inzercia, predaj, predám, bazár

Náboje z vlečky

Kategória: Poľnohospodárska technika

Predám brzdené náboje z nápravy aj s diskami bez pneumatík,sedia na to gumy z avie,náboje sú masívne vhodné na silnú vlečku.
Vyhľadávanie:vlečka, náprava, náprava na vlečku, Avia
Náboje z vlečky
Podobné inzeráty
Predám vlečky
Predám vlečky 7,8,9, t v dobrom stave.Vlečky sú v zachovalom a v top stave možnosť spravenia ich podla požiadaviek a zákazku. Vlečky sú vyklápačky vhodne na balíky alebo drevo alebo na iné veci sú s TP ale aj bez podla požiadavky.Ceny sa pohybujú od 2000 do 5000e. Viac info na tel.Dopravu si treba zabezpečiť.
Predám os - náprava z 5T vlečky
Predám nápravu z 5t vlečky. Vhodná na výrobu jednoosej vlečka. Cena za 1 nápravu aj s kolesami 250€ Mám aj ťažné, kyper, karhak a pod na výrobu vlečky
Predám uši na vyklapanie vlečky
Predám uši na vyklapanie vlečky. Vhodné na výrobu vlečky. Masivné prevedenie.Pozri všetky moje inzeráty
výrobný stitok zetor Np, ZKL, a.s., ZŤS a vlečka BSS
Predám výrobné štítky na zetor: - Np. Národný podnik, - ZKL, - a.s. - ZŤS Martin. A výrobné štítky na vlečky: - vlečky BSS Brandýrske strojírny a slevarny Senica na Hané - 7€, Na vlečky 10€ (sts Bardejov,sts Humenne,-sts Opava). Mám aj štítky na farmárske značky - 10€. Pošlem poštou na dobierku 1 triedou tel.
Predám nápravu zo 7t vlečky
Predám nápravu zo 7t vlečky na výrobu vlečky a podobne , . Cena 450€ .
Rám vlečky, náprava a kolesá 7.50-20
Predám rám a nápravu spolu s kolesami 7,50-20 vhodné na výrobu vlečky za traktor. Prípadne aj predná náprava - viď ďalší môj inzerát. Rozmer ložnej plochy 405 x 200 cm. Rovný, nedokrivený. (Vlečka, vozík, fekal, vyvozka, kolesa, malotraktor, zetor, terra, vari, agzat, kubota, yanmar, iseki, slávia, tz4k, tz-4k, Tk , Mt, tk14 , tk-14 , Mt8, škoda, kolesá pneu 7,50-20, 5t, 7t, 8t, 9t tandem, bočnica, záves, cukpant, listové pero, torzo na vlecku, kostra vlecky)