inzercia, predaj, predám, bazár

Nádchovník, migrénovník, aloe vera

Kategória: Rastliny

Liečivé rastlinky na okno v interiéri:

Nádchovník (čaj alebo výluh má chuť a vôňu po eukalypte), uvoľňuje horné dýchacie cesty.

Migrénovník (proti bolesti hlavy sa používa kadidlová vôňa listov aj čaj).

Aloe vera spp. vera (liečivé, vhodné na ľudskú spotrebu).
Nádchovník, migrénovník, aloe vera
Podobné inzeráty
Migrénovník a Aloe vera
Chcete mať na okne užitočné bylinky? Ponúkam sadenice migrénovníka 2 € a aloe vera 2 €. migrénovník (proti bolesti hlavy sa používa kadidlová vôňa listov aj čaj) aloe vera spp. vera (každá bylinka je na niečo dobrá, aloe je na všetko :) ) Sadenice sú plne životaschopné, zasadené v bylinkovom substráte. Sadenicu si nechajte dorásť alebo rozkonáriť a môžete začať "oberať listy". Vždy začíname odoberať odspodu.
Aloe vera
kontaktovať len e-mailom dole pod inzerátom cez formulár "kontaktovať inzerenta. Aloe vera má priamy účinok na proces regenerácie kože v mieste rany. Urýchľuje hojenie tým, že zaisťuje rýchlejšie uzatvorenie rán a v mieste poškodenia stimuluje tvorbu kolagénu. Kolagén je dôležitý proteín v koži a spojivovom tkanive, zaisťuje pružnosť a odolnosť kože. Lokálna aplikácia Aloe vera pôsobí priaznivo na regeneráciu kože – urýchľuje hojenie zapálených vyrážok a stimuluje obnovu kože. Aloe vera obsahuje viacero zlúčenín s protizápalovým a analgetickým účinkom. Dokáže tak zmierniť zápalové prejavy na koži– opuch, začervenanie a potlačiť bolesť v mieste zápalu. Aloe vera gél pri lokálnej aplikácii potláča nežiadúci rast mikroorganizmov a vytvára priaznivé podmienky pre nástup hojivých procesov. Je tak zvlášť nápomocná pri liečbe akné.
Aloe vera
Predám liečivé aloe vera. Mám viac kusov. Cena je 3eur/ks. Aloe vera je v kvetináči. Aloe vera má úžasné lokálne využitie pri popáleninách a chronických kožných problémoch. Kľúčom k efektívnemu využitiu aloe vera je odkrytie gélu odstránením šupky listu a následné priloženie gélu na niekoľko hodín na postihnutú oblasť bez jeho odstránenia. Použitie na: -Odreniny -Akné -Artritída – jednoduchá lokálna aplikácia môže poskytnúť úľavu kĺbom -Atletická noha -Škvrny -Hnedé škvrny -Popáleniny -Ekzém -Hemoroidy -Uštipnutia hmyzom -Bodnutie hmyzom -Popŕhlenie medúzou -Otrávenie brečtanom -Otrávenie dubom -Psoriáza -Vyrážky -Jazvy -Kožné alergie -Rakovina kože -Kožné infekcie- -Stafylokokové infekcie -Strie -Popŕhlenie žihľavou -Spálenie od slnka -Kŕčové žily -Rany Posielam aj kuriérom za 5 eur alebo cez zásielkovňu za 3,50 eura
Aloe vera
kontaktovať len e-mailom dole pod inzerátom cez formulár kontaktovať inzerenta. Aloe vera má priamy účinok na proces regenerácie kože v mieste rany. Urýchľuje hojenie tým, že zaisťuje rýchlejšie uzatvorenie rán a v mieste poškodenia stimuluje tvorbu kolagénu. Kolagén je dôležitý proteín v koži a spojivovom tkanive, zaisťuje pružnosť a odolnosť kože. Lokálna aplikácia Aloe vera pôsobí priaznivo na regeneráciu kože – urýchľuje hojenie zapálených vyrážok a stimuluje obnovu kože. Aloe vera obsahuje viacero zlúčenín s protizápalovým a analgetickým účinkom. Dokáže tak zmierniť zápalové prejavy na koži– opuch, začervenanie a potlačiť bolesť v mieste zápalu. Aloe vera gél pri lokálnej aplikácii potláča nežiadúci rast mikroorganizmov a vytvára priaznivé podmienky pre nástup hojivých procesov. Je tak zvlášť nápomocná pri liečbe akné.
Nadchovnik, migrenovniky, tucnolist, aloe vera
Ponúkam doma zakorenené, vypestované rastliny: - nadchovnik 1 eur - migrenovnik 1 eur - aloe vera 2 eur - tucnolist 2 eur
Rýmovník, resp. nádchovník, chrípkovník, migrénovník
Predám mladé bylinky v kvetináči. Prebytky z mojej zahrady: - rýmovník/nádchovník mexický alebo tzv. mexické oregáno - Plectranthus amboinicus - Cena za 1 ks - 2 €. - rýmovník/nádchovník eukalyptový - Plectranthus argentatus - Cena za 1 ks - 3 €, - rýmovník eukalyptový - Plectranthus montanu - 3 €, - chrípkovník - Plectranthus spp.- Cena za 1 ks - 4,50 €, - migrenovnik - Iboza species - Cena za 1 ks - 5 €. - anginovník čínsky - Cena za 1 ks - 4 €. Posielam aj postou perfektne zabaleny.