inzercia, predaj, predám, bazár

Nafukovačky.

Kategória: Ostatné

Mám na predaj nové nafukovacie lopty a iné nafukovačky.
Veľkosť nafúkaného farebného balona je 80cm,
fľakatej lopty 90cm.
Neobsahujú klapku vo ventilku preto sa ľahko nafukujú a vyfukujú. Sú kvalitne vyrobené, bez problémov je možné na nich aj sedieť.
K dispozícii viac kusov.
Cena farebnej lopty je 16€, banán 12€, lopta fľakatá 14€,
Možný osobný odber alebo pošlem poštou.
Cena poštovného podľa cenníka slovenskej pošty.
Telefóne číslo neplatné, kontakt mailom.
Nafukovačky.
Podobné inzeráty
Predam po synovi
Predam veci po synovi mozno sa niekomu zidu...zaffiro satka 10eur nafukovacky zlta do 11kg a oranzova do 15kg za 10eur/ kus. Hracky a plysaky za 5eur a umyvacie rukavicky vsetko 5eur bazen na plaz 20eur
Paletový tovar mix elektro, hračky, fitnes
Predám použitý tovar na palete je to mix malé elektro, fitnes, detské hračky, nafukovačky a podobne.. je to tovar väčšinou vrátený z amazonu s malým poškodením..bez záruky.. po dohode možnost dopravy..
Lepidlo tekuté PVC
Lepidlo na rozne nafukovacie člny, bezeny, nafukovačky, gumáky a všetky PVC a gumové povrchy. Tekutá náplasť, bezaplatove lepidlo. Lepenie s tymto lepidlom nepotrebujete žiednu zaplatu je to tiekute PVC staci len zaliať poškodene miesto. Návod na použitie: Pred použitim lepidlo potriasť odmasniť poškodene miesto a naniesť na poškodené miesto. Rôzne farby na výber.
Predam mix veci
Rôzne veci elektronika , hračky , nafukovacky. Hodnota vyššia ako nákup . Potrebujem to do soboty vypratať zo skladu .
Diskapa predajný automat
Mechanický predajný automat Discapa Len vážny záujem Osobný odber v komárne alebo blízkom okolí Cena za samotný stroj 250€ + náplne do stroja 0.4€ kus Pasívny príjem stačí dopĺňať kapsule 2druhy kapsúl 1druh nafukovačky 2druh hra kameň papier nožnice Stroj je momentálne nastavený na 1€ mince dá sa prestaviť aj na 2€ respektíve na 2×2€ mincu
Predám/darujem nafukovačky
- 2 kusy - plne funkčné Poprosím o kontaktovanie e-mailom