inzercia, predaj, predám, bazár

Nádherný byt s výhľadom na jazero a s parkovaním v Senci

Kategória: Byty

Na predaj krásny, slnečný byt s výhľadom na Slnečné jazerá a s parkovacím miestom v suteréne.

- plocha: 118,98 m2, z toho balkón 4,15 m2, loggia 4,80 m2
- parkovacie miesto o rozlohe 13,50 m2
- poschodie: 1.p.
- v roku 2016 bol interiér bytu navrhnutý a zrealizovaný.
- dom tehlová stavba s výťahom, kolaudácia v roku 2011
- vlastná kotolňa v dome

Stav bytu:
Byt je priestranný a svetlý, interiér ladený v teplých zemitých farbách. Okná sú plastové, znútra biele, zvonku initácia dreva, vybavené sieťkami a vnútornými žalúziami. V izbách sú plávajúce parkety, v kúpeľni, WC a kuchyni je dlažba. Kúpeľňa je s vaňou a umývadlom, práčkou, skrinkou pod umývadlom, odkladacími skrinkami. WC je samostatné, závesné. Kuchyňa s elektrickou rúrou, indukčnou varnou doskou, digestorom, chladničkou. Klimatizácia vám v lete poskytne príjemnu klímu. V jednej spálni je rozmerný rolldor v tvare L, kde uložíte všetko oblečenie.
Dispozícia bytu:
Na začiatku bytu je detská izba, kúpeľňa a WC. Chodbou vstupujeme do obývačky, ktorá je z časti prepojená s kuchyňou. Z obývačky je vstup na balkón a je odtiaľ výhľad na Slnečné jazerá. Ďalšie dve spálne sú za obývačkou, čo poskytuje súkromie. Z jednej vstupujeme na loggiu, kde je príjemne posedenie. Druhá je s veľkým rolldorom. Spálne majú rozlohu: 21,90m2, 19,30m2, 19,00m2, obývačka: 25,35 m2, kuchyňa: 8,00 m2. V byte je zavedená optika ENET. Pri vstupe do bytu je umiestnená kamera. Na poschodí sú 4 byty, ktoré majú spoločnú uzatvárateľnú predsieň.
Dom:
Kolaudácia domu bola v roku 2011. Oproti vchodu je priestranný výťah. Prístup do bytu je bezbariérový. V suteréne domu sú pivnice ale aj parkovacie státia. K bytu prislúcha jedno parkovacie státie o rozlohe 13,50m2
Lokalita:
Polyfunkčný objekt Orbis, v ktorom sa byt nachádza je vo výbornej lokalite priamo pri Slnečných jazerách. Do centra ste peši za 5 minút, na železničnej stanici za 3 minúty, v blízkosti je škola, škôlka, na prízemí reštaurácia, obchod..
Najlepšie bývanie v Senci. Kľudné prostredie, v okolí je zástavba rodinných domov. Ale hlavne ak chcete aktívne žiť, tak máte po ruke kultúrne a športové vyžitie v Senci a zároveň na Slnečných jazerách.

Cena: 349.000 Eur je spolu aj s garážovým státim.
Cena je vrátane provízie RK a kompletného právneho servisu.
mesačné náklady pre 2 osoby: správca 150 eur/mesiac + elektrina 20 eur/mesiac.

3D obhliadka: Jana Vizárová, fiora@,

Poschodie: 1
Počet poschodí: 6
Počet izieb: 4
Dodatok k cene: , vrátane provízie
Obytná plocha: 119m²
Celková rozloha: 119m²
Úžitková plocha: 119m²
Vlastníctvo: osobné
Stav: úplne prerobený
Odvoz odpadu: áno
Voda: neuvedené
Plyn: nie
Kúpeľňa: vaňa
Vykurovanie: spoločné – vlastná kotolňa
Balkón: áno - 1
Lódžia: áno - 1
Terasa: nie
Pivnica: áno
Garáž: áno - 1 auto
Výťah: áno
Parkovanie: vlastné vyhradené
Postavené
Nádherný byt s výhľadom na jazero a s parkovaním v Senci
Podobné inzeráty
Pekný 2i byt s výhľadom na jazero Kuchajda
Ponúkame na predaj pekný dvojizbový byt s výhľadom na jazero Kuchajda v známom bytovom komplexe Koloseo. Pri vstupe do bytu je vidieť, že bol od začiatku navrhnutý tak, aby vytváral pocit domova. Priestor otvára štýlovo riešená predsieň so skriňou. Vľavo je kúpeľňa s vaňou a toaletou. Ďalej sa vstupuje do spálne, kde je veľká šatníková skriňa, manželská posteľ a východ na loggiu. Denná časť je tvorená obývacou izbou, jedálenskou časťou a kuchyňou. Dizajnová biela kuchyňa je od obývačky oddelená barovým pultom s dvoma stoličkami, ktoré ponúkajú príjemné posedenie pri šálke rannej kávy. Klimatizácia bola nainštalovaná tento rok a má jednu vnútornú jednotku v obývacej izbe. Byt je orientovaný na juhozápad s krásnym otvoreným výhľadom na jazero Kuchajda, ale aj smerom na Kolibu a vysielač Kamzík. Ponúka celoročne nádhernú scenériu so západmi slnka. Byt sa predáva kompletne zariadený. Parkovať sa pri Koloseu dá pozdĺž cesty alebo na priľahlom parkovisku za bankou Erste. V prípade potreby sa dá prenajať alebo kúpiť parkovacie státie. Lokalita: Komplex Koloseo bol skolaudovaný v roku 2007. Vo vnútrobloku – átriu je oddelená časť pre deti, ďalšia časť na venčenie psov. Samotný komplex ponúka služby ako kozmetika, kaderníctvo-barber, potraviny Žabka, 2 veľké predajne a servis bicyklov. Necelých 200 m od bytového komplexu je Klientské centrum Tomášikova, potraviny Yeme, Fresh Market – tržnica s obchodmi, kaviarňami a reštauráciami. Neďaleko je aj supermarket Kaufland, a oproti, cez jazero je nákupné centrum Vivo (ex. Polus). Výmera: 58,50m² (interiér 55,50 m² + loggia 3,03m²) Mesačné náklady: 200€ nájomné + elektrina 26€ (2 osoby) Link na video: Link na viac foto:
NOVOSTAVBA S PARK. MIESTOM - 2,5i byt s výhľadom na jazero
Ponúkame na predaj krásny, čiastočne zariadený 2,5 izbový byt s balkónom s panoramatickým výhľadom na golfové ihrisko a jazero a parkovacím miestom v cene, v novostavbe na ulici pri Akadémii v obci Hrubá Borša, okres Senec. _____________________________ ** ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE ** • 2,5 izbový byt s balkónom (2 izb. byt prerobený na 2,5 izbový) • O rozlohe 57,10 m2 + balkón • Poschodie 3/4 s výťahom • Byt sa predáva čiastočne zariadený • Panoramatický výhľad na golfové ihrisko a jazero • 8-ročná tehlová novostavba • Parkovacie miesto v cene • Kúpou voľný _____________________________ VYBAVENIE: Byt sa predáva čiastočne zariadený – kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi vrátane umývačky riadu, jedálenský stôl so stoličkami, sedacia súprava, konferenčný stolík, stolík pod tv, v spálni vstavaná skriňa typu rolldor, v predsieni vstavaná skriňa. Bez manželskej postele a bez práčky. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Byt je veľmi dobre dispozične riešený a pozostáva z: - vstupnej chodby so vstavanou skriňou - obývacej izby spojenej s kuchynskou časťou so vstupom na balkón - 2 izieb (z toho jedna so vstavanou skriňou typu rolldor) - kúpeľne s rohovou vaňou, umývadlom a WC - balkón Byt je slnečný, orientovaný na JV, s panoramatickým výhľadom na golfové ihrisko a jazero. Byt sa predáva s vonkajším parkovacím miestom v cene. LOKALITA: Krásna, tichá a zelená lokalita, v blízkosti sa nachádza golfové ihrisko, kaviareň, fitness centrum, zastávka atď. CENA A UVOĽNENIE: Kúpou voľný, možnosť financovania cez HÚ, OV. Cena: 152.000,-EUR – vrátane parkovacieho miesta a kompletného právneho servisu Právny servis zahŕňa: - kompletný právny a poradenský servis pri predaji nehnuteľnosti - vypracovanie: zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad do katastra nehnuteľností - notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách - katastrálne správne poplatky pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností - poskytnutie hypotekárneho poradenstva našim hypotekárnym špecialistom INFO A OBHLIADKY: Mgr. et Mgr. Denisa Gőrcsová 0904/97 69 69 gorcsova@
2i byt s nádherným výhľadom na jazero Kuchajda
MARINO MARTINČIČ ponúka na predaj pekný dvojizbový byt s nádherným výhľadom na jazero Kuchajda v známom bytovom komplexe Koloseo. Pri vstupe do bytu je vidieť, že bol od začiatku navrhnutý tak, aby vytváral pocit domova. Priestor otvára štýlovo riešená predsieň so skriňou. Vľavo je kúpeľňa s vaňou a toaletou. Ďalej sa vstupuje do spálne, kde je veľká šatníková skriňa, manželská posteľ a východ na loggiu. Denná časť je tvorená obývacou izbou, jedálenskou časťou a kuchyňou. Dizajnová biela kuchyňa je od obývačky oddelená barovým pultom s dvoma stoličkami, ktoré ponúkajú príjemné posedenie pri šálke rannej kávy. Klimatizácia bola nainštalovaná tento rok a má jednu vnútornú jednotku v obývacej izbe. Byt je orientovaný na juhozápad s krásnym otvoreným výhľadom na jazero Kuchajda, ale aj smerom na Kolibu a vysielač Kamzík. Ponúka celoročne nádhernú scenériu so západmi slnka. Byt sa predáva kompletne zariadený. Parkovať sa pri Koloseu dá pozdĺž cesty alebo na priľahlom parkovisku za bankou Erste. V prípade potreby sa dá prenajať alebo kúpiť parkovacie státie. Lokalita: Komplex Koloseo bol skolaudovaný v roku 2007. Vo vnútrobloku – átriu je oddelená časť pre deti, ďalšia časť na venčenie psov. Samotný komplex ponúka služby ako kozmetika, kaderníctvo-barber, potraviny Žabka, 2 veľké predajne a servis bicyklov. Necelých 200 m od bytového komplexu je Klientské centrum Tomášikova, potraviny Yeme, Fresh Market – tržnica s obchodmi, kaviarňami a reštauráciami. Neďaleko je aj supermarket Kaufland, a oproti, cez jazero je nákupné centrum Vivo (ex. Polus). Cena: 237.500,-€ Výmera: 58,50m² (interiér 55,50 m² + loggia 3,03m²) Mesačné náklady: 200€ nájomné + elektrina 26€ (2 osoby) Uvedená cena je konečná vrátane provízie RK a zahŕňa kompletný realitný servis. V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na tel.č.
Novostavba 3 izb. bytu Kráľova pri Senci
Ponúkame na predaj 3 izbový byt novostavba, v obci Kráľova pri Senci, v rodinnom dome ktorý má 2 bytové jednotky, prízemie rodinného domu a byt na 1 poschodí, so samostatnými vchodmi. Byt na prvom poschodí, má kuchyňu s obývačkou, spálňu, detskú izbu, samostatné WC, kúpeľňu, veľkú loggiu, samostatný vstup, miestnosť v rámci schodiska na odkladanie bicyklov..., parkovacie miesta, povala Dispozícia bytu – vstup z ulice do miestnosti kde je schodisko, ktoré vedie priamo do bytu. Tu sa nachádza samostatné WC, chodbou sa prechádza do kuchyne ktorá je spolu s obývačkou otvorený priestor s východom na loggiu, z obývacej izby sa vchádza do dlhej chodby kde z ktorej sa vchádza jednotlivo do spálne, do detskej izby a do kúpeľne. V celom byte je podlahové kúrenie. Rozloha bytu spolu s príslušenstvom je 112,12 m2 , plus loggia 5 m2, plus parkovacie miesta pred domov, plus povala Cena 248.000 eur vrátane štandardu a sanity. Byt je momentálne v štádiu holobytu , ale v cene je už zahrnutý štandard, ktorý majiteľ dokončí, podľa Vašich predstáv. Kráľová pri Senci, ležiaca v Podunajskom regióne, je obec s viac ako 2000 obyvateľmi. Nachádza sa v širšom okruhu Bratislavy s dobrým dopravným spojením. Skladá sa z miestnych častí Kráľová a Krmeš, ktoré symbolicky spája historický barokový most. V súčasnosti prebieha rozsiahla modernizácia obce, ktorá plánuje investovať významné zdroje do využitia termálnych prameňov. Občianska vybavenosť – materská škola, základná škola, potraviny, pošta, futbalové ihrisko, knižnica, lekáreň, ambulancie praktického lekára pre dospelých aj pre deti, stomatológ, Pri obci plánujú vybudovať rekreačno-športový areál. Jeho súčasťou má byť polyfunkčný objekt s wellness a fitness, rekreačné chaty a športové plochy. Vzdialenosť BA – Kráľova pri Senci 34 km a Senec – Kráľová pri Senci 5 km FOTO - POUŽITÉ VIZUALIZÁCIE INTERIÉRU kontakt: niznan.juraj@
NOVOSTAVBA S PARK. MIESTOM 2,5i byt s balkónom, Hrubá Borša
Ponúkame na predaj krásny, čiastočne zariadený 2,5 izbový byt s balkónom s panoramatickým výhľadom na golfové ihrisko a jazero a parkovacím miestom v cene, v novostavbe na ulici pri Akadémii v obci Hrubá Borša, okres Senec. _____________________________ ** ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE ** • 2,5 izbový byt s balkónom (2 izb. byt prerobený na 2,5 izbový) • O rozlohe 57,10 m2 + balkón • Poschodie 3/4 s výťahom • Byt sa predáva čiastočne zariadený • Panoramatický výhľad na golfové ihrisko a jazero • 8-ročná tehlová novostavba • Parkovacie miesto v cene • Kúpou voľný _____________________________ *** OPLATÍ SA VIDIEŤ *** VÝBORNE DISPOZIČNE RIEŠENÝ BYT *** VYBAVENIE: Byt sa predáva čiastočne zariadený – kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi vrátane umývačky riadu, jedálenský stôl so stoličkami, sedacia súprava, konferenčný stolík, stolík pod tv, v spálni vstavaná skriňa typu rolldor, v predsieni vstavaná skriňa. Bez manželskej postele a bez práčky. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Byt je veľmi dobre dispozične riešený a pozostáva z: - vstupnej chodby so vstavanou skriňou - obývacej izby spojenej s kuchynskou časťou so vstupom na balkón - 2 izieb (z toho jedna so vstavanou skriňou typu rolldor) - kúpeľne s rohovou vaňou, umývadlom a WC - balkón Byt je slnečný, orientovaný na JV, s panoramatickým výhľadom na golfové ihrisko a jazero. Byt sa predáva s vonkajším parkovacím miestom v cene. LOKALITA: Krásna, tichá a zelená lokalita, v blízkosti sa nachádza golfové ihrisko, kaviareň, fitness centrum, zastávka atď. CENA A UVOĽNENIE: Kúpou voľný, možnosť financovania cez HÚ, OV. Cena: 152.000,-EUR – vrátane parkovacieho miesta a kompletného právneho servisu Právny servis zahŕňa: - kompletný právny a poradenský servis pri predaji nehnuteľnosti - vypracovanie: zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad do katastra nehnuteľností - notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách - katastrálne správne poplatky pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností - poskytnutie hypotekárneho poradenstva našim hypotekárnym špecialistom INFO A OBHLIADKY: Mgr. et Mgr. Denisa Gőrcsová 0904/97 69 69 gorcsova@
Byt 2+KK, 65 m2, absolútne centrum - pešia zóna
VIP PROPERTY MANAGEMENT Na prenájom, ihneď k dispozícii, lukratívny 2+KK byt priamo v centre Banskej Bystrice, na pešej zóne s parkovaním, plne zariadený. ✅ Pešia zóna - Banská Bystrica ✅ Parkovanie vo dvore s povolením vjazdu na pešiu zónu 24/7 ✅ 65 m2 úžitkovej plochy ✅ Kompletne zariadený vrátane spotrebičov ✅ Voľný ihneď ✅ Úsporné kúrenie pecou na pelety so zásobníkom ✅ Cena prenájmu od 550,-EUR / mesiac ✅ Okná do dvora (tichý dvor) ✅ Obhliadky je možné dohodnúť: - emailom: info@ - telefonicky: +770 / +771 V ponuke tiež: ✅ Veľkometrážny byt na pešej zóne v Bankej Bystrici s parkovaním na prenájom ✅ Tanečná sála aj na hodinový prenájom ✅ Menšia kancelária aj na hodinový prenájom ✅ Väčšia kancelária s parkovaním na prenájom ✅ Nadštandardná kancelária s parkovaním na prenájom ✅ Obchodný priestor na pešej zóne v Banskej Bystrici s parkovaním na prenájom ✅ Nadštandardný obchodný/kaviarenský priestor s veľkou záhradou, prístreškom a parkovaním na pešej zóne v Banskej Bystrici na prenájom s možnosťou odpočítania časti rekonštrukcie z dohodnutej výšky nájmu