ulici Esterházyho v Galante. Priestory sa nachádzajú v 2 podlažnej novo -rekonštruovanej budove v tesnej blízkosti Lidla, sú vhodné ako sídlo pre obchodné aj neobchodné spoločnosti, kancelárie a pre rôzne služby . Ponúkané priestory sú s výmerou od 10 m2- do 50m2 s možnosťou využitia spoločných priestorov, ako sú kuchynka, sprcha, wc. Parkovanie pre nájomníkov je zabezpečené na parkovisku pred budovou. Voľné priestory sú už len na 1.a na 2.poschodí. Pre ešte lepšiu viditeľnosť Vašej firmy ponúkame bezplatné reklamné plochy na čelnej strane budovy priamo nad hlavným vstupom. Výhody a technické vybavenie priestorov: - lokalita - rôzne rozmery priestorov podľa potreby ( viď. pôdorys) - bezproblémové parkovanie pre Vás a pre Vašich klientov - spoločné priestory ( kuchyňa, sociálka) - plastové okná - plávajúce podlahy - biely hygienický náter - centrálne kúrenie s radiátormi - centrálny vstup cez hlavný vchod - bez výťahu - všetky Is Cena za nájomné: prízemie 10,80 €/m2/mesiac DPH aj s energiami, plus spoločné priestory - (už obsadené) 1. poschodie 10,80 €/mesiac/m2, s DPH aj s energiami, plus spoločné priestory. 2. poschodie 10,80 €/mesiac/m2, s DPH aj s energiami, plus spoločné priestory. Pri podpise nájomných zmlúv sa hradí 1* mesačný nájomné so spol. priestormi a 1 depozit vo výške mesačného nájmu. V prípade záujmu neváhajte Nás kontaktovať a objednať sa na osobnú obhliadku.
Prenájom kancelárie, Žilina - Závodie, Cena: 10€/m2 be
Ponúkame Vám na prenájom kancelárie o výmere  od 13 m2 až 1120 m2 v obci Žilina, lokalita Závodie. Ponúkame Vám na prenájom klimatizovaný štýlový pracovný priestor o rôznej výmere  v rekonštruovanej budove v administratívno-obchodnej časti mesta Žilina s vynikajúcou dopravnou dostupnosťou a bezproblémovým parkovaním.  Na prízemí sú k dispozícii kancelárske priestory o výmere 415 m2 , ktoré je možné stavebne upraviť podľa požiadaviek na mešie priestory alebo pre jedného nájomníka. Na 1. poschodí sú na prenájom taktiež k dispozícii kancelárske priestory. Môžete si prenajať jednu alebo niekoľko z 16 presvetlených kancelárií, miestnosti sa dajú navzájom prepojiť. Vo výškovej budove na 7.poschodí máme pripravený priestor 290 m2 so zariadením a vybavením s nárokmi pre IT spoločnosti.  V spoločných priestoroch budovy s nadštandardným vybavením sú k dispozícii: - dámske a pánske toalety; - kuchynka s linkou; - Kúpelňa so sprchou; Cena za prenájom zahŕňa: - prenájom vybraného kancelárskeho priestoru; - využívanie spoločných priestorov; - parkovacie miesta 130 ks - 24-hodinová strážna služba; - elektronický vstup do budovy; - upratovanie spoločných priestorov. Cena: 10,00 €/m2 bez DPH - prenájom priestorov   2,30 €/m2 bez DPH - servisný poplatok, upratovanie, strážna služba, vrátnik   2,70 €/m2 bez DPH - energie, internet 25,00 €/ks  bez DPH - Parkovacie miesto Ďalšie technické špecifikácie : - Všetky priestory klimatizované modernými klimatizáciami DAIKIN - Zálohovanie vybraných zásuviek centrálnym batériovým systémom - Zálohovanie napájania dieselagregátom - Veľká kuchynka na každom poschodí - Všetky poschodia chránené kamerovým systémom a EPS - Non-stop recepcia - Kontrolovaný prístup digitálnym vrátnikom z každej kancelárie - Vstup do budovy a na parkovisko čítačkou čipových kariet - Možnosť využitia zasadacej miestností - Moderné priestory sú po rekonštrukcii - Celkový počet parkovacích miest pre návštevy – cca 12 - Výhodná poloha – dobrá dopravná dostupnosť, autobusová zastávka, vlaková zastávka Nájdete na stránke pod ID ZA013370. Call centrum tel: 0910 86 11 86.
Prenájom kancelárie, Žilina - Závodie, Cena: od 10€/m2
Ponúkame Vám na prenájom kancelárie o výmere  od 13 m2 až 830 m2 v obci Žilina, lokalita Závodie. Ponúkame Vám na prenájom klimatizovaný štýlový pracovný priestor o rôznej výmere  v rekonštruovanej budove v administratívno-obchodnej časti mesta Žilina s vynikajúcou dopravnou dostupnosťou a bezproblémovým parkovaním.  Na prízemí sú k dispozícii kancelárske priestory o výmere 415 m2 , ktoré je možné stavebne upraviť podľa požiadaviek na mešie priestory alebo pre jedného nájomníka. Na 1. poschodí sú na prenájom taktiež k dispozícii kancelárske priestory. Môžete si prenajať jednu alebo niekoľko z 16 presvetlených kancelárií, miestnosti sa dajú navzájom prepojiť. V spoločných priestoroch budovy s nadštandardným vybavením sú k dispozícii: - dámske a pánske toalety; - kuchynka s linkou; - Kúpelňa so sprchou; Prenájom zahŕňa: - prenájom vybraného kancelárskeho priestoru; - využívanie spoločných priestorov; - parkovacie miesta 130 ks - 24-hodinová strážna služba; - elektronický vstup do budovy; - upratovanie spoločných priestorov. Cena: 10,00 €/m2 bez DPH - prenájom priestorov   2,30 €/m2 bez DPH - servisný poplatok, upratovanie, strážna služba, vrátnik   2,70 €/m2 bez DPH - energie, internet 25,00 €/ks  bez DPH - Parkovacie miesto Ďalšie technické špecifikácie : - Všetky priestory klimatizované modernými klimatizáciami DAIKIN - Zálohovanie vybraných zásuviek centrálnym batériovým systémom - Zálohovanie napájania dieselagregátom - Veľká kuchynka na každom poschodí - Všetky poschodia chránené kamerovým systémom a EPS - Non-stop recepcia - Kontrolovaný prístup digitálnym vrátnikom z každej kancelárie - Vstup do budovy a na parkovisko čítačkou čipových kariet - Možnosť využitia zasadacej miestností - Moderné priestory sú po rekonštrukcii - Celkový počet parkovacích miest pre návštevy – cca 12 - Výhodná poloha – dobrá dopravná dostupnosť, autobusová zastávka, vlaková zastávka Nájdete na stránke pod ID ZA013483. Call centrum tel: 0910 86 11 86.