inzercia, predaj, predám, bazár

Nádherná okrasná prskaná diffenbachia

Kategória: Rastliny

Ponúkam veľkú ookrasnú prskanú diffenbachiu
výško 48cm, ktorá ozvláštni Vás interiér. Pohlcuje pracha a nebezpečné látky, čistí Váš interiér. Cena 19,-Eur + pšotovné.
Nádherná okrasná prskaná diffenbachia
Podobné inzeráty
Nádherná veľká okrasná prskaná difenbachia
Ponúkam nádhernú veľkú okrasnú prskanú difenbachiu výšky 45 cm, ktorá skrášli Váš interiér.Pohlcuje prach a nebezpečné látky, čistí Váš interiér. Cena 19,-Eur + poštovné
Diffenbachia
Predám dve diffenbachie "Green magic". Väčšia-4,50e, mensia-2.50. Predávam bez kvetináča. V prípade záujmu veľký kvetináč s podmiskou + 5e.
Difenbachia compacta
Predám mladú Diffenbachia compacta s krásnymi dekoratívnymi listami. Výška meraná od podlahy je 35cm so vzpriamenými listami a 25cm s prirodzene rozloženými.
Difenbachia compacta
Mladá zakorenená rastlinka Diffenbachia compacta. Je nenáročná na pestovanie, no má rada pravidelne rosenie. Začína jej rásť nový list. Na poslednej fotke je už väčšia rastlina.
Okrasná farebná kukurica
Okrasná kukurica je jednoročná rastlina. Ide o netradičnú odrodu, plodiacu na jednom klase zrná viacerých farieb. Kukurica je vhodná na sušenie do jesenných a zimných aranžmánov. Mladá kukurica je vhodná aj na jedenie. Dosahuje výšku za dobrých podmienok aj 1,5-2 metre. Klasy sú veľké a pevné. Doba zrenia je približne 85 dní. Balenie obsahuje 45 g semien.
Trvalky
Ponúkam trvalky väčšie korene Plucnik lekarsky Kráska žltý kvet PREDANÉ Okrasná tráva pérovec Astra vysoká bledoružová Achillea žltý kvet Astra jesenná nízka modrá priemer16cm kochlík Papraď Okrasná tráva vysoká zebrová Rudbekia žltý kvet Cena 3 € Osobný odber alebo môžem doniesť do NMnV