inzercia, predaj, predám, bazár

Nabíjacia stanica na PS 5

Kategória: Herné zariadenia

Nabíjacia stanica na playstation 5 nie 4 ani ráz nepoužité, lebo sme mysleli že to je na playstation 4 ale nie je je to na dve joysticky na ps 5.
Nabíjacia stanica na PS 5
Podobné inzeráty
nabíjacia dokovacia stanica s duálnym ovládačom P5/playstati
Aktualizovaná základňa nabíjacej dokovacej stanice s duálnym ovládačom P5 pre port typu C Playstation 5 PS5 Gamepad LED indikátor Vstup 5V/2A pre rýchle nabíjanie typu C pre dva ovládače PS5 DualSense súčasne. Poznámka: Iba ak je vstupný napájací zdroj aspoň 5V/2A, je možné ovládač plne nabiť za 4 hodiny. Nabíjacia stanica je vybavená vstavaným ochranným čipom, ktorý poskytuje ochranu proti skratu, prebitiu, prepätiu, prehriatiu. Vďaka dvojfarebným indikátorom LED na obrazovke s písmom získate prehľad o stave nabíjania. Zelené svetlo indikuje nabíjanie ovládača PS5, červené svetlo indikuje nabíjanie ovládača PS5. rýchlo a ľahko dokujete ovládač pomocou odnímateľného adaptéra USB typu C. Predídete tak poškriabaniu ovládačov.
Nabíjacia stanica SONY
Nabíjacia stanica SONY ovládača pre Playstation Dualshock 4 Dual USB charger porty Predám plne funkčnú nabíjaciu stanicu, používaná! Pred dva ovládače na playstation 4. Preferujem osobný odber Ilava a okolie! Dohoda možná!
Oculus Quest 2 - dokovacia stanica
Uplne nova, nepouzita nabijacia stanica pre Oculus Quest 2. Sucastou balenia su aj nabijacie baterie pre ovladace.
Charger dock, nabijacia suprava, beterie pre XBOX Series X/S
Nabijacia suprava pre 2 ovladace Xbox Series X/S, 2x bateria 1000mAh, Dock a krytky. Indikator stavu nabitia Malo pouzivane nejlepsie odber KE, po dohode poslem na dobierku +4€
Nintendo Switch Dokovacia stanica - set so zarukou
Dobrý deň prajem, ponúkame na predaj originálnu dokovaciu stanicu spolu s adaptérom pre hernú konzolu Nintendo switch v čiernom prevedení. Dokovacia stanica je plne funkčná. Stav šasi - B - nájde sa na nej zopár škrabančekov, ale nič vážneho. Obsah balenia - 1x Dokovacia stanica pre Nintendo switch ( Hac 001, Hac 001 01 , Oled ) 1x Adaptér pre Nintendo switch Na set sa vzťahuje ročná záruka ( 12 mesiacov ). Pokiaľ máte záujem, v ponuke máme aj hry na nintendo switch za výhodné ceny. Stačí zavolať, alebo napísať mail. Dokovaciu stanicu je možné odskúšať priamo na predajni, alebo v rámci Nitry ju vieme priniesť, zapojiť.
Nintendo Switch Čierna Dokovacia stanica - set so zarukou
Dobrý deň prajem, ponúkame na predaj originálnu čiernu dokovaciu stanicu spolu s adaptérom pre hernú konzolu Nintendo switch v čiernom prevedení. Dokovacia stanica je plne funkčná. Stav šasi - B - nájde sa na nej zopár škrabančekov, ale nič vážneho. Obsah balenia - 1x Čierna Dokovacia stanica pre Nintendo switch ( Hac 001, Hac 001 01 , Oled ) 1x Adaptér pre Nintendo switch Na set sa vzťahuje ročná záruka ( 12 mesiacov ). Pokiaľ máte záujem, v ponuke máme aj hry na nintendo switch za výhodné ceny. Stačí zavolať, alebo napísať mail. Dokovaciu stanicu je možné odskúšať priamo na predajni, alebo v rámci Nitry ju vieme priniesť, zapojiť.