inzercia, predaj, predám, bazár

Naftové teplovzdušné kúrenie

Kategória: Ostatné

Predám naftové teplovzdušné kúrenie na 12V/8kW s diaľkovým ovládaním na ktorom je displej zo všetkými informáciami.Na zariadení je len gombík na zapnutie a vypnutie ktoré slúži zároveň na spárovanie diaľkového ovládača.Na diaľkovom ovládači si viete nastavovať buďto požadovanú teplotu alebo frekvenciu impulzov podávacieho čerpadla.Na SMS neodpovedám,možnosť poslať aj kurierom na dobierku.
Naftové teplovzdušné kúrenie
Podobné inzeráty
Naftove kurenie 8kw 12v vysoke
Predám nové nepoužívané teplovzdusne nezavisle kurenie s vykonom 8kw. Kurenie vysoke. Kurenie je na naftu. Napajanie 12v. Digitalny termostat s dialkovým ovládačom. Kompletne balenie ako na foto. Vykúri 60m2. Nádrž 5l. Termostat pre stále udržovanie teploty. Možnosť ovládať priamo na termostate alebo dialkovym ovladačom. Návod SK. Farba : čierna Pošlem aj na dobierku. Príslušnstvo k dokupeniu: Sieťovy menič pre použitie na 230v za 30e Tlmič výfuku pre tichý chod za 10e Funguje na princípe bufiku ako webasto , ebarsprecher. Vhodné pre použitie do chaty, garaže , dielne stanu , byvaku a podobne. IHNEĎ K ODBERU POSIELAM AJ NA DOBIERKU LEN VOLAT O9O2 45O 6O1 NIE SMS neodpisujem.
teplozvdusne kurenie bufik
Predam nove nezavisle teplovzdusne naftove olejove kurenie ~ bufik 12v 5-8kw velmi usporne a vykonne.5kw 175€, 8kw 180€. Kurenie je lahke a mobilne takze ho mozno pouzit na chate chalupe garazi dielni hangary v stane altanku terase baru krcmy na kempovanie rybacke polovke v aute.A vsade tam kde potrebujete rychlo vyhriat plne automatizovane cely proces si riadi samo tak ako sa nastavi,plus ma display a dialkove ovladanie.K dispozicii nahradne diely-dialkove ovladanie riadiaca jednotka display podavacie cerpadlo atd. poprosim volat pripadne cez mail. Nie SMS osobny odber alebo postou platba na ucet č.u. SK 91 0200 005 wub ,dakujem. aktualne do zmazania.Tovar skladom okamzite k odberu.
teplozvdusne kurenie bufik
Predam nove nezavisle teplovzdusne naftove olejove kurenie ~ bufik 12v 5kw velmi usporne a vykonne. Kurenie je lahke a mobilne takze ho mozno pouzit na chate chalupe garazi dielni hangary v stane altanku terase baru krcmy na kempovanie rybacke polovke v aute.A vsade tam kde potrebujete rychlo vyhriat plne automatizovane cely proces si riadi samo tak ako sa nastavi,plus ma display a dialkove ovladanie.K dispozicii nahradne diely-dialkove ovladanie riadiaca jednotka display podavacie cerpadlo atd. poprosim volat pripadne cez mail. Nie SMS osobny odber alebo postou,vtedy platba na ucet č.u. SK 91 0200 005 wub ,dakujem. aktualne do zmazania.Tovar skladom okamzite k odberu.
Naftové kúrenie - predĺženie kabeláže ovládacieho displeja
Naftové kúrenie Ponúkame predlžovací kábel s originálnymi koncovkami na ovládací displej nezávislého kúrenia. V prípade ak chcete vykurovanie termostatom, automaticky a mať displej ďalej od kúrenia alebo v inej miestnosti ideálna možnosť ako si predĺžiť kabeláž na požadovanú dĺžku Dĺžky vieme nakombinovať od 1 metra Cena 1m 8€ 2m 12€ 3m 15€ V prípade iného rozmeru po dohode.
Naftové kúrenie- bufík
Predám naftové kúrenie- bufík v nálezovom stave (ako na fotkách). Pravdepodobne sa jedná o bufík z Tatry 815. Ventilátor sa otáča pri potočení rukou hladko. Cena je 100€. Ak nedvíham zanechajte sms alebo email ja sa vám ozvem.
Nezávislé naftové kúrenie 8kw
Predám nové nezávislé naftové kúrenie 8kw