inzercia, predaj, predám, bazár

Nádoba na ocot.

Kategória: Starožitnosti

Stará nadoba na ocot v peknom stave.
Cena 20€
Nádoba na ocot.
Podobné inzeráty
Predám francúzsku secesnú kameninovú nádobu na ocot
Nádoba na ocot bola vyrobená vo Francúzsku okolo roku 1900. Je z kameniny, s jemným secesným reliéfom leknínov. Nie je značená, ale o francúzskom pôvode svedčí nápis Vinaigre. Zaujímavá kombinácia a tieňovanie farieb - béžovej a tyrkysovej. Farebné lekníny sú len z jednej strany, zboku sú bezfarebné a z ostatných dvoch strán sú steny nádoby hladké. Nádoba meria 22 cm, spolu s uzáverom 27 cm. Samotná nádoba je vo veľmi dobrom stave, len na uzávere je niekoľko oťukov, vidieť ich na fotke. Keď sa nádoba uzavrie, nič nevidno. Ak máte o nádobu záujem, pošlem Vám ju na dobierku, cena plus poštovné.
Nádoby
Predám tieto nádoby (na dáždniky) 1. medená nádoba s uškom - cena 50€. 2. mosadzná nádoba s uškom a certifikátom - cena 45€. 3. medená tepaná nádoba - cena 35€. 4. nádoba kombinácia mosadz+meď - cena 50€. 5. mosadzná nádoba s levími hlavami - cena 40€.
Keramická fľaša na ocot /olej
krásna starožitná fľaša na ocot alebo olej,750 ml, s korkovou zátkou výška = 27 cm priemer = 9 cm
Strieborny stolovy stojan na olej a ocot
Ponukam na predaj nadherny starozitny stojan na ocot a olej. Povodne sklo chyba ale da sa nahradit podla potreby. priemer otvorov na sklo je 8cm Striebro, punc “alt wien” , rok 1859 Vaha 457 g vyska 24 cm dlzka 23 cm sirka 12 cm
starožitná porcelánová dóza na ocot
starožitná porcelánová dóza na ocot , značená Czechoslovakia
Stará medená nádoba - váza - nádoba na dáždniky - váza
Ponúkam na predaj starú medenú nádobu, ktorá sa dá využiť ako váza na kvety, nádoba na dáždniky, alebo len ako bytová dekorácia. Vyrobená bola v prvej polovici 20. storočia. Rozmer: V47 x S28 cm Hmotnosť: 2,34 kg Pozri aj moje iné ponuky.