inzercia, predaj, predám, bazár

Náhradné originál hlavice Philips sonicare

Kategória: Ostatné drobné

Predám náhradné hlavice pre philips sonicare sonickú kefku. Hlavice sú nové, nepoužívané a originál, žiadne čínske náhrady. Hlavice mám vo verzií C3 (modrá hlavička- premium plaque defense - a G3 (G3- viac šetrná pre ďasná, fialová hlavička)

Cena oboch verzií len 7€ za kus :)

Posielam poštou / zásielkovňou / DPD, aj na dobierku po prijatí platby vopred na účet za poštovné :)

Som overený predajca viď feedback :)

V prípade záujmu pošlem viac fotiek

Násadky kompatibilné pre kefky:
DiamondClean
DiamondClean Smart
EasyClean
Essence+
FlexCare
FlexCare Platinum
FlexCare Platinum Connected
FlexCare+
for Kids (detské)
Teens
HealthyWhite
HealthyWhite+
PowerUp
ProtectiveClean
Protective Clean
Series 1100
Séria 2100
Series 3100
Prestige 9900
DiamondClean 9000
Náhradné originál hlavice Philips sonicare
Podobné inzeráty
PHILIPS Sonicare nabíjačka s UV sanitizérom HX6150
Predám používanú nabíjačku PHILIPS Sonicare s UV sanitizérom HX6150. Super stav - mal som ju ako záložnú u svokrovcov. UV sanitizér je kompatibilný so všetkými hlavicami Philips Sonicare, ale nabíjačka je kompatibilná iba s nasledovnými modelmi: Philips Sonicare Flexcare Platinum Philips Sonicare FlexCare+ Philips Sonicare FlexCare Philips Sonicare Healthy White Philips Sonicare Healthy White+ Philips Sonicare EasyClean Philips Sonicare for Kids Osobne odovzdám v Bratislave, prípadne poštou.
Predam Sonicku zubnu kefku Philips Kids +4 nadstavce
Predam túto Sonicku zubnu kefku Philips Kids +4 nadstavce. Uz bez zaruky Kefka bola použita asi 10x a potom nepouživaná. Ku kefke su 4x uplne nove zubne kefky v hodnote 20eur Kefka je v komplet baleni absolutne bez poškodenia. Dovod predaja je nevyuzite. - Najlepšie osobný odber - Cena pevná 40eur osobný odber BA IV. - V prípade dobierky 40eur + cena poštovného na účet vopred (napr. 10eur a po vypočítaní ceny poštovného bude suma ktorú ste poslali odrátaná tak aby to dokopy bolo 40e + poštovné. Elektrická zubná kefka pre deti Philips Sonicare For Kids HX6322/04 je praktickým pomocníkom pri dennej hygiene ústnej dutiny. K dispozícii sú dva režimy čistenia. Kefka je navrhnutá tak aby vyhovovala detskému chrupu. S kefkou spoľahlivo a dôkladne vyčistíte aj zadné zúbky, ďasná a medzizubné priestory. Tento model odstraňuje až o 75% viac zubného povlaku ako bežné kefky. Pogumovaná hlavica a mäkké vlákna chránia pred poranením. Časovač KidTimer umožňuje deťom postupne si zvykať na optimálnu dĺžku čistenia 2 minút. Balenie obsahuje: 1 rukoväť Sonicare for Kids s podporou technológie Bluetooth, 1 kefkový nástavec Sonicare for Kids, 1 kompaktný kefkový nástavec Sonicare for Kids, 1 nabíjačka, 8 samolepiek. Philips Sonicare for Kids HX6322/04 Urobte z čistenia zubov zábavu Doprajte svojim deťom tú najšetrnejšiu starostlivosť o ich citlivé zúbky a pomôžte im vytvoriť si zdravé návyky na celý život. Detská zubná kefka Sonicare for Kids umožňuje prepojenie s inteligentnou mobilnou aplikáciou, v ktorej ich pri čistení zubov sprevádza roztomilá postavička a v ktorej po správnom vyčistení zúbkov získajú senzačné virtuálne odmeny. To ich motivuje k pravidelnému čisteniu a k správnej čistiacej technike. Vďaka špeciálnej sonickej technológii, ktorá kombinuje stieravé a pulzujúce pohyby, prístroj v porovnaní s manuálnou kefkou odstráni o 75% viac zubného povlaku. Súčasťou balenia sú dve kefkové hlavice, jedna v štandardnej veľkosti a jedna minihlavica. Na výber sú aj dva špeciálne detské režimy s nižšou a vyššou intenzitou čistenia. Prístroj je vybavený časovačmi, ktoré zjednodušujú jeho používanie a pomáhajú deťom zvyknúť si na odporúčanú dvojminútovú dobu čistenia. K zubnej kefke patria aj veselé samolepky, ktorými si ho deti môžu vyzdobiť podľa vlastnej fantázie. Interaktívna aplikácia motivuje deti k lepšiemu a dlhšiemu čisteniu Odstraňuje až o 75% viac povlaku ako manuálne detské kefky Ergonomická rukoväť zjednodušuje manipuláciu s kefkou deťom aj rodičom Interaktívna mobilná aplikácia pre motiváciu detí Sonická elektrická kefka Sonicare for Kids umožňuje prepojenie s interaktívnou mobilnou aplikáciou, vďaka ktorej sa z každodenného čistenia zubov stane vynikajúca hra. Každé čistenie zúbkov začne zrozumiteľnými pokynmi pre tú najlepšiu čistiacu techniku a pokračuje tipmi, vďaka ktorým si dieťa osvojuje zdravé návyky. Vynikajúce odmeny za úspešné čistenie
Philips Sonicare Sanitizer HX6160 UV žiarič s nabíjaním
Predám Philips Sonicare Sanitizer HX6160 UV žiarič s nabíjacou základňou (starší model od HX6907), sterilizér na 2 hlavice; Bez kefky ktorá sa pokazila (HX6950, ale stojan je kompatibilný so všetkými modelmi ktoré majú zdola dieru). Odstraňuje až 99 % baktérií a vírusov z hlavice zubnej kefky Sonicare. Môžete dezinfikovať 2 hlavice súčasne a zariadenie sa po 10 minútach čistenia automaticky vypne. Možno ho použiť aj na nabíjanie zubnej kefky. Osobný odber v BA-Dúbravka za 15€, pri platbe 18€ vopred na účet pošlem cez službu Packeta.
Náhradné hlavice Philips Sonicare – 7 Eur/kus
Predám náhradné hlavice na kefku Philips Sonicare – 1x Premium White, 2x Premium Plaque Defence, 2x Premium Gum Care.
Philips Sonicare DiamondClean HX9911/94 Rosegold
Predám novú nerozbalenu sonicku kefku Philips Sonicare DiamondClean HX9911/94 Rosegold. Novy dizajn, komfortnejšie nastavenie čistenie a oslnivé výsledky . Najštýlovejšia zubna elektricka kefka Philips Sonicare DiamondClean 9000 v ruzovozlatej farbe s elegantným puzdrom.
Phillip Sonicare hlavice C1 7ks
Predam 7 ks novych nahradnych hlavic pre zubne kefky Phillips Sonicare - typ C1. Jednu hlavicu z balenia som pouzil. Dovod predaja : nesadla mi tvrdost (na mna makka). Iba v celku. Poslem aj packetou pri platbe vopred s postovnym 3,3. Blizsie info: