inzercia, predaj, predám, bazár

nadoby na čaj

Kategória: Kuchyne

predám nádoby na čaj
4ks
rozne farby
predávam len všetky spolu!
otvaracie vhodné na čaj
cena za 4ks 35€!
viac tu: odber Košice / pošta / zasielkovňa
viac info foto / conceptkosice@
nadoby na čaj
Podobné inzeráty
Výsuvný odpadkový kôš STARAX
Predám výsuvný smetný kôš STARAX na výsuvoch GRASS s tlmením a s uchytením čela (vyťahuje sa spolu s predným čelom). Bol navrhnutý do skrinky kuchyne, medzičasom sme sa ale presťahovali a už nesedí do tej novej. pre šírky korpusu: 450, 500, 550 a 600 mm typ výsuvu: plnovýsuv GRASS objem nádob: PVC odpadkový kôš so separovaním 2x16L šírka skrinky 450 mm (šírka 414 x hĺbka 470 x výška 380 mm) materiál: oceľ / plast farba šedá Balenie obsahuje: držiak pre nádoby + výsuvy GRASS - 1 sada 2x nádoby 16 L nádoby na smeti Pôvodná cena 94,90 €, predávam za 42 €
šálky na kávu
Predám šálky na kávu a čaj : darčekové balenie šálky na čaj LAVENDER - 15€, šálka Dolce Gusto - 5€, biela šálka s lyžičkou - 5€ - šálky sú v pôvodnom balení, štyri šálky na presso kávu - 5€. Pri kúpe všetkých spolu cena 25€. Uprednostním osobný odber.
Predam supravu na caj levandula
Predam uplne novu supravu 2 salok na caj smotivom levandula. V ramci Trnavy viem doviest hned.
Šalky na kavu, caj, pouzivane
Rada posuniem salky, ktore uz roky nepouzivame. Mozno sa budu niekomu hodit na chatu, chalupu atd. Salky na kavu, na caj, vsetky spolu 3€. Spodny riadok na prvej fotke, tj. zelena, sobik a opicka, aj Granko su uz predane. Ostali 3 salky (L, UK a Arsenal). Ak samostatne, spytajte sa :)
šálky na kávu
Predám šálky na kávu a čaj : darčekové balenie šálky na čaj LAVENDER - 15€, šálka Dolce Gusto - 5€, biela šálka s lyžičkou - 5€ - šálky sú v pôvodnom balení.Pri kúpe všetkých spolu cena 20€. Uprednostním osobný odber.
SMALTOVANÁ KONVICA NA KÁVU/ČAJ
Ponúkam smaltovanú konvicu na kávu alebo čaj, motív žirafy. Konvica je z kvalitnej posmaltovanej ocele a má krásne sýte farby. Zakúpená bola v Prahe a nebola používaná, len vystavená ako dekorácia. Pôvodná cena 690Kč. Objem: 1,2l Výška s víčkom 20,5cm. Priemer spodnej časti 12cm. Rozmer od ucha po výlevku je cca 19cm. Cena je bez poštovného. Preferujem platbu vopred na účet. Možný osobný odber. Na dobierku pošlem len po uhradení poštovného vopred na účet. Posielam aj cez Packetu (Zásielkovňu) za 3,30€. Cena poštovného podľa cenníka pošty : Balík na poštu : 3,60€ Balík na adresu : 4,50€ Dobierka : Balík na poštu : 4,90€ Balík na adresu : 5,80€