inzercia, predaj, predám, bazár

Nádherný dom so 4 spálňami s výhľadom na more, len 70 metrov

Kategória: Domy

Podrobnosti o nehnuteľnosti

ID nehnuteľnosti: GHAGP_1

Miesto: Agios Panteleimonas, Lasithi, Ierapetra, Makrygialos, Kréta

Typ nehnuteľnosti: Dom s výhľadom na more

Cena 255.000 € (Cena zahŕňa realitnú províziu)

Rozloha domu 150m2, pozemok 180 m2

Dispozícia: 4 x spálňa, 3 x kúpeľňa

Kľúčové vlastnosti:

Klimatizácia

Balkón

Krb

Zariadený

Záhrada

Jacuzzi

Parkovacie miesto

Prístupová cesta

Výhľad na more

Systém solárnych panelov

Skladové priestory

Popis:

Realitná kancelária Relax properties vám ponúka na predaj tento nádherne navrhnutý a zariadený dom, ktorý sa nachádza v prímorskej dedine Agios Panteleimonas, na južnom pobreží Kréty, v blízkosti známeho pobrežného turistického strediska Makry Gialos. Rozloha domu je 150 m2, postavený je na 3 podlažiach a nachádza sa na pozemku o výmere 180 m2. Z Domu sa naskytá krásny výhľad na more.

Dispozícia

Prízemie tvorí samostatný apartmán s rozlohou 50 m2 s jednou spálňou, kuchyňou, kúpeľňou, komorou a pekným jedálenským kútom s grilom, záhradou a súkromným parkovacím miestom.

Na prvom a druhom poschodí nájdete veľký mezonetový apartmán s rozlohou 100 m2, v ktorom sa nachádza obývačka s krbom, kuchyňa, jedno malé WC / sprcha (na prvom poschodí), 3 spálne,

kúpeľňa s jacuzzi, pekné priestranné zatienené balkóny s výhľadom na more z oboch poschodí.

Dom, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2012, predáva zariadený, tak ako je znázornené na fotografiách. Nehnuteľnosť má nainštalované klimatizačné jednotky a solárny panel, je vzdialená len 70 metrov od peknej piesočnatej pláže Agios Panteleimonas a v krátkej vzdialenosti sa nachádzajú ďalšie úžasné pláže.

Najbližšie supermarkety nájdete v Koutsouras a Agia Fotia (oba sú vzdialené asi 5 minút jazdy), 6 km je do neďalekého turistického strediska Makry Gialos.

Ierapetra, najväčšie mesto na južnom pobreží Kréty, je vzdialené 15 km na západ. Medzinárodné letisko Heraklion je od Agios Panteleimonas je vzdialené 110 km a letisko Sitia 45 km.

V prípade záujmu pripravíme pre Vás video-obhliadku danej nehnuteľnosti. Kontaktujte nás pre bližšie informácie. Radi Vám pomôžeme s celým procesom kúpy nehnuteľnosti na tomto úžasnom mieste akým je ostrov Kréta.
Nádherný dom so 4 spálňami s výhľadom na more, len 70 metrov
Podobné inzeráty
Rodinný dom s 2 samostatnými apartmánmi a výhľadom na more,
ID nehnuteľnosti: GHVAT_18 Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties Vám s radosťou ponúka na predaj dom s výhľadom na more na súkromnom pozemku s rozlohou 1000 m, ktorý sa nachádza v oblasti Vathi, Agios Nikolaos na ostrove Kréta v Grécku. Dom má rozlohu 175 m2 pozostáva z dvoch samostatných apartmánov – jeden na prízemí a druhý na prvom poschodí. Oba apartmány sú kompletne zariadené a vybavené a poskytujú tak súkromie dvom rodinám. Dom disponuje 6 samostatnými spálňami a 3 kúpeľňami. Je teda určený pre väčšiu rodinu, prípadne na prenájom. Z nehnuteľnosti sa naskytá pekný výhľad na more a zelené okolie hôr. Na prízemí sa nachádza samostatný apartmán, ktorý má otvorenú kuchyňu/salónik, dve spálne s klimatizáciou a kúpeľňu s vaňou. Má prístup do krásneho dvora. Prízemný apartmán poskytne príjemný chládok, ktorý oceníte hlavne v letných mesiacoch. Vonkajšie schodisko napravo vás zavedie do hlavného domu na poschodie. Apartmán na poschodí je mezonet a pozostáva z veľkej, svetlej obývacej izby s veľkým krbom a balkónovými dverami vedúcimi na priestranný balkón s výhľadom na more a hory, veľkej kuchyne s prístupom na bočný dvor. O pár schodov vyššie je práčovňa, kúpeľňa s vaňou a dve spálne, jedna dvojlôžková a jedna jednolôžková, so vstavanými skriňami. Na najvyššom poschodí sú dve dvojlôžkové spálne, s krásnymi balkónmi s výhľadom na more a jedna kúpeľňa s toaletou. V zadnej časti pozemku je veľký sklad/kotolňa na ústredné kúrenie. Všetky spálne majú tiež klimatizáciu pre chladenie a vykurovanie. Pred objektom je parkovacie miesto pre niekoľko áut. V okolí domu sú krásne záhrady. Dom bol skolaudovaný v roku 1981. V prípade záujmu Vám radi pošleme video z objektu pre lepšiu predstavu. Nehnuteľnosť sa nachádza len 5 minút jazdy autom do kozmopolitného mesta Agios Nikolaos a 7 minút od piesočnatých pláží Istron-Kalo Chorio a Amoudara. Medzinárodné letisko Heraklion je vzdialené menej ako hodinu jazdy od nehnuteľnosti. *Miery a vzdialenosti sú približné a slúžia len ako pomôcka.
Veľká rodinná vila s bazénom a výhľadom na more, 700m od mor
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_4272 Miesto: Makarska Typ nehnuteľnosti: Rodinný dom s pozemkom, bazénom a výhľadom na more Cena 735.420 € Obytná plocha domu: 220 m² Veľkosť pozemku: 744 m2 Dispozícia: 4 x samostatná spálňa, 4 x kúpeľňa Vzdialenosť od mora: 700 m, výhľad na more Elektrina Voda z vodovodu Telefón / Internet Prístup autom Septik Vzdialenosť letiska 64 km Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Bazén Južná orientácia Kompletne zariadený Vonkajšie stolovanie s výhľadom na more Rodinný dom s pozemkom a parkovacími miestami Popis: Realitná kancelária Relax Properties Vám ponúka na predaj krásny rodinný dom nachádzajúci sa na kopci v západnej časti Makarskej s krásnym panoramatickým výhľadom na more. Nehnuteľnosť pozostáva z dvoch podlaží. Na prízemí domu sa nachádza priestranná kuchyňa s jedálňou a južne orientovanou obývačkou, telocvičňa, kúpeľňa, WC a technická miestnosť. Na tej istej úrovni sa zvonku nachádza veľká komora a letná kuchyňa. Z obývacej izby je prístup na veľkú vonkajšiu terasu, kde sa nachádza bazén s rozmermi 8,50 m x 4 m. Na prvé poschodie sa dostanete vnútorným alebo vonkajším schodiskom. K dispozícii sú 4 spálne, z ktorých dve majú vlastnú a ďalšie dve majú spoločnú kúpeľňu. Na prvom poschodí je aj samostatná obývačka s TV a hračkami pre deti. Z horného podlažia je možné vyjsť na severnú stranu domu, kde je záhrada vysadená olivovníkmi. Okolie domu je vysadené stredomorskými bylinkami a rastlinami. K domu prislúchajú 3 vonkajšie parkovacie státia. Vďaka polohe na kopci si budete užívať nádherné pohľady na more a okolie. Viac o lokalite Makarska Makarska je najväčšie mesto, ktoré leží na 200 km pobreží medzi Dubrovníkom a Splitom, 60 km od Splitu. Bolo to jedno z prvých miest s veľkým turistickým ruchom v Chorvátsku a dnes je miestom, kde mnohí ľudia trávia každoročnú dovolenku. Mesto sa rozvinulo okolo veľkého podkovovitého zálivu s vysokými horami za sebou. Čisté more a pláže lemované palmami, módne reštaurácie, bary a aktívny nočný život sú mnohými dôvodmi, prečo je toto mesto a oblasť známe ako Makarská riviéra.
Zrekonštruovaný veľký kamenný dom s panoramatickým výhľadom
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_3063 Miesto: 20km od mesta Dubrovník Typ nehnuteľnosti: kamenný dom s výhľadom na more Cena 350.200 € Obytná plocha domu: 200 m² Pozemok: 227 m2 Dispozícia: 4 spálne, 3 kúpeľne Vzdialenosť od mora: 500 m Elektrina Voda z vodovodu Kanalizácia Telefón / Internet Bez prístupu autom až priamo k domu (150m od domu je parkovisko) Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Orientácia na juh Panoramatický výhľad na more Samostatne stojaci dom s pozemkom Popis: RK Relax properties vám ponúka veľmi pekne zrekonštruovaný starý kamenný dom s nádherným panoramatickým výhľadom na more a zeleň, len 20 km od Dubrovníka. Dom sa nachádza asi 150 metrov od hlavnej cesty, na svahu, asi 500 metrov od mora. Dom má približne 200 m2 obytnej plochy a pozostáva z dvoch podlaží. Na prízemí sú dve spálne, kuchyňa, veľká obývačka a kúpeľňa. Na prvom poschodí sú ďalšie dve spálne, každá s vlastnou kúpeľňou a miestnosť využívaná ako práčovňa. Pred domom je veľká krytá terasa, ktorá ponúka krásny výhľad na more. Za domom je malý dvor, ktorý slúži hlavne na sušenie prádla. Parkovanie je možné cca 150 metrov od domu. Dubrovník je vzdialený asi 20 km. Dom je ideálny na trvalé bývanie aj na prenájom. Viac o Dubrovníku Myslíme si, že Dubrovník nepotrebuje bližšie predstavovanie. Toto stredoveké opevnené mesto s leštenými vápencovými chodníkmi vytýčenými podľa plánu starého 600 rokov je magnetom pre turistov z celého sveta. Pravidelne je na zozname „miest na zemi, ktoré musíte vidieť“. Má vlastné medzinárodné letisko, je rušnou jachtárskou destináciou a nachádza sa v blízkosti národného parku Mljet. Ľudia, ktorí hľadajú exotické svadobné miesto, obrovské množstvo novomanželov na svadobnej ceste a výletných lodí naskladaných mimo prístav, to všetko naznačuje rastúcu popularitu tohto mesta medzi návštevníkmi. Seriál „Hry o tróny“ dodali už len poslednú bodku, prečo toľko návštevníkov každoročne práve sem zavíta. Po balkánskej vojne v 90. rokoch bol Dubrovník značne poškodený a následne krásne opravený, čo mu možno ešte pridalo na reputácii. Cestovný ruch je tu momentálne rušný celých 52 týždňov v roku a na prenájmoch a cenách za nehnuteľnosti sa to značne odráža. Ceny nehnuteľností v Dubrovníku a v okolí sú jedny z najvyšších na pobreží Jadranského mora. Ďalším faktorom ovplyvňujúcim ceny víl a apartmánov v Dubrovníku je geografická poloha mesta. V Dubrovníku a okolí nie je možné postaviť ďalšie nehnuteľnosti, pretože je to opevnené mesto obklopené strmými útesmi. Nehnuteľnosti v Dubrovníku však sem-tam prichádzajú na predaj a neďaleké dediny a letoviská majú svoje ceny jedny z najdrahších a najcennejších na dalmátskom pobreží. Oblasť Dubrovníka je jednou z lákadiel hlavne zahraničných kupujúcich.
Rodinná vila s 8 spálňami s výhľadom na more, 80m od mora, B
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_3985 Miesto: Brodarica, Šibenik Typ nehnuteľnosti: apartmánový rodinný dom s pozemkom Cena 607.700 € Obytná plocha domu: 328 m² Pozemok: 591 m2 Dispozícia: 8 spální, 5 kúpeľní Vzdialenosť od mora: 80 m Elektrina Voda z vodovodu Kanalizácia Telefón / Internet Prístup autom Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Záhrada Blízko pláže Vonkajšie stolovanie Samostatne stojaci dom Popis: Atraktívny rodinný dom vo výbornej lokalite Brodarica, blízko historického mesta Šibenik s celkovou obytnou plochou domu 328,56m2, pozemok 591m2. Dom sa nachádza len 80 m od mora. Dom pozostáva z prízemia a vysokého podkrovia, spolu so 4 bytovými jednotkami. Je vybavený solárnym systémom, klimatizáciou a elektrickými ohrievačmi. Pod vnútorným schodiskom sa nachádza priestranný sklad, ktorý je zároveň kotolňou. Najväčšou bytovou jednotkou je luxusne zariadený podkrovný byt, ktorý zaberá celé poschodie. Pozostáva z kuchyne, jedálne a obývacej izby s prístupom na terasu na južnej strane a výhľadom na more. Priestranná chodba vedie do zadnej časti bytu, kde sú až štyri spálne, dve kúpeľne a komora. Jedna zo spální má vlastný balkón. Byt je svetlý, priestranný a vzdušný, čomu prispievajú aj vysoké stropy. Predáva sa zariadený, okrem niekoľkých kusov nábytku, ktoré sú rodinným dedičstvom. Na prízemí sa nachádzajú tri menšie bytové jednotky / byty, ktoré majú kategorizáciu a ktoré súčasný majiteľ úspešne prenajíma. Prvý apartmán má kuchyňu s obývacou izbou a jedálňou a prístupom na krytú terasu a jednu spálňu s kúpeľňou. Druhý apartmán s dvomi spálňami a kúpeľňou má tiež prístup na terasu z obývačky a kuchyne. Tieto dva byty sú prepojené vnútorným schodiskom do podkrovia. Tretí apartmán má samostatný vchod zo zadného dvora a pozostáva z kuchyne s obývacou izbou, jednej spálne a kúpeľne. Pozemok má celkovú rozlohu 591 m2 a okrem terasy má udržiavanú záhradu, komoru a štyri parkovacie miesta, pričom súkromie je zabezpečené vysokými plotmi. Z nehnuteľnosti je výhľad na more. Nehnuteľnosť má veľký potenciál ako na bývanie, tak aj na generovanie dodatočného príjmu z prenájmu. Viac o Šibeniku Šibenik je asi hodinu jazdy od Splitu, 80 km severne. Je to rozprávková turistická destinácia postavená okolo nádhernej katedrály. Staré mesto je postavené na strmom svahu od Rivy, čo dáva dojem, že takmer každý dom v Šibeniku má výhľad na more. Národný park Kornati, stovky malých ostrovov, ktoré su častokrát neobývané a chránené, robia zo Šibeniku vyhľadávanú turistickú destináciu.
CHORVÁTSKO - Dom s výhľadom na more v blízkosti Trogiru
Ponúkame Vám na predaj kompletne zrekonštruovaný dom s výhľadom na more, ktorý sa nachádza v pokojnej tichej časti malého turistického mestečka vzdialeného približne 15 km od Trogiru a 40 km od Splitu. Dom sa nachádza 200m od mora, v blízkosti obchodov, reštaurácií, kaviarní, miestnej maríny a pláže, v tichej zátoke s krištáľovo čistým morom, obklopené horami a nedotknutou prírodou. Dom stojí na pozemku s výmerou 750 m2. Úžitková plocha celého domu je 255,63 m2. Dom pozostáva zo 4 obytných jednotiek – apartmánov, rozložených na 3 podlažiach. Apartmán č. 1 je na prízemí a má výmeru 75 m2. Má tri spálne, kuchyňu, dve kúpeľne, a vlastnú terasu s výhľadom na more. Apartmán č. 2 na 1. poschodí má výmeru 45 m2. Má jednu spálňu, kuchyňu, priestrannú obývačku, kúpeľňu a vlastnú terasu s výhľadom na more. Apartmán č. 3 na 1. poschodí má výmeru 40 m2 a pozostáva z dvoch spální, kuchyne, kúpeľne a vlastnej terasy s výhľadom na okolie. Apartmán č. 4 je na 2. poschodí. Pozostáva z dvoch spální, priestrannej kuchyne s jedálňou, obývačky, dvoch kúpeľní a vlastnej terasy s výhľadom na more. Pred domom je veľké parkovisko a okolie domu tvorí udržiavaná záhrada s oddychovou časťou. Nehnuteľnosť vzhľadom na svoju polohu je ideálna pre rodinnú dovolenku ako aj na prenájom. Predajná cena nehnuteľnosti je 425.000 EUR + poplatky súvisiace so sprostredkovaním a prevodom nehnuteľností. V prípade záujmu o ďalšie informácie alebo o obhliadku nehnuteľnosti nás kontaktujte: amaxades.reality@ Počet poschodí: 2 Počet izieb: 10 Obytná plocha: 256m² Rozloha pozemku: 750m² Úžitková plocha: 256m² Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: Zmiešané Zariadenie: zariadený Energetický certifikát: áno Okná: plastové Terén: mierny svah Prístupová cesta: asfaltová cesta
Rodinný dom s krásnou záhradou a výhľadom na more, 70m od mo
Referenčné číslo: CB_2031_73 Licencovaná realitná kancelária Relax Properties Vám ponúka nádherný dom v krásnom prostredí tesne blízko pláže v Rogoznici v Chorvátsku. Nehnuteľnosť má obytnú plochu 230 m2 a nachádza sa na pozemku o veľkosti 420 m2. Táto záhrada je dostatočne veľká, má rovinatý kaskádovitý terén na inštaláciu bazéna. Celkovo tento rodinný dom disponuje 9 spálňami a 4 kúpeľňami. Momentálne bol využívaný prevažne na prenájom, ale priestor viete otvoriť a upraviť si ho pre Vaše účely. Nehnuteľnosť pozostáva z 3 poschodí. Prízemie pozostáva z apartmánového štúdia, kde nájdete kúpeľňu, kuchyňu a jednej izby so vstupom na veľkú terasu. Na prvom poschodí sú 2 apartmány. Prvý apartmán je kompletne zariadený a pozostáva z dvoch izieb, kuchyne, jedálne, kúpeľne a obývacej izby s výstupom na terasu. Druhý apartmán pozostáva z 3 spální, kuchyne, obývačky a kúpeľne, komory a je nedokončený a vyžaduje si malú investíciu. Tretie poschodie pozostáva z 3 spální, kúpeľne, obývacej izby, jedálne, kuchyne a veľkej terasy s otvoreným výhľadom na more. Pred domom je parkovisko pre 4 autá. Záhrada je vysadená olivovníkmi a inými stredomorskými rastlinami. Nehnuteľnosť sa nachádza v chránenej zátoke a v okolí sú už všetky domy vystavané, preto výhľad na more Vám už navždy ostane. Do nehnuteľnosti vedú dva vchody z cesty a dole bránka ktorá vás dovedie za 2 minúty na krásnu kamienkovú pláž. Respektíve sú tu 2 druhy pláže kamienková a betónové platne. Ide o pokojnú lokalitu skôr rodinného charakteru. Dom je 70 m od mora a krásnej pláže a nachádza na pobreží malého mesta, obklopený stredomorskými rastlinami a krásnym otvoreným výhľadom na more a ponúka ideálnu oddych a dovolenku od každodenného rušného života. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť ako obchod s potravinami a reštaurácie s tradičnou dalmátskou kuchyňou. Dom je vybavený klimatizáciou a 4 parkovacími miestami pred domom. Dom sa predáva s nábytkom a vybavením. Vzhľadom na rozlohu domu a pozemku ide o výbornú cenu v tejto oblasti. V nehnuteľnosti je zavedená mestská voda a septik.