inzercia, predaj, predám, bazár

Nábytkové kolieska 4ks

Kategória: Doplnky

Nábytkové kolieska s brzdou
Nábytkové kolieska 4ks
Podobné inzeráty
Nábytkové kolieska
Predám nábytkové kolieska, ešte nerozbalené. V balení je 8ks. Kolieska majú mäkký behúň, vhodný pre pohyb na citlivých podlahách ako sú parkety, laminát, obkladačky. Z 8-kusov majú 4ks brzdu. Voľný pohyb v rozzsahu 360 stupňov. Priemer kolieska 40mm. Celé balenie predávam za 5,- eur. Môžem poslať aj poštou, alebo cez PACKETU.
4x nábytkové pogumované kolieska s brzdami
Predám kvalitné nábytkové pogumované kolieska s brzdami DREVONA REA PLAY RP-KO-4. Sú nové a plne funkčne. Majú nosnosť spolu 200kg, 4x koliesko(2x brzda). Celková výška 80mm. Priemer kolieska 65mm. Predám ich za polovičnú cenu. DREVONA - Inzerát platný do zmazania. Predaj osobne Sabinov a okolie alebo pošlem poštou na dobierku. Kontakt cez email alebo telefonicky. Nereagujem na SMS. Ďalšie inzeráty po kliknutí na meno.
4x nábytkové pogumované kolieska s brzdami
Predám kvalitné nábytkové pogumované kolieska s brzdami DREVONA REA PLAY RP-KO-4. Sú nové a plne funkčne. Majú nosnosť spolu 200kg, 4x koliesko(2x brzda). Celková výška 80mm. Priemer kolieska 65mm. Predám ich za polovičnú cenu. Pri platbe vopred na účet je 20€ celková cena. DREVONA - Inzerát platný do zmazania. Predaj osobne alebo pošlem poštou. Kontakt cez správu pod inzerátom. Ďalšie inzeráty po kliknutí na meno.
4x nábytkové pogumované kolieska s brzdami
Predám kvalitné nábytkové pogumované kolieska s brzdami DREVONA REA PLAY RP-KO-4. Sú nové a plne funkčne. Majú nosnosť spolu 200kg, 4x koliesko(2x brzda). Celková výška 80mm. Priemer kolieska 65mm. S platbou vopred lacnejšie poštovné 2€. DREVONA - Inzerát platný do zmazania. Predaj osobne alebo pošlem poštou. Kontakt cez správu pod inzerátom. Ďalšie inzeráty po kliknutí na meno.
Nábytkové sklo
Nábytkové sklo Predam nábytkové sklo, policový priestor. 780x380x6 mm- 4 770x330x6 mm- 4 380x250x6 mm- 2 Polica.
Predám 4 nábytkové kolieska s brzdou
Predám 4 nábytkové kolieska, 2 s brzdou, 2 bez brzdy. Kontaktujte ma správou alebo e-mailom. Telefón nedvíham. Pošlem na dobierku.